You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Συμβουλές για καλύτερη υγεία...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Duracell
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 873
- Εμφανίσεις 144K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Ares7
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2023
- Like
- 425
- Πόντοι
- 21
Εδω και ενα μηνα εχω αρχισει να κοιμαμε στο πατωμα με μια λεπτη κουβερτα και μια πετσετα για στρωμα, εχω δει μεγαλη διαφορα στην ποιοτητα υπνου, κοιμαμε πιο βαθια και ξυπναω πιο ξεκουραστος, στην αρχη ηταν δυσκολα, ποναγα οταν κοιμομουνα στα πλαγια, τωρα όμως το εχω συνηθίσει
Donald-Duck
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2023
- Like
- 8.033
- Πόντοι
- 2.356
Για να μην κάνω 10 παραθέσεις, συμφωνώ με το ότι το καλό αλάτι χρειάζεται. Συμφωνώ για το Μεσολογγίου η ανθό. Ωστόσο εγώ το κόβω οπότε ασχοληθώ σοβαρα αλλά το καλοκαίρι χρειάζεται λίγο. Βασικά χρειάζεται περισσότερο σε αυτούς που αθλούνται κάργα κι όχι ερασιτεχνικά για να βοηθήσει με τα αμινοξέα κτλ. Για ζάχαρη δεν εμπιστεύομαι παστέλια και τίποτα. Την έβγαζα με μέλι και φρούτα αλλά από ότι έχω διαπιστώσει, και το μέλι σκατά κατάντησε τελικά. Οπότε λίγο η καθόλου. Προσωπικά την πατάω όταν κουράζομαι πολύ και θέλω ζάχαρη. Κάτι μαλτιτολες κτλ τα έχω υπό ερευνα. Θα δούμε. Περί φαγητών όντως αν τρως υπερβολικά θα γίνεις φούσκα. Για αυτό το έχω γυρίσει στα στεγνά με λιγο λάδι. Τσιγάρο για τον πούτσο είναι αλλά κατρακυλαμε. Λίπος είναι νόστιμο αλλά κι αυτό κακο κάνει. Το καλύτερο να μην τρώμε τίποτα βράδυ. Τίποτα. Έτσι κι αλλιώς σπάνια πεινάμε αν έχουμε φάει οκ. Από μαλακίες τσιμπολογαμε. Ψωμιά και γάλατα δεν πιστεύω ότι έχουν να μας προσφέρουν τίποτα. Καμία κριθαροκολουρα για κορεσμό μασουλαω. Κρεμμύδια πολύ καλά για άνδρα ενώ οι πρασινάδες πραγματικά εξαιρετικές. Σκορδο δεν τρώω γιατί με φουσκωνει. Γενικώς μπαχαρικά τα έχω σουτάρει σχεδόν ολα εκτός από λίγο αλάτι και πιπερι. Το περπάτημα δεν έχει καμία σχέση με το τρεξιμο και έχει πολλά οφέλη. Είναι αυτό που λέμε. Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε αλλά δεν τα εφαρμόζουμε. Είναι κάπως περίεργη η ζωή και πολλές φορές τα ρίχνουμε στο αρχίδια μας. Πρέπει να προσέχουμε όσο περνάει
ο καιρός. Είναι πιστεύω στον άνθρωπο. Εγώ ας πούμε ταράζομαι σε εργασιακά θέματα και γίνομαι μπουρδέλο στην διατροφή. Μόλις ξενερώσω τελείως και βαρεσω τελική με καυγά επανέρχομαι σε σωστή διατροφή. Κουράζεσαι όμως όλο τα ίδια και τα ίδια. Καλή περίπτωση και το κολυμβητήριο αλλά που χρονος; Παλιότερα πήγαινα.
ο καιρός. Είναι πιστεύω στον άνθρωπο. Εγώ ας πούμε ταράζομαι σε εργασιακά θέματα και γίνομαι μπουρδέλο στην διατροφή. Μόλις ξενερώσω τελείως και βαρεσω τελική με καυγά επανέρχομαι σε σωστή διατροφή. Κουράζεσαι όμως όλο τα ίδια και τα ίδια. Καλή περίπτωση και το κολυμβητήριο αλλά που χρονος; Παλιότερα πήγαινα.
Τελευταία τροποποίηση:
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.194
- Πόντοι
- 22.785
Εύγε.Πρόγραμμα 16/8 ανάλογα με τη δουλειά που κάνεις και σε βολευει..10 λεπτά άσκηση το πρωί όχι παραπάνω που η γλυκόζη είναι στο κατώτερο σημείο και αρχίζεις να καις λίπος.Ελαττωση ζαχαρης και κόψιμο για όσους μπορούν , γαλακτοκομικά το ίδιο και σύνθετα τρόφιμα .Το σώμα μας είναι αλκαλικό άρα οι τροφές που καταναλώνουμε πρέπει να είναι 'ζωντανές' και φυσικές για άμεση απορρόφηση ιχνοστοιχείων πρωτεϊνών και μετάλλων.Επισης πολύ σημαντικο κριτήριο είναι η ομάδα αίματος που έχει ο καθένας και τι τροφές μεταβολιζει καλυτερα βάση αυτου.Το εύκολο είναι το χάσιμο κιλών και όχι λίπους και το δύσκολο η συντήρηση των χαμενου ολικού βάρους όπως και η αποδοχή ότι δεν θα είμαστε για πάντα νέοι και θα τρωμε μπετό και θα το μεταβολίζουμε.θελει προσοχή στο ποσο γρήγορα θα τα χασεις.Ημουν 92 κιλά και πήγα 80 μετά από 6 μήνες βασιζόμενος στην αλλαγή νοοτροπιας και πως βλέπω το φαι.Ειναι δύσκολο αρκετά όταν έχεις μάθει το εύκολο και γρήγορο και προσπαθω να το διατηρήσω με κόπο γιατί όπως ειπώθηκε και πιο πάνω οι συνθήκες που ζούμε στη πόλη βοηθούν να τα γαμησεις όλα ..
diogenis_c
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2017
- Like
- 2.278
- Πόντοι
- 456
Το μέσο μέλος του site έχει και πισίνα, εκτός των άλλων. Αλλά εσύ δεν το ξέρεις, είσαι ακόμα καινούριος.Ρε φιλε αμα ειχαμε πισινα καλα θα ητανε, ποιος εχει προσβαση σε πισινα εδω μεσα, που νομιζεις οτι απευθηνεσαι στο συλογο ελληνων εφοπλιστων;
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.958
- Πόντοι
- 9.297
Μας περνάγανε όχι από κεντρικές οδούς αλλά από σημεία ώστε να κάνουμε κύκλους...Μεγάλη απόσταση λες δηλαδή από τον Ηλεκτρικό του Νέου Φαλήρου στο ΣΕΦ?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Είχε και
Νέα Σμύρνη το πρόγραμμα...Μεγάλη απόσταση λες δηλαδή από τον Ηλεκτρικό του Νέου Φαλήρου στο ΣΕΦ?
Sub-Zero
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2021
- Like
- 18.842
- Πόντοι
- 3.656
Χωρίς σκόρδο είναι κυρίως για α) μπουστηδες β) όσους περιμένουν να έρθει για επίσκεψη κάποια Βασιλική οικογένεια η γ) για όσους είναι αλλεργικοι...γεμίσαμε μπύρες χωρίς αλκοόλ,να έχουμε τζατζίκι χωρίς σκόρδο,σε λίγο θα έχουμε και φαγητό χωρίς θερμίδες( αμβροσία;;;;).
Ο εκλεκτός συναγωνιστής @Sub-Zero φυσικά απλώς δεν συμπαθεί την οσμή του σκόρδου αλλά το σκόρδο είναι κυρίως φάρμακο και μετά ο,τιδηποτε άλλο...
Έλεος κάπου...
Φαρμακο ξεφάρμακο,δε θέλω να βρωμάω και σκορδίλα απο χιλιόμετρα.Δεν είμαστε και γουρούνια...Το τρώω μόνο σε οικογενειακά τραπέζια πασχα,χριστούγεννα κλπ,ποτέ έξω.
Επίσης,όχι κρεμμύδια το καλοκαίρι,περνάει στον ιδρώτα και βρωμάς κρεμμυδίλα.
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.958
- Πόντοι
- 9.297
Όχι ρε παικτη...δηλαδή δεν τρως σαλάτα με κρεμμύδι;Φαρμακο ξεφάρμακο,δε θέλω να βρωμάω και σκορδίλα απο χιλιόμετρα.Δεν είμαστε και γουρούνια...Το τρώω μόνο σε οικογενειακά τραπέζια πασχα,χριστούγεννα κλπ,ποτέ έξω.
Επίσης,όχι κρεμμύδια το καλοκαίρι,περνάει στον ιδρώτα και βρωμάς κρεμμυδίλα.
Όταν ιδρώνω με τα κοριτσια ΤΟ ΜΟΝΟ που δεν ρωτάνε είναι αν έφαγα κρεμμύδι και πέρασε στον ιδρώτα μου.
Εγώ του δίνω και καταλαβαίνει και στο σκόρδο και στα κρεμμύδια...γιατί είναι νοστιμότατα και κάνουν πολύ καλό στον οργανισμό .
Φυσικά μεσολαβεί ένα χρονικό διάστημα μετα την κατανάλωση των τροφών αυτών...με πλύσιμο δοντιών και ένα καλό στοματικό διάλυμα είμαι ΣΕΝΙΟΣ!
Sub-Zero
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2021
- Like
- 18.842
- Πόντοι
- 3.656
Όχι ρε παικτη...δηλαδή δεν τρως σαλάτα με κρεμμύδι;
Όταν ιδρώνω με τα κοριτσια ΤΟ ΜΟΝΟ που δεν ρωτάνε είναι αν έφαγα κρεμμύδι και πέρασε στον ιδρώτα μου.
Εγώ του δίνω και καταλαβαίνει και στο σκόρδο και στα κρεμμύδια...γιατί είναι νοστιμότατα και κάνουν πολύ καλό στον οργανισμό .
Φυσικά μεσολαβεί ένα χρονικό διάστημα μετα την κατανάλωση των τροφών αυτών...με πλύσιμο δοντιών και ένα καλό στοματικό διάλυμα είμαι ΣΕΝΙΟΣ!
Ίσως εσύ να μην ιδρώνεις.Κι εγώ έτρωγα κρεμμύδι με τη σαλάτα,μέχρι που μια μέρα διαπίστωσα ότι οι μασχάλες μου βρωμάνε κρεμμυδίλα.Και το κοψα εντελώς.
Υπάρχουν πολλές τροφές που κάνουν καλό,δεν είναι μόνο το σκορδο και το κρεμμύδι
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.958
- Πόντοι
- 9.297
Τόσο καλό σε έντερα και στομάχι ώστε να είναι ασπιδα κατά καρκίνων εκεί ...δεν υπάρχουν και τόσα τρόφιμα.Ίσως εσύ να μην ιδρώνεις.Κι εγώ έτρωγα κρεμμύδι με τη σαλάτα,μέχρι που μια μέρα διαπίστωσα ότι οι μασχάλες μου βρωμάνε κρεμμυδίλα.Και το κοψα εντελώς.
Υπάρχουν πολλές τροφές που κάνουν καλό,δεν είναι μόνο το σκορδο και το κρεμμύδι
Εκτός βέβαια αν τρως μπρόκολα και πολλά φρούτα .
Sub-Zero
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2021
- Like
- 18.842
- Πόντοι
- 3.656
Δυσοσμία από τον ιδρώτα: Ποιες τροφές την αυξάνουνΕίναι γνωστό ότι ο ιδρώτας από μόνος του είναι άοσμος και πως η χαρακτηριστική του δυσοσμία προέρχεται από τα βακτήρια που υπάρχουν στην επιδερμίδα, τα οποία "τρέφονται" από τον ιδρώτα και οι χημικές διεργασίες που προκύπτουν απελευθερώνουν δύσοσμες πτητικές ενώσεις.
www.iatropedia.gr
|
Υπάρχουν όμως και μερικές τροφές που συμβάλλουν εξίσου στην δυσοσμία του ιδρώτα και κατ’ επέκαση του σώματός σας.
Καρυκεύματα όπως το κάρυ και το κύμινο, αλλά και φαγητά όπως το κρεμμύδι και το σκόρδο μπορεί να μεταφέρουν την πολύ έντονη μυρωδιά τους στον ιδρώτα μας.
Λαχανικά όπως το μπρόκολο και το κουνουπίδι, ενώ κάνουν καλό στην υγεία μας μπορούν να προκαλέσουν έντονη δυσοσμία όταν το σώμα μας τα διασπά σε ενώσεις του θείου.
Το κόκκινο κρέας συμβάλει και αυτό στην κακοσμία του ιδρώτα. Όταν διασπάται από το σώμα, συχνά αποθηκεύεται το αμινοξύ καρνιτίνη που ευθύνεται για κάποιες όχι και τόσο εύοσμες μυρωδιές.
Οι δίαιτες με χαμηλές ποσότητες υδατανθράκων μπορεί να κάνουν καλό στη σιλουέτα, αλλά κάνουν κακό στην μυρωδιά σας. Σε αυτές τις δίαιτες το σώμα αντί για θερμίδες καίει λίπος, μία διαδικασία που προκαλεί κακοσμία.
Τα ψάρια μερικές φορές μπορεί να αφήσουν μια ελαφριά μυρωδιά ψαρίλας. Για αυτό ευθύνονται όσα περιέχουν την ουσία χολίνη, όπως ο τόνος και ο σωλομός.
Το αλκοόλ και η καφεΐνη μπορεί να ενισχύσουν την εφίδρωση και μαζί την ένταση της μυρωδιάς του ιδρώτα.
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.275
- Πόντοι
- 8.006
Βάλε και ενα βραχο για μαξιλαρι. ΒοηθαειΕδω και ενα μηνα εχω αρχισει να κοιμαμε στο πατωμα με μια λεπτη κουβερτα και μια πετσετα για στρωμα, εχω δει μεγαλη διαφορα στην ποιοτητα υπνου, κοιμαμε πιο βαθια και ξυπναω πιο ξεκουραστος, στην αρχη ηταν δυσκολα, ποναγα οταν κοιμομουνα στα πλαγια, τωρα όμως το εχω συνηθίσει
Αγράμματος
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2021
- Like
- 15.043
- Πόντοι
- 3.506
Αν θέλεις να δεις σίγουρο αποτέλεσμα ανεβαίνοντας σκάλες, σου προτείνω να πας Σαββατοκύριακο στο παλαμήδιΠοια είναι η πιο σωστή ώρα για μπουρδελότσαρκα με σκάλες για να βλέπεις αποτέλεσμα;
Πρωί, για να καις περισσότερο λίπος, μιας και το στομάχι είναι πιο άδειο σε σχέση με τις υπόλοιπες ώρες;
Απόγευμα, που οι μύες είναι ζεστοί και αποφεύγεις τραυματισμούς;
Ή βράδυ, για να κοιμάσαι καλύτερα;
Αγράμματος
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2021
- Like
- 15.043
- Πόντοι
- 3.506
Μετά από ένα καλό περπάτημα στον Υμηττό επιβάλεται μια στάση στο αναψυκτήριο που βρίσκεται κοντά στην πηγή της ΚαλοπούλαςΣτην Αθήνα έχεις λίγες επιλογές.Στην επαρχία πολλές σε δάση κτλ.
Υπήρχε το 2,5km στον Άγιο Κοσμά αλλά τέλεψε τώρα....
Στο βουνό στην Καισαριανή τώρα είναι η μοναδική επιλογή στα νότια...
Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 34.831
- Πόντοι
- 6.536
Αν πάς χειμώνα έχει και φαγητά.Μετά από ένα καλό περπάτημα στον Υμηττό επιβάλεται μια στάση στο αναψυκτήριο που βρίσκεται κοντά στην πηγή της Καλοπούλας
Απλά πράγματα....
Νομίζω του δήμου είναι....
Ωραίο μέρος για Αθήνα...
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.958
- Πόντοι
- 9.297
Δυσοσμία από τον ιδρώτα: Ποιες τροφές την αυξάνουν
Είναι γνωστό ότι ο ιδρώτας από μόνος του είναι άοσμος και πως η χαρακτηριστική του δυσοσμία προέρχεται από τα βακτήρια που υπάρχουν στην επιδερμίδα, τα οποία "τρέφονται" από τον ιδρώτα και οι χημικές διεργασίες που προκύπτουν απελευθερώνουν δύσοσμες πτητικές ενώσεις.www.iatropedia.gr
Υπάρχουν όμως και μερικές τροφές που συμβάλλουν εξίσου στην δυσοσμία του ιδρώτα και κατ’ επέκαση του σώματός σας.
Καρυκεύματα όπως το κάρυ και το κύμινο, αλλά και φαγητά όπως το κρεμμύδι και το σκόρδο μπορεί να μεταφέρουν την πολύ έντονη μυρωδιά τους στον ιδρώτα μας.
Λαχανικά όπως το μπρόκολο και το κουνουπίδι, ενώ κάνουν καλό στην υγεία μας μπορούν να προκαλέσουν έντονη δυσοσμία όταν το σώμα μας τα διασπά σε ενώσεις του θείου.
Το κόκκινο κρέας συμβάλει και αυτό στην κακοσμία του ιδρώτα. Όταν διασπάται από το σώμα, συχνά αποθηκεύεται το αμινοξύ καρνιτίνη που ευθύνεται για κάποιες όχι και τόσο εύοσμες μυρωδιές.
Οι δίαιτες με χαμηλές ποσότητες υδατανθράκων μπορεί να κάνουν καλό στη σιλουέτα, αλλά κάνουν κακό στην μυρωδιά σας. Σε αυτές τις δίαιτες το σώμα αντί για θερμίδες καίει λίπος, μία διαδικασία που προκαλεί κακοσμία.
Τα ψάρια μερικές φορές μπορεί να αφήσουν μια ελαφριά μυρωδιά ψαρίλας. Για αυτό ευθύνονται όσα περιέχουν την ουσία χολίνη, όπως ο τόνος και ο σωλομός.
Το αλκοόλ και η καφεΐνη μπορεί να ενισχύσουν την εφίδρωση και μαζί την ένταση της μυρωδιάς του ιδρώτα.
@enduro ,Εδω και ενα μηνα εχω αρχισει να κοιμαμε στο πατωμα με μια λεπτη κουβερτα και μια πετσετα για στρωμα, εχω δει μεγαλη διαφορα στην ποιοτητα υπνου, κοιμαμε πιο βαθια και ξυπναω πιο ξεκουραστος, στην αρχη ηταν δυσκολα, ποναγα οταν κοιμομουνα στα πλαγια, τωρα όμως το εχω συνηθίσει
Πάει να κλέψει την δόξα σου ο συναγωνιστής @Ares7 ...βγες να καθαρίσεις και να επιβάλλεις την τάξη.
BestNotGeorge
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2023
- Like
- 1.135
- Πόντοι
- 206
Yπάρχουν μερικά αριστουργήματα στην ζωή.
Δεν τα ξέρεις όταν τα αγοράζεις, το διαπιστώνεις στην πορεία.
Στρώμα Πετζετάκις 35 χρονών, με άπειρα γαμίσια, ακόμα άψογο
Δεν τα ξέρεις όταν τα αγοράζεις, το διαπιστώνεις στην πορεία.
Στρώμα Πετζετάκις 35 χρονών, με άπειρα γαμίσια, ακόμα άψογο
BestNotGeorge
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2023
- Like
- 1.135
- Πόντοι
- 206
Ετσι που το πας
Δυσοσμία από τον ιδρώτα: Ποιες τροφές την αυξάνουν
Είναι γνωστό ότι ο ιδρώτας από μόνος του είναι άοσμος και πως η χαρακτηριστική του δυσοσμία προέρχεται από τα βακτήρια που υπάρχουν στην επιδερμίδα, τα οποία "τρέφονται" από τον ιδρώτα και οι χημικές διεργασίες που προκύπτουν απελευθερώνουν δύσοσμες πτητικές ενώσεις.www.iatropedia.gr
Ζήσε με έρωτα και καθαρό αέρα ..
1. Να πλένεσαι
2.Δώσε και στην γκόμενα τζατζίκι
Αν κάτι σε πειράζει προφανώς κόψτο
Πριν από πολλά χρόνια είχα μπεί σε κατάστημα φορώντας δερμάτινο μπουφάν.
Η γκόμενα έκανε παράπονα ότι το δέρμα μυρίζει.
Πήγα να την ρωτήσω και το αντρικό δέρμα ?
Το άφησα.
Donald-Duck
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2023
- Like
- 8.033
- Πόντοι
- 2.356
Η τσαντίλα των υπερωριών και του μόχθου στην γαλέρα του ιδιωτικού τομέα, επέφερε σήμερα ροπή στο τεμπελικι
να μαγειρέψω, με αποτελεσμα 2 σουβλάκια στον οισοφάγο μου ασορτι με μια Άμστελ. Έτσι δεν πάμε πουθενά συναγωνιστές.
να μαγειρέψω, με αποτελεσμα 2 σουβλάκια στον οισοφάγο μου ασορτι με μια Άμστελ. Έτσι δεν πάμε πουθενά συναγωνιστές.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 67
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 27
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 60
- Εμφανίσεις