Επισκέπτης
Ανεβαίνω προς Πάρνηθα για κάποιες ωρίτσες και το βράδυ που θα επιστρέψω θα μιλήσουμε για τα πλεονεκτήματα των ξυρισμένων αρχιδιών.Ως το βράδυ να έχετε ξυριστεί όλοι και μην μου γεμίζετε με αρνητική ενέργεια το θρεντ κι εχω πάλι χασούρα.
Σιγουρα τα ξυρισμενα @@ τα βαζετε πολυ ποιο ευκολα στο στομα απο τα αξυριστα που αφηνουν τριχεςθα μιλήσουμε για τα πλεονεκτήματα των ξυρισμένων αρχιδιών.
τωρα που το πες μου το χε κανει μια φορα.ωραια αισθηση και εχεις και μπονους μια ωραια δροσουλα.ασε που η αλλη στα ρουφαει και με μεγαλυτερη ευχαριστηση.Ανεβαίνω προς Πάρνηθα για κάποιες ωρίτσες και το βράδυ που θα επιστρέψω θα μιλήσουμε για τα πλεονεκτήματα των ξυρισμένων αρχιδιών.Ως το βράδυ να έχετε ξυριστεί όλοι και μην μου γεμίζετε με αρνητική ενέργεια το θρεντ κι εχω πάλι χασούρα.
Ανεβαίνω προς Πάρνηθα για κάποιες ωρίτσες και το βράδυ που θα επιστρέψω θα μιλήσουμε για τα πλεονεκτήματα των ξυρισμένων αρχιδιών.Ως το βράδυ να έχετε ξυριστεί όλοι και μην μου γεμίζετε με αρνητική ενέργεια το θρεντ κι εχω πάλι χασούρα.
Εγώ να ξυριστώ η να περιμένω το αντίστοιχο μάθημα
Κανε για σιγουρια αποτριχωση για να μην σε αφηση μεταξεταστεαΕγώ να ξυριστώ η να περιμένω το αντίστοιχο μάθημα
ρωσσοποντιε παρε την θεια σου και πανε στο γιατρο,και μετα περνα απο τα νεκροταφεια να αναψεις κανενα κερι στην μανα σου που την πεθανες απο τις μαλακιες σου.πλησιαζει πασχα ηλιθιε,και μην ασχολησε αλλο με μαλακιες.και να περνεις τα χαπια σου στην ωρα σου,οπως γραφει ο γιατρος στις συνταγες.θα τον πετυχεις παλι μεθυσμενο τον αλβανο το βραδυ και θα σε βριζει.
ρωσσοποντιε παρε την θεια σου και πανε στο γιατρο,και μετα περνα απο τα νεκροταφεια να αναψεις κανενα κερι στην μανα σου που την πεθανες απο τις μαλακιες σου.πλησιαζει πασχα ηλιθιε,και μην ασχολησε αλλο με μαλακιες.και να περνεις τα χαπια σου στην ωρα σου,οπως γραφει ο γιατρος στις συνταγες.
πανε να αναψετε κερακι μαζι με την θεια σου τωρα και ασε τις μαλακιες σου.και μεσημερι πιοτο?
περνα απο τα νεκροταφεια να αναψεις κανενα κερι στην μανα σου που την πεθανες απο τις μαλακιες σου.
Mην το ξαναπεις αυτό, θα διαγραφώποσο μαλακας εισαι ρε?
καθολου φιλε δεν ειμαι.ποσο μαλακας εισαι ρε?
Mην το ξαναπεις αυτό, θα διαγραφώ
καθουλου φιλε δεν ειμαι.
αν ηξερες και εισαι τι μπασταρδος ειναι αυτος ο ρωσσοποντιος,και τι κομπλεξικος ειναι,θα συμφωνουσες μαζι μου.
στα αρχιδια μας τι θα κανειςMην το ξαναπεις αυτό, θα διαγραφώ
Έκτωρ, αυτή είναι διάλεκτος στο Αργυρόκαστρο ή στα Τίρανα;καθουλου
Ναι ναι συνεχίστεστα αρχιδια μας τι θα κανεις
ετσι και αλλιως η κοινωνια σε εχει διαγραψει εδω και καιρο.
πως θα διαγραφεις απο ενα σαιτ σκεφτεσε?
μια αλλη λυση καλη για εσενα ειναι να αυτοκτονισεις αν θελεις,ετσι και αλλιως αχρηστος εισαι εντελος.
Έκτωρ, αυτή είναι διάλεκτος στο Αργυρόκαστρο ή στα Τίρανα;