Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Συγγρού 29 <<SPA>>

• Μέλος που άνοιξε το νήμα paliogatos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 146K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
ρε φιλε αυτη η ρουμανα η ειρηνη ειναι πολυ παγος ρε παιδακι μου ασε που οταν βγαλει τα ρουχα της(την εχω παρει κ το μετανοιωσα)εχει ψωμακια αλλα το χειροτερο σημειο πανω τησ ειναι η κοιλια της σωστα;

η ειρήνη όντως είναι κρύο πράμα,αλλά πολύ τουμπανο από εμφάνιση...

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.567
Πόντοι
46.232
Και από τις υπόλοιπες, ποιά θα πρότεινες; Ρωτάω, γιατί δεν έχω ακόμα επισκεφθεί το ίδρυμα, αλλά δεν θ' αργήσω.
την μελαχρινη την ρουμανα με το τατουαζ στη μεση ωραιο  :pipa2: τελειωτικη ωραιο κορμι κ βυζι ...αννα

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
  λοιπον  sote,    αφου εφυγα απο το 147, ηρθα εδω.    ηταν ειρηνη, γιαννα, αλεξανδρα, κειτυ και τζενη.    διαλεξα μια.    δεν ειχα ξαναπαει μαζι τηs.  ολα ξεκινησαν καλα, στην  :pipa2: οπωs ακριβωs την ηθελα,    απο παιχνιδια ακομη καλυτερα και απο πηδημα πολυ καλη συμμετοχη.    αλλα το προβληματακι  ηρθε στο τελοs ,  που ενω πηγα εκει για να χυσω εγω ,  δεν εγινε ετσι,    γιατι την ωρα που τελειωνα ,ειχε αρχισει να συντονιζεται και αυτη ,    με αποτελεσμα να χυσει εκεινη  και σφιγγονταs το μουνακι τηs τοσο πολυ σαν μεγγενη,    που κοπηκα εγω.      καπωs ετσι εμεινα , οπωs ειπεs με τον  πουτσο στο χερι.  :2funny:      το δικαιο θα ηταν η να μην πληρωνα τιποτα  η να μου εδινε εμενα τα 80 ευρω.

georgel

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2010
Κριτικές
3
Like
610
Πόντοι
81
  λοιπον  sote,     αφου εφυγα απο το 147, ηρθα εδω.    ηταν ειρηνη, γιαννα, αλεξανδρα, κειτυ και τζενη.    διαλεξα μια.    δεν ειχα ξαναπαει μαζι τηs.  ολα ξεκινησαν καλα, στην  :pipa2: οπωs ακριβωs την ηθελα,     απο παιχνιδια ακομη καλυτερα και απο πηδημα πολυ καλη συμμετοχη.    αλλα το προβληματακι  ηρθε στο τελοs ,  που ενω πηγα εκει για να χυσω εγω ,  δεν εγινε ετσι,    γιατι την ωρα που τελειωνα ,ειχε αρχισει να συντονιζεται και αυτη ,    με αποτελεσμα να χυσει εκεινη  και σφιγγονταs το μουνακι τηs τοσο πολυ σαν μεγγενη,    που κοπηκα εγω.       καπωs ετσι εμεινα , οπωs ειπεs με τον  πουτσο στο χερι.  :2funny:      το δικαιο θα ηταν η να μην πληρωνα τιποτα  η να μου εδινε εμενα τα 80 ευρω.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ποια διάλεξες φίλε?

sotomoto64

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2010
Κριτικές
3
Like
6
Πόντοι
16
  λοιπον  sote,     αφου εφυγα απο το 147, ηρθα εδω.    ηταν ειρηνη, γιαννα, αλεξανδρα, κειτυ και τζενη.    διαλεξα μια.    δεν ειχα ξαναπαει μαζι τηs.  ολα ξεκινησαν καλα, στην  :pipa2: οπωs ακριβωs την ηθελα,     απο παιχνιδια ακομη καλυτερα και απο πηδημα πολυ καλη συμμετοχη.    αλλα το προβληματακι  ηρθε στο τελοs ,  που ενω πηγα εκει για να χυσω εγω ,  δεν εγινε ετσι,    γιατι την ωρα που τελειωνα ,ειχε αρχισει να συντονιζεται και αυτη ,    με αποτελεσμα να χυσει εκεινη  και σφιγγονταs το μουνακι τηs τοσο πολυ σαν μεγγενη,    που κοπηκα εγω.       καπωs ετσι εμεινα , οπωs ειπεs με τον  πουτσο στο χερι.  :2funny:      το δικαιο θα ηταν η να μην πληρωνα τιποτα  η να μου εδινε εμενα τα 80 ευρω.

:rockon: :rockon: :rockon: :2funny: :2funny: :2funny:

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266

απλά απίστευτο!!!!!!!!! :rockon:

sotomoto64

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2010
Κριτικές
3
Like
6
Πόντοι
16

doctore

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2008
Κριτικές
40
Like
0
Πόντοι
606
σημερα το μεσημερι που περασα ειχε Ειρηνη, Καιτη κινεζα, Γιάννα, Λολα και άλλες 2 που δεν θυμαμαι ονοματα. Σεριφισα μια ξανθια ρωσιδα που δουλευε παλια Φ4.

kukjim

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2009
Κριτικές
7
Like
235
Πόντοι
281
η αννα με τις  :tits2: ειναι σεριφισσα?

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.041
Πόντοι
5.975
Αν εννοείς την Αννα  :tits:  bbw σεριφισσα στη  Μπουμπουλίνας , είναι Γεωργιανη νομίζω

kukjim

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2009
Κριτικές
7
Like
235
Πόντοι
281
παρακληση οποιος εχει τηλεφωνο της βικυς ας στειλει πμ...ευχαριστω!

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
  τηλεφωνικη επικοινωνια και ηταν  ειρηνη, γιαννα, αλεξανδρα, τζοαννα, κειτυ, ιζαμπελλα.

zaras33

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2010
Κριτικές
5
Like
37
Πόντοι
6
Η Βικυ που πήρε ρε παιδες ?

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
    ειρηνη,    καιτη( κινεζουλα),  ιζαμπελλα,  τζοαννα και ελενα( μινι μαυρο φορεμα, ομορφο προσωπο, ωραιεs μπουταρεs και κολλαρα.  η πιο ωραια εκει μεσα). στα υπ οψιν.

fluffer68

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
0
Σήμερα κατά τις μια το μεσημέρι στο μαγαζί ήταν Γιάννα και Αλεξάνδρα, επειδή την τελευταία φορά δεν πρόλαβα να φάω ψητό, διότι τα σέρβιρα στο καλαμάκι  ξανά προτίμησα την Γιάννα. Από μάζας παίρνει βελτίωση , αλλά από της ψητούρες  :fuck2: ήταν αρκετά καλή κατά την ταπεινή μου γνώμη.

sotomoto64

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2010
Κριτικές
3
Like
6
Πόντοι
16
Σήμερα κατά τις μια το μεσημέρι στο μαγαζί ήταν Γιάννα και Αλεξάνδρα, επειδή την τελευταία φορά δεν πρόλαβα να φάω ψητό, διότι τα σέρβιρα στο καλαμάκι  ξανά προτίμησα την Γιάννα. Από μάζας παίρνει βελτίωση , αλλά από της ψητούρες  :fuck2: ήταν αρκετά καλή κατά την ταπεινή μου γνώμη.

Γιάννα Πολωνέζα που εργαζόταν Ομήρου 44???

fluffer68

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
0
Θα σε γελάσω διότι δεν έχω επισκευή ομήρου .μου είπε ότι είναι από Ρωσία.

sotomoto64

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2010
Κριτικές
3
Like
6
Πόντοι
16
Θα σε γελάσω διότι δεν έχω επισκευή ομήρου .μου είπε ότι είναι από Ρωσία.

άρα δεν είναι αυτή γιατί Πολωνέζα να δηλώσει Ρωσίδα απίθανο το βλέπω, πιο εύκολα να ανατείλει ο ήλιος από τη Δύση ;) :tooth:

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom