Νέα

Τα ειδύλλια του σάιτ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα baros
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 43K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

το καλυτερο ειδυλλιο του σαιτ;

• μπαιτ -αβραμης ολντ ταιμ κλασικ

Ψήφοι: 12 20,0%
  • μπακ- σεξουλα

Ψήφοι: 2 3,3%
  • απολυτος- πορνοπαπος

Ψήφοι: 6 10,0%
  • velvy- mac

Ψήφοι: 3 5,0%
  • μπουμπ- ινδιανος

• αλιντισσα -αλτεκ21

Ψήφοι: 7 11,7%
  • λουκρητια-καυτος

• εριναλ- παπαζολ

Ψήφοι: 0 0,0%
  • μεμοσαν- λουκριτια

Ψήφοι: 3 5,0%
  • εκτορ λοπεζ-σιλβα

• ιβλις-εριναλ(ολους τους εχεις παρει μωρη εκτος απο μενα)

Ψήφοι: 1 1,7%
  • on the road-δημητρηςςς

• μπαρος-οποια μου κατσει

Ψήφοι: 5 8,3%
  • ροχαλα-γκαστεζ

Ψήφοι: 4 6,7%
  • σταμ_90-λουστ(κοινος νωντας)

Ψήφοι: 9 15,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    60

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
:o :o :o :o :o :o :o :o :o ...για πε για πε..Το μόνο που έχω ακούσει είναι για μια πολύ σαβούρα σε εμφάνιση που την έχουν πάρει αρκετοί αλλα το μετανιωσαν γιατι δεν βλεπόταν η κοπέλα.

Δεν κάνει να φοράμε τον μανδύα των ψιθύρων...... (για να μην χρησιμοποιήσω άλλες λέξεις). Δεν μας τιμά ούτε ως ανθρώπους, ούτε ως μέλη του κοινωνικού γίγνεσθαι. Δεν προάγονται οι δαπροσωπικές σχέσεις σε μία κοινωνία (κλειστή, ηλεκτρονική, ή οποιαδήποτε άλλη) αν σχολιάζουμε το πως επιθυμεί ο καθένας να διαθέσει τον εαυτό του και το κορμί του.

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
Αλλά για το 3 που ανέφερες, πρέπει να είναι κάποιος εντελώς ανεγκέφαλος για να πράξει κάτι τέτοιο.

ελα ντε! υπαρχουν τετοιοι τυποι?

Της λέω πως πέρασα το Σάββατο γαμώντας μία γνωστή μου, και αναφέρω ότι υπάρχει και οπτικό υλικό στην κατοχή μου. Αμέσως δείχνει μέγιστο ενδιαφέρον να το δει. Της στέλνω 3-4 φωτό.

Επισκέπτης
Δεν κάνει να φοράμε τον μανδύα των ψιθύρων...... (για να μην χρησιμοποιήσω άλλες λέξεις). Δεν μας τιμά ούτε ως ανθρώπους, ούτε ως μέλη του κοινωνικού γίγνεσθαι. Δεν προάγονται οι δαπροσωπικές σχέσεις σε μία κοινωνία (κλειστή, ηλεκτρονική, ή οποιαδήποτε άλλη) αν σχολιάζουμε το πως επιθυμεί ο καθένας να διαθέσει τον εαυτό του και το κορμί του.
Πόυτσες μπλέ...υποκρισιες

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
ελα ντε! υπαρχουν τετοιοι τυποι?

Αγαπημένη μου φίλη, επειδή η μισή αλήθεια, δεν είναι αλήθεια, σε πληροφορώ, πως η εν λόγω συνευρεθείσα με εμένα φίλη μου, είναι "κρυφή" επαγγελματίας, οι συνευρέσεις μαζί της λαμβάνουν χώρα σε δικό της χώρο που εκμισθώνει γι'αυτή ακριβώς τη δουλειά. Το ότι "ξέχασα" να αναφέρω αυτή τη μικρή λεπτομέρεια στην άλλη ευτραφή φίλη μου με κάνει ανεγκέφαλο?

Πριν λίγες ημέρες, ήμουν πάλι παρέα της, περνώντας 3 ώρες από τη ζωή μου δίπλα της με ευτελές αντίτιμο (σε σχέση με τα ποσά που αναγράφονται στο site σε αντίστοιχες περιπτώσεις).

Να σου στείλω τις φωτό? ;) :birdman:

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Αγαπημένη μου φίλη, επειδή η μισή αλήθεια, δεν είναι αλήθεια, σε πληροφορώ, πως η εν λόγω συνευρεθείσα με εμένα φίλη μου, είναι "κρυφή" επαγγελματίας, οι συνευρέσεις μαζί της λαμβάνουν χώρα σε δικό της χώρο που εκμισθώνει γι'αυτή ακριβώς τη δουλειά. Το ότι "ξέχασα" να αναφέρω αυτή τη μικρή λεπτομέρεια στην άλλη ευτραφή φίλη μου με κάνει ανεγκέφαλο?

Εχει ενδιαφερον το ολο θεμα! :rockon: :rockon: :rockon:

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
70.090
Πόντοι
12.056
Πφφφφ...βαρεθηκα..παω να δουλεψω.. :sunglasses:

URL]]

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Για στειλε να ριξω ενα βλεφαρο να αποφανθω.

Δώσε μου σε pm ένα mail της αρεσκείας σου.

Αν βγούν στον αέρα, θα ξέρω από που θα έχει γίνει η διαρροή (μιάς και δεν τις έχει κανένας από το site).

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296

Πριν λίγες ημέρες, ήμουν πάλι παρέα της, περνώντας 3 ώρες από τη ζωή μου δίπλα της με ευτελές αντίτιμο (σε σχέση με τα ποσά που αναγράφονται στο site σε αντίστοιχες περιπτώσεις).

Ο Παιχτουρας σε παραδεχεται....δεν θελω να μου δωσεις καμμια πληροφορια...γιατι θα την εντοπισω μονος μου...απλα γραψε δημοσια... μια και μιλαμε για αγνωστη....αν βλεπεται...και ποσα εδωσες για τρεις ωρες????

Επισκέπτης
η φτωχεια θελει καλοπεραση αγαπητη...μου κανουν και ντισκαουντ εκει...χεχχχχεχ  :-* :-*

Τα λεμε..
Κι εγώ πρέπει να πάω στο μαγαζί να πουλήσω κανενα στριγκακι και να βάλω μια τάξη..ουτε ξέρω απο πότε έχω να πατήσω.Μπουρδελάκι θα μου το έχουν κάνει.Αυτο τον μήνα είμαι τελείως αποσυντονισμένη ρε γαμώτο.'Εχω ξοδέψει μια περιουσία.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom