erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
αυτο με τα ειδυλια ειναι δυσκολο θεμα...
βαλε κ εμενα με την εριναλ,
τη φλερταρω χρονια, ειναι η αγαπημενη μου!!!!
ιβλιδακι :-* :-* :-* :-* :-* :-*
αυτο με τα ειδυλια ειναι δυσκολο θεμα...
βαλε κ εμενα με την εριναλ,
τη φλερταρω χρονια, ειναι η αγαπημενη μου!!!!
η γηραιοτερη εδω μεσα δηλαδη οχι ρε φουστη μου και της την επεφτα μ'εσωσες φιλε
Τους ακούτε κορίτσια?Αφραγκα ψάρια είναι όλοι.Πάμε για καρχαρίες καλύτερα στο εξωτερικό.
εγω ειμαι νεο παιδι τσαμπα το καμακι ευτυχως που υπαρχουν ανθρωποι και μου ανοιγουν τα ματιαΩραίο πέσιμο. Να με βαζεις ζευγάρι με το τρελοζολ Πολυ πετυχημένο
Baros..............Σταλεγα αλλα δεν μ ακουγεsπαιδαρέλια παιδί μου τι περιμένεις...
προχθες ξυρηστικα επειτα απο καιρο οσο για τα οικονομικα αστες μην φανε εχουμε γλαρο εγω ειμαι αφραγκος στην ελλαδα παμπλουτος στην σουηδιαBaros..............Σταλεγα αλλα δεν μ ακουγεs
Aυτεs.....μεχρι μουστακι θα σε βαλουν να ξυρισειs
Ελα μαζι μου στα απυθμενα σκοταδια του λαδοτριψιματοs...Nα κρατησουμε και το χρημα εντοs
εγω ειμαι νεο παιδι τσαμπα το καμακι ευτυχως που υπαρχουν ανθρωποι και μου ανοιγουν τα ματια
ερινα πες τους να μας βαλουν μαζι !!!!!!!!!Τζάμπα δεν λες τίποτα. Η δυνατότητες σου στο καμάκι ειναι ανυπέρβλητες Ανοιχτομάτης με τα ολα σου
Eτσι ετσι....Αντε να παμε και Σουηδια για βακανsπροχθες ξυρηστικα επειτα απο καιρο οσο για τα οικονομικα αστες μην φανε εχουμε γλαρο εγω ειμαι αφραγκος στην ελλαδα παμπλουτος στην σουηδια
με μπερδεψες αγαπη μου τι εννοεις οτι δεν εχω τροπο στο καμακι η οτι δεν βλεπω που να την πεσω για το δευτερο φταιει ηΤζάμπα δεν λες τίποτα. Η δυνατότητες σου στο καμάκι ειναι ανυπέρβλητες Ανοιχτομάτης με τα ολα σου
ασε ρε δεν σε παιρνω εσενα μαζι εχω κατι ξαδερφουλες ελληνοσουηδεζες δεν θα τις διαφθειρης εσυEτσι ετσι....Αντε να παμε και Σουηδια για βακανs
Θα πηδαμε ολημεριs κι ολονυκτιs....κι αμα θελουνε και...φλερτ να το κανουμε κι αυτο
ερινα πες τους να μας βαλουν μαζι !!!!!!!!!
Μη φοβασαι ρε.......Σαματιs εγω μεσα θα μενω???? Ισα να φτασω στο αεροδρομιο και μετα..........ασε ρε δεν σε παιρνω εσενα μαζι εχω κατι ξαδερφουλες ελληνοσουηδεζες δεν θα τις διαφθειρης εσυ
θα παρακαλούσα πολύ να με βαλετε ζευγαρι με το ιβλιδακι. Το θέλουμε και οι δυο.
για τα ματια σου και μονο αν και εχεις καταρακτη γιατι τα ωραια παιδια τα σνομπαρειςθα παρακαλούσα πολύ να με βαλετε ζευγαρι με το ιβλιδακι. Το θέλουμε και οι δυο.
τι θες να ανοιξεις μασαζοψησταρια στην σουηδιαΜη φοβασαι ρε.......Σαματιs εγω μεσα θα μενω???? Ισα να φτασω στο αεροδρομιο και μετα..........
Στην αναγκη θα γινουμε...συγγενειs...Ειμαι φερεγγυοs
Θα ειναι πρωτοποριακο σε ξενη χωρα...Πωs με καταλαβαινειs!!!!!!τι θες να ανοιξεις μασαζοψησταρια στην σουηδια
κουλο?τι θες να ανοιξεις μασαζοψησταρια στην σουηδια
λαθος ατομο γλυφεις αλλα εγινε[size=30pt]σταμ90 βαλε με στη ψηφοφορια με την ερινα [/size]