Καλησπέρα σε όλους, πρώτη φορά που γράφω, καθώς πρώτη φορά είχα και εμπειρία αντίστοιχη καθώς δεν είμαι μόνιμα Αθήνα. Μετά από αρκετό διάβασμα αποφάσισα να επισκεφθώ το vip beauty στην Πανόρμου, καθώς ήταν και σχετικά κοντά μου. Πολύ εύκολο κλείσιμο ραντεβού από What's up, δεν είχα επιλογή κοπέλας αλλά μου έστειλε φωτογραφία με ποια θα κάνω και αν συμφωνώ, όλα κανονίστηκαν από εκεί. Η κοπέλα που έκανα μου συστήθηκε ως Ζωή ξανθιά γύρω στα 40-45, με ωραίο σώμα καλοδιατηρημένο. Για εμένα έκανε αρκετά καλό μασάζ και συνεχώς με ρωτούσε αν ήμουν εντάξει με την πίεση αν ήθελα κι άλλο κλπ. Περάσματα πολλά στην επίμαχη περιοχή δεν έγιναν μόνο φευγαλέα. Όταν γύρισα μου έφερνε τα βυζιά στο πρόσωπο χωρίς να βγάλει ρούχα. Εκεί άρχισαν να γίνονται κάποια πιο αισθησιακά περάσματα μέχρι που με ρώτησε αν θέλω και τελείωμα το οποίο και έγινε. Δεν ξέρω αν έφταιγε που πήγα πρώτη φορά η που ήταν η πρώτη φορά που είχα τέτοια εμπειρία μου φάνηκε το τελείωμα πολύ βιαστικό και τσαπατσουλικο, ενώ το είχε χτίσει πάρα πολύ καλά με καλό μασάζ για εμένα αν γινόταν λίγο πιο αισθησιακό και αφιερωνε 2-3 λεπτά παραπάνω θα ήταν ακόμα καλύτερο. Αυτά από εμένα ελπίζω να μην κούρασα, κόστος στα 50 ευρώ, νομίζω θα το ξαναπροτιμησω και ίσως η επόμενη φορά να ήμαστε όλοι πιο άνετοι.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα που «φραπάς»!!!!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 7K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (1 μέλη και 7 επισκέπτες)
ΖΑΝ ΜΠΑΤΙΣΤ
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Μαρ 2007
- Like
- 200
- Πόντοι
- 1
Δούλευε στο galaxyΚαλησπέρα σε όλους, πρώτη φορά που γράφω, καθώς πρώτη φορά είχα και εμπειρία αντίστοιχη καθώς δεν είμαι μόνιμα Αθήνα. Μετά από αρκετό διάβασμα αποφάσισα να επισκεφθώ το vip beauty στην Πανόρμου, καθώς ήταν και σχετικά κοντά μου. Πολύ εύκολο κλείσιμο ραντεβού από What's up, δεν είχα επιλογή κοπέλας αλλά μου έστειλε φωτογραφία με ποια θα κάνω και αν συμφωνώ, όλα κανονίστηκαν από εκεί. Η κοπέλα που έκανα μου συστήθηκε ως Ζωή ξανθιά γύρω στα 40-45, με ωραίο σώμα καλοδιατηρημένο. Για εμένα έκανε αρκετά καλό μασάζ και συνεχώς με ρωτούσε αν ήμουν εντάξει με την πίεση αν ήθελα κι άλλο κλπ. Περάσματα πολλά στην επίμαχη περιοχή δεν έγιναν μόνο φευγαλέα. Όταν γύρισα μου έφερνε τα βυζιά στο πρόσωπο χωρίς να βγάλει ρούχα. Εκεί άρχισαν να γίνονται κάποια πιο αισθησιακά περάσματα μέχρι που με ρώτησε αν θέλω και τελείωμα το οποίο και έγινε. Δεν ξέρω αν έφταιγε που πήγα πρώτη φορά η που ήταν η πρώτη φορά που είχα τέτοια εμπειρία μου φάνηκε το τελείωμα πολύ βιαστικό και τσαπατσουλικο, ενώ το είχε χτίσει πάρα πολύ καλά με καλό μασάζ για εμένα αν γινόταν λίγο πιο αισθησιακό και αφιερωνε 2-3 λεπτά παραπάνω θα ήταν ακόμα καλύτερο. Αυτά από εμένα ελπίζω να μην κούρασα, κόστος στα 50 ευρώ, νομίζω θα το ξαναπροτιμησω και ίσως η επόμενη φορά να ήμαστε όλοι πιο άνετοι.
Fullspoonmoon
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2024
- Like
- 1.041
- Πόντοι
- 206
Ζήτα την Έλενα την επόμενη...Καλησπέρα σε όλους, πρώτη φορά που γράφω, καθώς πρώτη φορά είχα και εμπειρία αντίστοιχη καθώς δεν είμαι μόνιμα Αθήνα. Μετά από αρκετό διάβασμα αποφάσισα να επισκεφθώ το vip beauty στην Πανόρμου, καθώς ήταν και σχετικά κοντά μου. Πολύ εύκολο κλείσιμο ραντεβού από What's up, δεν είχα επιλογή κοπέλας αλλά μου έστειλε φωτογραφία με ποια θα κάνω και αν συμφωνώ, όλα κανονίστηκαν από εκεί. Η κοπέλα που έκανα μου συστήθηκε ως Ζωή ξανθιά γύρω στα 40-45, με ωραίο σώμα καλοδιατηρημένο. Για εμένα έκανε αρκετά καλό μασάζ και συνεχώς με ρωτούσε αν ήμουν εντάξει με την πίεση αν ήθελα κι άλλο κλπ. Περάσματα πολλά στην επίμαχη περιοχή δεν έγιναν μόνο φευγαλέα. Όταν γύρισα μου έφερνε τα βυζιά στο πρόσωπο χωρίς να βγάλει ρούχα. Εκεί άρχισαν να γίνονται κάποια πιο αισθησιακά περάσματα μέχρι που με ρώτησε αν θέλω και τελείωμα το οποίο και έγινε. Δεν ξέρω αν έφταιγε που πήγα πρώτη φορά η που ήταν η πρώτη φορά που είχα τέτοια εμπειρία μου φάνηκε το τελείωμα πολύ βιαστικό και τσαπατσουλικο, ενώ το είχε χτίσει πάρα πολύ καλά με καλό μασάζ για εμένα αν γινόταν λίγο πιο αισθησιακό και αφιερωνε 2-3 λεπτά παραπάνω θα ήταν ακόμα καλύτερο. Αυτά από εμένα ελπίζω να μην κούρασα, κόστος στα 50 ευρώ, νομίζω θα το ξαναπροτιμησω και ίσως η επόμενη φορά να ήμαστε όλοι πιο άνετοι.
Μπορείς να δώσεις περιγραφή της Έλενας ?Ζήτα την Έλενα την επόμενη...
Elampra
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2024
- Κριτικές
- 17
- Like
- 1.631
- Πόντοι
- 1.071
Παντως η αληθεια είναι επειδη την εχω πάρει μια φορά δεν μύρισε τίποτα...Τι να πω μάλλον ημουνα τυχερός. Πριν κανα χρόνο βέβαια.Έχεις δίκιο παίχτη... Το μόνο αρνητικό με την ρατου όταν τελείωνε μετά το σεξ μύριζαν τα υγρά της πολύ... Θεώρησα ότι είναι από τις πικάντικες τροφές που τρώνε σ αυτές τις χώρες... Οπότε την πηδηξα μια φορά και της έβαλα Χ για αυτό τον λόγο
Fullspoonmoon
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2024
- Like
- 1.041
- Πόντοι
- 206
Στείλε του μήνυμα να σου στείλουν φώτοΜπορείς να δώσεις περιγραφή της Έλενας ?
Talibanakos44
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Δεκ 2015
- Κριτικές
- 13
- Like
- 3.935
- Πόντοι
- 746
Δεν την έχω γαμησει αλλά ένας από τους λόγους που ας πούμε με αποτρέπει είναι αυτό π αναφέρθηκε για τα υγρά της χλαμύδιες κ αλλά τέτοια ωραίαΠαντως η αληθεια είναι επειδη την εχω πάρει μια φορά δεν μύρισε τίποτα...Τι να πω μάλλον ημουνα τυχερός. Πριν κανα χρόνο βέβαια.
Fullspoonmoon
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2024
- Like
- 1.041
- Πόντοι
- 206
Δεν τρελάθηκα ούτε σπο το μασάζ της ούτε από υο χειρογλυκανο....οι κοκαλιάρα ινδονησιες δεν είναι του γούστου μου...μόνο ωραίο πρόσωπο έχειΔεν την έχω γαμησει αλλά ένας από τους λόγους που ας πούμε με αποτρέπει είναι αυτό π αναφέρθηκε για τα υγρά της χλαμύδιες κ αλλά τέτοια ωραία
Talibanakos44
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Δεκ 2015
- Κριτικές
- 13
- Like
- 3.935
- Πόντοι
- 746
Ναι ούτε εμένα μ αρέσουν τέτοιου τύπου.Υπηρχε η Μαρία από Νεπάλ μια αφρατουλα με ωραίο βυζι π το πέταγε έξω.Στο μομεντ ήτανε τώρα μιλάμε εποχές καραντίνας τελευταία φορά π τη πέτυχα άντε κ λίγο μετά.Ωραιο μασαζ ωραίος φραπές.Πηγαινε μέχρι μπριζόλα κατ οικον στα 80€ αλλά όχι πίπα δε ξέρω γιατί.Την είχα πάρει 2-3 φορές,κάποια στιγμή άφησα λίγο το σπορ μασαζ κ όταν επανήλθα το τηλέφωνο της δε δούλευε πια .Δεν τρελάθηκα ούτε σπο το μασάζ της ούτε από υο χειρογλυκανο....οι κοκαλιάρα ινδονησιες δεν είναι του γούστου μου...μόνο ωραίο πρόσωπο έχει
Elampra
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2024
- Κριτικές
- 17
- Like
- 1.631
- Πόντοι
- 1.071
Δεν την έχω γαμησει αλλά ένας από τους λόγους που ας πούμε με αποτρέπει είναι αυτό π αναφέρθηκε για τα υγρά της χλαμύδιες κ αλλά τέτοια ωραία
Που βρίσκεται τώρα αυτή;;; Μετά το Γκαλαξι χάθηκε..Δεν τρελάθηκα ούτε σπο το μασάζ της ούτε από υο χειρογλυκανο....οι κοκαλιάρα ινδονησιες δεν είναι του γούστου μου...μόνο ωραίο πρόσωπο έχει
Fullspoonmoon
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2024
- Like
- 1.041
- Πόντοι
- 206
Σπίτι της στο γουδί κάνει μασάζ βγαζει περισσότερα οπως μου ειπε και μόλις καλοκαιριασει σεφ σε κότερα αναψυχής .Που βρίσκεται τώρα αυτή;;; Μετά το Γκαλαξι χάθηκε..
Elampra
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2024
- Κριτικές
- 17
- Like
- 1.631
- Πόντοι
- 1.071
Ενδιαφέρον, θα σου ελεγα για τροπο επικοινωνίας αλλά με χλαμύδιες κτλ που βλεπω εδώ μακριά και αγαπημένοι. Εχει μπει στο καρνε αλλωστε.Σπίτι της στο γουδί κάνει μασάζ βγαζει περισσότερα οπως μου ειπε και μόλις καλοκαιριασει σεφ σε κότερα αναψυχής .
Ίσως την επόμενη φορά που θα βρεθώ Αθήνα. Δεν μου έδωσε επιλογή πάντως στο WhatsApp, μου είπε με αυτή θα κάνεις. Ίσως επειδή ήταν πρώτη φορά.Ζήτα την Έλενα την επόμενη...
Η κοπέλα όταν μπήκε μέσα πάντως με ρώτησε αν θέλω body to body, δεν το προτίμησα για πρώτη φορά, είπα να το αφήσω για αργότερα. Έχει κάνει κάποιος στο συγκεκριμένο μαγαζί με την ίδια η κάποια άλλη? Και τι διαφορά έχει στην τιμή?
giorgosman1
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Σεπ 2017
- Κριτικές
- 8
- Like
- 1.250
- Πόντοι
- 481
Εγώ φίλε έχω δοκιμάσει. Η κοπέλα είναι στο μασάζ πάρα πολύ καλή. Και στον φραπέ που ζήτησα άνετη. Την συστήνω άνετα.Καλημέρα!! Έχει δοκιμάσει κανένας Φαιη από galaxy??
fafoutis69
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2011
- Κριτικές
- 4
- Like
- 1.539
- Πόντοι
- 206
55αρα και βάλε είναι. Δούλευε στο galaxy....μέτρια πράγματαΚαλησπέρα σε όλους, πρώτη φορά που γράφω, καθώς πρώτη φορά είχα και εμπειρία αντίστοιχη καθώς δεν είμαι μόνιμα Αθήνα. Μετά από αρκετό διάβασμα αποφάσισα να επισκεφθώ το vip beauty στην Πανόρμου, καθώς ήταν και σχετικά κοντά μου. Πολύ εύκολο κλείσιμο ραντεβού από What's up, δεν είχα επιλογή κοπέλας αλλά μου έστειλε φωτογραφία με ποια θα κάνω και αν συμφωνώ, όλα κανονίστηκαν από εκεί. Η κοπέλα που έκανα μου συστήθηκε ως Ζωή ξανθιά γύρω στα 40-45, με ωραίο σώμα καλοδιατηρημένο. Για εμένα έκανε αρκετά καλό μασάζ και συνεχώς με ρωτούσε αν ήμουν εντάξει με την πίεση αν ήθελα κι άλλο κλπ. Περάσματα πολλά στην επίμαχη περιοχή δεν έγιναν μόνο φευγαλέα. Όταν γύρισα μου έφερνε τα βυζιά στο πρόσωπο χωρίς να βγάλει ρούχα. Εκεί άρχισαν να γίνονται κάποια πιο αισθησιακά περάσματα μέχρι που με ρώτησε αν θέλω και τελείωμα το οποίο και έγινε. Δεν ξέρω αν έφταιγε που πήγα πρώτη φορά η που ήταν η πρώτη φορά που είχα τέτοια εμπειρία μου φάνηκε το τελείωμα πολύ βιαστικό και τσαπατσουλικο, ενώ το είχε χτίσει πάρα πολύ καλά με καλό μασάζ για εμένα αν γινόταν λίγο πιο αισθησιακό και αφιερωνε 2-3 λεπτά παραπάνω θα ήταν ακόμα καλύτερο. Αυτά από εμένα ελπίζω να μην κούρασα, κόστος στα 50 ευρώ, νομίζω θα το ξαναπροτιμησω και ίσως η επόμενη φορά να ήμαστε όλοι πιο άνετοι.
Η Τζένη??Δούλευε στο galaxy
fafoutis69
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2011
- Κριτικές
- 4
- Like
- 1.539
- Πόντοι
- 206
Σαν Gina δούλευεΗ Τζένη??
Talibanakos44
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Δεκ 2015
- Κριτικές
- 13
- Like
- 3.935
- Πόντοι
- 746
Μεσημεριανή επίσκεψη στο thai dream,ήτανε η γνωστή Μαρία,μασαζ κάνει καλο,ανεβαίνει κ πάνω σου βάζει πιέσεις εάν της το ζητήσεις,γενικά εγώ είμαι ευχαριστημένος με το μασαζ της το οποίο λείπει από τις περισσότερες στο χώρο.Τωρα το δεύτερο μέρος πολύ ωραίος φραπές βασανιστικός κ όχι το αυτόματο μονότονο πάνω κάτω στα γρήγορα.Τελος δε τη βρίσκεις συνεχως εκεί γιατί πάει ελάχιστες μέρες,παράβολο 50€.
Τελευταία τροποποίηση:
XRHTOSPETRAS75
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2012
- Like
- 201
- Πόντοι
- 1
Στον Άγιο Δημήτριο βρίσκεταιΜεσημεριανή επίσκεψη στο thai dream,ήτανε η γνωστή Μαρία,μασαζ κάνει καλο,ανεβαίνει κ πάνω σου βάζει πιέσεις εάν της το ζητήσεις,γενικά εγώ είμαι ευχαριστημένος με το μασαζ της το οποίο λείπει από τις περισσότερες στο χώρο.Τωρα το δεύτερο μέρος πολύ ωραίος φραπές βασανιστικός κ όχι το αυτόματο μονότονο πάνω κάτω στα γρήγορα.Τελος δε τη βρίσκεις συνεχως εκεί γιατί πάει ελάχιστες μέρες,παράβολο 50€.