amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.338
- Πόντοι
- 22.785
Παει την χασανε την "μπαλα" παλι....ρε γαμωτο!!
Δηλαδή ειναι ντροπή να εισαι φτωχός??
Παει την χασανε την "μπαλα" παλι....ρε γαμωτο!!
τί νά πουλήσω , έδω πούλησα και την γκαρσονιερα που μού άφησε
η μανούλα μου και κοιμάμε στήν Έκκλησια !!!!!!!
Τυχερε....μακαρι να ημουν στην θεση σου...θα ειχα την ευκαιρια να γινομουν καλυτερος Χριστιανος!!!!τί νά πουλήσω , έδω πούλησα και την γκαρσονιερα που μού άφησε
η μανούλα μου και κοιμάμε στήν Έκκλησια !!!!!!!
Ντροπη ειναι..... να νομιζεις οτι εισαι "φτωχος"....τα "υλικα πλουτη" ειναι προσωρινα...στα αλλα αναρωτησου τι εισαι??!!!!Δηλαδή ειναι ντροπή να εισαι φτωχός??
Τυχερε....μακαρι να ημουν στην θεση σου...θα ειχα την ευκαιρια να γινομουν καλυτερος Χριστιανος!!!! Ντροπη ειναι..... να νομιζεις οτι εισαι "φτωχος"....τα "υλικα πλουτη" ειναι προσωρινα...στα αλλα αναρωτησου τι εισαι??!!!!
και παλουκωμα....Αγαπητε ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΗ ΕΡΩΤΗΣΗ............
Οταν σε κυνηγάνε , όλοι αυτοί που τούς χρωστας τί κάνης, και κρύβεσαι
γιά να μήν σε βρούνε, γιατί άν σε βρούνε τό λιγότερο πού θα γίνη
είναι πισσα κ πούπουλα ??????
780.000 ερωπουλα !!!!!!
Ρε αθεοφοβε, χρωστας 780.000 ευρω??.....αυτο για να το καταφερεις..αν δεν εισαι επιχειρηματιας(μικρου...ειτε μεγαλου βεληνεκους), χρειαζεται πολυ προσπαθεια!!!!Αγαπητε ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΗ ΕΡΩΤΗΣΗ............
Οταν σε κυνηγάνε , όλοι αυτοί που τούς χρωστας τί κάνης, και κρύβεσαι
γιά να μήν σε βρούνε, γιατί άν σε βρούνε τό λιγότερο πού θα γίνη
είναι πισσα κ πούπουλα ??????
780.000 ερωπουλα !!!!!!
Ρε αθεοφοβε, χρωστας 780.000 ευρω??.....αυτο για να το καταφερεις..αν δεν εισαι επιχειρηματιας(μικρου...ειτε μεγαλου βεληνεκους), χρειαζεται πολυ προσπαθεια!!!!
κακέκαι παλουκωμα....
Ρε αθεοφοβε, χρωστας 780.000 ευρω??.....αυτο για να το καταφερεις..αν δεν εισαι επιχειρηματιας(μικρου...ειτε μεγαλου βεληνεκους), χρειαζεται πολυ προσπαθεια!!!!
Πως και σου ξεφυγα εγω? ....Τελικα ειμαι τυχερος ανθρωπος! ....Σε ευχαριστω ΘΕΕ μου..που αφηνεις μονο τα πουτανιδια να με δαγκωνουν!!!!Εχω δαγκώση ο΄λο τόν κόσμο , οί τράπεζες μέ έχουνε έπικυρήξη , γάματα λέμε!!!!!!!!!!
για να μην ξεχνιωμαστε....
άγάπη μου όμορφη έσύ !!!!!!!!!!για να μην ξεχνιωμαστε....
σε μερσω...άγάπη μου όμορφη έσύ !!!!!!!!!!
άγάπη μου όμορφη έσύ !!!!!!!!!!
σε μερσω...
μπαα, δεν μου καθεται....Κι'άλλο ειδύλλιο κυοφορείται στον αέρα...........
κουρδιστο ειναι;;;
κουρδιστο ειναι;;;
κουρδιστο ειναι;;;
αβολο;;;Οίκολογικο !!!!!!!!!