life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
Μια φορα, λαδια εχουμε......Μυτιληνηs απ το καλοκουλο?
Θα κανουμε παταγο ρε
Μια φορα, λαδια εχουμε......Μυτιληνηs απ το καλοκουλο?
σιλανσ μελε ρε μαστουραλαθος ατομο γλυφεις αλλα εγινε
στρεμματα οι ελιες!!!Μια φορα, λαδια εχουμε......Μυτιληνηs απ το καλο
Θα κανουμε παταγο ρε
μολις πηρα πληροφορια για νεο ζευγος του σαιτ περιμενεται σε λιγο αποκαλυψεις που θα γινει παταγος
θα σου βγουν τα ματια ουτε εγω το πιστεψα οταν το ακουσα εντος ολιγου θα ειναι εμφανη
Προσεξε ομωs μηπωs απο μπορδελοσαιτ γινει προξενοσαιτ....Και ποιοs μαs πιανει μετα...μολις πηρα πληροφορια για νεο ζευγος του σαιτ περιμενεται σε λιγο αποκαλυψεις που θα γινει παταγος
μπα ειναι μερικα ζευγαρια που δεν προξενευονται με τιποταΠροσεξε ομωs μηπωs απο μπορδελοσαιτ γινει προξενοσαιτ....Και ποιοs μαs πιανει μετα...
εγω την βλεπω την δουλεια στο τελος θα φαω πολυ ξυλο και μαλλον απο τις γυναικες θα την βρω
το τελευταιο ζευγαρι ποιος στο σφυριξε;
ειμαι πολυ περιεργος.....
Σταλεγα...........Παρε αδεια τωρα......Στο Πακισταν εχουμε αναγκεs για εθελοντεs.....εγω την βλεπω την δουλεια στο τελος θα φαω πολυ ξυλο και μαλλον απο τις γυναικες θα την βρω
της πηγες μου δεν τις αποκαλυπτοτο τελευταιο ζευγαρι ποιος στο σφυριξε;
ειμαι πολυ περιεργος.....
να ξερεις ειχε δημιουργηθει παλαια διπλωματικο επεισοδιο σε δικο μου αντιστοιχο θρεντ.....σβηστο γρηγορα πριν το παρει χαμπαρι ο δημητρηςςςςςς.....
θα πεσουν κορμια.....
μην σε παρασυρουν προβοκατορες....
μυριζει η ατμοσφαιρα γυρω μου περιεργα οσμη πολεμουπολυ καλα το καταλαβες
εκει βλεπω να με στελνουν πακισταν σομαλια αυγανιστανΣταλεγα...........Παρε αδεια τωρα......Στο Πακισταν εχουμε αναγκεs για εθελοντεs.....
αμα πεις κατι παραπανω ισως να μπεις και εσυΒάλε εμένα με την Ίνα
Είσαι πολύ όμορφος σήμερααμα πεις κατι παραπανω ισως να μπεις και εσυ
ποια ειναι η ινα λεω γιατι δεν την ξερωΕίσαι πολύ όμορφος σήμερα