Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Πατησίων 105 (μασάζ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ggary1000
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 43
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.622
Πόντοι
42.697
λεω να περασω μια βολτα Zero τι λες αξιζει το κοπο ? καλημερα

τι να σου πω τώρα????περι ορεξεως....
αμα πας επέλεξε κανα μιλφ και μόνο
εμαθα οτι υπαρχει μια πιτσιρικα εκει που ειναι η ξεπετα του κερατα
τουλαχιστον τα μιλφ ειναι πιο φιλοτιμα

giomasif

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2009
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
1
τι να σου πω τώρα????περι ορεξεως....
αμα πας επέλεξε κανα μιλφ και μόνο
εμαθα οτι υπαρχει μια πιτσιρικα εκει που ειναι η ξεπετα του κερατα
τουλαχιστον τα μιλφ ειναι πιο φιλοτιμα

σωστος :)

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.060
Πόντοι
5.975
Los pedes Aquilinos  yperojos  :dancing: :dancing: :o

giomasif

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2009
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
1
Los pedes Aquilinos  yperojos  :dancing: :dancing: :o

πηγα την παρασκευη για διερευνηση 1η φορα..μια ξαν8ια ειχε αδιαφορη στα 42-45 την κοβω..και μια καστανη 38-40 δεν θυμαμαι ονοματα..πηρα την δευτερη απο ρωσια ειπε,,πολυ αδυνατη με ανυπαρκτο βυζι..φιλοτιμο μασαζ..στο ψητο καλαμακι με προφυλακτικο και εκανε και τελειωσα πολυ γρηγορα για τα δεδομενα μου..δεν ξερω αν θα ξαναπαω...αλλα το νοημα ειναι το εξης..γυναικες απο ρωσια ειναι γεννημενες για αυτη τη δουλεια...κοστος 70 διαρκεια με ολα 1 ωρα περιπου..την καλημερα μου σε ολους :)

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.622
Πόντοι
42.697
πηγα την παρασκευη για διερευνηση 1η φορα..μια ξαν8ια ειχε αδιαφορη στα 42-45 την κοβω..και μια καστανη 38-40 δεν θυμαμαι ονοματα..πηρα την δευτερη απο ρωσια ειπε,,πολυ αδυνατη με ανυπαρκτο βυζι..φιλοτιμο μασαζ..στο ψητο καλαμακι με προφυλακτικο και εκανε και τελειωσα πολυ γρηγορα για τα δεδομενα μου..δεν ξερω αν θα ξαναπαω...αλλα το νοημα ειναι το εξης..γυναικες απο ρωσια ειναι γεννημενες για αυτη τη δουλεια...κοστος 70 διαρκεια με ολα 1 ωρα περιπου..την καλημερα μου σε ολους :)

η αδύνατη παλια δουλευε στο πατησιων 135 (τωρα εχει κλεισει πλεον)
καλη περιπτωση αλλα πολυ αδυνατη ρε γαμωτο, και να ξερετε οτι τρωει τον αμπακα, που στο διαλο παει ολο αυτο το φαγητο και ειναι πετσι και κοκκαλο????
ταινια έχει? :2funny:

perineo

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Κριτικές
13
Like
156
Πόντοι
6.045
η αδύνατη παλια δουλευε στο πατησιων 135 (τωρα εχει κλεισει πλεον)
καλη περιπτωση αλλα πολυ αδυνατη ρε γαμωτο, και να ξερετε οτι τρωει τον αμπακα, που στο διαλο παει ολο αυτο το φαγητο και ειναι πετσι και κοκκαλο????
ταινια έχει? :2funny:
πήγα στην συγκεκριμένη ονόματι Ιουλία. Κάνει καλό μασάζ και με διάρκεια, αλλά στο ψητό κάνει αγγαρεία και είναι ξεπέτα.Αν σε κάποιον αρέσουν τα καλά μασάζ και αδιαφορεί για παιδάκια, τότε είναι καλή περίπτωση.Ειδεμή θα κλαίει το 70άρι , όπως εγώ....

filippakos

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2010
Like
0
Πόντοι
0
απο που καταγωντε αυτα τα MILF ξερει κανεις αν παιζει καμια ελληνιδα εκει?

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.622
Πόντοι
42.697

filippakos

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2010
Like
0
Πόντοι
0
ελληνιδα δεν εχει εκει...εχεις και εσυ κατι βιτσια ρε παιδακι μου!
γιατι βιτσια ? πηγα σε ενα μαγαζι με μιλφ ελληνιδα και με εστειλε αδιαβαστο απλα ρωταω αν υπαρχει και καμια αλλη πουθενα γιατι στο τελος θα  :pipa3: αυτη πιο πολυ απο τη γυναικα μου χαχαχα

OP
OP
G

ggary1000

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Φεβ 2010
Κριτικές
14
Like
329
Πόντοι
2.287
Παρτε ρε Μαρινα... αν σε χυσει περνας απεναντι...!!!!!!!

giomasif

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2009
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
1
γιατι βιτσια ? πηγα σε ενα μαγαζι με μιλφ ελληνιδα και με εστειλε αδιαβαστο απλα ρωταω αν υπαρχει και καμια αλλη πουθενα γιατι στο τελος θα  :pipa3: αυτη πιο πολυ απο τη γυναικα μου χαχαχα

σε ποιο ρε φιλε πηγες με μιλφ ελληνιδα?? για σφυρα...

perineo

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Κριτικές
13
Like
156
Πόντοι
6.045
προτείνω στους συναγωνιστάς όταν περάσουν δίπλα από το ίδρυμα να μην μπουν μέσα, αλλά να πάνε στο διπλανό μαγαζί επί της Πατησίων και να δώσουν εκεί το 80αράκι για να πάρουν ένα ζευγάρι παπούτσια.Θα πιάσουν τόπο, θα το φροράτε και θα σκεφτόσαστε τι καλά κάνατε που δεν ανεβήκατε πάνω...

filippakos

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2010
Like
0
Πόντοι
0
σε ποιο ρε φιλε πηγες με μιλφ ελληνιδα?? για σφυρα...
καλλιροης 48 θα με θυμηθεις λεει πως δοθλεθει σε εταιρεια το πρωι και παει εκει μετα τις πεντε για δευτερο μεροκαματο λαυρακι σου λεω  :tits2:

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
από μαλακία το πόσταρα χθες στο θρεντ μασατζίδικα που γαμάς, αλλά καλό είναι οι κριτικές να βρίσκονται στο ανάλογο θρεντ για ευκολότερη ενημέρωση, οπότε το ξαναποστάρω και δω:

επίσκεψη στο μαγαζί της Πατησίων 105 (είσοδος από το δίπλα κωλόστενο, όπως έχει ενημερώσει ο Ζέρο (αν θυμάμαι καλά...)

η πόρτα εντελώς χαλαρή, με την κυρία Φωτεινή να κάνει τις τυπικές ερωτήσεις.
παρούσες δύο λαδοκόρες:η Ιουλία, πάαααρα πολύ αδύνατη, κοντό μαλλί, μπότες ως το γόνατο και η Μαριάννα (αν θυμάμαι καλά το όνομα), ξανθιά ρωσίς, προτζιλφ, με κλασική ρωσόφατσα αυτής της ηλικίας, χαμογελαστή όμως, ευδιάθετη και με ωραία πόδια,
ΠΑΡΕΝΘΕΣΗ:πού στον πούτσο ήταν η Μαρίνα? :huh: δουλεύει ακόμα εκεί ή αρπαχτή ήταν?επειδή είχα διαβάσει ότι είναι ωραίο μιλφ, πήγα γι' αυτήν και μόνο, αλλά πουθενά...  :headbang: ΚΛΕΙΝΕΙ ΠΑΡΕΝΘΕΣΗ
αφού έκανα τον κόπο, πέρασα με την ξανθιά από τις δύο παραπάνω.
μασάζ πάρα πολύ καλό θα έλεγα, χαλαρωτικό, δείχνει ότι κάτι ξέρει από την τέχνη...στα υπόλοιπα, το ρόφημα σερβιρίστηκε κεκαλυμμένο, αρκετή χρήση χεριού αλλά και πάθος, οπότε κάπου ισορροπούσε το πράγμα...στο κυρίως πιάτο δεν είδα το κάτι παραπάνω, αν και μάλλον εγώ έφταιγα αφού δεν μου έκανε ιδιαίτερο κλικ η κυρία και ήμουν τυπικός (κατά τα άλλα πάντως δεν μου έδειξε ότι ήταν ξεπέτα, φαινόταν ότι ήθελε να περάσεις καλά=να σε κρατήσει ως πελάτη)
σύνολο 70 Ευρώ, δεν θα ξαναπάω, όχι γιατί έκλαψα τα λεφτά μου αλλά υπάρχουν και πιο ενδιαφέροντα μαγαζάκια

Υ.Γ. ο χώρος αρκετά καλός (αξιοπρεπής θα έλεγα) και καθαρός

OP
OP
G

ggary1000

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Φεβ 2010
Κριτικές
14
Like
329
Πόντοι
2.287
από μαλακία το πόσταρα χθες στο θρεντ μασατζίδικα που γαμάς, αλλά καλό είναι οι κριτικές να βρίσκονται στο ανάλογο θρεντ για ευκολότερη ενημέρωση, οπότε το ξαναποστάρω και δω:

επίσκεψη στο μαγαζί της Πατησίων 105 (είσοδος από το δίπλα κωλόστενο, όπως έχει ενημερώσει ο Ζέρο (αν θυμάμαι καλά...)

παρούσες δύο λαδοκόρες:η Ιουλία, πάαααρα πολύ αδύνατη, κοντό μαλλί, μπότες ως το γόνατο και η Μαριάννα (αν θυμάμαι καλά το όνομα), ξανθιά ρωσίς, προτζιλφ, με κλασική ρωσόφατσα αυτής της ηλικίας, χαμογελαστή όμως, ευδιάθετη και με ωραία πόδια,
ΠΑΡΕΝΘΕΣΗ:πού στον πούτσο ήταν η Μαρίνα? :huh: δουλεύει ακόμα εκεί ή αρπαχτή ήταν?επειδή είχα διαβάσει ότι είναι ωραίο μιλφ, πήγα γι' αυτήν και μόνο, αλλά πουθενά...  :headbang: ΚΛΕΙΝΕΙ ΠΑΡΕΝΘΕΣΗ
μασάζ πάρα πολύ καλό θα έλεγα, χαλαρωτικό, δείχνει ότι κάτι ξέρει από την τέχνη...στα υπόλοιπα, το ρόφημα σερβιρίστηκε κεκαλυμμένο, αρκετή χρήση χεριού αλλά και πάθος, οπότε κάπου ισορροπούσε το πράγμα...στο κυρίως πιάτο δεν είδα το κάτι παραπάνω, αν και μάλλον εγώ έφταιγα αφού δεν μου έκανε ιδιαίτερο κλικ η κυρία και ήμουν τυπικός (κατά τα άλλα πάντως δεν μου έδειξε ότι ήταν ξεπέτα, φαινόταν ότι ήθελε να περάσεις καλά=να σε κρατήσει ως πελάτη)
σύνολο 70 Ευρώ, δεν θα ξαναπάω, όχι γιατί έκλαψα τα λεφτά μου αλλά υπάρχουν και πιο ενδιαφέροντα μαγαζάκια

Εχει πει οτι ειναι απο 1100-1500 οποτε τσεκαρε τετοια ωρα, η ρωτα τη τσατσενκο...

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Εχει πει οτι ειναι απο 1100-1500 οποτε τσεκαρε τετοια ωρα, η ρωτα τη τσατσενκο...

μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα είχα σκάσει (καθότι είχα διαβάσει την ενημέρωσή σου), αλλά τζίφος...
βέβαια κάποιος άλλος είχε γράψει ότι την είχε πάρει απόγευμα, οπότε κάτι μου λέει ότι δεν είναι και η πλέον σταθερή στα ωράριά της θεραπεύτρια.

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
5
Πόντοι
616
Περασμα κι απο εδω για ενα λουκ. Η κυρα Φωτεινη παρουσιασε 4 τεμαχια. Μαρινα δεν ειχε (μονο Μαριαννα).

Η μονη που μου κεντρισε το ενδιαφερον ηταν μια πολυ ψηλη κορμαρα ασιατικων χαρακτηριστικων κοπελα ονοματι Κοκο  :grin:

Θα της εριχνα ενα κοκο αλλα ειχα μολις καταθεσει παρακατω...  :grin: :grin: :grin:

ΨΑΡΑΚΑΣ_2

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
87
Πόντοι
16

και με παρκιν στον διπλανό δρομο

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom