xpapad
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 20 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 33
- Like
- 3
- Πόντοι
- 1.240
μισο λεπτο, παιζω ενα ποκερ ... ειμαι τελικο τραπεζι θα σου απαντησω στο πμxpapad σου εστειλα πμ αν μπορεις να μου απαντησεις ευχαριστω
μισο λεπτο, παιζω ενα ποκερ ... ειμαι τελικο τραπεζι θα σου απαντησω στο πμxpapad σου εστειλα πμ αν μπορεις να μου απαντησεις ευχαριστω
ολεs πια, και σε ολα τα μαγαζια, ανευ το κανουν. τωρα η μαρια πωs το παιζει δλδ? με κατι τετοια γινεται διαφημηση και παιρνουν το μυαλο και ο ποποs τουs αερα. αντε τωρα να τρεχουμε πισω απο την μαρια σαν ζητιανοι για ανευ , την στιγμη που υπαρχουν τοσεs αλλεs που κανουν τοσα πολλα μεσα στο δωματιο , και δεν κανουν διακρισειs.Φιλε συναγωνιστη ξερεις αν η Μαρια κανει ακαποτη πιπα γιατι σε εμενα στην αρχη που την ειχα παρει δεν εκανε (υπαρχει εξελιξη)??
Παντα χωρις λαστιχο...
Σωστος ο τροπος που σκεπτεσε συναδελφε και γιαυτο δεν την εχω ξαναπαρει,αλλα το ψαχνω λιγο γιατι η συγκεκριμενη κορασις το παει πολυ καλα σε ολα τα αλλα (καλο μασαζ,δεν βιαζεται,χαμογελαστη,καθαρη,και υποκειμενικα ομορφουλα) και θα ηταν ευχαριστο αν υπηρχε εξελιξη και στα υπολοιπαολεs πια, και σε ολα τα μαγαζια, ανευ το κανουν. τωρα η μαρια πωs το παιζει δλδ? με κατι τετοια γινεται διαφημηση και παιρνουν το μυαλο και ο ποποs τουs αερα. αντε τωρα να τρεχουμε πισω απο την μαρια σαν ζητιανοι για ανευ , την στιγμη που υπαρχουν τοσεs αλλεs που κανουν τοσα πολλα μεσα στο δωματιο , και δεν κανουν διακρισειs.
κατα τιs 12 ολα τα δωματια πιασμενα. και η βικυ μεσα. ξαναγυρισα μετα απο μιση ωρα( αυτην την εντολη ειχα). στο ενδιαμεσο πεταχτηκα μια βολτα μεχρι το καλιρ.48. ξαναγυρισα και πηγα με την λολα( κουρεμα και χρωμα μαλλιων, νεο λουκ), που τα εχουμε βρει σε ολα.( δεν πιστευω να την πηδαει απο εδω μεσα κανεναs αλλοs ? ). την εχω υποταξει τελειωs.
εισαι πολυ καλοs. σε ευχαριστω. η λολα δεν ειναι κατι το αξιολογο στην εμφανιση, αλλα ειναι απο αυτεs που δεν χαλανε χατηρι και κοιταζουν να σε ικανοποιησουν με καθε τροπο.Δεν είναι στις προδιαγραφές μου, συνέχισε να τη πηδάς όποτε θέλεις ...
για μενα η ειρηνη ειναι....
πως ειναι η ειρηνη??? τι εθνικοτητας??? και τι τιμη παιζει εκει?κορμάρα όντως.....και πολύ καλή πίπα μου είχε κάνει προ μηνός...
φτουυυυ ρε πουστη μ...εν τω μεταξύ τέρμα τα 12 τη νύχτα και τα σχετικά.....μέχρι τις 21.00 όπως όλα τα άλλα...όπως καταλαβαίνετε τα υποδέλοιπα μαγαζά αντιδράσαν και η δεσποινίς πολωνέζα δεν μπόρεσε να σταθεί εμπόδιο....
ελα ρε σκαουτερ....εν τω μεταξύ τέρμα τα 12 τη νύχτα και τα σχετικά.....μέχρι τις 21.00 όπως όλα τα άλλα...όπως καταλαβαίνετε τα υποδέλοιπα μαγαζά αντιδράσαν και η δεσποινίς πολωνέζα δεν μπόρεσε να σταθεί εμπόδιο....
φτουυυυ ρε πουστη μ...
Δεν αφηνουν κανεναν να ξεφυγει, θυμασαι και το Συγ 147, ελαχιστα το κρατησε
καλωs τον. καιρο ειχεs να φανειs. σε ειχε σπιτωσει καμμια ?μπουλι φαε τι κρεμα σου
πες του παθος....πως ειναι η ειρηνη??? τι εθνικοτητας??? και τι τιμη παιζει εκει?