Νέα

Συμβουλές για πρώτο ραντεβού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ashton21
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 427
  • Εμφανίσεις 22K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
ashton21

ashton21

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Μιας και ποσταρα αυτο το εκπληχτικο ποστ λέω να καταθέσω 4 εμπειρίες από προσπάθειες μου με την πρώτη έξοδο...

Την πρώτη ήταν με μια συμφοιτήτρια πρώτο έτος πήγαμε για ποτάκι ήπιαμε λίγο παραπάνω ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΕΡΑΣΩ τεσπα μετα κάτσαμε στ αμάξι και σε μια φαση τον πεταω έξω και αυτη άρχισε  :pipa1: (το περίεργο είναι ότι την δεύτερη φορά που το επιχείρησα πάλι στ αμάξι μετά από ποτάκι και ενώ είχε μεσολαβήσει  :fuck1: αυτή παρεξηγήθηκε)

Με μια άλλη τώρα πάλι συμφοιτήτρια είμασταν πάλι έξω για ποτό ΚΕΡΑΣΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ (μουτζώστε άφοβα) και εμεινα να παίζω το πουλί μου το βράδυ...

Συνεχίζουμε στο Villa Mercedes...Είμαι με μια γκόμενα που με γουστάρει... Αυτή γίνεται φέσι κάτι ο χωρός κάτι το να κάτι τ άλλο βγαίνουμε και πάμε σε ενα 5χ5 που υπάρχει εκεί κοντά για τα περεταίρω... Ανοιχτό το 5χ5 μπαίνουμε αρχίζουμε τα σχετικα τέσπα αυτη αρχίζει να ξερνοβολά... Τελικά αυτή σκατά εγώ το παιξα κύριος μετά επειδή ήταν χάλια και δεν ειχε συναίσθηση με αποτέλεσμα να χουν περάσει 2 χρόνια από τότε και ακόμα να τη γαμήσω...

Η τελευταία ήταν η καθηγήτρια που χα αγγλικά φροντιστήριο στο γυμνάσιο (23 χρονών τότε)... Κανονίσαμε έξοδο μια και είχα μεγαλώσει πλεον και μετά από κανά μήνα της εξήγησα τα καθέκαστα (αυτό δεν ήταν με το πρώτο ραντεβού αλλά ήταν αποθημένο χρόνων και είπα να το αναφέρω )

arcans80

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
10
Πόντοι
16
 μιλα καλυτερα, εκτος αν θες ο λοκος σου να γινει φινιστρινι
εμενα μου κλανεις τα αρχιδια  μεγαλε να ξερεις.
αυτα να τα λες στα παιδακια που κοροιδευεις στο φροντιστηριο που εχεις.
εγω μπορω να σε γαμησω και χωρις να σε κανω καμακι να ξερεις.

Επισκέπτης
εχεις αρνητικη ενεργεια και καθολου αυτοπεποιθηση, Δοκιμασε 1 μαθημα, και εαν δεν μεινεις ικανοποιημενος και δεν μπορεις να αλλαξεις ΠΙΣΤΑ, μη συνεχιζεις

Δασκαλε ποσο κοστιζουν τα μαθηματα ?  Πληρωνεσε με την ωρα ή με το αποτελεσμα ? Αμα ερθουμε πολλοι, παιζει καμια εκπτωση ?

Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Κριτικές
6
Like
814
Πόντοι
96
Πιστα???? Ηλεκτρονικο ειναι???
Η αυτοπεποίθηση ίσως είναι το σημαντικότερο ψυχολογικό εφόδιο που αποκτας απο το σεμιναριο
για να αλλαξει η ζωη σου και απο καληνυχτάκιας , να ξαναβγεις 2ο ραντεβου με καποιο πιθανο στοχο σου

Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Κριτικές
6
Like
814
Πόντοι
96
Τυπε το 1ο μαθημα ειναι δωρεαν? Σε φαση τιμη γνωριμιας κι ετς? Αν ερθουμε γκρουπακι ολοι οι μπουρδελιαρηδες θα μας βγει πιο οικονομικα?
ναι, ετσι ακριβως ειναι..ο τιμοκαταλογος ειναι στο site

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Η αυτοπεποίθηση ίσως είναι το σημαντικότερο ψυχολογικό εφόδιο που αποκτας απο το σεμιναριο
για να αλλαξει η ζωη σου και απο καληνυχτάκιας , να ξαναβγεις 2ο ραντεβου με καποιο πιθανο στοχο σου
τυπε εχεις κυκλοφορησει και κανα βιβλιο με συμβουλες για καμακια? :grin:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
επεσα απο τα συνεφα μετην απαντηση σου.περιμενα αλλη συμπεριφορα

Εμενα ο σκοπος μου δεν ειναι να εκμεταλευτω καποια.

Σκοπος μου ειναι να περασουμε οσο καλυτερα γινεται χωρις να νιωσει καποιος

εκ των 2 ρηγμένος.

Σε αυτο με την αποσταση εχεις δικιο. Δεν το σκεφτηκα οταν το εγραφα οτι αυτη η αποσταση ειναι και δικια της εκτος απο δικια μου. Υπαρχει βεβαια μια μικρη διαφορα (αν το δουμε πολυ υπολογιστικα) οτι αυτη τρωει στην μαπα μια διαδρομη 50 χιλιομετρων 1 φορα ενω εγω την τρωω 2 μια να την παω και μια να γυρισω. Τελοςπαντων καλο θα ειναι να εχουν και οι 2 αμαξι ή να συναντιουνται καπου κοντα.... Αν η κοπελα μένει Αμπελοκηπους και εγω Πευκη και θελει να βγουμε πιο βραδυ οκ κατεβαινω Αμπελοκηπους.

Σε αυτο δεν θα ειχα προβλημα.

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Ποιό μάθημα,ποιά πίστα ρε τι λέει αυτός?

Ειδεs που φτασαμε???? Ενισχυτικη διδασκαλια για τιs ξυνομουρεs

Kαι να την φορτωθω????? Το ζητημα ειναι να την ξεφορτωθω

Επισκέπτης
Αντε ρε μαζευτητε να παμε να κανουμε κανα μαθημα, μπας και ριξουμε καμια γκομενα. :rockon:

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Εμενα ο σκοπος μου δεν ειναι να εκμεταλευτω καποια.

Σκοπος μου ειναι να περασουμε οσο καλυτερα γινεται χωρις να νιωσει καποιος

εκ των 2 ρηγμένος.

Σε αυτο με την αποσταση εχεις δικιο. Δεν το σκεφτηκα οταν το εγραφα οτι αυτη η αποσταση ειναι και δικια της εκτος απο δικια μου. Υπαρχει βεβαια μια μικρη διαφορα (αν το δουμε πολυ υπολογιστικα) οτι αυτη τρωει στην μαπα μια διαδρομη 50 χιλιομετρων 1 φορα ενω εγω την τρωω 2 μια να την παω και μια να γυρισω. Τελοςπαντων καλο θα ειναι να εχουν και οι 2 αμαξι ή να συναντιουνται καπου κοντα.... Αν η κοπελα μένει Αμπελοκηπους και εγω Πευκη και θελει να βγουμε πιο βραδυ οκ κατεβαινω Αμπελοκηπους.

Σε αυτο δεν θα ειχα προβλημα.
με εκπλησεις....

isidoro

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2010
Κριτικές
10
Like
3
Πόντοι
26
ναι, ετσι ακριβως ειναι..ο τιμοκαταλογος ειναι στο site
οτι θα γελουσα τοσο πολυ δεν το περιμενα.μπραβο ρε φιλε μου φτιαξες τη μερα.οταν ανεβω αθηνα θα ερθω να γραφτω .κανεις και σεμιναρια για καλοκαιτινο καμακι σε νησια

arcans80

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
10
Πόντοι
16

αποφοιτος τις σχολης καμακιου εν δραση   :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom