Νέα

Αυτοβελτίωση

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Δ

Διαγραμμένο μέλος 186072

Επισκέπτης
Καλά,στο εξωτερικό δεν υπάρχει τόσο πολύ το θέμα του κοινωνικού στίγματος.Δηλαδή εκεί οι γυναίκες θα πάνε στα φανερά και με τον Έλληνα και με τον πακιστανό και με τον αράπη αν τον γουστάρουν.Μπορεί να τον φέρνουν και σπίτι τους με τους γονεις στο άλλο δωμάτιο,εδώ δεν υπάρχουν αυτά.

Καποιες θα το κανουν φανερα, πολλες οχι.

Το κοινωνικο στιγμα ζει και βασιλευει, γι'αυτο εξαλλου το #1 ψεμα σε ranking order που λενε οι γυναικες ειναι το με ποσους εχουν παει:
Top lies women tell their partners
1.    How many previous partners – 52%
2.    Reason I split with an ex – 38%
3.    How much clothes cost – 33%
4.    My job – 28%
5.    Financial situation – 25%
6.    Age – 18%
7.    Cheating – 16%
8.    Weight – 12%
9.    Size of breasts – 9%
10.    Natural hair colour – 5%

Αν ηταν αδιαφορο δε θα ελεγαν ψεματα / δε θα προσπαθουσαν να το κρυψουν. Αν προσπαθουν να το κρυψουν σημαινει οτι τους νοιαζει τι σκεφτονται οι αντρες. Αρα τους νοιαζει και να μην υπαρχει τροπος επιβεβαιωσης οτι εχουν παει με 500 ξερω-γω... ο ευκολος τροπος ειναι να γαμιουνται με ξενους, ειτε εντος, ειτε εκτος εδρας.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Καλά,στο εξωτερικό δεν υπάρχει τόσο πολύ το θέμα του κοινωνικού στίγματος.Δηλαδή εκεί οι γυναίκες θα πάνε στα φανερά και με τον Έλληνα και με τον πακιστανό και με τον αράπη αν τον γουστάρουν.Μπορεί να τον φέρνουν και σπίτι τους με τους γονεις στο άλλο δωμάτιο,εδώ δεν υπάρχουν αυτά.
εσυ πχ γιατι δεν πας εξωτερικο?
εγω ειχα μια προταση να παω εξωτερικο και να ψαξω δουλεια με το πτυχιο μου και 2 ξενες γλωσσες, εστω στην αρχη να εβρισκα καιτ ασχετο χειρονακτικο, εχω δουλεψει και σε χειρωνακτικες εργασιες, τουρκοι και αλβανοι πως πηγαινουν δυτικη ευρωπη, γερμανια, βελγιο, ελβετια,
εσυ με ευρωπαικο διαβατηριο τι καθεσαι?
εγω το απερριψα σαν ιδεα γιατι ημουν ηδη δημοσιος υπαλληλος, εσυ με τι ασχολησαι και δεν φευγεις? εχεις καλο εισοδημα εδω? τι σε κραταει? οικογενειακα? (εμενα πχ τα οικογενειακα μου δεν μου επιτρεπουν ουτε απο την πολη μου να φυγω τα τελευταια χρονια)

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
εσυ πχ γιατι δεν πας εξωτερικο?
εγω ειχα μια προταση να παω εξωτερικο και να ψαξω δουλεια με το πτυχιο μου και 2 ξενες γλωσσες, εστω στην αρχη να εβρισκα καιτ ασχετο χειρονακτικο, εχω δουλεψει και σε χειρωνακτικες εργασιες, τουρκοι και αλβανοι πως πηγαινουν δυτικη ευρωπη, γερμανια, βελγιο, ελβετια,
εσυ με ευρωπαικο διαβατηριο τι καθεσαι?
εγω το απερριψα σαν ιδεα γιατι ημουν ηδη δημοσιος υπαλληλος, εσυ με τι ασχολησαι και δεν φευγεις? εχεις καλο εισοδημα εδω? τι σε κραταει? οικογενειακα? (εμενα πχ τα οικογενειακα μου δεν μου επιτρεπουν ουτε απο την πολη μου να φυγω τα τελευταια χρονια)

εσυ γιατι δν πας τυπε?εκει θα χει καθε πολυκατοικια θυληπρεπη λειντυμποι :tn04: :tn04: :S :S :S

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.675
Πόντοι
736
Ζήσε για σένα και όχι για τους άλλους , θα μπορουσε να είναι ο τίτλος του βίντεο , ωραία τα λέει ο φίλιππος εδώ.

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Υπάρχουν βασικά 3 απόψεις:
1.Η κλασσική άποψη PUA οτι δεν έχει σημασία πώς φαίνεσαι(ύψος,πρόσωπο,ντύσιμο,αμάξι),αν είσαι γυμνασμένος ή όχι αν έχεις λεφτά ή όχι,σημασία έχει μόνο αν ξέρεις τεχνικές για να ρίχνεις τις γυναίκες.Κλασσικοί εκπρόσωποι Mystery,Neil Strauss,Tyler Durden κτλ.
2.Η άποψη οτι δεν έχει τόσο σημασία η τεχνική αλλά κυρίως παίζει ρόλο η τοποθεσία και η χώρα(κλασσικά roosh).Location,location,location.Συνεπώς πρέπει να βρεις την καλύτερη δυνατή τοποθεσία(ιδανικά με όσο το δυνατό ωραιότερες γυναίκες,χάλια άντρες,πιο παραδοσιακές και ανοιχτές,θηλυκές κοπέλες με καύλες που να τρώνε το παραμύθι π.χ. σλαβικές χώρες κτλ.)
3.Η άποψη οτι αυτό που παίζει ρόλο δεν είναι ούτε η τεχνική ούτε η τοποθεσία αλλά μόνο η κλάση.Ενας μπάμιας δε θα γαμήσει πουθενά όσο καλή τοποθεσία και να έχει,όσες τεχνικές και να μάθει.Είναι η σχολή της αυτοβελτίωσης(π.χ. Aaron Sleazy κτλ που δημιούργησαν και το antiPUA κίνημα).Οσο περισσότερο βελτιώνεται κανείς εμφανισιακά,γυμναστηριακά,στυλιστικά,κοινωνικά,οικονομικά τόσο πιο δυνατά μουνάκια θα γαμάει.Συνεπώς είναι άσκοπο να αναλίσκεται κανείς σε εκμάθηση τεχνικών,χάσιμο χρόνου σε κλαμπ κτλ αφού χωρίς βελτίωση το αποτέλεσμα θα είναι το ίδιο.

Η αλήθεια βρίσκεται κάπου στη μέση.Και οι τεχνικές βοηθάνε και η εμπειρία και η θέση όπως φυσικά η εμφάνιση και τα λεφτά.
Το θέμα είναι όταν τα πράγματα είναι ανταγωνιστικά(conflict of interests).Π.χ. αξίζει κανείς να θυσιάσει καριέρες λεφτά κτλ για να κυνηγάει γκόμενες?
Εκεί είναι δύσκολα τα πράγματα.Πρέπει κανείς να εμπιστεύεται τον πούτσο του τον πάνω και κάτω σαν ασφαλή κριτή γιατί η εμπειρία δε μεταφέρεται.
4. Σχολή Kalogero. Αναπτύσσεις ολοκληρωμένο πρότζεκτ με βάση το κύριο πλεονέκτημα. Μπορεί να είναι η εμφάνιση, το χρήμα, το λέγειν, η τοποθεσία κλπ. Με όποιο ατού είσαι δυνατότερος, αισθάνεσαι πιο άνετα κι έχεις καλά αποτελέσματα. Οι υπόλοιποι παράγοντες προσθέτουν βελτιώσεις.

OP
OP
ΒΑΛΚΑΝΙΟΣ ΠΟΥΤΣΑΡΑΣ
Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.934
Πόντοι
2.356

Define εξωτερικό...
Εδώ Βαυαρία αν μία ντόπια που είναι νορμάλ,
έβγαινε με πακιστανό,αράπη ή άλλο τριτοκοσμικό,
πίστεψέ με ότι ακόμη και από τον φιλικό της περίγυρο θα της την έλεγαν,
πόσο μάλλον οι γονείς.
Καλά για γάμο,ούτε καν...
Ακόμη και στο Βερολίνο που είναι αχταρμάς,δεν είναι αρεστή μία τέτοια μείξη.

Όλες αυτές που έχετε δει κατά καιρούς με τριτοκοσμικούς,
είναι είτε μπάζα που δεν βρίσκουν κανέναν ή γκόμενες με ανύπαρκτο οικογενειακό background
που μπορεί να γαμιούνται με αράπηδες για έναν μπάφο.
Εξαίρεση ο ταμταμ να κλωτσάει καλά τη μπάλα και να έχει λεφτά.
Απλά σας πέφτουν στο μάτι,ενώ τριγύρω είναι 100 νορμάλ ζευγάρια.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Οντως Αραπάδες με καλές γκόμενες μόνο Κολωνία,Βερολίνο,Αμβούργο και φοιτητουπόλεις έχω δει.Και πάλι συνήθως πρόκειται για συγκεκριμένο τύπο γκόμενας που συχνάζει στα χιπχοπάδικα,γουστάρει αράπικη κουλτούρα κτλ που είναι μικρό ποσοστό και αφορά συνήθως μειονότητες και όχι Γερμανίδες.
Και οι Τούρκοι σχεδόν τίποτα δε γαμάνε σε Γερμανίδα,μόνο κάτι χοντρές ή εξάρια το πολύ και φρικιά.

OP
OP
ΒΑΛΚΑΝΙΟΣ ΠΟΥΤΣΑΡΑΣ
Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.934
Πόντοι
2.356
Οντως Αραπάδες με καλές γκόμενες μόνο Κολωνία,Βερολίνο,Αμβούργο και φοιτητουπόλεις έχω δει.Και πάλι συνήθως πρόκειται για συγκεκριμένο τύπο γκόμενας που συχνάζει στα χιπχοπάδικα,γουστάρει αράπικη κουλτούρα κτλ που είναι μικρό ποσοστό.

Και μετά άμα τη γκαστρώσει ο αράπης, θα μεγαλώνει μόνη της ένα παιδί και θα ζήσει τα υπόλοιπά της χρόνια σαν χυσοδοχείο,
μιας και για κάτι παραπάνω δε θα την θέλει κανείς.

Έχω μία γνωστή,καλής εμφάνισης που σε ένα ταξίδι της Ιταλία,κατάφερε να μείνει έγκυος μετά από μερικά γαμήσια με έναν Βραζιλιάνο.
Το παιδί μοιάζει 100% μπραζίλ.
Η ίδια μου έχει πει ότι οι μισοί γκόμενοι στρίβουν όταν μαθαίνουν ότι έχει παιδί και οι υπόλοιποι όταν το βλέπουν.
Μία φορά που την πέτυχα στο πάρκο και άραξα παίζοντας λίγο μπάλα με το παιδί,
ένιωθα ότι με κοιτάει και γελάει όλο το πάρκο,μη πω και από τα μπαλκόνια.

Εγγρ.
21 Σεπ 2020
Κριτικές
21
Like
9.448
Πόντοι
6.246
Και μετά άμα τη γκαστρώσει ο αράπης, θα μεγαλώνει μόνη της ένα παιδί και θα ζήσει τα υπόλοιπά της χρόνια σαν χυσοδοχείο,
μιας και για κάτι παραπάνω δε θα την θέλει κανείς.

Έχω μία γνωστή,καλής εμφάνισης που σε ένα ταξίδι της Ιταλία,κατάφερε να μείνει έγκυος μετά από μερικά γαμήσια με έναν Βραζιλιάνο.
Το παιδί μοιάζει 100% μπραζίλ.
Η ίδια μου έχει πει ότι οι μισοί γκόμενοι στρίβουν όταν μαθαίνουν ότι έχει παιδί και οι υπόλοιποι όταν το βλέπουν.
Μία φορά που την πέτυχα στο πάρκο και άραξα παίζοντας λίγο μπάλα με το παιδί,
ένιωθα ότι με κοιτάει και γελάει όλο το πάρκο,μη πω και από τα μπαλκόνια.
Να μια άσκηση αυτοβελτιωσης λοιπόν! Βόλτα με το παιδί και στα @@ τι λέει ο κόσμος .

OP
OP
ΒΑΛΚΑΝΙΟΣ ΠΟΥΤΣΑΡΑΣ
Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.934
Πόντοι
2.356
Να μια άσκηση αυτοβελτιωσης λοιπόν! Βόλτα με το παιδί και στα @@ τι λέει ο κόσμος .

Α,όχι τύπε..
Μου ήθελες ακάπωτο γαμησάκι με βραζιλιάνο χορευτή;
Oι μαλακίες πληρώνονται...
Εγώ της είπα πως μιας και της αρέσουν οι Βραζιλιάνοι,
να βγαίνει στα στέκια τους,
μπας και βρει κανέναν χωρισμένο με παιδί,
να ενώσουν τα συντρίμμια τους.

Δεν υπάρχουν ήρωες εδώ,οι επιλογές σε γυναίκες είναι άπειρες

• Like
Αντιδράσεις: john8

mounoeilotas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2013
Like
1.450
Πόντοι
216
Ξερω παρομοια περιπτωση στην Ελλαδα παλι με βραζιλιανο χορευτη.

Εγγρ.
21 Σεπ 2020
Κριτικές
21
Like
9.448
Πόντοι
6.246
Α,όχι τύπε..
Μου ήθελες ακάπωτο γαμησάκι με βραζιλιάνο χορευτή;
Oι μαλακίες πληρώνονται...
Εγώ της είπα πως μιας και της αρέσουν οι Βραζιλιάνοι,
να βγαίνει στα στέκια τους,
μπας και βρει κανέναν χωρισμένο με παιδί,
να ενώσουν τα συντρίμμια τους.

Δεν υπάρχουν ήρωες εδώ,οι επιλογές σε γυναίκες είναι άπειρες
Ο ηρωισμός δεν περιέχει την ιδιοτέλεια . Αν και ο Α. Σμιθ στην θεωρία των ηθικών συναισθημάτων έχει αντίθετη άποψη από εμένα : «Δεν είναι η αγάπη προς τον πλησίον, δεν είναι η αγάπη προς την ανθρωπότητα, που πολλές φορές μας ωθούν στην άσκηση αυτών των θείων αρετών. Είναι μια δυνατότερη αγάπη, μια δυνατότερη αισθηματική επένδυση, που κατά κανόνα, λαμβάνει χώρα σε αυτές τις περιπτώσεις. η αγάπη προς ό,τι είναι άξιο τιμής και ευγενές, η αγάπη προς τη μεγαλοσύνη, την αξιοπρέπεια και την ανωτερότητα του χαρακτήρα μας».
Ωστόσο όσο πιο κοντά σε ανθρώπους συντρίμμια έζησα , τόσο πιο άρτιος και δυνατός έβγαινα. Για τους λόγους αυτούς σε προέτρεψα να συνεχίσεις τις συναντήσεις . Μιας και το θέμα μας είναι η αυτοβελτίωση ..

• Like
Αντιδράσεις: obi1

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
τυποι καλησπερα .
Παρενθεση (Απο γνωστο Αγγλο μου λεει παλι καλα που ερχονται η Ελληνιδες και γαμαμε στην Αγγλια και κανουμε παιδια.) Οι κανονες στο dating εχουν αλλαξει ριζικα με τα social media . Οι γκομενες εχουν πλεον παγκοσμιο βεληνεκες. Γιαυτο εχει πολλη τσαντιλα δειτε κανα βιντεο στο youtube για το τι παιζει Αμερικα Καναδα Αγγλια Ιαπωνια.
Πλεον ειμαι 40+ το dating εχει αλλαξει πολλη μονο και μονο γιατι οι γκομενες εχουν επιλογες. Ο καθε τυπος θελει να γαμισει οποτε σκεψου τι επιλογες εχει . δεν χρειαζεται καν να μιλησει θα ερθουν ολοι απο μονοι τους.
Κανενας δεν σκεφτεται οτι ειναι ο χ ψ που τις την πεφτει και αντι να ψαχτει να βρει κατι. Τι κανει ορμα και οτι βγει το εχω κανει το εχεις καν και παει λεγοντας .Το διαφορετικο τωρα ειναι οτι εκει που το κανανε 100 ατομα τωρα το κανουν 1000000000000 σε μια γκομενα .
Μην ξεχνατε οτι παλια ολες οι ευρωπεες κατεβαιναν ελλαδα για πουτσο. Σκεψου τωρα οτι καμμια απο αυτες δεν σκεφτετ κν να κανει κατι με Ελληνα .

Garit

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2021
Like
181
Πόντοι
1
Εχει ενδιαφέρον το οτι
1. "Γνώστες" γράφουν προσωπικές τους απόψεις σα να ήταν αξιώματα γραμμένα σε μπετό.
2. Θεωρούν τους ελληνες οχι σα μετανάστες ή τριτοκοσμικούς αλλά ισότιμους των γερμανων στη γερμανία.
3. Δε μας ενημερώνουν πως γίνεται να είναι τιγκα η χωρα των ναζι στους τουρκόγυφτους

Αυτά

• Like
Αντιδράσεις: alex71
OP
OP
ΒΑΛΚΑΝΙΟΣ ΠΟΥΤΣΑΡΑΣ
Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.934
Πόντοι
2.356
Ο ηρωισμός δεν περιέχει την ιδιοτέλεια . Αν και ο Α. Σμιθ στην θεωρία των ηθικών συναισθημάτων έχει αντίθετη άποψη από εμένα : «Δεν είναι η αγάπη προς τον πλησίον, δεν είναι η αγάπη προς την ανθρωπότητα, που πολλές φορές μας ωθούν στην άσκηση αυτών των θείων αρετών. Είναι μια δυνατότερη αγάπη, μια δυνατότερη αισθηματική επένδυση, που κατά κανόνα, λαμβάνει χώρα σε αυτές τις περιπτώσεις. η αγάπη προς ό,τι είναι άξιο τιμής και ευγενές, η αγάπη προς τη μεγαλοσύνη, την αξιοπρέπεια και την ανωτερότητα του χαρακτήρα μας».
Ωστόσο όσο πιο κοντά σε ανθρώπους συντρίμμια έζησα , τόσο πιο άρτιος και δυνατός έβγαινα. Για τους λόγους αυτούς σε προέτρεψα να συνεχίσεις τις συναντήσεις . Μιας και το θέμα μας είναι η αυτοβελτίωση ..

Νομίζω ότι η ψυχή μου είναι πλέον πολύ σάπια για να αντιληφθεί τα άνωθεν.
Η μετανάστευση μάλιστα μου γκρέμισε μία και καλή τις γνωστές αυταπάτες,
με τις οποίες μεγαλώνουμε στην Ελλάδα.
Εδώ ισχύουν τόσο για τις γυναίκες όσο και για εμένα σαν υποψήφιο σύντροφο,
κάποιες χρηματιστηριακές αξίες,που στην Ελλάδα δεν τις θίγουμε γιατί είμαστε ευαισθητούληδες,
με αποτέλεσμα 35άρες να θεωρούν ότι είναι νύφες κελεπούρια και 50άρηδες που μένουν ακόμη
με τους γονείς,bachelor of the year...

Mαθήτριά μου είναι η συγκεκριμένη,ιδιαίτερα μαθήματα της κάνω.
Μεγάλη εντύπωση μου έχει κάνει και το γεγονός ότι το μεγάλο διαμέρισμά της,
στη συνοικία μας που είναι πολύ καλή,είναι δώρο από τον πατέρα της.
Παρ'όλα αυτά,ούτε ένας τεντυμπόις προικοθήρας δεν τολμάει να κάνει τον ήρωα..

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
Εχει ενδιαφέρον το οτι
1. "Γνώστες" γράφουν προσωπικές τους απόψεις σα να ήταν αξιώματα γραμμένα σε μπετό.
2. Θεωρούν τους ελληνες οχι σα μετανάστες ή τριτοκοσμικούς αλλά ισότιμους των γερμανων στη γερμανία.
3. Δε μας ενημερώνουν πως γίνεται να είναι τιγκα η χωρα των ναζι στους τουρκόγυφτους

Αυτά
Αυτο το λες για εμενα η καταλαβα λαθος ?

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Τύπος kalogero ετοιμάζει πρόγραμμα αυτοβελτίωσης για θερινή περίοδο 21.
-αγορά παπουτσιών κατάλληλων για περπάτημα, γιατί τα παλιά χάλασαν. Καλοκαίρι δεν προβλέπεται γυμναστική, μόνο συντήρηση.
-Αγορά κρέμας για προστασία από τον ήλιο που να βοηθάει και το μαύρισμα.
-Διατροφικό συμπλήρωμα αύξησης ενεργειακού δυναμικού.

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Το δεύτερο μέρος του προγράμματος περιλαμβάνει το γκομενικό πλάνο. Σενάρια:
-Διερεύνηση δυνατοτήτων στην νέα δουλειά (αν προκριθεί αυτό το σενάριο).
-Πρόγραμμα Ρουμανίας (αν δεν περπατήσει το σενάριο δουλειά) και ενασχόληση με ρουμάνες.
-Νέες μεντορέτες: γερμανίς-ετών-29, ελβετίς-ετών-35
-Υπάρχουσες γκόμενες. Μάλλον μόνο η βασική παίζει, διότι η αναπληρωματική φαίνεται να βρήκε γαμέα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom