Νέα

Μασατζίδικα που «φραπάς»!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Talibanakos44

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2015
Κριτικές
10
Like
3.595
Πόντοι
746
Τους βρήκα. Έχουν ποικιλία στις κοπέλες; Γιατί μου αρχίζουν τα "κλείσε πρώτα ραντεβού και μετά θα σου στείλω"
Με μια ασιατισα μιλάς λογικά στο Viber κ σ αρχίζει τα κλείσε ραντεβού 9:00 θες κ τέτοια ,εάν είναι αυτο τότε η συγκεκριμένη δε φρεπεδιαζει απλά ίσως καμία φορά φέρνει καμία άλλη π φραπεδιαζει

Monokwlo

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2024
Like
178
Πόντοι
0
Τους βρήκα. Έχουν ποικιλία στις κοπέλες; Γιατί μου αρχίζουν τα "κλείσε πρώτα ραντεβού και μετά θα σου στείλω"
Εμενα δε μου εστειλαν καμια σε φωτο,απλα εκλεισα,πηγα και πετυχα αυτην,δεν ξερω αν εχουν αλλες κοπελες.

Monokwlo

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2024
Like
178
Πόντοι
0
Μια γεματουλα αλλά όχι στο άσχημο χαμογελαστή μήπως λες π ήταν κ στο μομεντ Κουκάκι ;;
Επίσης όταν λες 50€ πλήρωσες από την αρχή στην ρεσεψιόν 50€ κ τέλος δε ζήτησε τιπ ;; Είτε έδωσες 40 πχ στο μαγαζί κ 10 τιπ σ αυτή;;
Thai dream αυτό με τις τζαμαρίες π φαίνεται στο δρόμο λες ;; Που το έχει μια Κινέζα ;;
50 μου ειπε στο viber και τοσα εδωσα οταν εφευγα.εγω στο galaxy την ειχα πετυχει,δεν τη θυμαμαι στο moment.μια κοντουλα προς το μετρια ειναι.αυρο με τις τζαμαριες ειναι το μαγαζι ναι

alogafentis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
3
Like
3.970
Πόντοι
446
50 μου ειπε στο viber και τοσα εδωσα οταν εφευγα.εγω στο galaxy την ειχα πετυχει,δεν τη θυμαμαι στο moment.μια κοντουλα προς το μετρια ειναι.αυρο με τις τζαμαριες ειναι το μαγαζι ναι
ΤΙΜΙΟΤΑΤΗ η Μαρία Νεπαλέζα αν μιλαμε για αυτή! Από τις αγαπημένες μου!

Talibanakos44

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2015
Κριτικές
10
Like
3.595
Πόντοι
746
ΤΙΜΙΟΤΑΤΗ η Μαρία Νεπαλέζα αν μιλαμε για αυτή! Από τις αγαπημένες μου!
Είναι αυτή που ήταν στο μομεντ ;;;
Έκανε κ καλο μασαζ θυμάμαι ωραίο φραπέ κ έβγαζε κ βυζαρα έξω

frapes8

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2024
Like
137
Πόντοι
0
Μασάζ χλιαρό, στο κομμάτι του body to body αισθησιακό, το πήγε καλά για τα γούστα μου. Με το μαγαζί όλα καλά, ευγενικό το παλικάρι στην υποδοχή (πρέπει να ήταν ο μόνος άντρας που υπάρχει στην ομάδα των μασέρ). Η κοπέλα όχι τρομερά θερμή, αλλά σιγά σιγά πήρε τα πάνω της. Είχαμε πει για φραπεδακι, αλλά τελείωσα με το αισθησιακό μασάζ της, οπότε δεν το έλαβα τελικά. Γενικά μια καλή εμπειρία, απλώς ενώ στο site λέει 80 ως τιμή, εμένα μου ζήτησαν 100.
Έχω κάνει και εγώ btb και έδωσα 45 λεπτά 80 ευρώ. Η 1 ώρα είναι 100 ευρώ. Μήπως έκανες 1 ώρα? Θα πάω τις επόμενες ημέρες να κάνω 1 ώρα γιατί είναι ωραία φάση το btb

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom