εγω ουτε το ενα, ουτε το αλλο. σοτε, εχω 10 points.μαρτυριάρης είμαι κερατούκλης όχι
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
ΚΛΕΙΣΤΟ Συγγρού 29 <<SPA>>
- Μέλος που άνοιξε το νήμα paliogatos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 146K
- Tagged users Καμία
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
sotomoto64
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 3
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
εγω ουτε το ενα, ουτε το αλλο. σοτε, εχω 10 points.
είσαι παντρεμένος?
ησουν τοσο κοντα σε ενα αλλο κολλαρακι, αλλα η τυχη δεν σε βοηθησε να διαλεξειs. θεs να σου καταδωσω ενα πολυ δυνατοτερο κομματι απο την γιαννα, που το δινει μονο με 80 ? και αν ευχαριστηθει μπορει να σου δωσει και ρεστα.μεταμεσημβρινή επίσκεψη στο ίδρυμα και στην πόρτα ήταν το πανέμορφο και συμπαθέστατο milf η Κατερίνα η Ρωσίδα. Αφού παρελάσαν πέντε έξι κορασίδες, επέλεξα Γιάννα Ρωσίδα, πιπίνι με ωραίο βυζί και πανέμορφο πρόσωπο...υπηρεσίες πολύ καλές και προσφέρει και κουλουράκι στα +40 ευρώ, σύνολο συνεδρίας 120 ευρώπουλα.
ξερω τι θελειs να πειs.είσαι παντρεμένος?
sotomoto64
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 3
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
ησουν τοσο κοντα σε ενα αλλο κολλαρακι, αλλα η τυχη δεν σε βοηθησε να διαλεξειs. θεs να σου καταδωσω ενα πολυ δυνατοτερο κομματι απο την γιαννα, που το δινει μονο με 80 ? και αν ευχαριστηθει μπορει να σου δωσει και ρεστα.
με τη Γιάννα δεν έκανα παζάρια, είπα χρονιάρες μέρες είναι, αφού θα την ξεκωλιάσω ας πάρει το 40αρι της
υπάρχει γκόμενα που το δίνει τσάμπα???
καποιεs πορωμενεs υπαρχουν .με τη Γιάννα δεν έκανα παζάρια, είπα χρονιάρες μέρες είναι, αφού θα την ξεκωλιάσω ας πάρει το 40αρι της
υπάρχει γκόμενα που το δίνει τσάμπα???
kostasucg
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
καλησπερα και χρονια πολλα συναγωνιστες...ειμαι καιρο στο site αλλα πρωτη φορα γραφω στο forum...επειδη με ενδιαφερει το εν λογω ιδρυμα και διαβασα ολα τα ποστ σας εδω, τελικα ποιες προτεινετε για να περασουμε καλα ??? (και κωλουϊ εννοειται ;)
sotomoto64
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 3
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
καλησπερα και χρονια πολλα συναγωνιστες...ειμαι καιρο στο site αλλα πρωτη φορα γραφω στο forum...επειδη με ενδιαφερει το εν λογω ιδρυμα και διαβασα ολα τα ποστ σας εδω, τελικα ποιες προτεινετε για να περασουμε καλα ??? (και κωλουϊ εννοειται ;)
θα σου απαντήσει ο expert Lio εντός ολίγου
το εχω καταλαβει.με τη Γιάννα δεν έκανα παζάρια, είπα χρονιάρες μέρες είναι, αφού θα την ξεκωλιάσω ας πάρει το 40αρι της
στο συγκεκριμενο επεσεs εξω.θα σου απαντήσει ο expert Lio εντός ολίγου
η κατερινα στην πορτα, παντα πολυ γλυκια και συμπαθηs, ειναι απο τιs ελαχιστεs περιπτωσειs των μιλφ και συγχρονωs των υπευθυνων που εχω συναντησει , και που θα εκανα καποια εξαιρεση. κατα τα αλλα σημερα ηταν, ελενα-τζοαννα-κειτυ και η αντριαννα. την τελευταια ειχα πολυ καιρο να την δω. απο τοτε που δουλευε με μελινα και δεσποινα.
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 233.567
- Πόντοι
- 46.232
εχεις δικιο για την κατερινα συμφωνω αλλα χασαμε την βικη καθε φορα που πηγαινα με αφηνε και την χουφτωνα.....η κατερινα στην πορτα, παντα πολυ γλυκια και συμπαθηs, ειναι απο τιs ελαχιστεs περιπτωσειs των μιλφ και συγχρονωs των υπευθυνων που εχω συναντησει , και που θα εκανα καποια εξαιρεση. κατα τα αλλα σημερα ηταν, ελενα-τζοαννα-κειτυ και η αντριαννα. την τελευταια ειχα πολυ καιρο να την δω. απο τοτε που δουλευε με μελινα και δεσποινα.
δλδ. πηγαινεs, χουφτωνεs, επαιρνεs ματι, την δοση σου , ανανεωνοσουν και καπακι, εφευγεs ?εχεις δικιο για την κατερινα συμφωνω αλλα χασαμε την βικη καθε φορα που πηγαινα με αφηνε και την χουφτωνα.....
anatolgami
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2.175
- Πόντοι
- 506
...Τι έγινε ρε με τη ΒΙΚΑΡΑ? Βρήκε μόνιμο χορηγό?
Ναι. Τη......Τι έγινε ρε με τη ΒΙΚΑΡΑ? Βρήκε μόνιμο χορηγό?
Χτες Κυριακή μεσημεράκι που πέρασα, από τη παρέλαση έλειπαν Λόλα και Ειρήνη.
Στη πόρτα η γνωστή ξανθιά Ρωσίδα με τη κοτσίδα.
Διάλεξα Γιάννα και μπορώ να πω ότι πέρασα πολύ καλά.
Μασάζ και μπριζόλα σούπερ.
Αρνητικό το οτι δεν αντέχει για πολύ όταν την έχεις από πάνω.
Αρνητικό το οτι δεν αντέχει για πολύ όταν την έχεις από πάνω.
gepap
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2007
- Like
- 302
- Πόντοι
- 36
η κατερινα στην πορτα, παντα πολυ γλυκια και συμπαθηs, ειναι απο τιs ελαχιστεs περιπτωσειs των μιλφ και συγχρονωs των υπευθυνων που εχω συναντησει , και που θα εκανα καποια εξαιρεση. κατα τα αλλα σημερα ηταν, ελενα-τζοαννα-κειτυ και η αντριαννα. την τελευταια ειχα πολυ καιρο να την δω. απο τοτε που δουλευε με μελινα και δεσποινα.
την αντριάννα από σολωμού;;
spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.707
- Πόντοι
- 7.715
αντεχει ομως να την εχεις στα τεσσεραΧτες Κυριακή μεσημεράκι που πέρασα, από τη παρέλαση έλειπαν Λόλα και Ειρήνη.
Αρνητικό το οτι δεν αντέχει για πολύ όταν την έχεις από πάν
αντεχει ομως να την εχεις στα τεσσερα
Αντέχει αντέχει !!!
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 95
- Εμφανίσεις
- 20K
- Απαντήσεις
- 43
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 6K
- Εμφανίσεις