Επισκέπτης
Ωπα!!!!
Ενδιαφερουσα δηλωση
Σ'άρεσε παππούλη???
Ωπα!!!!
Ενδιαφερουσα δηλωση
καλα ρε αρχιδάκια, ουτε μια συμβουλη δε μου δώνετε ????
παρεθεσα χθες ενα μεγαλο προβλημα που με ταλανίζει..Τι συμβουλή θε??
Μαλλον δεν παει καλα το ταμειοπαρεθεσα χθες ενα μεγαλο προβλημα που με ταλανίζει..
παρεθεσα χθες ενα μεγαλο προβλημα που με ταλανίζει..
ναι το ειδα το ποστ σου και εχω να πω οτι δεν ανταποκρινεται στην πραγματικοτητα διοτι:Ναι...ξέρω.
Και θες να το λύσεις ντε και καλά??
Μείνε στη δυστυχία σου ρε φίλε,εκεί με τις αλλοδαπές τις δίμετρες να πήξεις!
Πας να συγκρίνεις τώρα το Lada που γάμησες εσύ με μένα!
ναι το ειδα το ποστ σου και εχω να πω οτι δεν ανταποκρινεται στην πραγματικοτητα διοτι:
1. δεν ειναι ντε καλα καθε μερα άλλο τεμαχιο. καποιες μερες τις ''τρωνε'' τα καλα τεμαχια
και
2. δεν ειναι ολες ντε και καλα 2μετρες. παιζουν και κοντοπούτανα..
παλιοκατάσταση δηλαδη..
εκει εχω ακουμπησει τις ελπιδες μου..Δεν ξέρω αν μπορεί να σε βοηθήσει η Αλίντισσα παιρετέρω σαν πιο έμπειρη..
εκει εχω ακουμπησει τις ελπιδες μου..
ελπιζω, εκτος απο στενό μουνί,να κανει και bukakeνα εχει και καλη καρδια..
Αν είσαι ικανός πάντως ν'αντιμετωπίσεις στα ίσια το λεοπαρδαλέ εσώρουχο χωρίς να νοιώσεις το συναίσθημα που θα ένοιωθες αν έβλεπες το μπακαλόγατο με το Χατζηχρήστο (δλδ γέλιο μέχρι δακρύων) τότε φίλε μου δεν έχεις να φοβηθείς τπτ!!!
ποιό ειναι αυτο το λεοπαρδαλε εσωρουχο ?
Tην πρόλαβε η ΗλέκτραΚαι να χάσει την ευκαιρία να φτιάξει την πρώτη ελληνική τσόντα με squirt;
Ποιος ήρθε; Για πάτα το μηδέν δεν ακούγεσαι.Βρε αγάπη όλες οι γυναίκες της ηλικίας μου έχουν πέραση στα άβγαλτα.
Tην πρόλαβε η Ηλέκτρα
μονο περαση? σκοπος της ζωης μας ειναι μη σου πω. μου φαινεται εχεις τρελαθει να φας νεανικη πουτσα γι αυτο μας τα χεις ζαλισει με τις συμβουλες και τις αλλες πιπες που λες.κριμα ομως γιατι δε σε γαμαμε. μη μας τριβεσαι.Βρε αγάπη όλες οι γυναίκες της ηλικίας μου έχουν πέραση στα άβγαλτα.