Νέα

Τα ειδύλλια του σάιτ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα baros
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 43K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

το καλυτερο ειδυλλιο του σαιτ;

• μπαιτ -αβραμης ολντ ταιμ κλασικ

Ψήφοι: 12 20,0%
  • μπακ- σεξουλα

Ψήφοι: 2 3,3%
  • απολυτος- πορνοπαπος

Ψήφοι: 6 10,0%
  • velvy- mac

Ψήφοι: 3 5,0%
  • μπουμπ- ινδιανος

• αλιντισσα -αλτεκ21

Ψήφοι: 7 11,7%
  • λουκρητια-καυτος

• εριναλ- παπαζολ

Ψήφοι: 0 0,0%
  • μεμοσαν- λουκριτια

Ψήφοι: 3 5,0%
  • εκτορ λοπεζ-σιλβα

• ιβλις-εριναλ(ολους τους εχεις παρει μωρη εκτος απο μενα)

Ψήφοι: 1 1,7%
  • on the road-δημητρηςςς

• μπαρος-οποια μου κατσει

Ψήφοι: 5 8,3%
  • ροχαλα-γκαστεζ

Ψήφοι: 4 6,7%
  • σταμ_90-λουστ(κοινος νωντας)

Ψήφοι: 9 15,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    60

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Κι εγώ πρέπει να πάω στο μαγαζί να πουλήσω κανενα στριγκακι και να βάλω μια τάξη..ουτε ξέρω απο πότε έχω να πατήσω.Μπουρδελάκι θα μου το έχουν κάνει.Αυτο τον μήνα είμαι τελείως αποσυντονισμένη ρε γαμώτο.'Εχω ξοδέψει μια περιουσία.
Εσυ εχεις ξοδεψει μια περουσια καπου αλλου....μην τα μπερδευεις!!! :2funny: :2funny: :2funny:
Ισως αρέσκεται στις amateur καταστάσεις........ :grin:
Σωστος!
Κι εγώ κατα τις 12 θα ειμαι εκει.Μονο που δεν με ξερετε για να μου μιλήσετε.
Δηλαδη αν σε ηξεραν....πιστευεις οτι θα σου μιλουσανε ???? :think:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.823
Πόντοι
22.785

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
53
Πόντοι
166
Ο Παιχτουρας σε παραδεχεται....δεν θελω να μου δωσεις καμμια πληροφορια...γιατι θα την εντοπισω μονος μου...απλα γραψε δημοσια... μια και μιλαμε για αγνωστη....αν βλεπεται...και ποσα εδωσες για τρεις ωρες????

35 ετών, εξαιρετικό κορμί (54 κιλά). Εχει μακριά καστανά μαλλιά και μυρωδάτα υγρά. Οι ώρες ήταν 3 1/2 και το αντίτιμο 60 ευρώ. Με τα σοκολατάκια, τα ροφήματα (ήπιαμε μαύρο καυτό τσαγάκι), το ουισκάκι μας μετά, και όμορφη κουβεντούλα αγκαλιά, μεταξύ των ημιχρόνων του αγώνα. Σαν να είσαι με γκόμενα, μόνο που μετά δεν σου πρίζει τ'αρχίδια και δεν φοβάσαι μη σου τινάξει το σπίτι στον αέρα.

Tip: Εχει ένα σωρό φίλες από 22 έως 40 ετών.

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
35 ετών, εξαιρετικό κορμί (54 κιλά). Εχει μακριά καστανά μαλλιά και μυρωδάτα υγρά. Οι ώρες ήταν 3 1/2 και το αντίτιμο 60 ευρώ. Με τα σοκολατάκια, τα ροφήματα (ήπιαμε μαύρο καυτό τσαγάκι), το ουισκάκι μας μετά, και όμορφη κουβεντούλα αγκαλιά, μεταξύ των ημιχρόνων του αγώνα. Σαν να είσαι με γκόμενα, μόνο που μετά δεν σου πρίζει τ'αρχίδια και δεν φοβάσαι μη σου τινάξει το σπίτι στον αέρα.

Tip: Εχει ένα σωρό φίλες από 22 έως 40 ετών.
Αν ειναι μελος εδω μεσα..μπορεις να μου στειλεις π.μ....για να προστεθω στην πελατεια της....δεν υπαρχει περιπτωση να την εκθεσω.....σε ανταποδωση θα σου στειλω το ονομα ενος στουντιοκοριτσου (που πανε οι μαλακες και την πηδουν στα στουντια) που ερχεται στην οικια μου για σαραντα ευρω... την μια(1) ωρα και ειναι 26 χρονων μουναρος....εφοσον την ρωτησω ομως...... και μου δωσει πρασινο φως να το κανω!!!!!Μετα τιμης ο Παιχτουρας.

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.823
Πόντοι
22.785
Αν ειναι μελος εδω μεσα..μπορεις να μου στειλεις π.μ....για να προστεθω στην πελατεια της....δεν υπαρχει περιπτωση να την εκθεσω.....σε ανταποδωση θα σου στειλω το ονομα ενος στουντιοκοριτσου (που πανε οι μαλακες και την πηδουν στα στουντια) που ερχεται στην οικια μου για σαραντα ευρω... την μια(1) ωρα και ειναι 26 χρονων μουναρος....εφοσον την ρωτησω ομως...... και μου δωσει πρασινο φως να το κανω!!!!!Μετα τιμης ο Παιχτουρας.

Tζάμπα δεν δέν γίνεται?  η να μέ κεράση καποιος μιάς και
είμαι στην πείνα ???????????

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
53
Πόντοι
166

Η κυρία δεν έχει καμμία, μα καμμία σχέση με το site. Εχει δικό της πελατολόγιο.

Πάντως, δεν θα είχα κανένα πρόβλημα να σε φέρω σε επικοινωνία (μετά από τη σύμφωνη γνώμη της-αν και δεν επιζητεί εναγωνίως- να μεγαλώσει τον κύκλο εργασιών της), μιάς και είσαι αξιόπιστος και εχέμυθος συναγωνιστής.

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
53
Πόντοι
166

Ο τσάμπας απέθανε..........

Μπορεί όμως να γίνει ανταλλαγή προϊόντων σε είδος. ;)

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Εμενα φιλε, μου αρεσει να πληρωνω και να γαμαω....ειναι το "βιτσιο" μου....και δεν σου κανω πλακα....και γκομενες στο παρελθον που ειχα....ετσι εκανα....ειναι ενας τροπος που μου εξασφαλιζει.. την ησυχια μου και την Ελευθερια μου!!!! :rockon: :rockon:

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Η κυρία δεν έχει καμμία, μα καμμία σχέση με το site. Εχει δικό της πελατολόγιο.

Πάντως, δεν θα είχα κανένα πρόβλημα να σε φέρω σε επικοινωνία (μετά από τη σύμφωνη γνώμη της-αν και δεν επιζητεί εναγωνίως- να μεγαλώσει τον κύκλο εργασιών της), μιάς και είσαι αξιόπιστος και εχέμυθος συναγωνιστής.
Θα το εκτιμησω δεοντος να το κανεις αμεσα......περιμενω την απαντηση της...δια μεσου μηνυματος που θα μου στειλεις εσυ.... τις επομενες μερες, με το κινητο της να επικοινωνησω εγω!!!!...Σε ευχαριστω εκ των προτερον..αλλα και για την εκτιμηση που εχεις για την εχεμυθεια μου!!!

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.823
Πόντοι
22.785
Εμενα φιλε, μου αρεσει να πληρωνω και να γαμαω....ειναι το "βιτσιο" μου....και δεν σου κανω πλακα....και γκομενες στο παρελθον που ειχα....ετσι εκανα....ειναι ενας τροπος που μου εξασφαλιζει.. την ησυχια μου και την Ελευθερια μου!!!! :rockon: :rockon:

Ωραία , αλλά εγω που είμαι στήν πείνα και βλέπω γυναίκα
καί νομίζω ότι θα λυποθυμήσω ??????
άν μού κάνης τό τραπέζι δέν θα αρνηθώ ένεκα πανί με πανί
και κυνηγημένος από τίς γαμημένες τίς Τραπεζες !!!!!!!!

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
Ωραία , αλλά εγω που είμαι στήν πείνα και βλέπω γυναίκα
καί νομίζω ότι θα λυποθυμήσω ??????
άν μού κάνης τό τραπέζι δέν θα αρνηθώ ένεκα πανί με πανί
και κυνηγημένος από τίς γαμημένες τίς Τραπεζες !!!!!!!!

θα σε κερασω εγω!
:-* :-* :-* :-* :-*

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Παει την χασανε την "μπαλα" παλι....ρε γαμωτο!! :2funny: :2funny: :headbang: :headbang: :helpplea: :helpplea:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.823
Πόντοι
22.785

Stories

Νέο!