Νέα

Δωρεάν φαγητό !!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα amjik
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 111
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Ενα ερωτημα μιας και πιασαμε το θεμα πεινα .....

Το θεμα αυτο εχει συγγενεια και με το αστεγος κατα καποιον τροπο.

Το ερωτημα λοιπον ειναι το εξης....

Γιατι μαζευουν τους αστεγους για ενα διαστημα καπου δινοντας τροφη και στεγη και μετα την παροδο του διαστηματος αυτου τους διωχνουν για να πανε αλλοι ?
Ποσο δυσκολο ειναι να υπαρξει μια υπηρεσια η ενας οργανισμος, ο οποιος θα προσπαθει να ενταξει στην κοινωνια τους αστεγους, δινοντας τους εργασια, ωστε να σταθουν και παλι στα ποδια τους ?
(πραγματικα αγνοω πληρως αν υπαρχει καποιος οργανισμος που απασχολειται αποκλειστικα με αυτα)

Το ρωταω αυτο γιατι εχω εναν γνωστο, ο οποιος ειναι αστεγος και σε μεγαλη ηλικια ....
Τον μαζεψαν στις γιορτες και για 1-2 μηνες τον ειχαν σε καποιο κτηριο του δημου, δινοντας του στεγη και τροφη, οπως και σε πολλους αλλους
Ομως τωρα ειναι παλι εξω και κοιμαται στους δρομους

Τον φωναζαν μια φορα καθε 2-3 μηνες για πλυσιμο ξυρισμα και κουρεμα και ξανα μανα τα ιδια....

Τον γνωριζω τουλαχιστον 2 ισως και 3 ετη και πραγματικα λυπαμαι
Παει καθημερινως στον δημο και τρωει και κοιμαται εξω

Αναρωτιεμαι λοιπον τι γινονται αυτοι οι ανθρωποι και τι προβλεπει το κρατος γιαυτους ?
Αυτη η ''ανακυκλωση'' που εξυπηρετει και ποιον βοηθαει ?

boz

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2009
Like
2
Πόντοι
16
κοινωνικη πολιτικη το λενε αυτοι παπακια μεντολες ειναι στην ουσια.

Επισκέπτης
319441_329742043780901_686012515_n.jpg

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246
Μία παντζέτες στο 19 παρακαλώ....

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537

Εγω παντως, βλεποντας ολους αυτους τους "Αγίους" στη λιστα, τα παιρνω στο κρανιο
Τι διαολο?
Εχουν περασει πολλα χρονια απο τη Γαλλικη Επανασταση ρε πουστη μου. Ειναι δυνατον οι παπαδες να μας πετανε ακομα ξεροκομματα?

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
Εχουν περασει πολλα χρονια απο τη Γαλλικη Επανασταση ρε πουστη μου. Ειναι δυνατον οι παπαδες να μας πετανε ακομα ξεροκομματα?

Η Γαλλική έγινε κατά των φεουδαρχών, όχι κατά των παπάδων.
Κατά των παπάδων δεν έχει γίνει καμία ακόμα.
Και η Οκτωβριανή (1917) τους έκανε πέρα μεν, αλλά όπως φάνηκε ξαναβγήκαν στη φόρα μετά το 1989. "Υπέβοσκαν" 70 χρόνια.
Όσο για το ξεροκόμματα, ξέρουν αυτοί. Αν δε δώσουν τίποτα, δε μπαίνουν στη διαχείριση.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom