You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
ΚΛΕΙΣΤΟ Συγγρού 29 <<SPA>>
- Μέλος που άνοιξε το νήμα paliogatos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 147K
- Tagged users Καμία
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
μαγκες την επομενη που θα πατε,να μπειτε σε δωματιο με ντουζιερα...αν οχι,τοτε την κανετε κανονικα ,και γρηγορα....
ναί αφέντη μου
SPORT200
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 19
- Like
- 264
- Πόντοι
- 3.225
μαγκες την επομενη που θα πατε,να μπειτε σε δωματιο με ντουζιερα...αν οχι,τοτε την κανετε κανονικα ,και γρηγορα....
για πεσ κ τον λογο???
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
για πεσ κ τον λογο???
διότι στο βε σε κατοικεί ο γάλλος εντερολάγνος κουραδοφονίξ!
ισως και διοτι ετερα δωματια αποτελουν το ενδιαιτημα του Ελαφροχεριξ...διότι στο βε σε κατοικεί ο γάλλος εντερολάγνος κουραδοφονίξ!
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
ισως και διοτι ετερα δωματια αποτελουν το ενδιαιτημα του Ελαφροχεριξ...
ώπα!!!!!!!είπα λέωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!δεν τους φτάνουν τα 80?
ειπα ΙΣΩΣώπα!!!!!!!είπα λέωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!δεν τους φτάνουν τα 80?
ας μας διαφωτισει ο σπανκι που εθεσε το ζητημα
αλλα καλο ειναι να εχουμε το νου μας γενικοτερα και να μην κουβαλαμε και πολυ μαρουλι σε αυτα τα μερη. Τα απαραιτητα συν την Α.Τ. τιποτα αλλο
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
ειπα ΙΣΩΣ
ας μας διαφωτισει ο σπανκι που εθεσε το ζητημα
αλλα καλο ειναι να εχουμε το νου μας γενικοτερα και να μην κουβαλαμε και πολυ μαρουλι σε αυτα τα μερη. Τα απαραιτητα συν την Α.Τ. τιποτα αλλο
κρίμα γιατί έλεγα να ξαναπάω κάποια στιγμή!αχαχαχαχαχαχαχαχα
υ.γ.για να μήν είμαστε άδικοι ωστόσο το ειρηνάκι είναι μούνος ωραίος...με πολύ ωραία πίπα...από τις πολύ λίγες καλές περιπτώσεις στην αθήνα...αφού όταν την είδα προ μηνός είπα "δεν μπορεί να συμβαίνει αυτό,ωραία γυναίκα με σώμα μουνάρας στριπτητζούς σε μασατζιδικο,πρέπει να γλέπω όνειρο..."
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
Συνεχιστε να δινετε 80αρες και μετα να παραπονιεστε για τις τιμες
κομμενα τα 80αρια στήβεν κίνγκ...δεν υπάρχουν δυστυχώς πλέον....
spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.715
- Πόντοι
- 7.715
ασε ρε συ....ολο παραπονιεσαι και ολο στις πολυκατοικιες εισαι...χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!κομμενα τα 80αρια στήβεν κίνγκ...δεν υπάρχουν δυστυχώς πλέον....
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
ασε ρε συ....ολο παραπονιεσαι και ολο στις πολυκατοικιες εισαι...χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!
ήμουν.....
Σε δύο διαφορετικά δωμάτια που εχω περάσει είχαν και τα δυο ντουζιέρα εντός.
Την Κυριακή επέλεξα την Κινέζα. Από μασάζ το καλύτερο που μου έχουν κάνει σε μπριζολάδικο!
Από τα λοιπά, μέτρια προς καλά. Δεν κλαίς τα λεφτά σου, αλλά δεν βγαίνεις και με χαμόγελο ευτυχίας !!!
Την Κυριακή επέλεξα την Κινέζα. Από μασάζ το καλύτερο που μου έχουν κάνει σε μπριζολάδικο!
Από τα λοιπά, μέτρια προς καλά. Δεν κλαίς τα λεφτά σου, αλλά δεν βγαίνεις και με χαμόγελο ευτυχίας !!!
paliogatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιαν 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Προφανος εχεις καποιο προσωπικο προβλημα με το συγκεκριμενο μαγαζι Η με την σεριφισα βικυ , γιατι αλοιως δεν εξηγουνται ολες αυτες οι ΜΑΛΑΚΙΕΣ που γραφεις.επισκεψη στο μαγαζι επειτα απο που πμ που δεχθηκα απο το lion οτι στο μαγαζι δουλευει πρωην θεραπευτρια της ομηρου και μπριζολιαζεται.... καταρχην το εν λογω καταστημα μου θυμιζει τελειωμενο μπουρδελο του μεταξουργιου.... δεν προκειται να ξαναπερασω ουτε απο εξω.... οχι 80 ευρω που πληρωσα αλλα ουτε 10 δεν πληρωνα για αυτες τις υπηρεσιες.... πηγα για μαρια η οποια μολις ειχε μπει στο δωματιο.... οποτε λεω ας παρω μια αλλη, εκανα και 30 λεπτα να παρκαρω εκει οποτε λεω "δεν γαμιεται ας δοκιμασω κατι αλλο"....δοκιμασα την μελινα που δουλευε στο παραρτημα και ειχε ερθει σε αυτο....μου την πασαρε για ελληνιδα αλλα μαλλον τσιγγανοαλβανακι μου εμοιαζε, εχουμε και λεμε λοιπον:
αρνητικα μαγαζιου
1)χωρος απαραδεκτος Γ΄κατηγοριας με το ζορι
2)μασαζ απαραδεκτο 1/10
3)η περιγραφη της σεριφισας μου θυμισε περιγραφη μπουρδελου (τσιμπουκακι πισωκολητο, ελευθερα πιασιματα)
4)απο το 20 λεπτο ξεκινα η θεραπευτρια και γδυνεται
5)το μπανιο ειναι αθλιο και μες στην λεκανη επεπλεε κουραδα θεραπαυτριας ή συναγωνιστη μηκους 10-15 εκατοστα
θετικα μαγαζιου
ειναι στο 1ο οροφο και δεν ανεβαινουμε πολλα σκαλια
εχω παει στο συγκεκριμενο μαγαζι γυρω στις 7 φορεσς και ειναι πεντακαθαρο και με καλες υπηρεσιες ,και αυτα τα γραφω οχι για να προμοταρο το μαγαζι αλλωστε ολοι τα ιδια πληρωνουμε, αλλα γιατι με τισ παπαριες που γραφεις μπερδευεις εσκεμενα ολους εμας ρε ΒΛΗΜΑ.
paliogatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιαν 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Απ: Μασατζίδικα που γαμάς
« Απάντηση #27595 στις: χθες στις 12:45 »
Παράθεση
χθεσινη απογευματινη επισκεψη φαληρου 15 πολυ καλο μαγαζι , παρελαση 8 κοπελες 4 εμφανησιακα απιστευτα καλες, σε ερωτηση στην κυρια της υποδοχης για ελευθερη σχεση μου ειπε οτι πρεπει να περασω κ να συνεννοηθω με την κοπελα λογο μη σιγουρου εφυγα,συνεχεια καλλιροης 48 στα σιγουρα με την απιστευτη βικυ δεν θα μπω σε λεπτομεριες για να μην πει παλι ο φιλος μου οτι ειμαι ο προμοτορας της μια επισκεψη θα σας πεισει,α κανει και διπλο με την μαριαννα , συνεχεια συγγρου 29 το μαγαζι πολι καθαρο με μεγαλα δωματια σε αντιθεση σε λεγομενα αλλου συναδελφου , καλα τι βυζαρεσ εχει η κυρια στην υποδοχη....φευγοντασ τα ετριψα για κανα λεπτο και αυτη χαμογελουσε, 3 κομματια το ενα μπαζο σε ερωτηση ποια μου προτηνει μου εστειλε δεν ειμαι σιγουρος για το ονομα ....αννα απο ρωσια 22 πετιτ μελαχρινο με ωραιο στηθος λεπτη μασας με προσπαθεια b2b χωρις προφυλακτικο και χερια βαθια κ υγρη και καραμελωμα @@@@@ων μετα απο προτροπη μου εναλλαγη 3 στασεων και 69(καθαρη)και τελειωμα στο στομα και στα βυζια της 80 ευρω σχεδομ 50 λεπτα ΑΠΟ stamatis[/font]
xpapad
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 20 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 33
- Like
- 3
- Πόντοι
- 1.240
που το ειδες το καθαρο μαγαζι ρε μεγαλε....??????? τι εννοεις καθαρο???? δεν εχω κανενα προβλημα με το συγκεκριμενο μαγαζι.... απλα μια θειτσα νοικιασε ενα διαμερισμα πεταξε και 2 μασαζοκρεβατα μεσα εβαλε και ενα ταμπελακι spa απ εξω και νομιζει οτι ανοιξε μασαζερι.... οταν λες οτι εχει καλες υπηρεσιες τι εννοεις??? οτι οι γκομενες πηδιουντε.... αυτο εννοεις καλες υπηρεσιες?????????? οτι και να λες φιλαρακο το μαγαζι ειναι για τον πουτσο.... αν το βαθμολογουσα θα του εβαζα 3 με το ζορι.... τωρα οι δυσπιστοι μπορουν να πανε να δοκιμασουν....Προφανος εχεις καποιο προσωπικο προβλημα με το συγκεκριμενο μαγαζι Η με την σεριφισα βικυ , γιατι αλοιως δεν εξηγουνται ολες αυτες οι ΜΑΛΑΚΙΕΣ που γραφεις.
εχω παει στο συγκεκριμενο μαγαζι γυρω στις 7 φορεσς και ειναι πεντακαθαρο και με καλες υπηρεσιες ,και αυτα τα γραφω οχι για να προμοταρο το μαγαζι αλλωστε ολοι τα ιδια πληρωνουμε, αλλα γιατι με τισ παπαριες που γραφεις μπερδευεις εσκεμενα ολους εμας ρε ΒΛΗΜΑ.
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 247.360
- Πόντοι
- 46.232
καλησπερα δεν ειναι αναγκη να εκνευριζεσε με οτι γραφει ο καθενας μας,γι αυτο ειναι η σελιδα για να γραφουμε την γνωμη μας και εγω σαν καινουργιος εχω διαβασει αρκετες κριτικες κ με βοηθησαν αλλα νομιζω οτι εισαι λιγο αυτηρος με το εν λογο ιδυμα δεν ειναι σουπερ αλλα ειναι πολυ καλυτερο σε χωρους π.χ απο ολα στην στουρναρη και σολωμου σωστα; να σαι κ να περνας καλαπου το ειδες το καθαρο μαγαζι ρε μεγαλε....??????? τι εννοεις καθαρο???? δεν εχω κανενα προβλημα με το συγκεκριμενο μαγαζι.... απλα μια θειτσα νοικιασε ενα διαμερισμα πεταξε και 2 μασαζοκρεβατα μεσα εβαλε και ενα ταμπελακι spa απ εξω και νομιζει οτι ανοιξε μασαζερι.... οταν λες οτι εχει καλες υπηρεσιες τι εννοεις??? οτι οι γκομενες πηδιουντε.... αυτο εννοεις καλες υπηρεσιες?????????? οτι και να λες φιλαρακο το μαγαζι ειναι για τον πουτσο.... αν το βαθμολογουσα θα του εβαζα 3 με το ζορι.... τωρα οι δυσπιστοι μπορουν να πανε να δοκιμασουν....
xpapad
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 20 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 33
- Like
- 3
- Πόντοι
- 1.240
συμφωνω φιλαρακο ειναι καλυτερο απο στουρναρη σολωμου.... εκεινα περνουν 2/10 και αυτο 3/10....καλησπερα δεν ειναι αναγκη να εκνευριζεσε με οτι γραφει ο καθενας μας,γι αυτο ειναι η σελιδα για να γραφουμε την γνωμη μας και εγω σαν καινουργιος εχω διαβασει αρκετες κριτικες κ με βοηθησαν αλλα νομιζω οτι εισαι λιγο αυτηρος με το εν λογο ιδυμα δεν ειναι σουπερ αλλα ειναι πολυ καλυτερο σε χωρους π.χ απο ολα στην στουρναρη και σολωμου σωστα; να σαι κ να περνας καλα
observer(1)
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 2.062
- Πόντοι
- 5.975
To σαλόνι και το μεγάλο δωματιο με τον μαυρο καναπέ στο Μπουμπουλίνας πόσο παίρνει ?!
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 95
- Εμφανίσεις
- 20K
- Απαντήσεις
- 43
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 7K
- Εμφανίσεις