Νέα

Μασατζίδικα που «φραπάς»!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (2 μέλη και 19 επισκέπτες)

Akatergastos Outlaw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2014
Κριτικές
6
Like
1.109
Πόντοι
361
Δεν διαβάζω μηνύματα γιατί δεν θέλω να μου έρχονται ειδοποιήσεις από εδώ και από εκεί.
Σε ρωτούσα αν έχεις καμία πληροφορία για μια marina ind που είχες αναφέρει παλιότερα.

Tsouvi

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2022
Like
510
Πόντοι
81
Καλησπέρα στο νήμα . Υπάρχει καμία πληροφορία για κατάστημα προς την πλατεία κλαυθμώνος και στα πέριξ στενά ;
Ευχαριστώ

pirateman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2018
Κριτικές
12
Like
1.927
Πόντοι
496

Diverxx

Νέο Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2023
Like
4
Πόντοι
0
Μια Ασιάτισσα μια γεωργιανη και μια ρωσιδα κάνουν καλό μασάζ με εκτόνωση
Πήγα σήμερα, ήρθε μία, ίσως Γεωργιανή. Ρώτησε τι μασάζ να κάνει θεραπευτικό ή χαλαρωτικό.Της είπα να κάνει ότι θέλει .Έκανε ένα καλό μασάζ και έφυγε αφήνοντάς με ξεβρακωτο.
50€
Δεν έχω ξαναφάει μπάνιο

Akatergastos Outlaw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2014
Κριτικές
6
Like
1.109
Πόντοι
361
Δεν θυμάμαι καθόλου αυτό το όνομα δεν μου λέει κάτι..
Δεν κατάφερα ποτέ να συνεννοηθω για ραντεβού όλο κλεισμένη, δεν δουλεύω σήμερα θέλει πιο πολύ χρόνο και κάτι τέτοια. Ίσως θέλει καμία βδομάδα νωρίτερα να κανονίσεις.μ.
Αν σου λέει κάτι εδώ είσαι!

Talibanakos44

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2015
Κριτικές
10
Like
3.573
Πόντοι
746
Πήγα σήμερα, ήρθε μία, ίσως Γεωργιανή. Ρώτησε τι μασάζ να κάνει θεραπευτικό ή χαλαρωτικό.Της είπα να κάνει ότι θέλει .Έκανε ένα καλό μασάζ και έφυγε αφήνοντάς με ξεβρακωτο.
50€
Δεν έχω ξαναφάει μπάνιο
Δηλαδή δε παίχτηκε φραπεδια κ έμεινες μ τ αρχιδια μπλε, πραγμα το οποίο είναι ιδιαίτερα περίεργο γιατί έχει αναφερθεί εδώ πέρα ότι φράεδιαζουν κανονικότατα. Ουσιαστικά το 50€ είναι με τη φραπεδια,βασικά σε έπιασαν μαλακα με συγχωρείς κιόλας. Δεν έκανες κάποιον καβγά εσύ μετά δε ζήτησες τα ρέστα ας πούμε;;;

ΑΛΕΚΟΣ223

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2016
Like
1.396
Πόντοι
201
Δηλαδή δε παίχτηκε φραπεδια κ έμεινες μ τ αρχιδια μπλε, πραγμα το οποίο είναι ιδιαίτερα περίεργο γιατί έχει αναφερθεί εδώ πέρα ότι φράεδιαζουν κανονικότατα. Ουσιαστικά το 50€ είναι με τη φραπεδια,βασικά σε έπιασαν μαλακα με συγχωρείς κιόλας. Δεν έκανες κάποιον καβγά εσύ μετά δε ζήτησες τα ρέστα ας πούμε;;;
εγω παντα αναφερω για αισθησιακο μασαζ εκτονωση με την κοπελα ,απο την αρχη την ωρα που ξεκιναμε...και αναλογως συνεχιζουμε...

menis69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2017
Like
2.104
Πόντοι
441
Καλημερα,παίζει καποιο μασαζ - φραπε περιοχη ανω πατησια λαμπρινη γαλατσι?
Ευχαριστώ !

pirateman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2018
Κριτικές
12
Like
1.927
Πόντοι
496

Talibanakos44

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2015
Κριτικές
10
Like
3.573
Πόντοι
746
εγω παντα αναφερω για αισθησιακο μασαζ εκτονωση με την κοπελα ,απο την αρχη την ωρα που ξεκιναμε...και αναλογως συνεχιζουμε...
Ναι καλο ειναι ν αναφέρεται αυτό όταν επισκεπτόμαστε ιδρύματα κ μασατζουδες π δε ξέρουμε η πρώτη φορά .Ο φίλος έφαγε καλο πακέτο πράγμα περίεργο στο συγκεκριμένο ίδρυμα αφού πλήρωσε κ το παράβολο του φραπέ.Ας μας πει αναλυτικότερα τι έγινε δε της είπε γι φραπέ όταν είδε ότι το κάνει αβαβα,μετεπειτα δε μίλησε στη ρεσεψιόν;

Fullspoonmoon

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2024
Like
757
Πόντοι
81
50€
Δεν έχω ξαναφάει μπάνιο
Δεν ρώτησες μέσω μηνύματος ότι θες μασάζ με εκτόνωση???...δεν το είπες έστω εκεί???...πω ρε φίλε εσύ δεν το είπες αυτές δεν το ρώτησαν και έγινε πατατιά....ίσως επειδή πήγες πρώτη φορά έπρεπε να τους το υπενθυμίσεις...στο μήνυμα...πω...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom