2010 εβαλα Hellas On Line μολις 8mbps τοτε.Φιλοι μου λεγαν οτι ειναι πολυ λιγα κτλ.Εκανα μια χαρα τα παντα και ειμουν ο μονος που δεν ειχα ποτε προβληματα οταν αυτοι ειχαν 24mbps!Υστερα την πηρε η Voda και για μενα επεσε.Καποια στιγμη μετακομιζω κανω μεταφορα γραμμης.Αποφασιζω μετα απο χρονια να αλλαξω λογω ταλαιπωριων και ειχα βροχη τηλεφωνηματων να μην φυγω συν βροχη αλλων εταιρειων.Eφτασα σε Cyta εστειλαν ρουτερ και τελευταια στιγμη αποφασιζω να παραμεινω Voda.Τα τελευταια χρονια ενα σας λεω,καθε μα καθε φορα υπαρχει το ιδιο σεναριο,να ''χαλαει'' η γραμη να περνω την ιδια ακιρβως διαδικασια τοοοσες φορες και να ακουω απλα τα ιδια.Να το ''διορθωνει'' ο οτε και αν συζηταμε μεχρι και διακοπη χωρις ρητρα και οπου κ αν παω θα γινεαι το ιδιο πραγμα.Ξερετε γιατι?Γιατι ο πιο ειλικρινης μου πε οτι ο οτε κρατα τις καλες γραμμες και δινει προβληματικες σε αλλες εταιρειες.Για μενα ισχυει.Κ εχω κωλοπεριοχη κ τους λεω βαλτε με σε αλλη κωλωνα αφου βλεπετε οτι γινεται το ιδιο και το ιδιο η φτιαξτε το μια και καλα οπως το φτιαχνετε και δουλευει φταξτε το να παραμενει ετσι ελεος.Προσφατα αλλαξαν κουτακι στην κολωνα.Μια ειχε υγρασια μια καλωδια εξω μια το ενα μια το αλλο.Εκπτωσ για ολο αυτο ακομα ''θα την συζητησουμε μ εναν υπευθυνο σε αυτο'' και παει λεγοντας.Ρεαλιστικκη λυση?Μα οπτικη ινα!Αλλα δεν υπαρχει εδω αρα ειχαμε κανει αναβαθμιση δηθεν απο την αγαπη τους στα 50mbps απο 24mps με εγγυημενες 45αρες και μαντεψτες,ολα φαινονται ιδια!Ειπαμε οπτικη ινα..και ρωτω οπτιοκη ινα στο σπιτι οχι στην κολωνα αα λεω και μεσα οκ απωλειες.Μα ειναι εγγυημενες,οκ κι αν γινει παλι?Κ τελικα θελει ινα σε ολο το σπιτι να σαι σιγουρος εντελως!Κια μετα ανακαλυπτω οτι κ στις οτικες ινες εχε παλι διαχωρισμενα πακετα και τους λεω μα γτ να παιζει ροολο αφου ειμαι χωρις απωλειες τι αναγκηε χω να παω πιο πανω?Λεει αν εχεις επιχειρηση κτλ λεω οκ το 100 φτανει για σπιτι φτανει μου λεει το 300 μου λεει ειναι υπεραρκετο.Κια σκεφτομαι...14 χρονια ποτε ηξεραν πραγματικα στο τηλεφωνο τι λενε?Ποτε???Σκεφτομουν γιατι το κρατος δεν εχει κρατικη τηλεφωνικη εταιρεια και τελος να ξεμπερδεουμε ολοι κ εμεις κ αυτοι?Μα πως θα χρεωνουν τοσοι μαζι ε?Και σκεφτομαι..Καρτοκινικητη ασυμφορη,συνδεση καπως συμφερουσα αλλα αγχωτικη που παλια αποφευγαμε γενικα συνδεσεις,οπτικες ινες νεα μεγαλη μπιζνα που ακομη δεν εχουμε εμπιστοσυνη και παντα φυσικα εταιρειες νταβατζηδες που θα τελειωναν ολα αν δεν συμμετειχαμε σε ολα αυτα οπως οταν δεν ειχαμε τηλεφωνα.Μολις προχθες λογαριασμος 50 ευρω απο 21,90 ξερετε γιατι?>Γιατι χρεωθηκα εκτος παγιου!Ξερετε τι ειπαν?Δεν γινεται να διαγραφουν,λεω ρε γαμωτο ενα λαθος σου η κατι που δεν εκανες σωστα και θες απλα να γλυτωσεις τα χρηματα αφου εχεις το φθηνο πακετο κ δεν σε σεβονται.ΤΟυ ςλω δειτε ολο το σιτορικο αν ποτε εκανα εκτος παγιθ χρεωση.Λεεει κλησεις ηταν δεν γινεται να το διαγραψουμε.Μπαινωω λοιπον να δω τι ηταν οι κλησεις,και ηταν κλησεις στην speedex η οποια ΧΡΕΩΝΕΙ!Και κλησεις σε υπηρεσια που επισης χρεωνει.Κλησεις σε θεματα ερωτησεων για εξυπηρετηση οχι για να μιλησω σε θεια στην Αεμρικη ουτε σε γκομενα στην Ταιλανδη.Κλησεις χαθημερινου χαρακτηρα που περιμενουμε ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΤΟΜΑ ΣΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΤΟΥΣ!Κι οταν εχουν δεν ξερουν.Τι να το κανω εγω οταν απαντουν αλλα μετα με συνδεεουν αλλου και εκει θα περιμενω μιση ωρα στην καλυτερη να μπορεσω να κανω την δουλεια μου αν δεν εχω οχημα να παω απο κοντα?Και το κερασακι,επι 2 χρονια η μαμα ζητα απο την cosmote τον δηθεν μεγαλο παικτη της χωρας μια νεα γραμμη οπως παλια επιτελους στο σπιτι μας.Ξαα και ξανα δεν βρισκουν,λεω δημιουργηστε θελει λεει 6 μηνες,περασαν 2 χρονια!Προσφατα ξαναμιλαει η μαμα και την μπερδεψαν,νομιζε θα χει σταθερο εστω με προοπτικη ιντετνετ καποτε.Τελικα ηταν σταθερο και ιντερνετ με ρουτερ-sim δηλαδη το πιο αχρηστο!Και στα 25ευρω ολο αυτο που ναι και το φθηνο...δεν περιγραφω αλλο!