Επισκέπτης
Κι εγώ κατα τις 12 θα ειμαι εκει.Μονο που δεν με ξερετε για να μου μιλήσετε.Θά περασης απο το στέκι ???????
Κι εγώ κατα τις 12 θα ειμαι εκει.Μονο που δεν με ξερετε για να μου μιλήσετε.Θά περασης απο το στέκι ???????
Εσυ εχεις ξοδεψει μια περουσια καπου αλλου....μην τα μπερδευεις!!!Κι εγώ πρέπει να πάω στο μαγαζί να πουλήσω κανενα στριγκακι και να βάλω μια τάξη..ουτε ξέρω απο πότε έχω να πατήσω.Μπουρδελάκι θα μου το έχουν κάνει.Αυτο τον μήνα είμαι τελείως αποσυντονισμένη ρε γαμώτο.'Εχω ξοδέψει μια περιουσία.
Σωστος!Ισως αρέσκεται στις amateur καταστάσεις........
Δηλαδη αν σε ηξεραν....πιστευεις οτι θα σου μιλουσανε ????Κι εγώ κατα τις 12 θα ειμαι εκει.Μονο που δεν με ξερετε για να μου μιλήσετε.
Ο Παιχτουρας σε παραδεχεται....δεν θελω να μου δωσεις καμμια πληροφορια...γιατι θα την εντοπισω μονος μου...απλα γραψε δημοσια... μια και μιλαμε για αγνωστη....αν βλεπεται...και ποσα εδωσες για τρεις ωρες????
αυτό να δω κι ας πάω στο βουνό με τα γόνατα.
Αν ειναι μελος εδω μεσα..μπορεις να μου στειλεις π.μ....για να προστεθω στην πελατεια της....δεν υπαρχει περιπτωση να την εκθεσω.....σε ανταποδωση θα σου στειλω το ονομα ενος στουντιοκοριτσου (που πανε οι μαλακες και την πηδουν στα στουντια) που ερχεται στην οικια μου για σαραντα ευρω... την μια(1) ωρα και ειναι 26 χρονων μουναρος....εφοσον την ρωτησω ομως...... και μου δωσει πρασινο φως να το κανω!!!!!Μετα τιμης ο Παιχτουρας.35 ετών, εξαιρετικό κορμί (54 κιλά). Εχει μακριά καστανά μαλλιά και μυρωδάτα υγρά. Οι ώρες ήταν 3 1/2 και το αντίτιμο 60 ευρώ. Με τα σοκολατάκια, τα ροφήματα (ήπιαμε μαύρο καυτό τσαγάκι), το ουισκάκι μας μετά, και όμορφη κουβεντούλα αγκαλιά, μεταξύ των ημιχρόνων του αγώνα. Σαν να είσαι με γκόμενα, μόνο που μετά δεν σου πρίζει τ'αρχίδια και δεν φοβάσαι μη σου τινάξει το σπίτι στον αέρα.
Tip: Εχει ένα σωρό φίλες από 22 έως 40 ετών.
Αν ειναι μελος εδω μεσα..μπορεις να μου στειλεις π.μ....για να προστεθω στην πελατεια της....δεν υπαρχει περιπτωση να την εκθεσω.....σε ανταποδωση θα σου στειλω το ονομα ενος στουντιοκοριτσου (που πανε οι μαλακες και την πηδουν στα στουντια) που ερχεται στην οικια μου για σαραντα ευρω... την μια(1) ωρα και ειναι 26 χρονων μουναρος....εφοσον την ρωτησω ομως...... και μου δωσει πρασινο φως να το κανω!!!!!Μετα τιμης ο Παιχτουρας.
Αν ειναι μελος εδω μεσα..μπορεις να μου στειλεις π.μ....για να προστεθω στην πελατεια της....δεν υπαρχει περιπτωση να την εκθεσω.....σε ανταποδωση θα σου στειλω το ονομα ενος στουντιοκοριτσου (που πανε οι μαλακες και την πηδουν στα στουντια) που ερχεται στην οικια μου για σαραντα ευρω... την μια(1) ωρα και ειναι 26 χρονων μουναρος....εφοσον την ρωτησω ομως...... και μου δωσει πρασινο φως να το κανω!!!!!Μετα τιμης ο Παιχτουρας.
Tζάμπα δεν δέν γίνεται? η να μέ κεράση καποιος μιάς και
είμαι στην πείνα ???????????
Εμενα φιλε, μου αρεσει να πληρωνω και να γαμαω....ειναι το "βιτσιο" μου....και δεν σου κανω πλακα....και γκομενες στο παρελθον που ειχα....ετσι εκανα....ειναι ενας τροπος που μου εξασφαλιζει.. την ησυχια μου και την Ελευθερια μου!!!!Tζάμπα δεν δέν γίνεται? η να μέ κεράση καποιος μιάς και
είμαι στην πείνα ???????????
Θα το εκτιμησω δεοντος να το κανεις αμεσα......περιμενω την απαντηση της...δια μεσου μηνυματος που θα μου στειλεις εσυ.... τις επομενες μερες, με το κινητο της να επικοινωνησω εγω!!!!...Σε ευχαριστω εκ των προτερον..αλλα και για την εκτιμηση που εχεις για την εχεμυθεια μου!!!Η κυρία δεν έχει καμμία, μα καμμία σχέση με το site. Εχει δικό της πελατολόγιο.
Πάντως, δεν θα είχα κανένα πρόβλημα να σε φέρω σε επικοινωνία (μετά από τη σύμφωνη γνώμη της-αν και δεν επιζητεί εναγωνίως- να μεγαλώσει τον κύκλο εργασιών της), μιάς και είσαι αξιόπιστος και εχέμυθος συναγωνιστής.
Εμενα φιλε, μου αρεσει να πληρωνω και να γαμαω....ειναι το "βιτσιο" μου....και δεν σου κανω πλακα....και γκομενες στο παρελθον που ειχα....ετσι εκανα....ειναι ενας τροπος που μου εξασφαλιζει.. την ησυχια μου και την Ελευθερια μου!!!!
Ωραία , αλλά εγω που είμαι στήν πείνα και βλέπω γυναίκα
καί νομίζω ότι θα λυποθυμήσω ??????
άν μού κάνης τό τραπέζι δέν θα αρνηθώ ένεκα πανί με πανί
και κυνηγημένος από τίς γαμημένες τίς Τραπεζες !!!!!!!!
.....ένεκα πανί με πανί και κυνηγημένος από τίς γαμημένες τίς Τραπεζες !!!!!!!!
θα σε κερασω εγω!
:-* :-* :-* :-* :-*
θα σε κερασω εγω!
:-* :-* :-* :-* :-*
Όταν σου είπα να πουλήσεις, δεν με άκουσες!!!