ναι το Κηφισιας 12 συνεχιζει κανονικα με μικροτερο ροστερ, αλλα πάντα με Ρωξανη
λεω να περασω μια βολτα Zero τι λες αξιζει το κοπο ? καλημερα
ναι το Κηφισιας 12 συνεχιζει κανονικα με μικροτερο ροστερ, αλλα πάντα με Ρωξανη
λεω να περασω μια βολτα Zero τι λες αξιζει το κοπο ? καλημερα
τι να σου πω τώρα????περι ορεξεως....
αμα πας επέλεξε κανα μιλφ και μόνο
εμαθα οτι υπαρχει μια πιτσιρικα εκει που ειναι η ξεπετα του κερατα
τουλαχιστον τα μιλφ ειναι πιο φιλοτιμα
Los pedes Aquilinos yperojos :o
πηγα την παρασκευη για διερευνηση 1η φορα..μια ξαν8ια ειχε αδιαφορη στα 42-45 την κοβω..και μια καστανη 38-40 δεν θυμαμαι ονοματα..πηρα την δευτερη απο ρωσια ειπε,,πολυ αδυνατη με ανυπαρκτο βυζι..φιλοτιμο μασαζ..στο ψητο καλαμακι με προφυλακτικο και εκανε και τελειωσα πολυ γρηγορα για τα δεδομενα μου..δεν ξερω αν θα ξαναπαω...αλλα το νοημα ειναι το εξης..γυναικες απο ρωσια ειναι γεννημενες για αυτη τη δουλεια...κοστος 70 διαρκεια με ολα 1 ωρα περιπου..την καλημερα μου σε ολους
πήγα στην συγκεκριμένη ονόματι Ιουλία. Κάνει καλό μασάζ και με διάρκεια, αλλά στο ψητό κάνει αγγαρεία και είναι ξεπέτα.Αν σε κάποιον αρέσουν τα καλά μασάζ και αδιαφορεί για παιδάκια, τότε είναι καλή περίπτωση.Ειδεμή θα κλαίει το 70άρι , όπως εγώ....η αδύνατη παλια δουλευε στο πατησιων 135 (τωρα εχει κλεισει πλεον)
καλη περιπτωση αλλα πολυ αδυνατη ρε γαμωτο, και να ξερετε οτι τρωει τον αμπακα, που στο διαλο παει ολο αυτο το φαγητο και ειναι πετσι και κοκκαλο????
ταινια έχει?
απο που καταγωντε αυτα τα MILF ξερει κανεις αν παιζει καμια ελληνιδα εκει?
γιατι βιτσια ? πηγα σε ενα μαγαζι με μιλφ ελληνιδα και με εστειλε αδιαβαστο απλα ρωταω αν υπαρχει και καμια αλλη πουθενα γιατι στο τελος θα αυτη πιο πολυ απο τη γυναικα μου χαχαχαελληνιδα δεν εχει εκει...εχεις και εσυ κατι βιτσια ρε παιδακι μου!
γιατι βιτσια ? πηγα σε ενα μαγαζι με μιλφ ελληνιδα και με εστειλε αδιαβαστο απλα ρωταω αν υπαρχει και καμια αλλη πουθενα γιατι στο τελος θα αυτη πιο πολυ απο τη γυναικα μου χαχαχα
καλλιροης 48 θα με θυμηθεις λεει πως δοθλεθει σε εταιρεια το πρωι και παει εκει μετα τις πεντε για δευτερο μεροκαματο λαυρακι σου λεωσε ποιο ρε φιλε πηγες με μιλφ ελληνιδα?? για σφυρα...
ονομα ελλινακαλλιροης 48 θα με θυμηθεις λεει πως δοθλεθει σε εταιρεια το πρωι και παει εκει μετα τις πεντε για δευτερο μεροκαματο λαυρακι σου λεω
Εχει πει οτι ειναι απο 1100-1500 οποτε τσεκαρε τετοια ωρα, η ρωτα τη τσατσενκο...από μαλακία το πόσταρα χθες στο θρεντ μασατζίδικα που γαμάς, αλλά καλό είναι οι κριτικές να βρίσκονται στο ανάλογο θρεντ για ευκολότερη ενημέρωση, οπότε το ξαναποστάρω και δω:
επίσκεψη στο μαγαζί της Πατησίων 105 (είσοδος από το δίπλα κωλόστενο, όπως έχει ενημερώσει ο Ζέρο (αν θυμάμαι καλά...)
η πόρτα εντελώς χαλαρή, με την κυρία Φωτεινή να κάνει τις τυπικές ερωτήσεις.
παρούσες δύο λαδοκόρες:η Ιουλία, πάαααρα πολύ αδύνατη, κοντό μαλλί, μπότες ως το γόνατο και η Μαριάννα (αν θυμάμαι καλά το όνομα), ξανθιά ρωσίς, προτζιλφ, με κλασική ρωσόφατσα αυτής της ηλικίας, χαμογελαστή όμως, ευδιάθετη και με ωραία πόδια,
ΠΑΡΕΝΘΕΣΗ:πού στον πούτσο ήταν η Μαρίνα? δουλεύει ακόμα εκεί ή αρπαχτή ήταν?επειδή είχα διαβάσει ότι είναι ωραίο μιλφ, πήγα γι' αυτήν και μόνο, αλλά πουθενά... ΚΛΕΙΝΕΙ ΠΑΡΕΝΘΕΣΗ
αφού έκανα τον κόπο, πέρασα με την ξανθιά από τις δύο παραπάνω.
μασάζ πάρα πολύ καλό θα έλεγα, χαλαρωτικό, δείχνει ότι κάτι ξέρει από την τέχνη...στα υπόλοιπα, το ρόφημα σερβιρίστηκε κεκαλυμμένο, αρκετή χρήση χεριού αλλά και πάθος, οπότε κάπου ισορροπούσε το πράγμα...στο κυρίως πιάτο δεν είδα το κάτι παραπάνω, αν και μάλλον εγώ έφταιγα αφού δεν μου έκανε ιδιαίτερο κλικ η κυρία και ήμουν τυπικός (κατά τα άλλα πάντως δεν μου έδειξε ότι ήταν ξεπέτα, φαινόταν ότι ήθελε να περάσεις καλά=να σε κρατήσει ως πελάτη)
σύνολο 70 Ευρώ, δεν θα ξαναπάω, όχι γιατί έκλαψα τα λεφτά μου αλλά υπάρχουν και πιο ενδιαφέροντα μαγαζάκια
Υ.Γ. ο χώρος αρκετά καλός (αξιοπρεπής θα έλεγα) και καθαρός
Εχει πει οτι ειναι απο 1100-1500 οποτε τσεκαρε τετοια ωρα, η ρωτα τη τσατσενκο...
και με παρκιν στον διπλανό δρομοαπό μαλακία το πόσταρα χθες στο θρεντ μασατζίδικα που γαμάς, αλλά καλό είναι οι κριτικές να βρίσκονται στο ανάλογο θρεντ για ευκολότερη ενημέρωση, οπότε το ξαναποστάρω και δω:
επίσκεψη στο μαγαζί της Πατησίων 105 (είσοδος από το δίπλα κωλόστενο, όπως έχει ενημερώσει ο Ζέρο (αν θυμάμαι καλά...)
η πόρτα εντελώς χαλαρή, με την κυρία Φωτεινή να κάνει τις τυπικές ερωτήσεις.
παρούσες δύο λαδοκόρες:η Ιουλία, πάαααρα πολύ αδύνατη, κοντό μαλλί, μπότες ως το γόνατο και η Μαριάννα (αν θυμάμαι καλά το όνομα), ξανθιά ρωσίς, προτζιλφ, με κλασική ρωσόφατσα αυτής της ηλικίας, χαμογελαστή όμως, ευδιάθετη και με ωραία πόδια,
ΠΑΡΕΝΘΕΣΗ:πού στον πούτσο ήταν η Μαρίνα? δουλεύει ακόμα εκεί ή αρπαχτή ήταν?επειδή είχα διαβάσει ότι είναι ωραίο μιλφ, πήγα γι' αυτήν και μόνο, αλλά πουθενά... ΚΛΕΙΝΕΙ ΠΑΡΕΝΘΕΣΗ
αφού έκανα τον κόπο, πέρασα με την ξανθιά από τις δύο παραπάνω.
μασάζ πάρα πολύ καλό θα έλεγα, χαλαρωτικό, δείχνει ότι κάτι ξέρει από την τέχνη...στα υπόλοιπα, το ρόφημα σερβιρίστηκε κεκαλυμμένο, αρκετή χρήση χεριού αλλά και πάθος, οπότε κάπου ισορροπούσε το πράγμα...στο κυρίως πιάτο δεν είδα το κάτι παραπάνω, αν και μάλλον εγώ έφταιγα αφού δεν μου έκανε ιδιαίτερο κλικ η κυρία και ήμουν τυπικός (κατά τα άλλα πάντως δεν μου έδειξε ότι ήταν ξεπέτα, φαινόταν ότι ήθελε να περάσεις καλά=να σε κρατήσει ως πελάτη)
σύνολο 70 Ευρώ, δεν θα ξαναπάω, όχι γιατί έκλαψα τα λεφτά μου αλλά υπάρχουν και πιο ενδιαφέροντα μαγαζάκια
Υ.Γ. ο χώρος αρκετά καλός (αξιοπρεπής θα έλεγα) και καθαρός