Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Συγγρού 29 <<SPA>>

• Μέλος που άνοιξε το νήμα paliogatos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 147K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

andys13

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Έχει κανείς το τηλέφωνο από το εν λόγω ίδρυμα;

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.715
Πόντοι
7.715
μαγκες την επομενη που θα πατε,να μπειτε σε δωματιο με ντουζιερα...αν οχι,τοτε την κανετε κανονικα ,και γρηγορα....

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
5
Πόντοι
616
ώπα!!!!!!!είπα λέωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!δεν τους φτάνουν τα 80?
ειπα ΙΣΩΣ
ας μας διαφωτισει ο σπανκι που εθεσε το ζητημα

αλλα καλο ειναι να εχουμε το νου μας γενικοτερα και να μην κουβαλαμε και πολυ μαρουλι σε αυτα τα μερη. Τα απαραιτητα συν την Α.Τ. τιποτα αλλο

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
ειπα ΙΣΩΣ
ας μας διαφωτισει ο σπανκι που εθεσε το ζητημα

αλλα καλο ειναι να εχουμε το νου μας γενικοτερα και να μην κουβαλαμε και πολυ μαρουλι σε αυτα τα μερη. Τα απαραιτητα συν την Α.Τ. τιποτα αλλο

κρίμα γιατί έλεγα να ξαναπάω κάποια στιγμή!αχαχαχαχαχαχαχαχα

υ.γ.για να μήν είμαστε άδικοι ωστόσο το ειρηνάκι είναι μούνος ωραίος...με πολύ ωραία πίπα...από τις πολύ λίγες καλές περιπτώσεις στην αθήνα...αφού όταν την είδα προ μηνός είπα "δεν μπορεί να συμβαίνει αυτό,ωραία γυναίκα με σώμα μουνάρας στριπτητζούς σε μασατζιδικο,πρέπει να γλέπω όνειρο..."

Steven_1

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Συνεχιστε να δινετε 80αρες και μετα να παραπονιεστε για τις τιμες

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.715
Πόντοι
7.715

doctore

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2008
Κριτικές
40
Like
0
Πόντοι
606
Σε δύο διαφορετικά δωμάτια που εχω περάσει είχαν και τα δυο ντουζιέρα εντός.

Την Κυριακή επέλεξα την Κινέζα. Από μασάζ το καλύτερο που μου έχουν κάνει σε μπριζολάδικο!
Από τα λοιπά, μέτρια προς καλά. Δεν κλαίς τα λεφτά σου, αλλά δεν βγαίνεις και με χαμόγελο ευτυχίας !!!

OP
OP
paliogatos

paliogatos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
0
επισκεψη στο μαγαζι επειτα απο που πμ που δεχθηκα απο το lion οτι στο μαγαζι δουλευει πρωην θεραπευτρια της ομηρου και μπριζολιαζεται.... καταρχην το εν λογω καταστημα μου θυμιζει τελειωμενο μπουρδελο του μεταξουργιου.... δεν προκειται να ξαναπερασω ουτε απο εξω.... οχι 80 ευρω που πληρωσα αλλα ουτε 10 δεν πληρωνα για αυτες τις υπηρεσιες.... πηγα για μαρια η οποια μολις ειχε μπει στο δωματιο.... οποτε λεω ας παρω μια αλλη, εκανα και 30 λεπτα να παρκαρω εκει οποτε λεω "δεν γαμιεται ας δοκιμασω κατι αλλο"....δοκιμασα την μελινα που δουλευε στο παραρτημα και ειχε ερθει σε αυτο....μου την πασαρε για ελληνιδα αλλα μαλλον τσιγγανοαλβανακι μου εμοιαζε, εχουμε και λεμε λοιπον:
αρνητικα μαγαζιου
1)χωρος απαραδεκτος Γ΄κατηγοριας με το ζορι
2)μασαζ απαραδεκτο 1/10
3)η περιγραφη της σεριφισας μου θυμισε περιγραφη μπουρδελου (τσιμπουκακι πισωκολητο, ελευθερα πιασιματα)
4)απο το 20 λεπτο ξεκινα η θεραπευτρια και γδυνεται
5)το μπανιο ειναι αθλιο και μες στην λεκανη επεπλεε κουραδα θεραπαυτριας ή συναγωνιστη μηκους 10-15 εκατοστα
θετικα μαγαζιου
ειναι στο 1ο οροφο και δεν ανεβαινουμε πολλα σκαλια
Προφανος εχεις καποιο προσωπικο προβλημα με το συγκεκριμενο μαγαζι Η με την σεριφισα βικυ , γιατι αλοιως δεν εξηγουνται ολες αυτες οι ΜΑΛΑΚΙΕΣ που γραφεις.

εχω παει στο συγκεκριμενο μαγαζι γυρω στις 7 φορεσς και ειναι πεντακαθαρο και με καλες υπηρεσιες ,και αυτα τα γραφω οχι για να προμοταρο το μαγαζι αλλωστε ολοι τα ιδια πληρωνουμε, αλλα γιατι με τισ παπαριες που γραφεις μπερδευεις εσκεμενα ολους εμας ρε ΒΛΗΜΑ. :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

OP
OP
paliogatos

paliogatos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
0

Απ: Μασατζίδικα που γαμάς
« Απάντηση #27595 στις: χθες στις 12:45 »
Παράθεση
χθεσινη απογευματινη επισκεψη φαληρου 15 πολυ καλο μαγαζι , παρελαση 8 κοπελες 4 εμφανησιακα απιστευτα καλες, σε ερωτηση στην κυρια της υποδοχης για ελευθερη σχεση μου ειπε οτι πρεπει να περασω κ να συνεννοηθω με την κοπελα λογο μη σιγουρου εφυγα,συνεχεια καλλιροης 48 στα σιγουρα με την απιστευτη βικυ δεν θα μπω σε λεπτομεριες για να μην πει παλι ο φιλος μου οτι ειμαι ο προμοτορας της μια επισκεψη θα σας πεισει,α κανει και διπλο με την μαριαννα , συνεχεια συγγρου 29 το μαγαζι πολι καθαρο με μεγαλα δωματια σε αντιθεση σε λεγομενα αλλου συναδελφου , καλα τι βυζαρεσ εχει η κυρια στην υποδοχη....φευγοντασ τα ετριψα για κανα λεπτο και αυτη χαμογελουσε, 3 κομματια το ενα μπαζο σε ερωτηση ποια μου προτηνει μου εστειλε δεν ειμαι σιγουρος για το ονομα ....αννα απο ρωσια 22 πετιτ μελαχρινο με ωραιο στηθος λεπτη μασας με προσπαθεια b2b   χωρις προφυλακτικο και χερια βαθια κ υγρη και καραμελωμα @@@@@ων μετα απο προτροπη μου εναλλαγη 3 στασεων και 69(καθαρη)και τελειωμα στο στομα και στα βυζια της 80 ευρω σχεδομ 50 λεπτα       ΑΠΟ stamatis[/font]

xpapad

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2008
Κριτικές
33
Like
3
Πόντοι
1.240
Προφανος εχεις καποιο προσωπικο προβλημα με το συγκεκριμενο μαγαζι Η με την σεριφισα βικυ , γιατι αλοιως δεν εξηγουνται ολες αυτες οι ΜΑΛΑΚΙΕΣ που γραφεις.

εχω παει στο συγκεκριμενο μαγαζι γυρω στις 7 φορεσς και ειναι πεντακαθαρο και με καλες υπηρεσιες ,και αυτα τα γραφω οχι για να προμοταρο το μαγαζι αλλωστε ολοι τα ιδια πληρωνουμε, αλλα γιατι με τισ παπαριες που γραφεις μπερδευεις εσκεμενα ολους εμας ρε ΒΛΗΜΑ. :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
που το ειδες το καθαρο μαγαζι ρε μεγαλε....??????? τι εννοεις καθαρο???? δεν εχω κανενα προβλημα με το συγκεκριμενο μαγαζι.... απλα μια θειτσα νοικιασε ενα διαμερισμα πεταξε και 2 μασαζοκρεβατα μεσα εβαλε και ενα ταμπελακι spa απ εξω και νομιζει οτι ανοιξε μασαζερι.... οταν λες οτι εχει καλες υπηρεσιες τι εννοεις??? οτι οι γκομενες πηδιουντε.... αυτο εννοεις καλες υπηρεσιες?????????? οτι και να λες φιλαρακο το μαγαζι ειναι για τον πουτσο.... αν το βαθμολογουσα θα του εβαζα 3 με το ζορι.... τωρα οι δυσπιστοι μπορουν να πανε να δοκιμασουν....

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
247.360
Πόντοι
46.232
που το ειδες το καθαρο μαγαζι ρε μεγαλε....??????? τι εννοεις καθαρο???? δεν εχω κανενα προβλημα με το συγκεκριμενο μαγαζι.... απλα μια θειτσα νοικιασε ενα διαμερισμα πεταξε και 2 μασαζοκρεβατα μεσα εβαλε και ενα ταμπελακι spa απ εξω και νομιζει οτι ανοιξε μασαζερι.... οταν λες οτι εχει καλες υπηρεσιες τι εννοεις??? οτι οι γκομενες πηδιουντε.... αυτο εννοεις καλες υπηρεσιες?????????? οτι και να λες φιλαρακο το μαγαζι ειναι για τον πουτσο.... αν το βαθμολογουσα θα του εβαζα 3 με το ζορι.... τωρα οι δυσπιστοι μπορουν να πανε να δοκιμασουν....
καλησπερα δεν ειναι αναγκη να εκνευριζεσε με οτι γραφει ο καθενας μας,γι αυτο ειναι η σελιδα για να γραφουμε την γνωμη μας και εγω σαν καινουργιος εχω διαβασει αρκετες κριτικες κ με βοηθησαν αλλα νομιζω οτι εισαι λιγο αυτηρος με το εν λογο ιδυμα δεν ειναι σουπερ αλλα ειναι πολυ καλυτερο σε χωρους π.χ απο ολα στην στουρναρη και σολωμου σωστα; να σαι κ να περνας καλα

xpapad

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2008
Κριτικές
33
Like
3
Πόντοι
1.240
καλησπερα δεν ειναι αναγκη να εκνευριζεσε με οτι γραφει ο καθενας μας,γι αυτο ειναι η σελιδα για να γραφουμε την γνωμη μας και εγω σαν καινουργιος εχω διαβασει αρκετες κριτικες κ με βοηθησαν αλλα νομιζω οτι εισαι λιγο αυτηρος με το εν λογο ιδυμα δεν ειναι σουπερ αλλα ειναι πολυ καλυτερο σε χωρους π.χ απο ολα στην στουρναρη και σολωμου σωστα; να σαι κ να περνας καλα
συμφωνω φιλαρακο ειναι καλυτερο απο στουρναρη σολωμου.... εκεινα περνουν 2/10 και αυτο 3/10....

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.062
Πόντοι
5.975
To σαλόνι και  το μεγάλο δωματιο  με τον μαυρο καναπέ στο Μπουμπουλίνας πόσο παίρνει ?! :rolleyes:

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom