You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
ΚΛΕΙΣΤΟ Συγγρού 29 <<SPA>>
- Μέλος που άνοιξε το νήμα paliogatos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 146K
- Tagged users Καμία
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
BoobLover
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.943
- Πόντοι
- 201
μα κανεις δεν γνωριζει τιποτα?
Αν θες να τα δεις.... ορίστε.... δούλευε παλιά σαν cg Ρομίνα....
www.bourdela.com/forum/index.php?topic=4132.0]http://www.bourdela.com/forum/index.php?topic=4132.0[/url]
BoobLover
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.943
- Πόντοι
- 201
τι λες τωρα.δεν υπαρχει τετοιο μασταρι στην πιατσα ρε φιλε.ολα τα λεφτα
Αυτό είναι γνωστό.... είχε χαθεί για κάποια χρόνια.... γύρισε Μάρνης ... και τώρα Συγγρού.... και super στη δουλειά της...
θα περάσεις απίθανα......
spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.709
- Πόντοι
- 7.715
τα παντα.....απο προγραμμα συναγωνιστη τι κανει?
countVronsky
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1
- Πόντοι
- 6
κομμωτρια αυστηρη ζητω με αμοιβη να με δεσει στην καρεκλα να φοραω μονο πετςετα και να με κουρεψει με την ψιλη μηχανη γουλι
off topic αλλα να τι τσιμπισα στο adoos σερφαροντας σημερα!!!!
off topic αλλα να τι τσιμπισα στο adoos σερφαροντας σημερα!!!!
Προσφατη επισκεψη στο εν λογω λαδοτριβειο, και καταθετω απλα την αποψη μου.
Ανοιξε η Βικυ. Διαβασα τις περιγραφες απο αλλους συναγωνιστες και μαλλον εχει υπερτιμηθει παρα πολυ. Ειναι αυτο που λεμε περασμενα μεγαλεια και τωρα χεσε μεσα Πολυχρονη κλπ..... Δικαιολογημενα την εχει δει και λιγο ντιβα οποτε οταν τη ζητησα (και αυτο γιατι ειχα επηρεαστει απο γνωμες αλλων συναγωνιστων) μου το εκοψε πολυ αποτομα, πραγμα που δεν με πειραξε καθολου γιατι κατα τη γνωμη μου δεν ελεγε τιποτα.Απο τα τεμαχια που ειδα η πιο καλη εμφανισιακα ηταν η Αλινα.
Σαν παρουσια ωραια κοπελα, αρκετα ευγενικη, αλλα επειδη οπως μου ειπε ειναι νεπφερμενη σε αυτη τη δουλεια, απο μασαζ δεν ειχε ιδεα και στα υπολοιπα προθυμη μεν αλλα πολυ μετρια πραγματα ισως λογω απειριας.....
Γενικο συμπερασμα , σαν χωρος πολυ ωραιος και καθαρος (πλεονεκτει που εχει το ντουσ μεσα στο δωματιο), σαν συμπεριφορα χωρις να ειναι κακη δεν ηταν και πολυ καλη (οπως εχω συνηθισει απο αλλα λαδοτριβεια) και σαν υπηρεσιες δεν εμεινα καθολου ικανοποιημενος, οποτε απλα δεν θα το ξαναεπισκεφθω.
Ανοιξε η Βικυ. Διαβασα τις περιγραφες απο αλλους συναγωνιστες και μαλλον εχει υπερτιμηθει παρα πολυ. Ειναι αυτο που λεμε περασμενα μεγαλεια και τωρα χεσε μεσα Πολυχρονη κλπ..... Δικαιολογημενα την εχει δει και λιγο ντιβα οποτε οταν τη ζητησα (και αυτο γιατι ειχα επηρεαστει απο γνωμες αλλων συναγωνιστων) μου το εκοψε πολυ αποτομα, πραγμα που δεν με πειραξε καθολου γιατι κατα τη γνωμη μου δεν ελεγε τιποτα.Απο τα τεμαχια που ειδα η πιο καλη εμφανισιακα ηταν η Αλινα.
Σαν παρουσια ωραια κοπελα, αρκετα ευγενικη, αλλα επειδη οπως μου ειπε ειναι νεπφερμενη σε αυτη τη δουλεια, απο μασαζ δεν ειχε ιδεα και στα υπολοιπα προθυμη μεν αλλα πολυ μετρια πραγματα ισως λογω απειριας.....
Γενικο συμπερασμα , σαν χωρος πολυ ωραιος και καθαρος (πλεονεκτει που εχει το ντουσ μεσα στο δωματιο), σαν συμπεριφορα χωρις να ειναι κακη δεν ηταν και πολυ καλη (οπως εχω συνηθισει απο αλλα λαδοτριβεια) και σαν υπηρεσιες δεν εμεινα καθολου ικανοποιημενος, οποτε απλα δεν θα το ξαναεπισκεφθω.
ετσι ακριβωs ειναι οπωs τα ειπεs. και δεν ειμαι καθολου προκατειλημενοs μαζι τηs επειδη διαπιστωσα αρκετα αρνητικα στοιχεια στην συμπεριφορα τηs, οταν πρωτοπηγα . να προσθεσω κατι , αφου αδελφακι μαγαζι με το 147, γιατι στο 147 το διπλο παει στα 120 ενω η βικυ οταν την ρωτησα ποσο παει το διπλο ζητησε 160 ? οταν μαλιστα εφευγα τηs λεω, βικυ δωσε χαιρετισματα στην νανσυ. και γυρναει και μου λεει, να παs να δωσειs τα χαιρετισματα μονοs σου. επισηs επειδη μιλησα με καποια κοπελλα για λιγο μεσα στο δωματιο μετα την φωναξε και την αγριοκοιταζε παρα πολυ, ωστε δεν μπορεσα να κρατηθω και τηs λεω, γιατι την κοιταζειs ετσι? εκανε τιποτα? και μου λεει ετσι ειναι το βλεμμα μου και μου εκανε καποιεs γκριματσεs και μου προσπαθουσε να μου δειξει οτι ετσι ειναι το φυσικο τηs βλεμμα. και για να τελειωνω ηθελε απο την αρχη οπωσδηποτε να τηs πω, τι προγραμμα θα επαιρνα. τηs λεω θα το συζητησω με την κοπελλα. οχι λεει η κοπελλα δεν εχει καμμια δουλεια σε αυτα. σε εμενα πρεπει να πειs.Προσφατη επισκεψη στο εν λογω λαδοτριβειο, και καταθετω απλα την αποψη μου.
Ανοιξε η Βικυ. Διαβασα τις περιγραφες απο αλλους συναγωνιστες και μαλλον εχει υπερτιμηθει παρα πολυ. Ειναι αυτο που λεμε περασμενα μεγαλεια και τωρα χεσε μεσα Πολυχρονη κλπ..... Δικαιολογημενα την εχει δει και λιγο ντιβα οποτε οταν τη ζητησα (και αυτο γιατι ειχα επηρεαστει απο γνωμες αλλων συναγωνιστων) μου το εκοψε πολυ αποτομα, πραγμα που δεν με πειραξε καθολου γιατι κατα τη γνωμη μου δεν ελεγε τιποτα.
λολα απο λιθουανια( τα κανει ολα). μιλαει ελληνικα, φιλοτιμη, θελει να φυγειs ευχαριστημενοs, τηs αρεσει αυτο που κανει. 25-27 χρονων, συμπαθητικο προσωπο, ψηλουτσικο ειναι, μαυρα κοντα μαλλια, μικρο στηθοs, σωμα καλο ειναι. καμμια σχεση με την λολα την υπερβαρη την βυζαρου που ηταν στο 147.
Χθεσινή επίσκεψη, στη πόρτα μία πιτσιρίκα, η οποία ήταν και η καλύτερη εμφανισιακά από όλο το ρόστερ.
Παρέλασαν Λόλα (ευγενέστατη αλλά φούλ κυταρίτιδα), Μαρία 19 από Βουλγαρία, μια κινέζα πολύ μέτρια,
και μια άλλη αδιάφορη δεν θυμάμαι όνομα.
Κόλωσα να προτείνω στην πιτσιρίκα σερίφισα, και έτσι πήρα Μαρία.
Στο μασάζ με εξέπληξε θετικά, και στα υπόλοιπα αρκετά καλή.
Εκατσα 45 λεπτά χωρίς τα ντουζ, 80 γιούρια.
Παρέλασαν Λόλα (ευγενέστατη αλλά φούλ κυταρίτιδα), Μαρία 19 από Βουλγαρία, μια κινέζα πολύ μέτρια,
και μια άλλη αδιάφορη δεν θυμάμαι όνομα.
Κόλωσα να προτείνω στην πιτσιρίκα σερίφισα, και έτσι πήρα Μαρία.
Στο μασάζ με εξέπληξε θετικά, και στα υπόλοιπα αρκετά καλή.
Εκατσα 45 λεπτά χωρίς τα ντουζ, 80 γιούρια.
xpapad
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 20 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 33
- Like
- 3
- Πόντοι
- 1.240
επισκεψη στο μαγαζι επειτα απο που πμ που δεχθηκα απο το lion οτι στο μαγαζι δουλευει πρωην θεραπευτρια της ομηρου και μπριζολιαζεται.... καταρχην το εν λογω καταστημα μου θυμιζει τελειωμενο μπουρδελο του μεταξουργιου.... δεν προκειται να ξαναπερασω ουτε απο εξω.... οχι 80 ευρω που πληρωσα αλλα ουτε 10 δεν πληρωνα για αυτες τις υπηρεσιες.... πηγα για μαρια η οποια μολις ειχε μπει στο δωματιο.... οποτε λεω ας παρω μια αλλη, εκανα και 30 λεπτα να παρκαρω εκει οποτε λεω "δεν γαμιεται ας δοκιμασω κατι αλλο"....δοκιμασα την μελινα που δουλευε στο παραρτημα και ειχε ερθει σε αυτο....μου την πασαρε για ελληνιδα αλλα μαλλον τσιγγανοαλβανακι μου εμοιαζε, εχουμε και λεμε λοιπον:
αρνητικα μαγαζιου
1)χωρος απαραδεκτος Γ΄κατηγοριας με το ζορι
2)μασαζ απαραδεκτο 1/10
3)η περιγραφη της σεριφισας μου θυμισε περιγραφη μπουρδελου (τσιμπουκακι πισωκολητο, ελευθερα πιασιματα)
4)απο το 20 λεπτο ξεκινα η θεραπευτρια και γδυνεται
5)το μπανιο ειναι αθλιο και μες στην λεκανη επεπλεε κουραδα θεραπαυτριας ή συναγωνιστη μηκους 10-15 εκατοστα
θετικα μαγαζιου
ειναι στο 1ο οροφο και δεν ανεβαινουμε πολλα σκαλια
αρνητικα μαγαζιου
2)μασαζ απαραδεκτο 1/10
3)η περιγραφη της σεριφισας μου θυμισε περιγραφη μπουρδελου (τσιμπουκακι πισωκολητο, ελευθερα πιασιματα)
5)το μπανιο ειναι αθλιο και μες στην λεκανη επεπλεε κουραδα θεραπαυτριας ή συναγωνιστη μηκους 10-15 εκατοστα
θετικα μαγαζιου
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
επισκεψη στο μαγαζι επειτα απο που πμ που δεχθηκα απο το lion οτι στο μαγαζι δουλευει πρωην θεραπευτρια της ομηρου και μπριζολιαζεται.... καταρχην το εν λογω καταστημα μου θυμιζει τελειωμενο μπουρδελο του μεταξουργιου.... δεν προκειται να ξαναπερασω ουτε απο εξω.... οχι 80 ευρω που πληρωσα αλλα ουτε 10 δεν πληρωνα για αυτες τις υπηρεσιες.... πηγα για μαρια η οποια μολις ειχε μπει στο δωματιο.... οποτε λεω ας παρω μια αλλη, εκανα και 30 λεπτα να παρκαρω εκει οποτε λεω "δεν γαμιεται ας δοκιμασω κατι αλλο"....δοκιμασα την μελινα που δουλευε στο παραρτημα και ειχε ερθει σε αυτο....μου την πασαρε για ελληνιδα αλλα μαλλον τσιγγανοαλβανακι μου εμοιαζε, εχουμε και λεμε λοιπον:
αρνητικα μαγαζιου
2)μασαζ απαραδεκτο 1/10
θετικα μαγαζιου
μήπως να βάλουμε και το νο5 στα θετικά για να μήν το χαντακώσουμε το ίδρυμα τσάμπα?
μήπως να βάλουμε και το νο5 στα θετικά για να μήν το χαντακώσουμε το ίδρυμα τσάμπα?
κορυφαίο.....
Ρε παιδιά,ήθελα να πάω,αλλά με μπερδέψατε....οι άλλοι προηγουμένως λέγανε ωραίος χωρος,κλπ.Ο xpapad,την γνωμη του οποιου εκτιμώ,μιλάει για βρώμικο χωρο,κουράδες και άθλιες υπηρεσίες......Θα ακολουθήσω λοιπόν την σιγουρη μέθοδο και θα βάλω Χ χωρίς να κάνω τον κόπο να το επισκευθώ....
Λοιπον για να μην μπερδευεσαι και να εχεις διληματα . Εγω ειχα πει ωραιος χωρος γιατι ετυχα σε δωματιο με ντουζιερα μεσα. Για τα αλλα δωματια δεν ξερω. Απο πλευρας υπηρεσιων συμφωνω οτι δεν ηταν καλες και δεν θα ξαναπατησω. Οποτε σωστα κατα τη γνωμη μου εβαλες Χ.κορυφαίο.....
Ρε παιδιά,ήθελα να πάω,αλλά με μπερδέψατε....οι άλλοι προηγουμένως λέγανε ωραίος χωρος,κλπ.Ο xpapad,την γνωμη του οποιου εκτιμώ,μιλάει για βρώμικο χωρο,κουράδες και άθλιες υπηρεσίες......Θα ακολουθήσω λοιπόν την σιγουρη μέθοδο και θα βάλω Χ χωρίς να κάνω τον κόπο να το επισκευθώ....
ωπα !! τεμαχιο της ομηρου στη συγγρου??????
ποια είναι ? αξιζει ή τσαμπα κοπος?
καλα χριστιανε μου πως το λες ετσι λες και αν καποια εχει θητευσει στην ομηρου ειναι λες και εχει βγαλει την σχολη του γενους!!!
η εχεις αχτι να γαμησεις στην ομηρου και λογο χρηματων δεν σου καθετε η τρως πορτα απο την κυραλενη.
οσο για την κουραδα επι λεκανης να τα ακουσουν οι λαγνοι του σαιτ και να σπευσουν εγω την βαζω στα υπερ!!!!!
xpapad
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 20 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 33
- Like
- 3
- Πόντοι
- 1.240
παντως για την συγκεκριμενη, την μαρια την βουλγαρα οταν δουλευε ομηρου δεν πρεπει να μπριζολιαζονταν.... εγω μια φορα ειχα κανει και ειχε φτασει μεχρι φραπε... βεβαια δεν ειχα πιεσει καθολου και ειχα αφησει τα πραγματα να κυλησουν μονα τους.... τωρα στη συγγρου τσιμπουκωνει χωρις λαστιχο και σερβιρει μπριζολα πανω κατω και πλαγιομετωπικα....καλα χριστιανε μου πως το λες ετσι λες και αν καποια εχει θητευσει στην ομηρου ειναι λες και εχει βγαλει την σχολη του γενους!!!
η εχεις αχτι να γαμησεις στην ομηρου και λογο χρηματων δεν σου καθετε η τρως πορτα απο την κυραλενη.
οσο για την κουραδα επι λεκανης να τα ακουσουν οι λαγνοι του σαιτ και να σπευσουν εγω την βαζω στα υπερ!!!!!
ηθικο διδαγμα
και η μεγαλυτερη πουτανα αμα εχει αφεντικινα την κυραλενα της ομηρου γινεται παρθενα, και το αναποδο και η μεγαλυτερη παρθενα αν εχει αφεντικινα την κυρα λενα γινεται πουτανα (ιφιγενεια, χρυσανθη κλπ)
[quote author=xpapad link=topic=103285.msg2327365#msg2327365 date=12889784
ηθικο διδαγμα
και η μεγαλυτερη πουτανα αμα εχει αφεντικινα την κυραλενα της ομηρου γινεται παρθενα, και το αναποδο και η μεγαλυτερη παρθενα αν εχει αφεντικινα την κυρα λενα γινεται πουτανα (ιφιγενεια, χρυσανθη κλπ)
[/quote] τα εχω πει ξανα. ολα αυτα ειναι τα κολπα και τα συστηματα τηs με τιs κοπελλεs. καποιεs προωθουνται( πχ. οι παλιεs, οι σιτεμενεs, αυτεs που ειναι στην πιατσα χρονια) καποιεs αλλεs παλι oxi ( πχ. οι νεεs sto επαγγελμα, οι μικρουλεs) ωστε να περιμενουν μεχρι να τουs πει το μεγαλο ΟΚ , ωστε να την εχουν αναγκη. και οι πελατεs και αυτοι με την σειρα τουs να προσδοκουν ωστε να ξαναπηγαινουν.
ηθικο διδαγμα
[/quote] τα εχω πει ξανα. ολα αυτα ειναι τα κολπα και τα συστηματα τηs με τιs κοπελλεs. καποιεs προωθουνται( πχ. οι παλιεs, οι σιτεμενεs, αυτεs που ειναι στην πιατσα χρονια) καποιεs αλλεs παλι oxi ( πχ. οι νεεs sto επαγγελμα, οι μικρουλεs) ωστε να περιμενουν μεχρι να τουs πει το μεγαλο ΟΚ , ωστε να την εχουν αναγκη. και οι πελατεs και αυτοι με την σειρα τουs να προσδοκουν ωστε να ξαναπηγαινουν.
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 95
- Εμφανίσεις
- 20K
- Απαντήσεις
- 43
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 7K
- Εμφανίσεις