n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 236.125
- Πόντοι
- 46.232
καλος μου αρεσεις εχεις χιουμορ....καλο απογευμασυμφωνω φιλαρακο ειναι καλυτερο απο στουρναρη σολωμου.... εκεινα περνουν 2/10 και αυτο 3/10....
καλος μου αρεσεις εχεις χιουμορ....καλο απογευμασυμφωνω φιλαρακο ειναι καλυτερο απο στουρναρη σολωμου.... εκεινα περνουν 2/10 και αυτο 3/10....
καλησπερα το ιδρυμα μπουμπουλινας που κοντα βρισκεται , και τι παιζει δεν εχω παειTo σαλόνι και το μεγάλο δωματιο με τον μαυρο καναπέ στο Μπουμπουλίνας πόσο παίρνει ?!
απλα φιλαρακο παντα γραφω τη γνωμη μου.... δεν εχω κανενα κερδος απο εδω μεσα ... αυτα τα μαγαζια στουρναρη σολωμου συγγρου η μονη διαφορα απο το μπουρδελο ειναι οτι δεν εχουν φωτακι... θες να σου πω το διαλογο με τη σεριφισα βικυ???καλος μου αρεσεις εχεις χιουμορ....καλο απογευμα
ναι εχω διαβασει τι ειχες γραψει πριν κανα 2-3 μερες κ εμενα πρωτη μου φορα ηταν αλλα μου ειπε 80 ειναι το φουλ χωρις λεπτομεριες ,εμενα στο τελος με ρωταγε τι θα γραψω στο ιντερνετ γιατι της ειπα οτι γραφω κ ηθελε να μου δωσει καρτουλες του καταστηματος να μιρασω , της ειπα οτι δεν θελω και θα γραψω ακριβος οπως περασα οπωσ κανω παντα κ αν θελει να μπει να διαβασει............απλα φιλαρακο παντα γραφω τη γνωμη μου.... δεν εχω κανενα κερδος απο εδω μεσα ... αυτα τα μαγαζια στουρναρη σολωμου συγγρου η μονη διαφορα απο το μπουρδελο ειναι οτι δεν εχουν φωτακι... θες να σου πω το διαλογο με τη σεριφισα βικυ???
βικυ: πρωτη φορα στο μαγαζι??
xpapad: ναι, πρωτη
βικυ:ααα ... πολυ ωραια , θες να σου πω τις υηρεσιες??
xpapad:για πες μου...
βικυ:εχει χαλαρωτικο μασαζακι και μετα σεξ με ελευθερο στοματικο σε οποια σταση θελεις....
και ρωταω τωρα εγω... ποια η διαφορα απο το μπουρδελο??? τσιμπουκακι πισωκολητο ελευθερα πιασιματα.......
Re paidia h BIKY douleuei an pao eki tha tin vro?
Και ειχε κατι 8αρια μπορει και 9αρια που μου βγηκαν τα ματια :o
Αυτος να μην τα εχει δει???Μαλλον δεν το εχεις δει απο κοντα συναγωνιστη.Τουλαχιστον 8αρι
Μαλλον δεν το εχεις δει απο κοντα συναγωνιστη.Τουλαχιστον 8αρι
Στανταρ 8αρι μη σου πω και βαρια 9αριΑυτος να μην τα εχει δει???
αααααχαχχααχαχα, δεν υπαρχει αυτο
Οι αριθμοι δεν ειναι ακριβης τροπος "μετρησης" του βυζομπαλου, απλα ενδεικτικος ειναι. Το σωστό ειναι η διαμετρος σε ιντσες και ενα λατινικο γραμμα για το ειδος και μεγεθος της βυζοκουπας.Στανταρ 8αρι μη σου πω και βαρια 9αρι
Οι αριθμοι δεν ειναι ακριβης τροπος "μετρησης" του βυζομπαλου, απλα ενδεικτικος ειναι. Το σωστό ειναι η διαμετρος σε ιντσες και ενα λατινικο γραμμα για το ειδος και μεγεθος της βυζοκουπας.
Πολλοι εδω εχουν επιθεωρησει τα σουτιεν της (και εγω), και συνηθως φοραει 38G. Η αντιστοιχιση ειναι το πολυ σε 6.
Υποκλεινομαι !!!Οι αριθμοι δεν ειναι ακριβης τροπος "μετρησης" του βυζομπαλου, απλα ενδεικτικος ειναι. Το σωστό ειναι η διαμετρος σε ιντσες και ενα λατινικο γραμμα για το ειδος και μεγεθος της βυζοκουπας.
Πολλοι εδω εχουν επιθεωρησει τα σουτιεν της (και εγω), και συνηθως φοραει 38G. Η αντιστοιχιση ειναι το πολυ σε 6.
Πρόσφατη συνεδρία με Μαρία. Πολύ ωραία κοπέλα και μου άρεσε ότι μπήκε για μπάνιο μπροστά μου μετά την ολοκλήρωση της συνεδρίας. Στα μείον το ότι δίνουμε 80 ευρώ και δε μας δίνουν ούτε παντόφλες.. Και επίσης το ότι το μασαζ δεν είναι και το καλύτερο που μου έχουν κάνει ποτέ..Αλλά γενικά ευχάριστη εμπειρία.