Νέα

Συμβουλές για καλύτερη υγεία...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Duracell
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 872
  • Εμφανίσεις 144K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

jimmys5

Μέγας
Εγγρ.
9 Σεπ 2021
Like
11.069
Πόντοι
3.506
Το αγχος σε κινητοποιει να δρασεις και να βελτιωθεις.
Οταν ομως σε κυριευει εχει το αντιθετο αποτελεσμα.
Αδρανεια, πανικος και καταρρευση!
ε ναι νομιζω θελει μετρο σε ολα που ελεγαν και τα γεροντια μας

diamantino

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2018
Κριτικές
1
Like
2.757
Πόντοι
456
Εγώ θα ήθελα να μάθω κάτι άλλο: από αυτές τις 21 φορές που προτείνονται να εκσπερματώνεις, ΣΙΓΟΥΡΑ δεν θεωρώ το ίδιο ισοδύναμες, όσον αφορά την ποιότητα και την ωφελιμότητα στην υγεία, τις χειρογλύκανες(στο σπίτι, αυτόματο) με τις υποβοηθούμενες (με τα αγαπητά μας κορίτσια σε δέλα, στούντιο, κ.λ.π, και την ηδονή στα ύψη) .
Σαν να λέμε: πρωτεΐνη έχει και ο σολωμός, ο αστακός και η μπριζόλα, πρωτεΐνη έχει και το ζαμπονάκι του σούπερ μάρκετ , όπως και η κονσέρβα λάντσιον μιτ. ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΟΜΩΣ!!!! Το πρώτο ωφελεί την υγεία, το δεύτερο απλά σε συντηρεί να ζήσεις μέχρι να πάθεις το έμφραγμα και το εγκεφαλικό(να μην πω για καρκίνους με τα συντηρητικά) .

Έχω άδικο; Είναι το ίδιο ωφέλιμα για τον προστάτη οι διαφορετικοί τρόποι εκσπερμάτωσης, αδιαφορεί πλήρως ο οργανισμός, αρκεί να εκσπερματώνει;
οσο πιο εντονος ειναι ο οργασμός τοσο πιο ωφέλιμο και υγειινο είναι, λειτουργει σαν μια ολικη αναγεννηση του οργανισμοπυ εκ των εσων .Το είχε πει ο Κρεμαστινός που μάλιστα είπε πως το τέλος για τον Αντρέα ηταν αναμρνομενο οταν του ειπε πως δεν εχει πλέον όρεξη για οτιδήποτε με σεξ .Οσον αφορα το προστατη και απλός αυνανισμός είναι αρκετός πρέπει για να διατηρει τη λειτουργική ελαστικότητα να γίνεται τουλάχιστον μια φορά την ημέρα.οπως όταν κινείσαι ,περπατας ασκεισαι έατω λ΄΄ιγο , ΄΄ετσι και με το προστάτη .Μην το γελάτε ναι η μαλακια είναι φάρμακο είναι θεραπεία ,αντίθετα με τις μαλακιες που λένε όλοι οι τρελοί που ορκίζονται στην αγαμία λόγω των θρησκει΄ων

REGGAS

Μέγας
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Like
14.089
Πόντοι
3.506
οσο πιο εντονος ειναι ο οργασμός τοσο πιο ωφέλιμο και υγειινο είναι, λειτουργει σαν μια ολικη αναγεννηση του οργανισμοπυ εκ των εσων .Το είχε πει ο Κρεμαστινός που μάλιστα είπε πως το τέλος για τον Αντρέα ηταν αναμρνομενο οταν του ειπε πως δεν εχει πλέον όρεξη για οτιδήποτε με σεξ .Οσον αφορα το προστατη και απλός αυνανισμός είναι αρκετός πρέπει για να διατηρει τη λειτουργική ελαστικότητα να γίνεται τουλάχιστον μια φορά την ημέρα.οπως όταν κινείσαι ,περπατας ασκεισαι έατω λ΄΄ιγο , ΄΄ετσι και με το προστάτη .Μην το γελάτε ναι η μαλακια είναι φάρμακο είναι θεραπεία ,αντίθετα με τις μαλακιες που λένε όλοι οι τρελοί που ορκίζονται στην αγαμία λόγω των θρησκει΄ων

Η αγαμια ειναι αντιθετη με την ανθρωπινη φυση.
Αντιθετη με τη φυση γενικοτερα.
Το σεξ δεν ειναι αμαρτια οπως λενε οι θρησκειες.
Ειναι ο μονος λογος για τον οποιο ειμαστε ολοι μας εδω και αναπνεουμε!

diamantino

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2018
Κριτικές
1
Like
2.757
Πόντοι
456
Η αγαμια ειναι αντιθετη με την ανθρωπινη φυση.
Αντιθετη με τη φυση γενικοτερα.
Το σεξ δεν ειναι αμαρτια οπως λενε οι θρησκειες.
Ειναι ο μονος λογος για τον οποιο ειμαστε ολοι μας εδω και αναπνεουμε!
ναι και πάνε και κάνουν άγιους κάτι ψυχοπαθείς που τρελάθηκαν και π΄ξγαιναν και τρώγανε ακρίδες ασκήτευαν και αλλες μαλακιές και τ αεπιβ΄σλουν μέσω θρησκειών να μη κάνουμε σεξ , δηλαδή βουρ στο Δαφνί ολοιαυτοί

REGGAS

Μέγας
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Like
14.089
Πόντοι
3.506
ναι και πάνε και κάνουν άγιους κάτι ψυχοπαθείς που τρελάθηκαν και π΄ξγαιναν και τρώγανε ακρίδες ασκήτευαν και αλλες μαλακιές και τ αεπιβ΄σλουν μέσω θρησκειών να μη κάνουμε σεξ , δηλαδή βουρ στο Δαφνί ολοιαυτοί

Καλυτερα εξω απο μπουρδελο παρα μεσα στο Δαφνι!

Noname_GR

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
5
Like
3.358
Πόντοι
726
Καλησπέρα , τον τελευταίο καιρό νιώθω υπερβολική κόπωση .. σε σημείο να πονάει το σώμα μου, να θέλω να κοιμηθώ για ώρες , να σέρνομαι..

Τι μπορεί να συμβαίνει;

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.226
Πόντοι
2.356
Καλησπέρα , τον τελευταίο καιρό νιώθω υπερβολική κόπωση .. σε σημείο να πονάει το σώμα μου, να θέλω να κοιμηθώ για ώρες , να σέρνομαι..

Τι μπορεί να συμβαίνει;
Πολύ ορθά αυτά που λέει η ElectraDreamGirl και είναι το 99% των περιπτώσεων (η ευχάριστη διάγνωση).

Υπάρχει όμως και η πιθανότητα να είναι κάτι διαφορετικό και δυσάρεστο (φαντάζομαι έχεις κάνει εξετάσεις από τότε).

Alberto2

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2023
Like
342
Πόντοι
21
δυστυχώς λίγοι κάνουν τον απαραίτητο ύπνο που χρειάζεται....οι περισσότεροι φίλοι αλλά κι εγω μαζί...πάνω από 6 ώρες ύπνο σπανιότατα να κοιμηθείς....Άσε που δεν επιτρέπεται από μια ηλικία και μετα να...θεωρείσαι υπναράς...

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.701
Πόντοι
22.785
:cheesy::O:smiling-face-with-heart-eyes::kiss-mark:
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΡΑΔΥΝΘΕΙ Η ΓΗΡΑΝΣΗ;
Β) ΤΡΟΠΟΙ ΕΠΒΡΑΔΥΝΣΗΣ ΤΗΣ ΓΗΡΑΝΣΗΣ ΣΕ ΖΩΑ.
Μπράιαν Τζόνσον: Ο μεγιστάνας, ηλικίας 45 ετών, που «μάχεται» με τον χρόνο, παίρνει αίμα από τον 17χρονο γιο του. Η «θεραπευτική» διαδικασία οδηγεί σε «ανακύκλωση αίματος» μεταξύ εγγονιού, γιου και παππού.
ΠΕΡΙΛΗΨΗ. Ο πάμπλουτος επιχειρηματίας συνήθως λαμβάνει πλάσμα* από έναν ανώνυμο δωρητή, αλλά αυτή τη φορά ο γιος τους παρείχε ένα λίτρο από το αίμα του, το οποίο μετατράπηκε σε μια παρτίδα υγρού πλάσματος και μια άλλη από ερυθρά, λευκά αιμοσφαίρια και αιμοπετάλια. Ως ο μεγαλύτερος σε ηλικία, ο πατέρας του Τζόνσον πηγαίνει τελευταίος και δέχεται την ίδια θεραπεία με τον γιο του. Πράγματι, όταν μια εταιρεία των Ηνωμένων Πολιτειών με την ονομασία Ambrosia άρχισε να προσφέρει ακριβές εγχύσεις πλάσματος νεαρού αίματος, αντιμετώπισε κριτική από την Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων για πιθανούς κινδύνους για την ασφάλεια και την έλλειψη αποδεδειγμένων οφελών. (The Man Who Spends $2 Million a Year to Look 18 Is Swapping Blood With His Father and Son).
Ο προγραμματιστής που απολαμβάνει τα φώτα της δημοσιότητας, έχει μια ομάδα 30 γιατρών και ειδικών σε θέματα αναγεννητικής υγείας που επιβλέπουν την αγωγή του. Ο Μπράιαν Τζόνσον ξοδεύει περίπου 2 εκατ. δολάρια ετησίως, θέλοντας «να επαναφέρει τον οργανισμό του σε λειτουργία 18χρονου. Για να το πετύχει αυτό πραγματοποιεί μεταγγίσεις αίματος από νέους, ενώ προσφάτως παρέσυρε σε αυτή την ιστορία και τον έφηβο γιο, τον οποίο μετέτρεψε στο προσωπικό του «δότη αίματος». Ο Bryan Johnson θέλει να διατηρήσει τα εσωτερικά του όργανα, συμπεριλαμβανομένου του πέους και του ορθού, να λειτουργούν νεανικά. Ωστόσο, υπάρχουν ελάχιστα δεδομένα που βασίζονται στον άνθρωπο, αφήνοντας πολλούς ερευνητές να θεωρούν τις τεχνικές μακροζωίας εναλλαγής πλάσματος ως ασαφείς.
Μεθοδολογία 1. Η χρήση του πλάσματος ως τεχνική αντιγήρανσης τράβηξε την προσοχή των ΜΜΕ, όταν οι επιστήμονες ένωσαν κυριολεκτικά νεαρά και ηλικιωμένα ποντίκια, ώστε να μοιράζονται το ίδιο κυκλοφορικό σύστημα. Τα ηλικιωμένα τρωκτικά παρουσίασαν βελτιώσεις στη γνωστική τους λειτουργία, στο μεταβολισμό και στη δομή των οστών τους.
Ωστόσο, υπάρχουν ελάχιστα δεδομένα με βάση τον άνθρωπο, αφήνοντας πολλούς ερευνητές να θεωρούν τις τεχνικές ανταλλαγής πλάσματος για τη μακροζωία ως ασαφείς.
Μεθοδολογία 2. Οι επιστήμονες πιστεύουν ότι η επίδραση του «νεανικού αίματος» μπορεί να αποδοθεί σε συγκεκριμένες πρωτεΐνες, αυξητικούς παράγοντες και άλλα μόρια που είναι πιο άφθονα σε νεότερα άτομα. Ορισμένοι από αυτούς τους παράγοντες πιστεύεται ότι μειώνονται με την ηλικία, γεγονός που θα μπορούσε να συμβάλει στη μείωση της ικανότητας του σώματος να επιδιορθώνεται και να αναγεννάτε λόγω της ηλικίας.
Μια πρωτεΐνη που ονομάζεται GDF11 (αυξητικός παράγοντας διαφοροποίησης 11) είναι ένας κρίσιμος παράγοντας στην υπόθεση. Τα επίπεδα GDF11 τείνουν να μειώνονται με την ηλικία και η έρευνα έχει δείξει ότι η αποκατάσταση των επιπέδων GDF11 σε μεγαλύτερα ποντίκια μπορεί να βελτιώσει τη λειτουργία των μυών και του εγκεφάλου. Ενώ το GDF11 είναι μόνο ένα παράδειγμα, υπογραμμίζει τη δυνατότητα του νεαρού αίματος να κρατά το μυστικό για την αναζωογόνηση και την καταπολέμηση της διαδικασίας γήρανσης
*Το πλάσμα αποτελεί βασική ουσία στο αίμα που μεταφέρει σημαντικά κύτταρα, πρωτεΐνες, αντισώματα, ορμόνες και οξυγόνο για να βοηθήσει το σώμα μας να καταπολεμήσει τις μολύνσεις και να αποτρέψει τις θρομβώσεις. Το πλάσμα που συγκεντρώνεται από υγιείς εθελοντές αλτρουιστές δότες υπόκειται σε επεξεργασία για την ανάπτυξη θεραπειών που αλλάζουν τις ζωές των ασθενών, αντικαθιστώντας πρωτεΐνες που είναι σε ανεπάρκεια ή λείπουν από τους οργανισμούς ανθρώπων.
Πολλοί ασθενείς, π.χ. με Ανοσοανεπάρκειες, ή Αιμορροφιλία) έχουν ανάγκη τακτικής χορήγησης αυτών των θεραπειών, με εγχύσεις ή σε ενέσιμη μορφή, καθ΄ όλη τη διάρκεια της ζωής τους.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.248
Πόντοι
3.656
Μονο ενα πραγμα μετραει για την υγεια.
Η ψυχολογια.
Ολα τα αλλα ειναι μαλακιες.
Αν εχεις καλη ψυχολογια δε σε πιανει τιποτα.
Αν εχεις κακη ψυχολογια ολοι οι γιατροι να πεσουν πανω σου δε σε σωζουν.

Για να'χεις καλή ψυχολογία,πρέπει ή να σου πηγαίνουν όλα καλά στη ζωή ή να'σαι αναίσθητο βόδι

riding

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
7.808
Πόντοι
1.056
:cheesy::O:smiling-face-with-heart-eyes::kiss-mark:
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΡΑΔΥΝΘΕΙ Η ΓΗΡΑΝΣΗ;
Β) ΤΡΟΠΟΙ ΕΠΒΡΑΔΥΝΣΗΣ ΤΗΣ ΓΗΡΑΝΣΗΣ ΣΕ ΖΩΑ.
Μπράιαν Τζόνσον: Ο μεγιστάνας, ηλικίας 45 ετών, που «μάχεται» με τον χρόνο, παίρνει αίμα από τον 17χρονο γιο του. Η «θεραπευτική» διαδικασία οδηγεί σε «ανακύκλωση αίματος» μεταξύ εγγονιού, γιου και παππού.
ΠΕΡΙΛΗΨΗ. Ο πάμπλουτος επιχειρηματίας συνήθως λαμβάνει πλάσμα* από έναν ανώνυμο δωρητή, αλλά αυτή τη φορά ο γιος τους παρείχε ένα λίτρο από το αίμα του, το οποίο μετατράπηκε σε μια παρτίδα υγρού πλάσματος και μια άλλη από ερυθρά, λευκά αιμοσφαίρια και αιμοπετάλια. Ως ο μεγαλύτερος σε ηλικία, ο πατέρας του Τζόνσον πηγαίνει τελευταίος και δέχεται την ίδια θεραπεία με τον γιο του. Πράγματι, όταν μια εταιρεία των Ηνωμένων Πολιτειών με την ονομασία Ambrosia άρχισε να προσφέρει ακριβές εγχύσεις πλάσματος νεαρού αίματος, αντιμετώπισε κριτική από την Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων για πιθανούς κινδύνους για την ασφάλεια και την έλλειψη αποδεδειγμένων οφελών. (The Man Who Spends $2 Million a Year to Look 18 Is Swapping Blood With His Father and Son).
Ο προγραμματιστής που απολαμβάνει τα φώτα της δημοσιότητας, έχει μια ομάδα 30 γιατρών και ειδικών σε θέματα αναγεννητικής υγείας που επιβλέπουν την αγωγή του. Ο Μπράιαν Τζόνσον ξοδεύει περίπου 2 εκατ. δολάρια ετησίως, θέλοντας «να επαναφέρει τον οργανισμό του σε λειτουργία 18χρονου. Για να το πετύχει αυτό πραγματοποιεί μεταγγίσεις αίματος από νέους, ενώ προσφάτως παρέσυρε σε αυτή την ιστορία και τον έφηβο γιο, τον οποίο μετέτρεψε στο προσωπικό του «δότη αίματος». Ο Bryan Johnson θέλει να διατηρήσει τα εσωτερικά του όργανα, συμπεριλαμβανομένου του πέους και του ορθού, να λειτουργούν νεανικά. Ωστόσο, υπάρχουν ελάχιστα δεδομένα που βασίζονται στον άνθρωπο, αφήνοντας πολλούς ερευνητές να θεωρούν τις τεχνικές μακροζωίας εναλλαγής πλάσματος ως ασαφείς.
Μεθοδολογία 1. Η χρήση του πλάσματος ως τεχνική αντιγήρανσης τράβηξε την προσοχή των ΜΜΕ, όταν οι επιστήμονες ένωσαν κυριολεκτικά νεαρά και ηλικιωμένα ποντίκια, ώστε να μοιράζονται το ίδιο κυκλοφορικό σύστημα. Τα ηλικιωμένα τρωκτικά παρουσίασαν βελτιώσεις στη γνωστική τους λειτουργία, στο μεταβολισμό και στη δομή των οστών τους.
Ωστόσο, υπάρχουν ελάχιστα δεδομένα με βάση τον άνθρωπο, αφήνοντας πολλούς ερευνητές να θεωρούν τις τεχνικές ανταλλαγής πλάσματος για τη μακροζωία ως ασαφείς.
Μεθοδολογία 2. Οι επιστήμονες πιστεύουν ότι η επίδραση του «νεανικού αίματος» μπορεί να αποδοθεί σε συγκεκριμένες πρωτεΐνες, αυξητικούς παράγοντες και άλλα μόρια που είναι πιο άφθονα σε νεότερα άτομα. Ορισμένοι από αυτούς τους παράγοντες πιστεύεται ότι μειώνονται με την ηλικία, γεγονός που θα μπορούσε να συμβάλει στη μείωση της ικανότητας του σώματος να επιδιορθώνεται και να αναγεννάτε λόγω της ηλικίας.
Μια πρωτεΐνη που ονομάζεται GDF11 (αυξητικός παράγοντας διαφοροποίησης 11) είναι ένας κρίσιμος παράγοντας στην υπόθεση. Τα επίπεδα GDF11 τείνουν να μειώνονται με την ηλικία και η έρευνα έχει δείξει ότι η αποκατάσταση των επιπέδων GDF11 σε μεγαλύτερα ποντίκια μπορεί να βελτιώσει τη λειτουργία των μυών και του εγκεφάλου. Ενώ το GDF11 είναι μόνο ένα παράδειγμα, υπογραμμίζει τη δυνατότητα του νεαρού αίματος να κρατά το μυστικό για την αναζωογόνηση και την καταπολέμηση της διαδικασίας γήρανσης
*Το πλάσμα αποτελεί βασική ουσία στο αίμα που μεταφέρει σημαντικά κύτταρα, πρωτεΐνες, αντισώματα, ορμόνες και οξυγόνο για να βοηθήσει το σώμα μας να καταπολεμήσει τις μολύνσεις και να αποτρέψει τις θρομβώσεις. Το πλάσμα που συγκεντρώνεται από υγιείς εθελοντές αλτρουιστές δότες υπόκειται σε επεξεργασία για την ανάπτυξη θεραπειών που αλλάζουν τις ζωές των ασθενών, αντικαθιστώντας πρωτεΐνες που είναι σε ανεπάρκεια ή λείπουν από τους οργανισμούς ανθρώπων.
Πολλοί ασθενείς, π.χ. με Ανοσοανεπάρκειες, ή Αιμορροφιλία) έχουν ανάγκη τακτικής χορήγησης αυτών των θεραπειών, με εγχύσεις ή σε ενέσιμη μορφή, καθ΄ όλη τη διάρκεια της ζωής τους.
Να ερθει σε δημοσιο νοσοκομειο της Ελλαδας 2.0 να βρει την υγεια του.

10000 κατοίκους ανω των 115 ετων εχουμε.Τι μαλακιες κανει αυτος

• Like
Αντιδράσεις: amjik

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.834
Πόντοι
6.030
Για να εχεις καλη υγεια πρεπει
1) Να κανεις πολεμικες τεχνες
2) Να γουσταρεις τη δουλεια σου
3) Να προσεχεις τη διατροφη σου
4) Να γαμας πολυ

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
21.216
Πόντοι
6.946
Την καλύτερη υγεία την έχουν οι μύστες που κάνουν ακαποτα κασκαντεριλικια στο Μετάξι. Εγγύηση.

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.701
Πόντοι
22.785

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
21.216
Πόντοι
6.946
Τύποι αν ξέρετε: ρώτησα δερματολόγο για το εμβόλιο του HPV, μου είπε να το κάνω, αν και πέρασα την ηλικία που συνιστούν (και εννοείται αφότου είμαι σεξουαλικα ενεργός) .

Ξέρω φυσικά ότι θα το πληρώσω εγώ και είναι ακριβό.

Το έχει κάνει κάποιος εκτός δωρεάν παροχής και αν ναι, απλά πας σε ένα φαρμακείο , ρωτάς διαθεσιμότητα και το κάνεις;

DiorPoison

Call-Girl
Εγγρ.
3 Φεβ 2023
Like
28.759
Τύποι αν ξέρετε: ρώτησα δερματολόγο για το εμβόλιο του HPV, μου είπε να το κάνω, αν και πέρασα την ηλικία που συνιστούν (και εννοείται αφότου είμαι σεξουαλικα ενεργός) .

Το έχει κάνει κάποιος εκτός δωρεάν παροχής και αν ναι, απλά πας σε ένα φαρμακείο , ρωτάς διαθεσιμότητα και το κάνεις;
Το Gardasil 9(εμβόλιο HPV) προφυλάσσει από τους τύπους 11,16,18,6, 58, 31, 52, 45 και άλλον έναν τύπο εάν δεν κάνω λάθος.
Εάν ήδη ο οργανισμός σου έχει εκτεθεί, το εμβόλιο δεν θα είναι και πολύ αποτελεσματικό, έως και καθόλου. Να επισημάνω ότι μιλάμε για κάτι το οποίο έχει το μεγαλύτερο ποσοστό του πληθυσμού και το κυρίως ζήτημα είναι εάν οι τύποι με τους οποίους έχει προσβληθεί κάποιος είναι υψηλής ογκογενετικής ικανότητας όπως για παράδειγμα οι τύποι 52, 18 κ.ο.κ. που στατιστικά συναντάται κατά το μεγαλύτερο ποσοστό στις γυναίκες, (καρκίνος του τραχήλου της μήτρας π.χ)

Σε κάθε περίπτωση οι αλλοιώσεις που λέγονται προκαρκινικές είναι εμφανείς και η χρήση προφυλακτικού αποτελεί αποτρεπτικό μέσο για την μετάδοση του ιού, παρόλα αυτά είναι ένας ιός που μπορεί να υποτροπιάσει εάν δεν είναι σε λανθάνουσα μορφή. Μια ελπιδοφόρα πληροφορία είναι το γεγονός του ότι συνήθως ο οργανισμός καταπολεμά τον ιό από μόνος του. Στον άνδρα γίνονται εμφανή μόνο τα οξυτενή κονδυλώματα καθώς κατά κόρον είναι πλήρως ασυμπτωματικός, άρα δεν έχει επίγνωση του ότι είναι φορέας.
Για τις γυναίκες και τον HPV σηκώνει άλλα 5 τέτοια κείμενα.
Το μείζονος σημασίας θέμα είναι να κρατάμε τον οργανισμό μας σε καλή κατάσταση ώστε να υπάρχει ομαλή λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος με σκοπό να καταπολεμάται η έκαστη μόλυνση. Ελπίζω να βοήθησα.

dem

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Νοε 2005
Κριτικές
15
Like
6.488
Πόντοι
8.345

εγω που ρωτησα εναν δερματολογο μου ειπε οτι ειμαι μεγαλος στα 40 και οτι δεν εχει εγκριθει για αντρες !? anyway δεν ασχοληθηκα περισστοερο λογω ηλικιας, δεν εχει νοημα πλεον

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
21.216
Πόντοι
6.946
εγω που ρωτησα εναν δερματολογο μου ειπε οτι ειμαι μεγαλος στα 40 και οτι δεν εχει εγκριθει για αντρες !? anyway δεν ασχοληθηκα περισστοερο λογω ηλικιας, δεν εχει νοημα πλεον
Εμένα ο δερματολογος μου είπε αν θέλω να το κάνω, παρότι είμαι άνω των 40, δεν χάνω τίποτα, είπε.
Πως δεν έχει εγκριθεί για άντρες, ο ΠΟΥ μας συμπεριλαμβάνει κανονικά, τελευταία φορά που είδα την ιστοσελίδα τους.

Ενημέρωση:
Ρώτησα σε φαρμακείο, μου είπαν ότι το αγοράζω εγώ, 145€ η δόση, και πάω σε γιατρό να μου το κάνει (ενώ για την γρίπη στο κάνουν εκεί, για ,HPV δεν ήθελαν) .

Πήρα τηλέφωνο σε κοντινό ΤΟΜΥ, μου είπαν να μου το κάνει ο γιατρός που μου συνέστησε να το κάνει, ΕΛΕΟΣ!! (Δηλαδή για τον κοβιντ, έκανες όπου ήθελες χωρίς πρόβλημα, εδώ ευθυνοφοβια ) .

Επειδή στον δερματολόγο πήγα με ραντεβού, δεν έχω τηλέφωνο του, θα χρειαστεί να ξανακλείσω ραντεβού απλά για μια ερώτηση...
Κοροιδευομαστε;
Προς το παρόν, το αφήνω στην άκρη και βλέπουμε.

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
21.216
Πόντοι
6.946
Εννοείται, ενας άντρας θα το κάνει το εμβόλιο για τυχόν καρκίνο του φαρυγγα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom