Νέα

Συμβουλές για καλύτερη υγεία...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Duracell
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 873
  • Εμφανίσεις 144K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
15.049
Πόντοι
3.506

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
92.822
Πόντοι
46.423
Y1.jpg

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.201
Πόντοι
22.785
Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
15.049
Πόντοι
3.506
Θεωρώ πως προτίστως η σωματική μας υγεία ξεκινά από την ψυχοσύνθεση μας, αυτό που λέμε ψυχική υγεία ! Εχω διαβάσει στο παρελθόν διάφορα ιατρικά άρθρα αλλά μου το έχουν αναφέρει και ιατροί τον όρο ''ψυχοσωματικά'' και είναι πολύ πιθανόν η σωματική μας υγεία να ξεκινά πρώτα από την ψυχική μας υγεία ! Μεγάλο κεφάλαιο βέβαια αυτό και ίσως να μην ευσταθεί τόσο πολύ αλλά προσωπικά το αποδέχομαι σε μεγάλο βαθμό ! Ισως τελικά το κλειδί να είναι η διαχείρηση των σκέψεων μας, κάτι αρκετά δύσκολο και με δεδομένη την εποχή που ζούμε είναι ακόμη δυσκολότερο ! Φυσικά και τρέφομαι υγιεινά αλλά νομίζω πως και η ψυχική ισορροπία παίζει ρόλο στην ζωή μας ! :hi:

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.842
Πόντοι
3.656

:sad2:

• Like
Αντιδράσεις: amjik

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.915
Πόντοι
6.946

:sad2:

Εγώ στοιχηματίζω πως 4 στους 1 έχουν ψυχική διαταραχή (δεν είναι τυπογραφικό λάθος)

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.201
Πόντοι
22.785

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.915
Πόντοι
6.946
:smitten:

Εγώ θα ήθελα να μάθω κάτι άλλο: από αυτές τις 21 φορές που προτείνονται να εκσπερματώνεις, ΣΙΓΟΥΡΑ δεν θεωρώ το ίδιο ισοδύναμες, όσον αφορά την ποιότητα και την ωφελιμότητα στην υγεία, τις χειρογλύκανες(στο σπίτι, αυτόματο) με τις υποβοηθούμενες (με τα αγαπητά μας κορίτσια σε δέλα, στούντιο, κ.λ.π, και την ηδονή στα ύψη) .
Σαν να λέμε: πρωτεΐνη έχει και ο σολωμός, ο αστακός και η μπριζόλα, πρωτεΐνη έχει και το ζαμπονάκι του σούπερ μάρκετ , όπως και η κονσέρβα λάντσιον μιτ. ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΟΜΩΣ!!!! Το πρώτο ωφελεί την υγεία, το δεύτερο απλά σε συντηρεί να ζήσεις μέχρι να πάθεις το έμφραγμα και το εγκεφαλικό(να μην πω για καρκίνους με τα συντηρητικά) .

Έχω άδικο; Είναι το ίδιο ωφέλιμα για τον προστάτη οι διαφορετικοί τρόποι εκσπερμάτωσης, αδιαφορεί πλήρως ο οργανισμός, αρκεί να εκσπερματώνει;

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.201
Πόντοι
22.785
Εγώ θα ήθελα να μάθω κάτι άλλο: από αυτές τις 21 φορές που προτείνονται να εκσπερματώνεις, ΣΙΓΟΥΡΑ δεν θεωρώ το ίδιο ισοδύναμες, όσον αφορά την ποιότητα και την ωφελιμότητα στην υγεία, τις χειρογλύκανες(στο σπίτι, αυτόματο) με τις υποβοηθούμενες (με τα αγαπητά μας κορίτσια σε δέλα, στούντιο, κ.λ.π, και την ηδονή στα ύψη) .
Σαν να λέμε: πρωτεΐνη έχει και ο σολωμός, ο αστακός και η μπριζόλα, πρωτεΐνη έχει και το ζαμπονάκι του σούπερ μάρκετ , όπως και η κονσέρβα λάντσιον μιτ. ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΟΜΩΣ!!!! Το πρώτο ωφελεί την υγεία, το δεύτερο απλά σε συντηρεί να ζήσεις μέχρι να πάθεις το έμφραγμα και το εγκεφαλικό(να μην πω για καρκίνους με τα συντηρητικά) .

Έχω άδικο; Είναι το ίδιο ωφέλιμα για τον προστάτη οι διαφορετικοί τρόποι εκσπερμάτωσης, αδιαφορεί πλήρως ο οργανισμός, αρκεί να εκσπερματώνει;
Εγώ μόνο πέρυσι γάμησα 280 φορές μετρημένες... Είμαι 66 χρόνων φίλε μου αυτά που γράφουν οι έρευνες εγώ δεν τα πιστεύω εγώ πιστεύω στην καλή ζωή και στην υγιεινή διατροφή και όταν εννοώ υγιεινή διατροφή βγάζουμε απέξω ζάχαρη και αλάτι και τρώμε όλα τα άλλα από λίγο αυτά και καλημέρα.

Τελευταία τροποποίηση:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.201
Πόντοι
22.785
:kiss-mark: :kiss-mark:
Παιδιά το διόρθωσα 280....

Calico cat

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2022
Κριτικές
1
Like
3.021
Πόντοι
456
Το άγχος προκαλεί ένα κάρο προβλήματα σίγουρα...

Το καλύτερο που μπορούμε να κάνουμε πιστεύω είναι να μη τρώμε πολλά ντελιβερι, να αποφεύγουμε τελείως τα αναψυκτικά τύπου κόκα κόλα και να τρώμε φυσιολογικές ποσότητες...

Το περπάτημα συμφωνούν όλοι ότι είναι πολύ ωφέλιμο, εγώ θα έλεγα να βάλει ο κόσμος το γυμναστήριο στη ζωή του γιατί πραγματικά είναι ελιξήριο νιότης...

REGGAS

Μέγας
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Like
14.067
Πόντοι
3.506
Το άγχος προκαλεί ένα κάρο προβλήματα σίγουρα...

Το καλύτερο που μπορούμε να κάνουμε πιστεύω είναι να μη τρώμε πολλά ντελιβερι, να αποφεύγουμε τελείως τα αναψυκτικά τύπου κόκα κόλα και να τρώμε φυσιολογικές ποσότητες...

Το περπάτημα συμφωνούν όλοι ότι είναι πολύ ωφέλιμο, εγώ θα έλεγα να βάλει ο κόσμος το γυμναστήριο στη ζωή του γιατί πραγματικά είναι ελιξήριο νιότης...

Το ακριβως αντιθετο ειναι η ζωη του μεσου Ελληνα.
Αραχτος σε μια οθονη.
Παει παντου με το αυτοκινητο.
Περπαταει ελαχιστα και γυμναζεται μονο οταν δεν δουλευει το ασανσερ.
Τρωει πολυ και απεξω.
Μαγειρευει σπανια και δεν κοιμαται καλα.
Εχει αγχος σχεδον για ολα και πιο πολυ για οσα δεν τον αφορουν!

Calico cat

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2022
Κριτικές
1
Like
3.021
Πόντοι
456
Αραχτος σε μια οθονη.
Τρωει πολυ και απεξω.
Καπως έτσι είναι δυστυχώς αλλά δεν έχουμε παιδεία σαν λαός για να αλλάξει αυτή η κατάσταση.

• Like
Αντιδράσεις: REGGAS

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.842
Πόντοι
3.656
Αραχτος σε μια οθονη.
Τρωει πολυ και απεξω.

Κι όμως,αυτός που δεν περπατάει,σαβουροτρώει,καπνίζει,αν είναι αναίσθητος θα ζήσει περισσότερο απο έναν που προσέχει...αλλά είναι μες στο άγχος

REGGAS

Μέγας
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Like
14.067
Πόντοι
3.506
Κι όμως,αυτός που δεν περπατάει,σαβουροτρώει,καπνίζει,αν είναι αναίσθητος θα ζήσει περισσότερο απο έναν που προσέχει...αλλά είναι μες στο άγχος

Το αγχος σημαινει πνιξιμο.
Αυτο τα λεει ολα. Ο χειροτερος εχθρος!

jim2323

Μέγας
Εγγρ.
9 Σεπ 2021
Like
10.385
Πόντοι
3.506
Το αγχος σημαινει πνιξιμο.
Αυτο τα λεει ολα. Ο χειροτερος εχθρος!
αν δεν ειχε αγχος ο ανθρωπος δεν θα εκανε τιποτα στη ζωη του -το αγχος σε κανονικες δοσεις ειναι δημιουργικο και εξελισει τον ανθρωπο -ολοι θελουμε λιγο πιεση για να παρουμε μπρος- αλλα σε υπερβολικες δοσεις κανει ζημια οπως ολα τα πραγματα πανω-κατω νομιζω

REGGAS

Μέγας
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Like
14.067
Πόντοι
3.506
αν δεν ειχε αγχος ο ανθρωπος δεν θα εκανε τιποτα στη ζωη του -το αγχος σε κανονικες δοσεις ειναι δημιουργικο και εξελισει τον ανθρωπο -ολοι θελουμε λιγο πιεση για να παρουμε μπρος- αλλα σε υπερβολικες δοσεις κανει ζημια οπως ολα τα πραγματα πανω-κατω νομιζω

Το αγχος σε κινητοποιει να δρασεις και να βελτιωθεις.
Οταν ομως σε κυριευει εχει το αντιθετο αποτελεσμα.
Αδρανεια, πανικος και καταρρευση!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom