Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Συγγρού 29 <<SPA>>

• Μέλος που άνοιξε το νήμα paliogatos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 147K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

doctore

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2008
Κριτικές
40
Like
0
Πόντοι
606
Χτές πέρασα και μπορώ να πώ οτι μου άρεσε το λαδοτριβείο αυτό.
Ο χώρος πολυ καλός με ντουζιέρα εντός.
Η διακόσμηση είναι ολόιδια με το Συγγρού 147.
Μου άρεσε που είναι ανοιχτό τις Κυριακές.
Η ξανθιά σερίφισα ευγενέστατη.
Παρέλασαν 4 τεμάχια, τα 3 καλά και ένα μπάζο η Λόλα (υπέρβαρη).
Διάλεξα Γιάννα, μινιόν πιπινάκι εκ Ρωσίας και πέρασα σούπερ !
Φούλ 45 λεπτά χωρίς γκρίνιες και μαλακίες.

SPORT200

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Οκτ 2008
Κριτικές
19
Like
264
Πόντοι
3.225
80 ευρωπουλα???

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
7
Πόντοι
16
εδω ειχε σημερα σιγουρα 7-8 κοπελλεs.  ολεs καθοντουσαν και αυτεs. eixe και 2 κινεζουλεs( αλλα απο εμφανιση δεν ελεγαν τιποτα).

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
5
Πόντοι
616
εδω ειχε σημερα σιγουρα 7-8 κοπελλεs.  ολεs καθοντουσαν και αυτεs. eixe και 2 κινεζουλεs( αλλα απο εμφανιση δεν ελεγαν τιποτα).
κι εσυ ρε μπαγασα πηγες σιγουρα σε 7-8 μαγαζια χτες. Πουθενα δεν ξεφορτωσες?? Τετοιο χαλι πια??  :grin: :grin:

Εγγρ.
23 Ιουλ 2009
Like
2
Πόντοι
16
εδω ειχε σημερα σιγουρα 7-8 κοπελλεs.  ολεs καθοντουσαν και αυτεs. eixe και 2 κινεζουλεs( αλλα απο εμφανιση δεν ελεγαν τιποτα).

κι εσυ ρε μπαγασα πηγες σιγουρα σε 7-8 μαγαζια χτες. ...

Αδερφέ LIO δεν παίζεσαι...!!! :o Καλά, με "μεταφορέα ύλης" μετακινήθηκες???!!! :cheesy:

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
7
Πόντοι
16
κι εσυ ρε μπαγασα πηγες σιγουρα σε 7-8 μαγαζια χτες. Πουθενα δεν ξεφορτωσες?? Τετοιο χαλι πια??  :grin: :grin:
  γεια σου πεθερουλα  μου :2funny:  πρωτη φορα πηγα και  τελικα την αραξα εδω.  αλλα ζητησα μονο εκτονωση( you know) , απο την κοπελλα , οποτε τι να γραψω ?    δεν τα πηγαμε  καλα και με την  υπευθυνη( την βικυ), επειδη  την ρωτησα που εχει ξαναδουλεψει( ετσι για να πουμε κατι και να σπασει ο παγοs).  μια απλη ερωτηση ηταν και το εκανε θεμα, με τον τροπο που απαντησε.( ποιοs εισαι εσυ που ρωταs,  και τι σε νοιαζει και γιατι κανειs  τετοια ερωτηση και γιατι να σου πω , εμενα δεν μου κανουν τετοιεs ερωτησειs κλπ).  περιεργο ατομο για μενα.  ειχαμε και λιγη συνεχεια μετα.

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
5
Πόντοι
616
μια απλη ερωτηση ηταν και το εκανε θεμα, με τον τροπο που απαντησε.( ποιοs εισαι εσυ που ρωταs,   και τι σε νοιαζει και γιατι κανειs  τετοια ερωτηση και γιατι να σου πω , εμενα δεν μου κανουν τετοιεs ερωτησειs κλπ).  περιεργο ατομο για μενα.  ειχαμε και λιγη συνεχεια μετα.
Ρε ουστ απο κει. Τα' χω ξαναχωσει για δαυτηνε. ηρθε στη χωρα την ηλιθιων και νομιζει οτι εγινε μουρη. Μια κοντη ασχημομουρα ειναι που ετυχε να της φυτρωσουνε και 2 μεγαλοι βυζοι. Ειπαμε να ειμαστε αρρωστοι με τους βυζους (οσοι ειμαστε  :grin:) αλλα να μη μας πουλανε και μουρη και οι τανες τωρα...  :tickedoff:

Εγγρ.
23 Ιουλ 2009
Like
2
Πόντοι
16
Ρε ουστ απο κει. Τα' χω ξαναχωσει για δαυτηνε. ηρθε στη χωρα την ηλιθιων και νομιζει οτι εγινε μουρη. Μια κοντη ασχημομουρα ειναι που ετυχε να της φυτρωσουνε και 2 μεγαλοι βυζοι. Ειπαμε να ειμαστε αρρωστοι με τους βυζους (οσοι ειμαστε  :grin:) αλλα να μη μας πουλανε και μουρη και οι τανες τωρα...  :tickedoff:

:thumbsup:

... που ετυχε να της φυτρωσουνε και 2 μεγαλοι βυζοι ...

:2funny:

peter ellison

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
131
Πόντοι
1
Καλησπέρα συναγωνιστές.Αν και είμαι μέλος αρκετό καιρό,είναι το παρθενικό μου ποστάρισμα.Τυγχάνει να είμαι κι εγώ μασαζοκαταδρομέας,αλλά προσπαθώ να είμαι εγκρατής,ώστε να μην σκορπάω συχνά τσάμπα λεφτά.Σήμερα το μεσημεράκι δέχτηκα τις θεραπευτικές περιποιήσεις της γνωστής και μη εξαιρετεας Βίκυς με τα μεγάλα μπαλκόνια στο νέο της στέκι και μετά παρρησίας λόγου δηλώνω ικανοποιημένος.Για όσους γουστάρουν βυζάρες είναι πιθανόν η κορυφαία επιλογή.

kuros78

Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2010
Κριτικές
2
Like
60
Πόντοι
1
Καλησπέρα συναγωνιστές.Αν και είμαι μέλος αρκετό καιρό,είναι το παρθενικό μου ποστάρισμα.Τυγχάνει να είμαι κι εγώ μασαζοκαταδρομέας,αλλά προσπαθώ να είμαι εγκρατής,ώστε να μην σκορπάω συχνά τσάμπα λεφτά.Σήμερα το μεσημεράκι δέχτηκα τις θεραπευτικές περιποιήσεις της γνωστής και μη εξαιρετεας Βίκυς με τα μεγάλα μπαλκόνια στο νέο της στέκι και μετά παρρησίας λόγου δηλώνω ικανοποιημένος.Για όσους γουστάρουν βυζάρες είναι πιθανόν η κορυφαία επιλογή.
:tits2:πολυ ενδιαφερον ακουγετε το θεμα συναγωνιστη.καθε λεπτομερεια θα βοηθησει για την επιλογη εμπροσθοβαρης λαδοσυναξης

gg13

Μέλος
Εγγρ.
25 Δεκ 2009
Like
0
Πόντοι
6
να θυμησουμε πως η τιμη εδω ειναι 80 ακατεβατα,

kuros78

Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2010
Κριτικές
2
Like
60
Πόντοι
1
τι να δωσεις 60 για ξεπετα τι να δωσεις 80 και να την βρεις εξαλλου η ποιοτητα μετραει οχι η ποσοτητα :tits:

peter ellison

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
131
Πόντοι
1
:tits2:πολυ ενδιαφερον ακουγετε το θεμα συναγωνιστη.καθε λεπτομερεια θα βοηθησει για την επιλογη εμπροσθοβαρης λαδοσυναξης
Φίλε μου,αν και λεπτομέρειες για τα σωματικά προσόντα και τις αγωνιστικές επιδόσεις της συγκεκριμένης θεραπαινίδος έχουν αναφερθεί από ουκ ολίγους συντρόφους,επισημαίνω οτι η Βίκη διαθέτει εντυπωσιακού μεγέθους μαστάρια.Ασφαλώς έχει περιττά κιλά χωρίς να είναι υπέρβαρη.Είναι κοντά στο 1.65 με συμπαθητικό πρόσωπο και γενικώς ο τύπος γυναίκας της διπλανής πόρτας που οι περισσότεροι θα ήθελαν να ξεσκίσουν.

kuros78

Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2010
Κριτικές
2
Like
60
Πόντοι
1
στην συγκεκριμενη περιπτωση υπαρχουν αντικρουομενες αποψεις απο κοντη ασχημομουρα σε κορυφαια επιλογη  :think: :think:τι να υποθεσει τελικα κανεις?

kuros78

Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2010
Κριτικές
2
Like
60
Πόντοι
1
:2funny:σε μασατζιδικο παμε δεν παμε σε καλιστεια το ζητουμενο ειναι να βλεπετε  να ξερει να σε κανει να περασεις ομορφα και αμα εχει και τα προσοντα που αναφερες τι αλλο θελεις?javascript:void(0);

kuros78

Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2010
Κριτικές
2
Like
60
Πόντοι
1
με ποια μοιαζουν περισσοτερο της βικης?

Συνημμένα

• r550257133fa.png.jpg
    r550257133fa.png.jpg
    106,8 KB · Εμφανίσεις: 72
  • γαβ.jpg_thumb.png
    γαβ.jpg_thumb.png
    115,8 KB · Εμφανίσεις: 39
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom