Γιάννα Πολωνέζα που εργαζόταν Ομήρου 44???
H Γιάννα είναι ρωσίδα πολύ αδύνατη.
Γιάννα Πολωνέζα που εργαζόταν Ομήρου 44???
H Γιάννα είναι ρωσίδα πολύ αδύνατη.
καλεs ειναι στο δωματιο. το εχουν και οι δυο τουs. η αλεξανδρα πιο καβλοφατσα, πιο προκλητικη και η γιαννα πιο σεμνη και σιγανο ποταμακι. αλλο δειχνει εξω και πολυ διαφορετικη ειναι μεσα( προs το καλυτερο φυσικα).Σήμερα κατά τις μια το μεσημέρι στο μαγαζί ήταν Γιάννα και Αλεξάνδρα, επειδή την τελευταία φορά δεν πρόλαβα να φάω ψητό, διότι τα σέρβιρα στο καλαμάκι ξανά προτίμησα την Γιάννα. Από μάζας παίρνει βελτίωση , αλλά από της ψητούρες ήταν αρκετά καλή κατά την ταπεινή μου γνώμη.
ΕΔΩ!!!Η Βικυ που πήρε ρε παιδες ?
και αμα εισαι και hardcore αντεχει και σφυροκοπημα...ειναι εκπαιδευμενο το μικρο...Έτσι ακριβώς , και μου έκανε εντύπωση , ότι στον λαδώνει καλά καλά και μετά πάρτα άρρωστη με τα λάδια στο στόμα
ειρηνη, καιτη( κινεζουλα), ιζαμπελλα, τζοαννα και ελενα( μινι μαυρο φορεμα, ομορφο προσωπο, ωραιεs μπουταρεs και κολλαρα. η πιο ωραια εκει μεσα). στα υπ οψιν.
λειπει καιρο τωρα. μπορει να ξαναγυρισε στο ομηρου( την ζητουσε πολυ η κυρα-ελενη).δεν βλέπω πουθενα την μαρία την βουλγαριτσα εδω και μερες.Εχει φυγει απο το ιδρυμα?
ολα τα παραπανω , και πολυ γλυκια επισηs. θα μπει και αυτη στο παιχνιδι. δεν το αντεχω να εχουμε τα ιδια γουστα. τι να κανω, να τα αλλαξω ?μεταμεσημβρινή επίσκεψη στο ίδρυμα και στην πόρτα ήταν το πανέμορφο και συμπαθέστατο milf η Κατερίνα η Ρωσίδα.
ολα τα παραπανω , και πολυ γλυκια επισηs. θα μπει και αυτη στο παιχνιδι. δεν το αντεχω να εχουμε τα ιδια γουστα. τι να κανω, να τα αλλαξω ?
ναι το ειχα ακουσει οτι δουλευε φραντζη. αλλα και εδω τωρα ,θα ξεκινησει παλι να μπαινει. θα κερδισει ο πιο ωραιοs, ο πιο μαγκαs και αυτοs που εχει το χρημα. δλδ. ΕΓΩ. και εχε χαρη που ειμαι και χαμηλων τονων. δεν μου λεs το αλλο προσον παιζει ρολο ?η Κατερίνα έκανε προ διετίας φουλ πρόγραμμα στη Φραντζή 4, είναι όντως μια κατάσταση μεταξύ μιλφ και gfe, πολύ καλή περίπτωση η κοπέλα και πρόσεχε μπαγάσα "τη γκομενίτσα δεν θα μου την φάς"
ναι το ειχα ακουσει οτι δουλευε φραντζη. αλλα και εδω τωρα ,θα ξεκινησει παλι να μπαινει. θα κερδισει ο πιο ωραιοs, ο πιο μαγκαs και αυτοs που εχει το χρημα. δλδ. ΕΓΩ. και εχε χαρη που ειμαι και χαμηλων τονων. δεν μου λεs το αλλο προσον παιζει ρολο ?
εισαι μαρτυριαρηs ?το μέγεθος ή η υδραυλικότητα του συστήματος???
εισαι μαρτυριαρηs ?