pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
αδερφακι με το συγγρου 147...ετσι για να μην ξεχνιομαστε...
ναι με το πατολομάγαζο εννοείς...
αδερφακι με το συγγρου 147...ετσι για να μην ξεχνιομαστε...
Την Βίκυ την είχα πάρει μερικές φορές στη Μάρνης 28 (κυρίως για τα ). Τώρα με το νέο ρόλο της πηγαίνει με πελάτες; Ρωτώ γιατι το μαγαζί στη Συγγρού 29 δεν το έχω επισκεφτεί
Ισχυει οτι πηγαινει με πελατες της μονο ?
ΕυχαριστωΗ Βίκυ (καλή, χρυσή, άγια, αλλά) είναι λίγο της φιγούρας. Πάντα, όταν αναφέρεται σε δικούς της ανθρώπους, είναι οι καλύτεροι και μεγαλουργούν, στην πατρίδα της. Κάπως αντίστοιχα, μου έθεσε και το θέμα της συνεύρεσης με νέους και παλιούς πελάτες. Μου είπε, συγκεκριμένα : "Τώρα που είμαι εγώ υπεύθυνη, θέλω το προσωπικο ΜΟΥ, να λειτουργεί επαγγελματικά. Γι' αυτό και τις εκπαιδεύω από την αρχή και καθημερινά. Θέλω να τους δείξω που μπορούν να φτάσουν κάποια μέρα. Επομένως, δεν μπορώ να μπαίνω με όλους στο δωμάτιο. Επιλέγω".
Η άποψη μου,πάντως, είναι πως θα πηγαίνει με όλους. Παλιούς και νέους. Εξάλλου και τα 20 Ευρώ επιπλέον, αποτελούν πρόσθετο κίνητρο.
Είπαμε, δε χρειάζεται να ευχαριστείς, για τέτοια θέματα. Γι' αυτο είμαστε εδώ, για να (αλληλο)βοηθάμε.Ευχαριστω
"Τώρα που είμαι εγώ υπεύθυνη, θέλω το προσωπικο ΜΟΥ, να λειτουργεί επαγγελματικά. Γι' αυτό και τις εκπαιδεύω από την αρχή και καθημερινά. Θέλω να τους δείξω που μπορούν να φτάσουν κάποια μέρα. Επομένως, δεν μπορώ να μπαίνω με όλους στο δωμάτιο. Επιλέγω".
ρε μαγκες ειναι μαλακια εκει π τη περναμε με 60 ευρω ν το αυξησει.δεν καταλαβα,εω οψη οικονομικης κρισης αυτη κανει αυξησεις???ειμαι της αποψης πως οποιος συναγωνιστης παει ν εχει πανω του ΜΟΝΟ 60ευρω..γ ν μην μπει στο διλλημα..αυτα!Η Βίκυ (καλή, χρυσή, άγια, αλλά) είναι λίγο της φιγούρας. Πάντα, όταν αναφέρεται σε δικούς της ανθρώπους, είναι οι καλύτεροι και μεγαλουργούν, στην πατρίδα της. Κάπως αντίστοιχα, μου έθεσε και το θέμα της συνεύρεσης με νέους και παλιούς πελάτες. Μου είπε, συγκεκριμένα : "Τώρα που είμαι εγώ υπεύθυνη, θέλω το προσωπικο ΜΟΥ, να λειτουργεί επαγγελματικά. Γι' αυτό και τις εκπαιδεύω από την αρχή και καθημερινά. Θέλω να τους δείξω που μπορούν να φτάσουν κάποια μέρα. Επομένως, δεν μπορώ να μπαίνω με όλους στο δωμάτιο. Επιλέγω".
Η άποψη μου,πάντως, είναι πως θα πηγαίνει με όλους. Παλιούς και νέους. Εξάλλου και τα 20 Ευρώ επιπλέον, αποτελούν πρόσθετο κίνητρο.
με μαρνης 28αδερφακι με το συγγρου 147...ετσι για να μην ξεχνιομαστε...
το βλεπω πολυ δυσκολο να γινει γενικα ακομα κ εδω .. θα δουμεκαλο ακουγεται αυτο.
ισως τους μιμηθουν κ αλλα μαγαζια κ κλεινουν πιο αργα.
οποτε ισως υπαρξουν κ 2 βαρδιες,,για να δουμε
μονικα απο βυζια?σαν της βικυς?Καλημέρα.
Χτες πέρασα από το εν λόγω μαγαζί. Η Μόνικα ναι μεν νταλντάνα, αλλά μπάζο. Η Μαρία ξανθιά λεπτή καλούτσικη. Τις άλλες δεν τις είδα. Εκανα με την Βίκυ. Το κατέχει το άθλημα, φουλ μπριζόλα και θεικό ισπανικό. Ξέρει να τα δουλεύει τα "πολύ μεγάλα" βυζάκια της. Από εκεί και ΄πέρα τίποτε το ιδιαίτερο. Μασάζ όχι και ιδιαίτερα καλό. Και λόγω ότι το παίζει και "manager", βιάζεται πολύ. Χώρο καλός και καθαρός με τα συν το ντουζάκι μέσα στο δωμάτιο.
λιγο μικροτερα..μονικα απο βυζια?σαν της βικυς?
η μονικα δε λεει?ουτε γ τα ??το ίδρυμα έχει όλα τα φόντα να γίνει νο1 αρκεί να μήν φέρνει πατόλες και να ξεκινήσει με σωστά και ωραία τεμάχια όπως η ειρήνη,η βίκυ και η αλίνα.Όλες τις άλλες στείλτε τις για καθαρίστριες βικούλα ή να κοιτάνε κανα παππού