arcans80
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2010
- Like
- 10
- Πόντοι
- 16
τι εγινε?Ναι αλλα εγω νοιωθω οτι εχει φροοπτικη. Νοιώθω οτι ειναι ταλέντο. Και είναι ενα κουκλι
αρχισες και εσυ να σερνεις?
τι εγινε?Ναι αλλα εγω νοιωθω οτι εχει φροοπτικη. Νοιώθω οτι ειναι ταλέντο. Και είναι ενα κουκλι
Ούτε τα δόντια μου ενδιαφέρονται έτσι και αλλιώς!!!αυτη πηδιετε με κατι μαλακες 40αρηδες και αρχιδια μυδια καλαβρεζικα,και πουτσες μπλε.
παντως παπαζολο δεν ειναι για τα δοντια σου η γκομενα.
Ναι αλλα εγω νοιωθω οτι εχει φροοπτικη. Νοιώθω οτι ειναι ταλέντο. Και είναι ενακουκλικαβλι!!!!!
Βρε αγάπη όλες οι γυναίκες της ηλικίας μου έχουν πέραση στα άβγαλτα.Μια χαψιά τα κάνω.Έχουν αντοχή δεν λέω αλλά απο πάσχουν απο ποιότητα.Γαμάνε δυνατά μεν,χύνουν γρήγορα όμως..Να ρωτήσω:
Εχούν προσφερθεί πολλά νιάνιαρα να σε πηδήξουν;!
ετσ ιενΔεν καταλαβαίνω αυτό το θέμα με τα νιάναρα που απορρίπτει η αλίντισσα. Θεωρώ οτι καλό το έμπειρο αλλά και το άπειρο έχει την γλυκα του ρε γκάμπα...
Πρόπερσι πλημμύρησε ο Urubamby χρυσό μου ,δεν τα μαθες?Έκανα ένα πολύ πετυχημένο squirting εκεί.
τι εγινε?
αρχισες και εσυ να σερνεις?
Αν θα χύνεις γρήγορα ή όχι δεν έχει να κάνει με την ηλικία σου βρε,το έχεις ή όχι.Βρε αγάπη όλες οι γυναίκες της ηλικίας μου έχουν πέραση στα άβγαλτα.Μια χαψιά τα κάνω.Έχουν αντοχή δεν λέω αλλά απο πάσχουν απο ποιότητα.Γαμάνε δυνατά μεν,χύνουν γρήγορα όμως..
Δεν καταλαβαίνω αυτό το θέμα με τα νιάναρα που απορρίπτει η αλίντισσα. Θεωρώ οτι καλό το έμπειρο αλλά και το άπειρο έχει την γλυκα του ρε γκάμπα...
συνεχιζεις και λες μαλακιες.εχω γαμησι γκομενα τις ηλικια σου,που το επαιζε και ξυπνια,και το μονο που εκανε οταν την γαμουσα ητανε να ανοιξη τα ποδια σαν τον ζωον και να μουγκριζει.Βρε αγάπη όλες οι γυναίκες της ηλικίας μου έχουν πέραση στα άβγαλτα.Μια χαψιά τα κάνω.Έχουν αντοχή δεν λέω αλλά απο πάσχουν απο ποιότητα.Γαμάνε δυνατά μεν,χύνουν γρήγορα όμως..
ναι αλλα και εσυ πηγες αλλαξες κυλοτα.Δεν φταίω εγω δάσκαλε μου κολλανε..
Ανθρακάς ο θησαυρός μου φαίνεται,μάπα η καθηγήτρια!!!συνεχιζεις και λες μαλακιες.εχω γαμησι γκομενα τις ηλικια σου,που το επαιζε και ξυπνια,και το μονο που εκανε οταν την γαμουσα ητανε να ανοιξη τα ποδια σαν τον ζωον και να μουγκριζει.
και εχω γαμησι και πιτσιρικα 19 χρονων που την εκανε την πουτσα κομματια.δεν ειναι ολα τα δαχτυλα ιδια να ξερεις.
Βρε αγάπη όλες οι γυναίκες της ηλικίας μου έχουν πέραση στα άβγαλτα.Μια χαψιά τα κάνω.Έχουν αντοχή δεν λέω αλλά απο πάσχουν απο ποιότητα.Γαμάνε δυνατά μεν,χύνουν γρήγορα όμως..
τι δειγματα?Υποκλίνομαι στον υπέροχο ποπό σου και στις γνώσεις σου Παρόλα αυτά έχω άλλα δειγματα
Βρε αγάπη όλες οι γυναίκες της ηλικίας μου έχουν πέραση στα άβγαλτα.Μια χαψιά τα κάνω.Έχουν αντοχή δεν λέω αλλά απο πάσχουν απο ποιότητα.Γαμάνε δυνατά μεν,χύνουν γρήγορα όμως..
Πας να συγκρίνεις τώρα το Lada που γάμησες εσύ με μένα!συνεχιζεις και λες μαλακιες.εχω γαμησι γκομενα τις ηλικια σου,που το επαιζε και ξυπνια,και το μονο που εκανε οταν την γαμουσα ητανε να ανοιξη τα ποδια σαν τον ζωον και να μουγκριζει.
και εχω γαμησι και πιτσιρικα 19 χρονων που την εκανε την πουτσα κομματια.δεν ειναι ολα τα δαχτυλα ιδια να ξερεις.
Αυτή είναι η διαφορά σας!!! ;)Υποκλίνομαι στον υπέροχο ποπό σου και στις γνώσεις σου Παρόλα αυτά έχω άλλα δειγματα
μηπως πρεπει να γραφτει δηγματα ,δηλ. δαγκωματιες ?Υποκλίνομαι στον υπέροχο ποπό σου και στις γνώσεις σου Παρόλα αυτά έχω άλλα δειγματα
η καθηγητρια παπαζολο εχει μεινει λιγο πισω σε μερικα θεματα.Ανθρακάς ο θησαυρός μου φαίνεται,μάπα η καθηγήτρια!!!
αν εννοεις την συνομηλικη σου ναι ητανε λαντα.αν εννοεις το 19 χρονο ητανε ferrari να ξερεις.Πας να συγκρίνεις τώρα το Lada που γάμησες εσύ με μένα!