Νέα

Συμβουλές για καλύτερη υγεία...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Duracell
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 873
  • Εμφανίσεις 144K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.842
Πόντοι
3.656
εγω πινω καθε μερα ενα μιξ φρουτων με λαχανικα και αισθανομαι σουπερ μαν...εχει μεσα (στο μουλτιμιξ ολα αυτα) γκρειπφρουτ (οχι πορτοκαλι) ολοκληρο λεμονι, (οχι στιμενο,αλλα καθαρισμενο σα πορτοκαλι) μαρουλι,1 μηλο,μπανανα,καροτα,ακτινιδιο,πατζαρι βρασμενο,λιγο μελι,κανελα,κουρκουμα και μηλοξυδο...μισο τετοιο τη μερα (το αλλο μισο το εχω για την επομενη) :zfuck:

Και δεν ξερνάς;

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
οχι...δοκιμασε το και θα με θυμηθεις...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

απλα βαλε και λιγο μελι μεσα για να σπασει η ξυνιλα απο το λεμονι-ξυδι..για να μη σου πω οτι δε προκειται να αρρωστησεις ποτε

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
θα σε κοιτανε και τα γκομενακια εκει στη παραλια στη σαλονικα

:tooth: :tooth: :tooth:

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
ξεχασα,,,,βαλε και αυτο μεσα
1649710769291.png

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.924
Πόντοι
3.556
Το βασικοτερο ειναι να λυσει καποιος τα κοινωνικα και ψυχολογικα του προβληματα και μετα αν θελει να ασχοληθει και με βελτιωση διατροφης κλπ
Ακομα και αν ακολουθεις την καλυτερη διατροφη του κοσμου, αν ειναι να πας Δευτερα πρωι σε μια σκατοδουλεια που σου βγαζει τα συκωτια και να γυρνας μετα στο σπιτι να συναντας αλλα προβληματα που σε αρρωσταινουν, πχ μια σκατογυναικα που γκρινιαζει και σου τι λεει διαρκως και επιπλεον να εισαι μονιμα απενταρος και αγχωμενος, δε σε σωνει κανενα βοτανι και ματζουνι.

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Το βασικοτερο ειναι να λυσει καποιος τα κοινωνικα και ψυχολογικα του προβληματα και μετα αν θελει να ασχοληθει και με βελτιωση διατροφης κλπ
Ακομα και αν ακολουθεις την καλυτερη διατροφη του κοσμου, αν ειναι να πας Δευτερα πρωι σε μια σκατοδουλεια που σου βγαζει τα συκωτια και να γυρνας μετα στο σπιτι να συναντας αλλα προβληματα που σε αρρωσταινουν, πχ μια σκατογυναικα που γκρινιαζει και σου τι λεει διαρκως και επιπλεον να εισαι μονιμα απενταρος και αγχωμενος, δε σε σωνει κανενα βοτανι και ματζουνι.
ξερεις ποσα ψυχοσωματικα ξεκινανε απο την ελλειψη σωστης διατροφης η την μη σωστη απορροφηση τους? δεν ειναι τυχαιο που βαζω μηλοξυδο μεσα...και πριν κουμπωσω βιταμινες d θα φαω ενα κεφιρ

η προβειο γιαουρτι

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
εχω παρει λαθος αποφασεις για θεματα σοβαρα επειδη ετυχε εκεινο το καιρο να κανω μια σκατοδιαιτα..

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.924
Πόντοι
3.556
ξερεις ποσα ψυχοσωματικα ξεκινανε απο την ελλειψη σωστης διατροφης η την μη σωστη απορροφηση τους? δεν ειναι τυχαιο που βαζω μηλοξυδο μεσα...και πριν κουμπωσω βιταμινες d θα φαω ενα κεφιρ

η προβειο γιαουρτι
Δε διαφωνω, αυτο που θελω να πω ειναι πως τα κοινωνικα και συναισθηματικα προβληματα εχουν απειρως μεγαλυτερη επιδραση επανω σου απο οτι εχει η διατροφη, εκτος αν καποιος δεν τρωει τιποτε η τρωει μονο σκατα, μακ ντοναλντς, κλπ
Αν παρεις καποιον που μενει σε χωριο στα Αγραφα στον καθαρο αερα και εχει μια δουλεια εκει, ας πουμε πυροφυλακας, και τον βαλεις να ζησει σε υπογειο στον Αγιο Παντελεημωνα/Αθηνα ανεργο, θα ειναι ενας πανδυστυχης-αρρωστος ανθρωπος ακομα και αν κανει την καλυτερη διατροφη του κοσμου

unknowndark

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2016
Like
5.337
Πόντοι
1.056
:kiss-mark: :kiss-mark: :kiss-mark:
-Γνωρίζατε ότι... ζωντανά ένζυμα βρίσκονται στο μέλι;
-Γνωρίζατε ότι… αυτά τα ένζυμα σε επαφή με το μέταλλο πεθαίνουν και το μέλι γίνεται τοξικό;
-Γνωρίζατε ότι ... υπάρχουν από 10 έως 80.000 μέλισσες σε μια κυψέλη;
-Γνωρίζατε ότι... το μέλι περιέχει μια ουσία που βοηθά τον ανθρώπινο εγκέφαλο να λειτουργεί καλύτερα;
- Γνωρίζατε ότι ... το μέλι της μέλισσας είναι η ΜΟΝΗ τροφή στη γη που ... μπορεί να συντηρήσει την ανθρώπινη ζωή;
-Γνωρίζατε ότι... οι μέλισσες έσωσαν τους Αφρικανούς από την πείνα;
- Γνωρίζατε ότι ... ένα κουταλάκι του γλυκού μέλι είναι αρκετό για να διατηρήσει τη ζωή ενός ανθρώπου για 24 ώρες;
- Γνωρίζατε ότι η... πρόπολη που φτιάχνουν οι μέλισσες είναι το πιο ισχυρό φυσικό ΑΝΤΙΒΙΟΤΙΚΟ;
- Γνωρίζατε ότι ... για να πάρετε ένα 1gr δηλητήριο, πρέπει να σας τσιμπήσουν πάνω από 10.000 μέλισσες;
-Το ξέρατε ότι... το μέλι δεν έχει ημερομηνία λήξης;
-Γνωρίζατε ότι ... το μέλι από μέλισσα ήταν η πρώτη μορφή στον κόσμο ... ως πληρωμή;
- Γνωρίζατε ότι ... για να πάρετε 1 κιλό μέλι, χρειάζεστε το νέκταρ από πάνω από 1.000.000 λουλούδια;
- Γνωρίζατε ότι ... τα πρώτα νομίσματα στον κόσμο είχαν μια μέλισσα πάνω τους
- Γνωρίζατε ότι ... για το μέλι υπάρχει ειδικό κουταλάκι από ξύλο και όχι μέταλλο;
-Γνωρίζατε ότι... η γύρη των μελισσών είναι η πιο υγιεινή τροφή στη γη;
- Γνωρίζατε ότι η ... γύρη μπορεί να έχει πάνω από 1500 χρώματα και αποχρώσεις;
- Γνωρίζατε ότι ... μια μέλισσα μπορεί να πετάξει με ταχύτητες άνω των 60 km / h;
- Γνωρίζατε ότι ... Στη Μεγάλη Βρετανία, ο Βασιλικός Οίκος καταναλώνει ρουμανικό μέλι;
- Γνωρίζατε ότι ...ο Βασιλικός πολτός... παρασκευάζεται από το σάλιο των μελισσών που ονομάζονται αφίδες;
-Το ήξερες ότι... Τα σώματα των μεγάλων αυτοκρατόρων (Φαραώ) του κόσμου θάφτηκαν σε χρυσά φέρετρα και μετά τα γέμισαν με μέλι για να μην σαπίσουν;
- Γνωρίζατε ότι ... οι μέλισσες είναι τα ΜΟΝΑ σκαθάρια που παράγουν τροφή για τον άνθρωπο;
- Γνωρίζατε ότι ... το όνομα «ΜΗΝΑΣ ΤΟΥ ΜΕΛΙΤΟΣ» προέρχεται από το γεγονός ότι οι νέοι που παντρεύονταν , κατανάλωναν μέλι και νερόμελο για τη γονιμότητα;
- Γνωρίζατε ότι ... μια βασίλισσα (βασίλισσα) γεννά το διπλάσιο βάρος της σε αυγά σε μια μέρα;
- Γνωρίζατε ότι η βασίλισσα ζευγαρώνει μόνο μία φορά, με πάνω από 10 αρσενικά;
- Γνωρίζατε ότι ... η βασίλισσα έχει ένα όργανο -δωμάτιο που ονομάζεται spermateca;
- Γνωρίζατε ότι οι μέλισσες κουνούν τα φτερά τους πάνω από 11.000 φορές / λεπτό;
- Γνωρίζατε ότι ... το μόνο γλυκό που μπορούν να απολαύσουν οι αλλεργικοί είναι το μέλι;
- Γνωρίζατε ότι ... το καλύτερο μέλι για τις γυναίκες είναι το μέλι βατόμουρου;
- Γνωρίζατε ότι ... το μέλι ακακίας είναι μονοπωλιακό μέλι;

Αυτό το έντομο είναι ένα θαύμα της φύσης το λατρέυω!

Οτι νάνε γράφεις.....ιδίως αυτό με τους αλλεργικούς ειναι τελείως λάθος.

Εγω που είμαι αλλεργικός στην γύρη δεν μπορώ να φάω μέλι γιατί έχει υπολείμματα γύρης μέσα και με πονάει η κοιλιά μου άμα φάω!

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Δε διαφωνω, αυτο που θελω να πω ειναι πως τα κοινωνικα και συναισθηματικα προβληματα εχουν απειρως μεγαλυτερη επιδραση επανω σου απο οτι εχει η διατροφη, εκτος αν καποιος δεν τρωει τιποτε η τρωει μονο σκατα, μακ ντοναλντς, κλπ
Αν παρεις καποιον που μενει σε χωριο στα Αγραφα στον καθαρο αερα και εχει μια δουλεια εκει, ας πουμε πυροφυλακας, και τον βαλεις να ζησει σε υπογειο στον Αγιο Παντελεημωνα/Αθηνα ανεργο, θα ειναι ενας πανδυστυχης-αρρωστος ανθρωπος ακομα και αν κανει την καλυτερη διατροφη του κοσμου
τωρα...λες παραδειγματα που ειναι λιγο ακυρα με το θεμα αλλα εμπας περιπτωση.Τι περιμενεις εγω τωρα να σου απαντησω? ναι και σουπερμαντολινη αν περνεις,αν σε βαλουν σε ενα κελι μεσα δε θα σε σωσει.Αλλα λες ακραια κοινωνικα θεματα τωρα εσυ.Εγω μιλαω για σχετικα νορμαλ συνθηκες που θα σε βοηθησουν στη καθημερινοτητα σου.Αν η γυναικα σου πχ στα φοραει,ναι δε θα σε σωσει το κεφιρ...αλλα παμε αλλου τη κουβεντα τωρα :tooth:

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.924
Πόντοι
3.556
τωρα...λες παραδειγματα που ειναι λιγο ακυρα με το θεμα αλλα εμπας περιπτωση.Τι περιμενεις εγω τωρα να σου απαντησω? ναι και σουπερμαντολινη αν περνεις,αν σε βαλουν σε ενα κελι μεσα δε θα σε σωσει.Αλλα λες ακραια κοινωνικα θεματα τωρα εσυ.Εγω μιλαω για σχετικα νορμαλ συνθηκες που θα σε βοηθησουν στη καθημερινοτητα σου.Αν η γυναικα σου πχ στα φοραει,ναι δε θα σε σωσει το κεφιρ...αλλα παμε αλλου τη κουβεντα τωρα :tooth:
Φιλε μου και ομως, το 95% των ανθρωπων για να μην πω το 99% εχει σοβαρα κοινωνικα και συναισθηματικα προβληματα να παλεψει και η διατροφη ειναι ενα σχεδον ασημαντο πραγμα για αυτους. Ναι μεν ειναι παντα καλο να φροντιζει καποιος τον εαυτο του και τη διατροφη του, αλλα για τους περισσοτερους θα ειχε τρομερα μεγαλυτερο αντικτυπο η λυση ενος προβληματος που αντιμετωπιζει απο το αν τρωει την καλυτερη βιολογικη υπερτροφη του πλανητη που τρωνε μονο βασιλιαδες.
Ανεργοι, χρεωμενοι, σκατοδουλειες, χωρισμενοι, μεταναστες δυστυχισμενοι, αθλια κατοικια, διαρκης απενταρια απο τις 10 του μηνος, απωλεια αξιοπρεπειας και περηφανειας, τσακωμοι με φιλους, προβληματα με σχεσεις, κλπ ειναι ατελειωτη η λιστα και ολοι λιγο πολυ εχουν καποια απο αυτα

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.960
Πόντοι
9.297
εγω πινω καθε μερα ενα μιξ φρουτων με λαχανικα και αισθανομαι σουπερ μαν...εχει μεσα (στο μουλτιμιξ ολα αυτα) γκρειπφρουτ (οχι πορτοκαλι) ολοκληρο λεμονι, (οχι στιμενο,αλλα καθαρισμενο σα πορτοκαλι) μαρουλι,1 μηλο,μπανανα,καροτα,ακτινιδιο,πατζαρι βρασμενο,λιγο μελι,κανελα,κουρκουμα και μηλοξυδο...μισο τετοιο τη μερα (το αλλο μισο το εχω για την επομενη) :zfuck:
Tην άλλη μέρα έχει γίνει νερό...οι χυμοί καταναλώνονται αμέσως ,όχι την επόμενη ώρα πολλώ δε μάλλον την επόμενη μέρα.

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Φιλε μου και ομως, το 95% των ανθρωπων για να μην πω το 99% εχει σοβαρα κοινωνικα και συναισθηματικα προβληματα να παλεψει και η διατροφη ειναι ενα σχεδον ασημαντο πραγμα για αυτους. Ναι μεν ειναι παντα καλο να φροντιζει καποιος τον εαυτο του και τη διατροφη του, αλλα για τους περισσοτερους θα ειχε τρομερα μεγαλυτερο αντικτυπο η λυση ενος προβληματος που αντιμετωπιζει απο το αν τρωει την καλυτερη βιολογικη υπερτροφη του πλανητη που τρωνε μονο βασιλιαδες.
ολοι εχουμε αυτα τα θεματα οποιος και να εισαι.Εγω μια φορα ειχα κανει ενα πειραμα με τον εαυτο μου,,οιταν δεν αισθανόμουν καλα,για καποιο λογο ετρωγα σοκολάτες,πιτσες,πατατάκια και διαφορα σκατολοιδια...πιστευα πως (εχω ρωτησει και ψυχολογο) οτι με αυτα θα μου ανεβει η διάθεση και ομως εξ αιτιας ενος γεγονότος βρεθηκα να τρωω αυτες τις μαλακιες....πιεσα τον εαυτο μου να τρωω σωστα και να γυμνάζομαι,και οχι μονο ξεπερασα αυτες τις δυσκολες καταστάσεις,αλλα βρηκα και λυσεις ετσι ωστε αν μου ξανα τυχουν να ξερω πως να το αντιμετωπισω...γιατι? λογω καλυτερης λειτουργειας του οργανισμου...μικρο μεν το ξερω,αλλα απο εκει ξεκινησε.

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.924
Πόντοι
3.556
εγω εχω δει μεγαλη διαφορα στη ψυχολογια μου με τη σωστη διατροφη απο κει και περα,ναι η ζωη εχει αναποδιες.
Εγω πιστευω πως θα ειχες την ιδια ψυχολογια, ισως και καλυτερη αν πχ επινες μισο μπουκαλι ουισκυ καθε βραδυ, που προφανως απαγορευεται απο ολες τις "καλες διαιτες"
Και αυτο γιατι πρωτα απ ολα εισαι καλα οικονομικα και κοινωνικα. Εχεις καλο εισοδημα, δεν κουραζεσαι και δεν εχεις αφεντικο πανω απ το κεφαλι σου, που ειναι μια ονειρικη κατασταση για το 95% του πληθυσμου

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Οτι νάνε γράφεις.....ιδίως αυτό με τους αλλεργικούς ειναι τελείως λάθος.

Εγω που είμαι αλλεργικός στην γύρη δεν μπορώ να φάω μέλι γιατί έχει υπολείμματα γύρης μέσα και με πονάει η κοιλιά μου άμα φάω!
Γιατί, όποιος είναι αλλεργικός στα καρύδια ή στα μύγδαλα δε μπορεί να φάει γλυκό; Μια σοκολατίνα πχ;

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Εγω πιστευω πως θα ειχες την ιδια ψυχολογια, ισως και καλυτερη αν πχ επινες μισο μπουκαλι ουισκυ καθε βραδυ,
μπα οχι...γενικα δε πινω,αλλα οποτε θα πιω εγω προσωπικα δε βλεπω καποιο θετικο boost στον οργανισμο μου,.Ισως αν βγω με παρεα και πιουμε κρασι,ναι θα φτιαξουμε κεφαλι,θα ερθω στο τσακιρ κεφι που λενε ομως αυτο την επομενη μερα δεν μου βγηκε σε καλο...τωρα οσον αφορα για τα αλλα θεματα,ανθρωπος ειμαι και εγω εχω τα προβληματα μου και τις αδυναμιες μου...προφανως και οτι και να φαω δε θα με σωσει...ε προφανως

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Tην άλλη μέρα έχει γίνει νερό...οι χυμοί καταναλώνονται αμέσως ,όχι την επόμενη ώρα πολλώ δε μάλλον την επόμενη μέρα.
νερο ναι αλλα εχεις παρει ολες τις σωστες βιταμινες...η εστω πολλες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom