Easy Rider
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2020
- Κριτικές
- 15
- Like
- 20.915
- Πόντοι
- 6.946
Ιεραποστολικο τύπε μου, είναι βάλσαμο για την μέση.Τι ασκήσεις για μέση τυπε?
Ιεραποστολικο τύπε μου, είναι βάλσαμο για την μέση.Τι ασκήσεις για μέση τυπε?
Δεν αμφιβάλλω αλλά δεν το κάνει κανένας όμως αν πας σε ένα κολυμβητήριο δόξα τω θεώ υπάρχουν παντού έλυσες το πρόβλημά σου. Δεν χρειάζεται πολύ μία φορά την εβδομάδα.Υπάρχουν απλές και εύκολες ασκήσεις ενδυνάμωσης των μυώνων της περιοχής αλλά κανείς μας δεν τις κάνει όταν είμαστε σε πλήρη υγεία. Μόλις πιάσουν οι πόνοι τότε τις θυμόμαστε!!!
10 λόγοι για να τρως ταχίνι
- Το ταχίνι είναι πλούσιο στις λιγνάνες σησαμίνη και σησαμόλη οι οποίες φαίνεται να μειώνουν την χοληστερόλη.
- Περιέχει μονοακόρεστα και πολυακόρεστα λιπαρά που βοηθούν στη μείωση της χοληστερόλης και επιπλέον ελαττώνουν τον κίνδυνο για καρδιακή νόσο και εγκεφαλικό επεισόδιο.
- Είναι καλή πηγή ασβεστίου και μαγνησίου, τα οποία ρίχνουν την πίεση με φυσικό τρόπο.
- Φαίνεται να δρα προστατευτικά σε ορισμένους ορμονοεξαρτώμενους τύπους καρκίνου.
- Συμβάλει στην υγεία των οστών λόγω της υψηλής περιεκτικότητας σε μαγνήσιο.
- Σε κλινικές μελέτες για την αρθρίτιδα έχει βρεθεί ότι το ταχίνι βελτιώνει τον πόνο και δεν έχει τις παρενέργειες του φαρμάκου που χορηγείται στις περιπτώσεις αυτές.
- Βοηθάει στην πρόληψη και στη διαχείριση του σακχαρώδη διαβήτη.
- Η υψηλή τους περιεκτικότητα σε φυτικές ίνες το καθιστά πολύτιμο βοηθό για την καλύτερη λειτουργία του πεπτικού.
- Είναι πλούσιο σε χαλκό που είναι απαραίτητος για την πρόσληψη σιδήρου βασικού συστατικού της αιμογλοβίνης. Έτσι, έχουμε καλύτερη κυκλοφορία και καλύτερη λειτουργία των διαφόρων οργάνων του σώματος.
- Σημαντική η συμβολή του στην υγεία του δέρματος και των μαλλιών καθώς περιέχει σημαντικές ποσότητες ψευδαργύρου.
Αν τις κάψεις με ελάχιστη καθημερινή άσκηση δεν είναι τίποτα.Πολλές θερμίδες όμως το ταχίνι (1 κουταλιά 90 θερμίδες)
ακριβώς φίλε μου,
Και μία συμβουλή..
Από εμένα τον παλιό.
Κόψτε αλάτι και ζάχαρη και η ζωή σας θα αλλάξει ξαφνικά.
Ούτε συνεννοημένοι να ήμασταν. Το αλάτι κόβεται γιατί έχουν οι τροφές άσε που μετά από καιρό αν φας κάτι αλατισμένο ομίζεις ότι είναι λύσσα. Η ζάχαρη όμως είναι πρόβλημα. Τελικά δεν μπορείς να την αντικαταστήσεις με μέλι σου λεει γιατί κι αυτό δεν είναι αθώο πια. Επίσης ο εγκέφαλος θέλει καποια ζάχαρη. Δύσκολα τα πράγματα εδώ.ακριβώς φίλε μου,
μηδενικη ζαχαρη σε συνδυασμό με διάλειμματικη νηστεία και όλα αλλάζουν..
Μια καλή βοήθεια στην υγεία είναι κόψιμο αλάτι ζάχαρη και τσιγάρο με τελευταίο γεύμα στις 6 το απόγευμα. Το έχω κάνει για ένα δίμηνο. Την πρώτη εβδομάδα ένιωθα πολύ άσχημα. Μεγάλη αλλαγή. Έπειτα όμως περπατούσα
και νόμιζα ότι πετούσα.
Όλα δούλευαν σαν συγχρονισμένος μετρονόμος. Δεν γίνεται όμως να το κάνεις συνέχεια. Τελικά ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε αλλά δεν γίνεται να το κάνουμε για κάποιον άγνωστο λόγο. Κάπως τα φέρνει η ζωή και επιστρέφεις στην ανθυγιεινή κατάσταση.
Καλοκαίρι όντως θέλει λίγο αλλα κόβεται άνετα. Όταν τα είχα κόψει όλα πετούσα σου λέω. Απλώς δεν γίνεται να το κρατήσεις συνέχεια. Τουλάχιστον εγώ δεν μπορώ. Τυρί και ψωμί βραδυ δεν κάνει. Γενικώς το ψωμί κοφτό τελείως. Τώρα που στα λέω αυτα καντα αν μπορείς. Εγώ έφαγα 4 σοκοφρετες πριν με φράουλα για πλάκα επειδή βαριομουν να ανοίξω το βάζο με το μέλι να φάω με γιαούρτι. Κάνω μαλακίες. Όμως όταν μπαίνω σε πρόγραμμα το κρατάω. Απλώς δεν μπορώ για καιρό. Επιστρέφω στα ατσαλα. Βράδυ πάντως μην τρως.Ζάχαρη,αλάτι δεν γίνεται να τα κόψεις,προφανώς να τα ελαττώσεις.Ειδικά καλοκαίρι που ιδρώνουμε,χρειαζόμαστε αλάτι.
Καλά,τελευταίο γεύμα στις 6 δεν παίζει με τίποτα.Φάε ότι ώρα να'ναι,αρκεί να είναι ελαφρύ πχ ντοματοσαλάτα + λίγο τυρί και ψωμί
Καλοκαίρι όντως θέλει λίγο αλλα κόβεται άνετα. Όταν τα είχα κόψει όλα πετούσα σου λέω. Απλώς δεν γίνεται να το κρατήσεις συνέχεια. Τουλάχιστον εγώ δεν μπορώ. Τυρί και ψωμί βραδυ δεν κάνει. Γενικώς το ψωμί κοφτό τελείως. Τώρα που στα λέω αυτα καντα αν μπορείς. Εγώ έφαγα 4 σοκοφρετες πριν με φράουλα για πλάκα επειδή βαριομουν να ανοίξω το βάζο με το μέλι να φάω με γιαούρτι. Κάνω μαλακίες. Όμως όταν μπαίνω σε πρόγραμμα το κρατάω. Απλώς δεν μπορώ για καιρό. Επιστρέφω στα ατσαλα.
Το ψωμί παχαινει όπως και το τυρί. Τα άλλα που έγραψες είναι τελείως άχρηστα Τα αναψυκτικά εντελώς σκουπιδια. Εγώ όταν το αποφασίσω τρώω μόνο κριθαροκουλουρες, βραστά λαχανικά, σαλάτες με λάδι ελάχιστο, στεγνά όσπρια, λαδερα επίσης στεγνά σουρωμενα μαλισταΜε ψωμί και τυρί,κανεις δεν πάχυνε
Σφολιάτες,κρουασάν,αναψυκτικά,πίτσες,μπύρες,αυτά παχαίνουν.
Βασικότατο αυτό! Μαζί με στοιχειώδη κίνηση (10 με 15 χιλιάδες βήματα καθημερινά).
Και μία συμβουλή..
Από εμένα τον παλιό.
Κόψτε αλάτι και ζάχαρη και η ζωή σας θα αλλάξει ξαφνικά.
Ναι,θα χαλάσει το six -pack μας...Πολλές θερμίδες όμως το ταχίνι (1 κουταλιά 90 θερμίδες)
Όλα παχαινουν σε υπερβολικές ποσότητες.Το ψωμί παχαινει όπως και το τυρί. Τα άλλα που έγραψες είναι τελείως άχρηστα Τα αναψυκτικά εντελώς σκουπιδια. Εγώ όταν το αποφασίσω τρώω μόνο κριθαροκουλουρες, βραστά λαχανικά, σαλάτες με λάδι ελάχιστο, στεγνά όσπρια, λαδερα επίσης στεγνά σουρωμενα μαλιστα
και ψητά. Σε ένα μήνα νιώθω άλλος άνθρωπος. Σε δύο πετάω. Απλά μετά στην πορεία γαμιέται το πρόγραμμα ζωής όπως όλων με τυχόν αλλαγές και αρχίζω τις μαλακίες.
Εχω κόψει τη ζάχαρη στους καφέδες, ακόμα κι ο φραπές χωρίςΟύτε συνεννοημένοι να ήμασταν. Το αλάτι κόβεται γιατί έχουν οι τροφές άσε που μετά από καιρό αν φας κάτι αλατισμένο ομίζεις ότι είναι λύσσα. Η ζάχαρη όμως είναι πρόβλημα. Τελικά δεν μπορείς να την αντικαταστήσεις με μέλι σου λεει γιατί κι αυτό δεν είναι αθώο πια. Επίσης ο εγκέφαλος θέλει καποια ζάχαρη. Δύσκολα τα πράγματα εδώ.
Το τζόκινγκ κάνει καλό η κακό στη μέση?Αν τις κάψεις με ελάχιστη καθημερινή άσκηση δεν είναι τίποτα.
ΠαπαριέςΟύτε συνεννοημένοι να ήμασταν. Το αλάτι κόβεται γιατί έχουν οι τροφές άσε που μετά από καιρό αν φας κάτι αλατισμένο ομίζεις ότι είναι λύσσα. Η ζάχαρη όμως είναι πρόβλημα. Τελικά δεν μπορείς να την αντικαταστήσεις με μέλι σου λεει γιατί κι αυτό δεν είναι αθώο πια. Επίσης ο εγκέφαλος θέλει καποια ζάχαρη. Δύσκολα τα πράγματα εδώ.
Και καλά κάνεις με το γλυκό, από ζαχαροπλαστείοΕχω κόψει τη ζάχαρη στους καφέδες, ακόμα κι ο φραπές χωρίς
Όμως το γλυκακι δεν κοβεται
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Το τζόκινγκ κάνει καλό η κακό στη μέση?