Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Συγγρού 29 <<SPA>>

• Μέλος που άνοιξε το νήμα paliogatos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 146K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

kukjim

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2009
Κριτικές
7
Like
235
Πόντοι
281
η βικυ αφαντη?????

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
Σήμερα κατά τις μια το μεσημέρι στο μαγαζί ήταν Γιάννα και Αλεξάνδρα, επειδή την τελευταία φορά δεν πρόλαβα να φάω ψητό, διότι τα σέρβιρα στο καλαμάκι  ξανά προτίμησα την Γιάννα. Από μάζας παίρνει βελτίωση , αλλά από της ψητούρες  :fuck2: ήταν αρκετά καλή κατά την ταπεινή μου γνώμη.
    καλεs ειναι στο δωματιο.    το εχουν και οι δυο τουs.    η αλεξανδρα πιο καβλοφατσα, πιο προκλητικη  και η γιαννα πιο σεμνη και σιγανο ποταμακι.  αλλο δειχνει εξω και πολυ διαφορετικη ειναι μεσα( προs το καλυτερο φυσικα).

fluffer68

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
0
Έτσι ακριβώς , και μου έκανε εντύπωση , ότι στον λαδώνει καλά καλά και μετά πάρτα άρρωστη με τα λάδια στο στόμα :grin:

kukjim

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2009
Κριτικές
7
Like
235
Πόντοι
281
δεν ειναι αυτη η βικυ που λεμε ρε παιδια..

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.707
Πόντοι
7.715
Έτσι ακριβώς , και μου έκανε εντύπωση , ότι στον λαδώνει καλά καλά και μετά πάρτα άρρωστη με τα λάδια στο στόμα :grin:
και αμα εισαι και hardcore αντεχει και σφυροκοπημα...ειναι εκπαιδευμενο το μικρο...

Sacher

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2010
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
0
    ειρηνη,     καιτη( κινεζουλα),   ιζαμπελλα,   τζοαννα και ελενα( μινι μαυρο φορεμα, ομορφο προσωπο, ωραιεs μπουταρεs και κολλαρα.  η πιο ωραια εκει μεσα). στα υπ οψιν.

Έλενα χάλια οδοντοστοχία κι είναι κι Αλβανό. (αν και στο παίζει Κεντρικής Ευρώπης) Μασάζ ξενέρα και πήδημα όχι κάτι σπουδαίο απ'αυτά που την επόμενη ώρα τα ξεχνάς

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.041
Πόντοι
5.975
Ειναι αναμενόμενη  η συγχυση με τις .. Βικες-- καθε μασατζίδικο είχε ή έχει και απο μια Βικυ
αρα η συγκεκριμενη  :tits:  πρέπει  να αναφέρεται διευκρινιστικά ως Βικυ- Ρομινα -------  ή Βικυ πρώην Ρομινα  :)

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
δεν βλέπω πουθενα την μαρία την βουλγαριτσα εδω και μερες.Εχει φυγει απο το ιδρυμα?επισης η αλινα η μελαχροινη που ηταν μεχρι και μεσα οκτωβρη περιπου εχει παει σαλονικα και το χασαμε και αυτο το ρωσιδι που ητο πολυ καλο μεσα...Σε αυτά που είναι τώρα το καλύτερο εμφανισιακά ειναι σαφως η ειρηνη με την τζοαννα δευτερη

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
σημερα    η κατερινα με τιs αλεξανδρα,  γιαννα,  τζοαννα  και ελενα. 

sotomoto64

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2010
Κριτικές
3
Like
6
Πόντοι
16

μεταμεσημβρινή επίσκεψη στο ίδρυμα και στην πόρτα ήταν το πανέμορφο και συμπαθέστατο milf η Κατερίνα η Ρωσίδα. Αφού παρελάσαν πέντε έξι κορασίδες, επέλεξα Γιάννα Ρωσίδα, πιπίνι με ωραίο βυζί και πανέμορφο πρόσωπο...υπηρεσίες πολύ καλές και προσφέρει και κουλουράκι στα +40 ευρώ, σύνολο συνεδρίας 120 ευρώπουλα.

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
μεταμεσημβρινή επίσκεψη στο ίδρυμα και στην πόρτα ήταν το πανέμορφο και συμπαθέστατο milf η Κατερίνα η Ρωσίδα.
    ολα τα παραπανω ,  και πολυ γλυκια επισηs.  θα μπει και αυτη στο παιχνιδι.    δεν το αντεχω να  εχουμε τα ιδια γουστα.  τι να κανω, να τα αλλαξω ?  :2funny:

sotomoto64

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2010
Κριτικές
3
Like
6
Πόντοι
16
    ολα τα παραπανω ,  και πολυ γλυκια επισηs.   θα μπει και αυτη στο παιχνιδι.    δεν το αντεχω να  εχουμε τα ιδια γουστα.  τι να κανω, να τα αλλαξω ?  :2funny:

ρε Λίο σε ξεπέρασα στα ποστ :rockon: :grin: η Κατερίνα έκανε προ διετίας φουλ πρόγραμμα στη Φραντζή 4, είναι όντως μια κατάσταση μεταξύ μιλφ και gfe,  πολύ καλή περίπτωση η κοπέλα και πρόσεχε μπαγάσα "τη γκομενίτσα δεν θα μου την φάς" :2funny:

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
η Κατερίνα έκανε προ διετίας φουλ πρόγραμμα στη Φραντζή 4, είναι όντως μια κατάσταση μεταξύ μιλφ και gfe,  πολύ καλή περίπτωση η κοπέλα και πρόσεχε μπαγάσα "τη γκομενίτσα δεν θα μου την φάς" :2funny:
  ναι το ειχα ακουσει οτι δουλευε φραντζη.      αλλα και εδω τωρα ,θα ξεκινησει παλι να μπαινει.      θα κερδισει ο πιο ωραιοs,  ο πιο μαγκαs και αυτοs που εχει το χρημα.    δλδ.  ΕΓΩ.      και εχε χαρη που ειμαι και χαμηλων τονων.    δεν μου λεs το αλλο προσον παιζει ρολο ?

sotomoto64

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2010
Κριτικές
3
Like
6
Πόντοι
16
  ναι το ειχα ακουσει οτι δουλευε φραντζη.      αλλα και εδω τωρα ,θα ξεκινησει παλι να μπαινει.      θα κερδισει ο πιο ωραιοs,  ο πιο μαγκαs και αυτοs που εχει το χρημα.     δλδ.  ΕΓΩ.       και εχε χαρη που ειμαι και χαμηλων τονων.    δεν μου λεs το αλλο προσον παιζει ρολο ?

το μέγεθος ή η υδραυλικότητα του συστήματος??? :2funny:

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom