alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
Η Λουκ δεν κερατωνει τύπε.γαμο?
υπαρχουν ακομα κοροιδα που δηλωνουν εθελοντες για να γινουν επαγγελματιες κεραταδες?
Η Λουκ δεν κερατωνει τύπε.γαμο?
υπαρχουν ακομα κοροιδα που δηλωνουν εθελοντες για να γινουν επαγγελματιες κεραταδες?
μπαι δε γουει δεν εχω πιει ποτε σε 1ο ραντεβου.ουτε ενα ποτο.
Μια φορα ηπιες και το μετανιωνεις εννέα χρονια ε?
εσυ πανω απο την αρχη να γαμισεις με 10 ευρω και μην βγαινεις ραντεβου,δεν χρειαζετε,βρηκες την σωστη λυση.
και ποιος θα βρεθει να σε κερασει ποτο εσενα?μπαι δε γουει δεν εχω πιει ποτε σε 1ο ραντεβου.ουτε ενα ποτο.
δε διαβαζεις καλα ε?!μαλιστα...ναι οκ!!!οπως τα λες.Ναι ναι. Κι εγω αν ξαφνικα αρχισω να ρωταω για τα καλυτερα τραβελια της πιατσας, γενικα θα μιλαω, μην παει κανενος το μυαλο οτι ψαχνομαι.
λεσβια;και ποιος θα βρεθει να σε κερασει ποτο εσενα?
κατεβηκαν εξωγηινη στην ελλαδα μηπως?
γιατι οπως ειναι γνωστο τυπεΔεν επινε αυτη επειδη επινε ο αλλος
για να ξεχασει ααααχαχαχχαχαχαχαχχα
αντε καλα ειναι βιασμος.Αυτο που λες εσυ τυπε δεν ειναι ραντεβου, αλλα βιασμος. Και απο το να βιασω καποια και να μου στοιχησει και ο κουκος αηδονι προτιμω να γαμησω με το 1/3 των χρηματων σε ενα μπουρδελακι και να το ευχαριστηθω.
τυπε τι ψαχνουν εδω τα γυναικοπαιδα?οδηγιες προς ναυτιλομενους?αντε καλα ειναι βιασμος.
παρε το 10ευρω σου και συνεχισε να κανεις το ιδιο.
γιατι οπως ειναι γνωστο τυπε
δεν υπαρχουν ασχημες γυναικες
υπαρχουν αντρες που δεν πινουν πολυ
μπαι δε γουει δεν εχω πιει ποτε σε 1ο ραντεβου.ουτε ενα ποτο.
ναι οκ!!!οπως τα λες.λεσβια
Αν θεωρείς ότι τα χρήματα που ζητούνται για τα σεμινάρια του show me the magic είναι πολλά, μπορείς να μείνεις μόνος σου και να κάνεις σεξ με τον εαυτό σου. Αν μου δώσεις όμως μόνο αυτές τις 3-4 μέρες στα σεμινάρια, σου υπόσχομαι ότι θα μπορείς να πλησιάσεις, να γοητεύσεις και να έχεις όμορφες γυναίκες που πάντα ήθελες.. όσο άχρηστος και αν νιώθεις ή είσαι τώρα στις σχέσεις σου με το αντίθετο φύλο, θα δεις διαφορά από την πρώτη νύχτα που θα βγούμε έξω, σχετικά με το πώς θα σε αντιμετωπίζουν οι γυναίκες, με το πώς θα αντιλαμβάνεσαι τι γίνεται όταν επικοινωνείς μαζί τους. Εγγυώμαι ότι στο show me the magic, σε 4 μέρες θα σου λύσω όλες τις απορίες που μπορεί να έχεις γύρω από το γυναικείο φύλο. Ακούγεται αδύνατο;... είναι η πραγματικότητα στην οποία ζω. Σε προσκαλώ λοιπόν αν θέλεις ένα βράδυ για δωρεάν επίδειξη. Επικοινώνησε μαζί μου, συνάντησέ με και δες με τα μάτια σου αυτά που σου περιγράφω εδώ, και πολλά πολλά περισσότερα.
Και αυτά που θα δεις να κάνω εγώ έξω και δε θα πιστεύεις στα μάτια σου, θα περιμένω να είσαι σε θέση να τα κάνεις κι εσύ μέσα σε 6 εβδομάδες!(με μία μικρή ανάφτρα αν γίνεται). Αν είσαι λοιπόν λίγο έξυπνος, ας καταλάβεις ότι το κόστος για κάτι που θα αλλάξει τη ζωή σου για πάντα, είναι τελικά μάλλον πολύ μικρό. Η στιγμή που θα παρουσιαστείς στα σεμινάρια του show me the magic, θα είναι και η στιγμή, που, αν το πάρεις απόφαση, θα αλλάξει τη ζωή σου για πάντα, με έναν τρόπο που δεν πιστεύεις καν ότι υπάρχει.
....ΔΕΝ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΠΟΛΥ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ, ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΣΤΑΝΤΑΡΤ ΑΠΟΣΒΕΣΗ
ΔΕΝ παρακολυθησα τους διαλογους , αλλα η λουκρητια, μπορει να ειναι και ο μπαρμΠα ΜΗΤΣΟΣ..που το ξερεις οτι ειναι γυναικα?