Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Συγγρού 29 <<SPA>>

• Μέλος που άνοιξε το νήμα paliogatos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 146K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

zaras33

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2010
Κριτικές
5
Like
37
Πόντοι
6
Την Βίκυ την είχα πάρει μερικές φορές στη Μάρνης 28 (κυρίως για τα  :tits:). Τώρα με το νέο ρόλο της πηγαίνει με πελάτες; Ρωτώ γιατι το μαγαζί στη Συγγρού 29 δεν το έχω επισκεφτεί

Ισχυει οτι πηγαινει με πελατες της μονο ?

banoutsos

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Κριτικές
56
Like
0
Πόντοι
80
Η Βίκυ (καλή, χρυσή, άγια, αλλά) είναι λίγο της φιγούρας. Πάντα, όταν αναφέρεται σε δικούς της ανθρώπους, είναι οι καλύτεροι και μεγαλουργούν, στην πατρίδα της. Κάπως αντίστοιχα, μου έθεσε και το θέμα της συνεύρεσης με νέους και παλιούς πελάτες. Μου είπε, συγκεκριμένα : "Τώρα που είμαι εγώ υπεύθυνη, θέλω το προσωπικο ΜΟΥ, να λειτουργεί επαγγελματικά. Γι' αυτό και τις εκπαιδεύω από την αρχή και καθημερινά. Θέλω να τους δείξω που μπορούν να φτάσουν κάποια μέρα. Επομένως, δεν μπορώ να μπαίνω με όλους στο δωμάτιο. Επιλέγω".

Η άποψη μου,πάντως, είναι πως θα πηγαίνει με όλους. Παλιούς και νέους. Εξάλλου και τα 20 Ευρώ επιπλέον, αποτελούν πρόσθετο κίνητρο.

zaras33

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2010
Κριτικές
5
Like
37
Πόντοι
6
Η Βίκυ (καλή, χρυσή, άγια, αλλά) είναι λίγο της φιγούρας. Πάντα, όταν αναφέρεται σε δικούς της ανθρώπους, είναι οι καλύτεροι και μεγαλουργούν, στην πατρίδα της. Κάπως αντίστοιχα, μου έθεσε και το θέμα της συνεύρεσης με νέους και παλιούς πελάτες. Μου είπε, συγκεκριμένα : "Τώρα που είμαι εγώ υπεύθυνη, θέλω το προσωπικο ΜΟΥ, να λειτουργεί επαγγελματικά. Γι' αυτό και τις εκπαιδεύω από την αρχή και καθημερινά. Θέλω να τους δείξω που μπορούν να φτάσουν κάποια μέρα. Επομένως, δεν μπορώ να μπαίνω με όλους στο δωμάτιο. Επιλέγω".

Η άποψη μου,πάντως, είναι πως θα πηγαίνει με όλους. Παλιούς και νέους. Εξάλλου και τα 20 Ευρώ επιπλέον, αποτελούν πρόσθετο κίνητρο.
Ευχαριστω  :tits2:

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
"Τώρα που είμαι εγώ υπεύθυνη, θέλω το προσωπικο ΜΟΥ, να λειτουργεί επαγγελματικά. Γι' αυτό και τις εκπαιδεύω από την αρχή και καθημερινά. Θέλω να τους δείξω που μπορούν να φτάσουν κάποια μέρα. Επομένως, δεν μπορώ να μπαίνω με όλους στο δωμάτιο. Επιλέγω".

Η παραπάνω φράση αποτελεί ΥΜΝΟ του management στο θέμα leadership & motivation. Θα επρεπε να μπει αμεσα στο HBR. Τι bill gates και μαλακιες! Βικάρα η μανατζεραραααααααα!  :2funny:

λιγο ειναι να φτασεις εκει που εφτασε αυτη?  :jerking: :jerking:

kukjim

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2009
Κριτικές
7
Like
235
Πόντοι
281

ρε μαγκες ειναι μαλακια εκει π τη περναμε με 60 ευρω ν το αυξησει.δεν καταλαβα,εω οψη οικονομικης κρισης αυτη κανει αυξησεις???ειμαι της αποψης πως οποιος συναγωνιστης παει ν εχει πανω του ΜΟΝΟ 60ευρω..γ ν μην μπει στο διλλημα..αυτα!

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.709
Πόντοι
7.715
παιδες εκανα μια βολτα μεσημερι απο το μαγαζι...παρουσες ηταν...η γιαννα,μικροκαμωμενη μελαχρινη,με καλο σωματακι....μονικα,νταρντανα,καστανοξανθη...ειρηνη,ψηλη με μετριο σωμα και κοντο μαυρο μαλλι,και αλλη μια αδιαφορη....δουλευε αλλη μια, και μια που ελειπε λογω ρεπο...συνολο 6...ξερουμε κατι για την γιαννα?...καλο κομματι μου φανηκε.... :knockinb:

gg13

Μέλος
Εγγρ.
25 Δεκ 2009
Like
0
Πόντοι
6
το μονο που ξερω ειναι απο νοεμβρη θα κλεινουν κατα τισ 12 μμ

argentinos

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
καλο ακουγεται αυτο.
ισως τους μιμηθουν κ αλλα μαγαζια κ κλεινουν πιο αργα.
οποτε ισως υπαρξουν κ 2 βαρδιες,,για να δουμε

gg13

Μέλος
Εγγρ.
25 Δεκ 2009
Like
0
Πόντοι
6
καλο ακουγεται αυτο.
ισως τους μιμηθουν κ αλλα μαγαζια κ κλεινουν πιο αργα.
οποτε ισως υπαρξουν κ 2 βαρδιες,,για να δουμε
το βλεπω πολυ δυσκολο να γινει γενικα ακομα κ εδω .. θα δουμε

Tassos_1

Νέο Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Καλημέρα.
Χτες πέρασα από το εν λόγω μαγαζί. Η Μόνικα ναι μεν νταλντάνα, αλλά μπάζο. Η Μαρία ξανθιά λεπτή καλούτσικη. Τις άλλες δεν τις είδα. Εκανα με την Βίκυ. Το κατέχει το άθλημα, φουλ μπριζόλα και θεικό ισπανικό. Ξέρει να τα δουλεύει τα "πολύ μεγάλα" βυζάκια της. Από εκεί και ΄πέρα τίποτε το ιδιαίτερο. Μασάζ όχι και ιδιαίτερα καλό. Και λόγω ότι το παίζει και "manager", βιάζεται πολύ. Χώρο καλός και καθαρός με τα συν το ντουζάκι μέσα στο δωμάτιο.

jim_morrison

Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
0
υπαρχουν τελευταια ελληνιδες outcall,που το κατεχουν το αθλημα! :tits:

kukjim

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2009
Κριτικές
7
Like
235
Πόντοι
281
Καλημέρα.
Χτες πέρασα από το εν λόγω μαγαζί. Η Μόνικα ναι μεν νταλντάνα, αλλά μπάζο. Η Μαρία ξανθιά λεπτή καλούτσικη. Τις άλλες δεν τις είδα. Εκανα με την Βίκυ. Το κατέχει το άθλημα, φουλ μπριζόλα και θεικό ισπανικό. Ξέρει να τα δουλεύει τα "πολύ μεγάλα" βυζάκια της. Από εκεί και ΄πέρα τίποτε το ιδιαίτερο. Μασάζ όχι και ιδιαίτερα καλό. Και λόγω ότι το παίζει και "manager", βιάζεται πολύ. Χώρο καλός και καθαρός με τα συν το ντουζάκι μέσα στο δωμάτιο.
μονικα απο βυζια?σαν της βικυς?

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
το ίδρυμα έχει όλα τα φόντα να γίνει νο1 αρκεί να μήν φέρνει πατόλες και να ξεκινήσει με σωστά και ωραία τεμάχια όπως η ειρήνη,η βίκυ και η αλίνα.Όλες τις άλλες στείλτε τις για καθαρίστριες βικούλα ή να κοιτάνε κανα παππού

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
και φυσικά και η σερίφισσα μπορεί να συμμετέχει στο όλο παιχνίδι.....

υ.γ.δεν έχουν καταλάβει ακόμη ότι από το 2011 και μετά θα κάνουν παιχνίδι και οι εκμισθωτές των ακινήτων αυτών για να εξασφαλίσουν τα λεφτά τους και συνεχίζουν να κάνουν μαλακίες στα περισσότερα από τα ιδρύματα...

kukjim

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2009
Κριτικές
7
Like
235
Πόντοι
281
το ίδρυμα έχει όλα τα φόντα να γίνει νο1 αρκεί να μήν φέρνει πατόλες και να ξεκινήσει με σωστά και ωραία τεμάχια όπως η ειρήνη,η βίκυ και η αλίνα.Όλες τις άλλες στείλτε τις για καθαρίστριες βικούλα ή να κοιτάνε κανα παππού
η μονικα δε λεει?ουτε γ τα  :tits2:??

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom