Νέα

Συμβουλές για πρώτο ραντεβού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ashton21
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 427
  • Εμφανίσεις 22K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
εσυ πανω απο την αρχη να γαμισεις με 10 ευρω και μην βγαινεις ραντεβου,δεν χρειαζετε,βρηκες την σωστη λυση. :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Αυτο που λες εσυ τυπε δεν ειναι ραντεβου, αλλα βιασμος. Και απο το να βιασω καποια και να μου στοιχησει και ο κουκος αηδονι προτιμω να γαμησω με το 1/3 των χρηματων σε ενα μπουρδελακι και να το ευχαριστηθω.

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Ναι ναι. Κι εγω αν ξαφνικα αρχισω να ρωταω για τα καλυτερα τραβελια της πιατσας, γενικα θα μιλαω, μην παει κανενος το μυαλο οτι ψαχνομαι.
δε διαβαζεις καλα ε?!μαλιστα...ναι οκ!!!οπως τα λες.
και ποιος θα βρεθει να σε κερασει ποτο εσενα?
κατεβηκαν εξωγηινη στην ελλαδα μηπως? :think: :think: :think: :think: :think: :think:
λεσβια;

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Δεν επινε αυτη επειδη επινε ο αλλος
για να ξεχασει ααααχαχαχχαχαχαχαχχα
γιατι οπως ειναι γνωστο τυπε
δεν υπαρχουν ασχημες γυναικες
υπαρχουν αντρες που δεν πινουν πολυ :grin:

arcans80

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
10
Πόντοι
16
Αυτο που λες εσυ τυπε δεν ειναι ραντεβου, αλλα βιασμος. Και απο το να βιασω καποια και να μου στοιχησει και ο κουκος αηδονι προτιμω να γαμησω με το 1/3 των χρηματων σε ενα μπουρδελακι και να το ευχαριστηθω.
αντε καλα ειναι βιασμος.
παρε το 10ευρω σου και συνεχισε να κανεις το ιδιο.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
γιατι οπως ειναι γνωστο τυπε
δεν υπαρχουν ασχημες γυναικες
υπαρχουν αντρες που δεν πινουν πολυ :grin:

χαχαχαχα ετσι ακριβως!!!!

Κανονας. Βρειτε γκομενα που να εχει αυτοκινητο.
Μια φορα ειχε ανεβει μια γκομενα Κηφισια ενω εμενε Πειραια και μετα την αφησα απλα Αθηνα κεντρο
και πολυ ηταν.... μετα εγω πως γυριζω μονος μου σπιτι... βαριεμαι... για την γυναικα δεν ειναι ευγενικο και για μενα δεν ειναι δικαιο.

Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Κριτικές
6
Like
814
Πόντοι
96
μπαι δε γουει δεν εχω πιει ποτε σε 1ο ραντεβου.ουτε ενα ποτο.

Αν θεωρείς ότι τα χρήματα που ζητούνται για τα σεμινάρια του show me the magic είναι πολλά, μπορείς να μείνεις μόνος σου και να κάνεις σεξ με τον εαυτό σου. Αν μου δώσεις όμως μόνο αυτές τις 3-4 μέρες στα σεμινάρια, σου υπόσχομαι ότι θα μπορείς να πλησιάσεις, να γοητεύσεις και να έχεις όμορφες γυναίκες που πάντα ήθελες.. όσο άχρηστος και αν νιώθεις ή είσαι τώρα στις σχέσεις σου με το αντίθετο φύλο, θα δεις διαφορά από την πρώτη νύχτα που θα βγούμε έξω, σχετικά με το πώς θα σε αντιμετωπίζουν οι γυναίκες, με το πώς θα αντιλαμβάνεσαι τι γίνεται όταν επικοινωνείς μαζί τους. Εγγυώμαι ότι στο show me the magic, σε 4 μέρες θα σου λύσω όλες τις απορίες που μπορεί να έχεις γύρω από το γυναικείο φύλο. Ακούγεται αδύνατο;... είναι η πραγματικότητα στην οποία ζω. Σε προσκαλώ λοιπόν αν θέλεις ένα βράδυ για δωρεάν επίδειξη. Επικοινώνησε μαζί μου, συνάντησέ με και δες με τα μάτια σου αυτά που σου περιγράφω εδώ, και πολλά πολλά περισσότερα.

Και αυτά που θα δεις να κάνω εγώ έξω και δε θα πιστεύεις στα μάτια σου, θα περιμένω να είσαι σε θέση να τα κάνεις κι εσύ μέσα σε 6 εβδομάδες!(με μία μικρή ανάφτρα αν γίνεται). Αν είσαι λοιπόν λίγο έξυπνος, ας καταλάβεις ότι το κόστος για κάτι που θα αλλάξει τη ζωή σου για πάντα, είναι τελικά μάλλον πολύ μικρό. Η στιγμή που θα παρουσιαστείς στα σεμινάρια του show me the magic, θα είναι και η στιγμή, που, αν το πάρεις απόφαση, θα αλλάξει τη ζωή σου για πάντα, με έναν τρόπο που δεν πιστεύεις καν ότι υπάρχει.

....ΔΕΝ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΠΟΛΥ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ, ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΣΤΑΝΤΑΡΤ ΑΠΟΣΒΕΣΗ

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Αν θεωρείς ότι τα χρήματα που ζητούνται για τα σεμινάρια του show me the magic είναι πολλά, μπορείς να μείνεις μόνος σου και να κάνεις σεξ με τον εαυτό σου. Αν μου δώσεις όμως μόνο αυτές τις 3-4 μέρες στα σεμινάρια, σου υπόσχομαι ότι θα μπορείς να πλησιάσεις, να γοητεύσεις και να έχεις όμορφες γυναίκες που πάντα ήθελες.. όσο άχρηστος και αν νιώθεις ή είσαι τώρα στις σχέσεις σου με το αντίθετο φύλο, θα δεις διαφορά από την πρώτη νύχτα που θα βγούμε έξω, σχετικά με το πώς θα σε αντιμετωπίζουν οι γυναίκες, με το πώς θα αντιλαμβάνεσαι τι γίνεται όταν επικοινωνείς μαζί τους. Εγγυώμαι ότι στο show me the magic, σε 4 μέρες θα σου λύσω όλες τις απορίες που μπορεί να έχεις γύρω από το γυναικείο φύλο. Ακούγεται αδύνατο;... είναι η πραγματικότητα στην οποία ζω. Σε προσκαλώ λοιπόν αν θέλεις ένα βράδυ για δωρεάν επίδειξη. Επικοινώνησε μαζί μου, συνάντησέ με και δες με τα μάτια σου αυτά που σου περιγράφω εδώ, και πολλά πολλά περισσότερα.

Και αυτά που θα δεις να κάνω εγώ έξω και δε θα πιστεύεις στα μάτια σου, θα περιμένω να είσαι σε θέση να τα κάνεις κι εσύ μέσα σε 6 εβδομάδες!(με μία μικρή ανάφτρα αν γίνεται). Αν είσαι λοιπόν λίγο έξυπνος, ας καταλάβεις ότι το κόστος για κάτι που θα αλλάξει τη ζωή σου για πάντα, είναι τελικά μάλλον πολύ μικρό. Η στιγμή που θα παρουσιαστείς στα σεμινάρια του show me the magic, θα είναι και η στιγμή, που, αν το πάρεις απόφαση, θα αλλάξει τη ζωή σου για πάντα, με έναν τρόπο που δεν πιστεύεις καν ότι υπάρχει.

....ΔΕΝ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΠΟΛΥ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ, ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΣΤΑΝΤΑΡΤ ΑΠΟΣΒΕΣΗ

τι υποσχεσαι ρε παικτη εδω δεν βλεπεις
οτι εχει νικ ΛΟΥΚΡΗΤΙΑ και την νομιζεις για αντρα
θα μας φ-ριξεις και γκομενες?  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Κριτικές
6
Like
814
Πόντοι
96
ΔΕΝ παρακολυθησα τους διαλογους , αλλα η λουκρητια, μπορει να ειναι και ο μπαρμΠα ΜΗΤΣΟΣ..που το ξερεις οτι ειναι γυναικα?

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Την περασε για αντρα......αχαχαχαχαχαχα
Παει εχουμε χασει την μπαλα και μονο ο ΓΑΠ  γαμαει

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
ΔΕΝ παρακολυθησα τους διαλογους , αλλα η λουκρητια, μπορει να ειναι και ο μπαρμΠα ΜΗΤΣΟΣ..που το ξερεις οτι ειναι γυναικα?

Με την ιδια λογικη που ξερω οτι εσυ εισαι
σουπερ μαστερ δασκαλος του καμακιου και οχι
κανας απατεωνας που ψαχνει δυσαρεστημενα και χιλοπιτιασμενα
κοροιδα για να τα μαδησει?

Αν ψαχνεις για κοροιδα ο πρωτος σου στοχος ειναι παντοτε οι δυσαρεστημένοι.
(Πειθονται πιο ευκολα μιας και η αποτυχια τους εχει ρημάξει το μυαλο)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom