Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Συγγρού 29 <<SPA>>

• Μέλος που άνοιξε το νήμα paliogatos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 146K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
236.125
Πόντοι
46.232
To σαλόνι και  το μεγάλο δωματιο  με τον μαυρο καναπέ στο Μπουμπουλίνας πόσο παίρνει ?! :rolleyes:
καλησπερα το ιδρυμα μπουμπουλινας που κοντα βρισκεται , και τι παιζει δεν εχω παει

xpapad

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2008
Κριτικές
33
Like
3
Πόντοι
1.240
καλος μου αρεσεις εχεις χιουμορ....καλο απογευμα
απλα φιλαρακο παντα γραφω τη γνωμη μου.... δεν εχω κανενα κερδος απο εδω μεσα ... αυτα τα μαγαζια στουρναρη σολωμου συγγρου η μονη διαφορα απο το μπουρδελο ειναι οτι δεν εχουν φωτακι... θες να σου πω το διαλογο με τη σεριφισα βικυ???
βικυ: πρωτη φορα στο μαγαζι??
xpapad: ναι, πρωτη
βικυ:ααα ... πολυ ωραια , θες να σου πω τις υηρεσιες??
xpapad:για πες μου...
βικυ:εχει χαλαρωτικο μασαζακι και μετα σεξ με ελευθερο στοματικο σε οποια σταση θελεις....

και ρωταω τωρα εγω... ποια η διαφορα απο το μπουρδελο??? τσιμπουκακι πισωκολητο ελευθερα πιασιματα.......

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
236.125
Πόντοι
46.232
απλα φιλαρακο παντα γραφω τη γνωμη μου.... δεν εχω κανενα κερδος απο εδω μεσα ... αυτα τα μαγαζια στουρναρη σολωμου συγγρου η μονη διαφορα απο το μπουρδελο ειναι οτι δεν εχουν φωτακι... θες να σου πω το διαλογο με τη σεριφισα βικυ???
βικυ: πρωτη φορα στο μαγαζι??
xpapad: ναι, πρωτη
βικυ:ααα ... πολυ ωραια , θες να σου πω τις υηρεσιες??
xpapad:για πες μου...
βικυ:εχει χαλαρωτικο μασαζακι και μετα σεξ με ελευθερο στοματικο σε οποια σταση θελεις....

και ρωταω τωρα εγω... ποια η διαφορα απο το μπουρδελο??? τσιμπουκακι πισωκολητο ελευθερα πιασιματα.......
ναι εχω διαβασει τι ειχες γραψει πριν κανα 2-3 μερες κ εμενα πρωτη μου φορα ηταν αλλα μου ειπε 80 ειναι το φουλ χωρις λεπτομεριες ,εμενα στο τελος με ρωταγε τι θα γραψω στο ιντερνετ γιατι της ειπα οτι γραφω κ ηθελε να μου δωσει καρτουλες του καταστηματος να μιρασω , της ειπα οτι δεν θελω και θα γραψω ακριβος οπως περασα οπωσ κανω παντα κ αν θελει να μπει να διαβασει............

kuros78

Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2010
Κριτικές
2
Like
60
Πόντοι
1
:tits2:Δεν ειναι σιγουρο.Εγω οταν πηγα εφαγα πορτα και ειπε οτι παει μονο με πελατες παλιους που τους γνωριζει :headbang:

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
3
Πόντοι
616
Το μαγαζάκι διαφημιζει και στις αγγελιες του οτι είναι πλεον ανοιχτο καθημερινά έως τα μεσάνυχτα, οπως ειχε γραφτει και εδω μεσα.

Εχει παει κανεις στο τρίωρο 9-12μμ να μας πει τι ροστερ παιζει? Αν εχει 7-8 στο "νορμαλ" ωραριο, στο "εξτρα" δε θα εχει 2-4??  :think: :think:

kuros78

Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2010
Κριτικές
2
Like
60
Πόντοι
1
:tits:Και ειχε κατι 8αρια μπορει και 9αρια  :tits2: που μου βγηκαν τα ματια  :o

kuros78

Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2010
Κριτικές
2
Like
60
Πόντοι
1
:tits:Μαλλον δεν το εχεις δει απο κοντα συναγωνιστη.Τουλαχιστον 8αρι  :tits2:

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
3
Πόντοι
616
Στανταρ 8αρι μη σου πω και βαρια 9αρι :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
Οι αριθμοι δεν ειναι ακριβης τροπος "μετρησης" του βυζομπαλου, απλα ενδεικτικος ειναι. Το σωστό ειναι η διαμετρος σε ιντσες και ενα λατινικο γραμμα για το ειδος και μεγεθος της βυζοκουπας.

Πολλοι εδω εχουν επιθεωρησει τα σουτιεν της (και εγω), και συνηθως φοραει 38G. Η αντιστοιχιση ειναι το πολυ σε 6.  :thumbsup:

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.211
Πόντοι
506
Οι αριθμοι δεν ειναι ακριβης τροπος "μετρησης" του βυζομπαλου, απλα ενδεικτικος ειναι. Το σωστό ειναι η διαμετρος σε ιντσες και ενα λατινικο γραμμα για το ειδος και μεγεθος της βυζοκουπας.

Πολλοι εδω εχουν επιθεωρησει τα σουτιεν της (και εγω), και συνηθως φοραει 38G. Η αντιστοιχιση ειναι το πολυ σε 6.  :thumbsup:

...ΣΩΣΤΟΣ... :thumbsup:

OP
OP
paliogatos

paliogatos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
0

Πολλοι εδω εχουν επιθεωρησει τα σουτιεν της (και εγω), και συνηθως φοραει 38G. Η αντιστοιχιση ειναι το πολυ σε 6.  :thumbsup:
Υποκλεινομαι !!!   :tits: :tits: :tits:

Vyzolover

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Πρόσφατη συνεδρία με Μαρία. Πολύ ωραία κοπέλα και μου άρεσε ότι μπήκε για μπάνιο μπροστά μου μετά την ολοκλήρωση της συνεδρίας. Στα μείον το ότι δίνουμε 80 ευρώ και δε μας δίνουν ούτε παντόφλες.. Και επίσης το ότι το μασαζ δεν είναι και το καλύτερο που μου έχουν κάνει ποτέ..Αλλά γενικά ευχάριστη εμπειρία.

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
Πρόσφατη συνεδρία με Μαρία. Πολύ ωραία κοπέλα και μου άρεσε ότι μπήκε για μπάνιο μπροστά μου μετά την ολοκλήρωση της συνεδρίας. Στα μείον το ότι δίνουμε 80 ευρώ και δε μας δίνουν ούτε παντόφλες.. Και επίσης το ότι το μασαζ δεν είναι και το καλύτερο που μου έχουν κάνει ποτέ..Αλλά γενικά ευχάριστη εμπειρία.

η μαρια γενικα μου θυμιζει και σε εμφανιση και σε υπηρεσιες καπως τη μαρσυ στις αρχες της...με τη διαφορα οτι η μαρια εχει πολυ ωραιο βυζι και ειναι νομιζω πιο ψηλη.Μεσα στο δωματιο ομως μετρια αποδοση απο οσους εχουν μεχρι τωρα συνεδριασει στην πενταμελη.. :grin:

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom