Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Συγγρού 29 <<SPA>>

• Μέλος που άνοιξε το νήμα paliogatos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 146K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

zaras33

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2010
Κριτικές
5
Like
37
Πόντοι
6
...Τάχω χύσει τουλάχιστον τρις....Άλλωστε, Θα σε διαψεύσει και ο ειδήμων φίλος Zaras...
Επιβεβαιωνω και εγω .Καθαρό 6αρι οτι και να γινει ότι και να λετε.Σωστός και ο kebaap επίσης στο σχόλιο.Αφήστε τα 36 και 38 g εγω .Εγω που πηγαινω συνεχεια γραφουν στα site 36g και κατι αλλα νουμερα και δεν υπαρχουν από κοντα  :tits:

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.044
Πόντοι
5.975
Ορθως  :) άλλωστε  38 G  ειναι  της  Samantha Anderson---  ( 38GG  όταν πάχυνε ... )  :headbang: :2funny:
οπότε ... μην υπερβάλλουμε.. :P

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
Αυτό είναι γνωστό....  είχε χαθεί για κάποια χρόνια.... γύρισε Μάρνης ... και τώρα Συγγρού.... και super στη δουλειά της...

θα περάσεις απίθανα......

:tits: :tits: :tits:
  προτου παει στην Μαρνηs, εργαζοταν ωs cg.    αν θυμαμαι καλα  στο 140.

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
χθεs που πηγα  ηταν η γιαννα  το πιπινι , μαρια,    αλισα η αλινα ,  ειρηνη ,  και η ΛΟΛΑ( με κεφαλαια).  η βικυ  ειχε ρεπο. θα  ξεκουραζε τιs  :tits:  τηs, για παρτη σαs.

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
χθεs που πηγα  ηταν η γιαννα  το πιπινι , μαρια,     αλισα η αλινα ,   ειρηνη ,  και η ΛΟΛΑ( με κεφαλαια).  η βικυ  ειχε ρεπο. θα  ξεκουραζε τιs  :tits:  τηs, για παρτη σαs.

έχει έρθει και ενα καινούριο με τρομερό κορμί ψιλοφίλμ ψηλή μελαχροινή,μήπως την είδες?

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
3
Πόντοι
616
ειχε  ηδη ,  2  δωματια πιασμενα.  ισωs να ηταν εκει.
Τζοάννα,  :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: τουμπαναρα και με αξιολογοτατου μεγεθους και παραστηματος :tits: 
Δεν πηρα, ειχε ξινα μουτρα.
;) ;) ;)

Το μαγαζι μου θυμισε το ευστοχο σχολιο του xpapad, "πισωκολλτο - ελευθερα πιασιματα", δηλ ειναι ρδελο και δεν το κρυβουν. Κανουν δε παρελαση με κατι outfits, ουτε σε ντελο δε τα βλεπεις αυτα...

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
236.125
Πόντοι
46.232
Τζοάννα,  :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: τουμπαναρα και με αξιολογοτατου μεγεθους και παραστηματος :tits: 
Δεν πηρα, ειχε ξινα μουτρα.
;) ;) ;)

Το μαγαζι μου θυμισε το ευστοχο σχολιο του xpapad, "πισωκολλτο - ελευθερα πιασιματα", δηλ ειναι ρδελο και δεν το κρυβουν. Κανουν δε παρελαση με κατι outfits, ουτε σε ντελο δε τα βλεπεις αυτα...
παντος φιλε αυτη η τζοαννα ειναι αρκετα καλη και καθαρη εχω περασει μαζι της μελαχρινη μ ετατουαζ πανω απο τον κωλο μετριο μασαζ αλλα καλη πιπα και σεξ

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
3
Πόντοι
616
παντος φιλε αυτη η τζοαννα ειναι αρκετα καλη και καθαρη εχω περασει μαζι της μελαχρινη μ ετατουαζ πανω απο τον κωλο μετριο μασαζ αλλα καλη πιπα και σεξ
ναι ε??? μμμμμ :coffee:
Οι βυζοι ειναι οντως αξιολογοι ή δεν ειδα καλα?  :S

OP
OP
paliogatos

paliogatos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
0
κοιτα για το σωμα της κοπελας που ειναι πετιτ ειναι σουπερ κ πολυ στητα....
Η πετιτ κοπελα ειναι η ΓΙΑΝΝΑ πολυ καλη επιλογη,
αλλα επιμενω αν σας ενδιοαφερη πιο πολυ το μασαζ τοτε ΜΑΡΙΑ η οποια κατα τα αλλα ειναι απλως φιλοτιμη!

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.709
Πόντοι
7.715
Η πετιτ κοπελα ειναι η ΓΙΑΝΝΑ πολυ καλη επιλογη,
αλλα επιμενω αν σας ενδιοαφερη πιο πολυ το μασαζ τοτε ΜΑΡΙΑ η οποια κατα τα αλλα ειναι απλως φιλοτιμη!
η γιαννα,επειδη εχω περασει μαζι της,εκτος οτι ειναι η ποιο πετιτ,ειναι πολυ καθαρη,μπανιο πριν και μετα απο το μασαζ,ειναι και τοπ στη συμπεριφορα,πολυ δεκτικη,και σουπερ σωμα,και κολαρακι...γενικα την συστηνω ανεπιφυλακτα.....

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
η γιαννα,επειδη εχω περασει μαζι της,εκτος οτι ειναι η ποιο πετιτ,ειναι πολυ καθαρη,μπανιο πριν και μετα απο το μασαζ,ειναι και τοπ στη συμπεριφορα,πολυ δεκτικη,και σουπερ σωμα,και κολαρακι...γενικα την συστηνω ανεπιφυλακτα.....

καλά βρε σπάνκυ μου μυωπία έχεις?ποιό καλό σώμα είδες στην γιάννα?ένα άχαρο κοντό κοκκαλιάρικο πλάσμα είναι με περίεργο στόμα..... :think:

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
οι  εντυπωσειs μου μεχρι τωρα.  με μαρια ( ωραιο σωμα, μικρη ξανθουλα, ψηλη, δεν βιαζεται,   αρκετα συμπαθηs, ωραιο βυζι.  μετα απο 2 επισκεψειs δεν εχει να δωσει κατι παραπανω,  αν και την πρωτη φορα μου ειχε κανει καλη εντυπωση).      τζοαννα( μελαχροινη, καλουτσικη απο προσωπο και σωμα,    ψηλη και αυτη,   το βυζι και η ρογα δειχνουν την ηλικια τηs.    γυρω στα 30-35.   με ξεπεταξε μεσα σε 10 λεπτα).    λολα( η χειροτερη απο εμφανιση απο τιs 2 προηγουμενεs  αλλα παρα πολυ καλυτερη στο προγραμμα.  εχει το προστυχε υφακι, ανοιγεται σε ολα με την πρωτη φορα ,  συμμετεχει, και το πιο σημαντικο,  τα κανει ολα.  

OP
OP
paliogatos

paliogatos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
0
οι  εντυπωσειs μου μεχρι τωρα.  με μαρια ( ωραιο σωμα, μικρη ξανθουλα, ψηλη, δεν βιαζεται,   αρκετα συμπαθηs, ωραιο βυζι.  μετα απο 2 επισκεψειs δεν εχει να δωσει κατι παραπανω,  αν και την πρωτη φορα μου ειχε κανει καλη εντυπωση).      τζοαννα( μελαχροινη, καλουτσικη απο προσωπο και σωμα,    ψηλη και αυτη,   το βυζι και η ρογα δειχνουν την ηλικια τηs.    γυρω στα 30-35.   με ξεπεταξε μεσα σε 10 λεπτα).    λολα( η χειροτερη απο εμφανιση απο τιs 2 προηγουμενεs  αλλα παρα πολυ καλυτερη στο προγραμμα.  εχει το προστυχε υφακι, ανοιγεται σε ολα με την πρωτη φορα ,  συμμετεχει, και το πιο σημαντικο,  τα κανει ολα.  
Φιλε συναγωνιστη ξερεις αν η Μαρια κανει ακαποτη πιπα γιατι σε εμενα στην αρχη που την ειχα παρει δεν εκανε (υπαρχει εξελιξη)??

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom