Επισκέπτης
ΝΟ 1 στο μεταξι αυτη τη στιγμη απο εμφανιση και ποιοτητα υπηρεσιων ειναι το Λαρισάκι Κολωνου 23, οι αλλες....... απλα προσπαθουν να της μοιασουν...
Το μεγαλύτερο μπάζο είναι, τελείως γυφτόφατσα. Απορώ τι της βρίσκετε.
ΝΟ 1 στο μεταξι αυτη τη στιγμη απο εμφανιση και ποιοτητα υπηρεσιων ειναι το Λαρισάκι Κολωνου 23, οι αλλες....... απλα προσπαθουν να της μοιασουν...
Το μεγαλύτερο μπάζο είναι, τελείως γυφτόφατσα. Απορώ τι της βρίσκετε.
εχει πεσει λιγο σε εμφανιση... οταν την στις αρχες που ειχε ερθει στην ιασωνος ηταν στυλιαρι και πιο γλυκια τωρα εχει ψιλοχαλασει,καλη ειναι και τωρα δε λεω .
Δυστηχως εχω να ερθω Ελλαδα πολλους μηνες και πολλες εχουν αλλαξει ειδηκα στο Μεταξουργιο οποτε δεν μπορω να εχω γνωμη.Το μαρτη θα ερθω για καμια 10αρια μερες και θα ειμαι μαζι σας καθε μερα στα πηδηχτηριαΤΟΠ 10 ΜΕΤΑΞΙ
Κολωνου 15 Αλεξια η μελαχρινη μουναρα με τα θεικα βυζια
Κολωνου 30 πανω Κρινα το ομορφο πιπινακι
Κολωνου 53 Καιτη η ξανθια με κοντα μαλλια, ομορφο προσωπο και τεραστια χορταστικη ΚΩΛΑΡΑ
Κολωνου 48 Ελενη ξανθια με πολυ ομορφο προσωπο για τα γουστα μου και καλο σωματακι
Ιασωνος 33 Μαρια η μελαχρινη αλβανιδα καραμουναρα με απιστευτο προσωπο και τελειο σωμα
Ιασωνος 30/33 Λαρισα κοντοπουτανο Ρουμανα με καυλωτικη τσιγγανοφατσα και τελεια ΚΩΛΑΡΑ
Ιασωνος 33 Στελλα η πιο καυλωτικη μαυρουλα της πιατσας
Ιασωνος 20Α Κορινα η γνωστη ομορφο προσωπακι, καλο σωματακι
Ιασωνος 20Α Αντριαννα μαρεσει πολυ η φατσα της
Κεραμεικου 15 Καμελια ωραια φατσουλα συμπαθητικο σωμα
ΤΟΠ 10 ΦΥΛΗΣ
Φωκαιας 17Α Ισαμπελα η μελαχρινη θεομουναρα
Φωκαιας 19 Μαρινα η μουναρα προμιλφ με τα πολυ μακρια μαλλια
Φωκαιας 25Β Ανκα η "Πολωνεζα" καστανομαλλα καραμουναρα με το πιο τελειο σωμα που υπαρχει
Φωκαιας 27Α Ελενα η ξανθια με τις ΒΥΖΑΡΕΣ
Φυλης 56 Νικολετα το πανεμορφο ξανθο κοντοπουτανο
Φυλης 56 Τζουλια Χουλια για μενα εχει απ τα πιο ομορφα προσωπα που εχω δει
Φυλης 56 Πατριτσια επισης εχει απιστευτο προσωπο
Χωματιανου 11 Αννα/Ιλονα/Τζουλιαννα/Ευτερπη η ξανθια μουναρα πορνοσταρ
Φυλης 65 Αντζελινα η ξανθια καραμουναρα με απιστευτο προσωπο
Διδυμου 20 Ολγα η Ρωσιδα καραμουναρα
Αν ειχα αλλες 3 θα εβαζα
Μαρια απο Βεργας 3
Βανεσα η μιλφαρα απο Αλκαμενους 113
Παολα απο Περγαμου 1
Σωστος αν και γω θα προσθετα και τη Μιραντα. ;)[size=12pt]Λείπουν τα μωράκια μου....[/size] :'( :'( :'(
[size=14pt]Ηλέκτρα Φ.54-66Α-Δ7Α
Νταϊάνα Φ.56
Μάγια Φ.69Β[/size]
πές μας και την αντίστοιχη στη φυλής και να το κλειδωσουμε το θρέντ ρε μεγάλε,μη γράφει τζάμπα ο κόσμοςΝΟ 1 στο μεταξι αυτη τη στιγμη απο εμφανιση και ποιοτητα υπηρεσιων ειναι το Λαρισάκι Κολωνου 23, οι αλλες....... απλα προσπαθουν να της μοιασουν...
Δυστηχως εχω να ερθω Ελλαδα πολλους μηνες και πολλες εχουν αλλαξει ειδηκα στο Μεταξουργιο οποτε δεν μπορω να εχω γνωμη.Το μαρτη θα ερθω για καμια 10αρια μερες και θα ειμαι μαζι σας καθε μερα στα πηδηχτηρια
Σωστος αν και γω θα προσθετα και τη Μιραντα. ;)
Όλα τα καλά μωρά,λείπουν........... :'( Μέχρι και το Μιραντάκι/μπισκοτάκι......
Ποιες πιστευετε οτι ειναι οι 10 πιο ομορφες και εμφανισιμες εν ενεργεια ιεροδουλες στη Φυλης , Λιοσιων και περιξ.(μπουρδελα στα 20 ευρω) ?
Μιλαω για εμφανιση και οχι για αποδοση στα πορνοενδοτερα.
Επισης ποιες 10 ιεροδουλες ξεχωριζετε στο Μεταξουργειο ? (μπουρδελα στα 10 και 15 ευρω)
Μιλαμε για εν ενεργεια ιεροδουλες και οχι για γυναικες που ειτε σταματησαν το επαγγελμα οριστικα ειτε εφυγαν για λιγο στην πατριδα τους. Μιλαμε για το σημερα.Γραψτε το ονομα της ιεροδουλης και τον οικο στον οποιο εργαζεται.
Το δικο μου ΤΟΠ 10 ΜΕΤΑΞΟΥΡΓΕΙΟ (Η σειρα ειναι τυχαια)
1.Λαρισα *Κολωνου 23*
2.Αλεξια *Κολωνου 15*
3.Μελισσα *Κολωνου*
4.Αντριαννα *Ιασωνος 20α*
5.Μαρια *Ιασωνος 27α*
6.Αντελινα *Ιασωνος 1α* μεγαλη φολα αλλα μπροστα στα σαπακια που κυκλοφορουν στο Μεταξι ξεχωριζει
7.Λανα *Ιασωνος 1α και Κολωνου 48*
8.Χριστινα *Ιασωνος 31*
9.Σονια *Ιασωνος 44*
10.Βαλερια *Κολωνου 48*
Θα εβαζε οπωσδηποτε και την υπερμουναρα Ναουμι αλλα δεν ξερω αν ακομη εργαζεται στο Ιασωνος 20γ . Επισης δεν εβαλα την μουναρα Μαρω απο Ιασωνος 44 γιατι κανει μονο guest εμφανισεις.Την Μονικα απο Κολωνου 23 δεν την ειδα ακομη οποτε δεν μπορω να εκφερω γνωμη.
ΤΟΠ 10 ΦΥΛΗΣ (Η σειρα ειναι τυχαια)
1.Ιζαμπελα *Φωκαιας 17*
2.Αλεξανδρα *Φυλης 61*
3.Εβελινα *Διδυμου 20 και Αγκυρας 12β*
4.Νικολεττα *Φυλης 56*
5.Τζουλια/Χουλια *Φυλης 56 και Διδυμου 7α*
6.Ρενατα *Φυλης 66α*
7.Αννα/Τζουλια/Ιλονα *Χωματιανου 11α*
8.Γκαμπριελλα *Φυλης 84α και Φυλης 84β*
9.Αντινα *Φυλης 59 και 67*
10.Αλισια *Φυλης 59 και 67
Αιντε ας βαλω αλλες δυο κοπελες που κινουνται στις παρυφες του ΤΟΠ 10
11.Αννα *Φωκαίας 27Β οροφος βραδυ*
12.Τερεζα *Φυλης 74 δεξια πρωι*
πές μας και την αντίστοιχη στη φυλής και να το κλειδωσουμε το θρέντ ρε μεγάλε,μη γράφει τζάμπα ο κόσμος
γυναικαραΈνα ακόμα ΤΟΠ! από της τρανσεξουαλ από Αγκύρας 1!η barbie! Σουπερ!
Ωραία η Λαρίσα....αλλά έχει πολύ ανοιχτό νί-μου....... :S
Δεν δίνει και λο-κώ πλέον.............. :Sεμ με τόσα και τόση κρέμα .... ξεχυλωμένο ακορντεόν
αν μαθω οτι ειναι αλβανιδα η πουτ,μου πεφτει...ειναι απωθητικος ο λαος,σε ολες οτυ τις εκφανσεις..αυτη με το τατου στη γαμπα
αλβανακι ειναι
για ρουμουνα την ειχα
Ένα ακόμα ΤΟΠ! από της τρανσεξουαλ από Αγκύρας 1!η barbie! Σουπερ!