life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
Ε οχι και δεν ξερουμε....Θα σκισω την ποδια μου ρεαθηναιοι...δεν ξερουν τον φοβερο συνδυασμο κετσαπ μουσταρδα.....
Ε οχι και δεν ξερουμε....Θα σκισω την ποδια μου ρεαθηναιοι...δεν ξερουν τον φοβερο συνδυασμο κετσαπ μουσταρδα.....
ναι.σημερα μου αναθεσαν να σκουπισω.ακομα πιστευεις οτι εχουνε ιδιαιτερες απαιτησεις απο σενα?
Είμαι Casanovas,δεν φταίω είναι στην φύση μου!!! http://[URL unfurl="true"]www.pic4ever.com/images/onion021.gif[/img[/URL]]
[/quote]και μετα ζητας τα ρεστα γιατι σε εβαλα με την εριναλ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Η εριναλ είναι 48,καταστρέφεις την καριέρα μου!!!και μετα ζητας τα ρεστα γιατι σε εβαλα με την εριναλ
τα σκουπιδια να τα ριξεις στην διπλα καφετερια....ξερεις εσυ....ναι.σημερα μου αναθεσαν να σκουπισω.
δε θελω να τους απογοητευσω.
η γηραιοτερη εδω μεσα δηλαδη οχι ρε φουστη μου και της την επεφτα μ'εσωσες φιλεΗ εριναλ είναι 48,καταστρέφεις την καριέρα μου!!!
Eμένα να δω ποιος;!η γηραιοτερη εδω μεσα δηλαδη οχι ρε φουστη μου και της την επεφτα μ'εσωσες φιλε
Μια γυναικα....δυο αντρεs....κομπολοι διχωs χαντρεs !!!!αυτο με τα ειδυλια ειναι δυσκολο θεμα...
βαλε κ εμενα με την εριναλ,
τη φλερταρω χρονια, ειναι η αγαπημενη μου!!!!
ο iblis μονο μπορειEμένα να δω ποιος;!
ναι.σημερα μου αναθεσαν να σκουπισω.
δε θελω να τους απογοητευσω.
ο iblis μονο μπορει
Να βαλω εσενα Δευτερα Τεταρτη και Παρασκευη????
ο αλλος ποιος ειναι?Να βαλω εσενα Δευτερα Τεταρτη και Παρασκευη????
Και τον αλλο Τριτη Πεμπτη Σαββατο??
Να το μοιρασετε καπωs....
Δεν διαβασεs ποιον βαλανε με εριναλ???????Δεs ψηφοφοριαο αλλος ποιος ειναι?
εγω τι πρεπει να κανω?
την κυριακη θα εχει ρεπο η παρτουζαΔεν διαβασεs ποιον βαλανε με εριναλ???????Δεs ψηφοφορια
Τι να κανειs???? ...Aναγκαστικη μοιρασια
Θα το ....ξεκατινιασετε βρε το κοριτσι και ειναι και..αμαθοτην κυριακη θα εχει ρεπο η παρτουζα
αμα ειμαι με παπαδες ειναι οκΔεν διαβασεs ποιον βαλανε με εριναλ???????Δεs ψηφοφορια
Τι να κανειs???? ...Aναγκαστικη μοιρασια