Νέα

Συχνότητα σεξ παντρεμένων…

• Μέλος που άνοιξε το νήμα lostv
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 291
  • Εμφανίσεις 36K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.985
Πόντοι
9.297
όταν είμασταν φοιτητές, είχα περάσει να πάρω τον κολλητό μου να πάμε για μπαρότσαρκα κ πλακώνονταν η μάνα με τον πατέρα του στο διπλανό δωμάτιο ..
Τον ξεφώνιζε ότι 2 μέρες τώρα τα "σακούλια" (@@@@@) είναι αδειανά :cheesy::cheesy::cheesy::cheesy:
(μετά από χρόνια μάθαμε ότι χτύπαγε κάρτα κάθε μέρα σε κωλόμπαρα διπλανής πόλης)
:cheesy::cheesy:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.985
Πόντοι
9.297
Λες; :think:

Η Σκλεναρίκοβα είχε πει πάντως, ότι εκείνη την εποχή ήταν μόνη για καιρό. Δεν τολμούσε κανείς να της την πέσει. Ε, ο Καρεμπέ της την έπεσε μέσα σε αεροπλάνο που ταξίδευαν μαζί.

Αλλά όπως είπαμε, 1 φορά, 2 φορές, 3, 5, 10, 100, 500, του πούστη. :confused:

Κάποια στιγμή... θ' αρχίσεις να βαράς μαλακία στα κρυφά 2 το πρωΐ με το κινητό στο χέρι, στην τουαλέτα. :confused:

Όσο για τα στουντιάκια και τα εσκορτάκια, αν είναι ξύπνια η άλλη το πήρε χαμπάρι από την 1η φορά κιόλας.
Το καλύτερο...
Οι υπόλοιποι της αποστολής της Ρεάλ κοιτάζονταν μεταξύ τους σε στυλ:"Ρε μαλακες ποιος θα πάει";

txar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Κριτικές
3
Like
1.790
Πόντοι
496

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.985
Πόντοι
9.297
Ο τολμων γαμει (καλα οχι παντα)
Ο Καρεμπέ τόλμησε και γάμησε καλά.
Οι υπόλοιποι ψάχνανε γκόμενα μέσω των μα -νατζαραιων τους...
Ο Καρεμπέ καθαρισε μόνος ...αυτά να τα βλέπουν τα μεταμονδέρνα μαγκοπουστρακια που χωρίς μπλιμπλικι η ενδιάμεσους δεν είναι σε θέση να κάνουν τίποτα στην ζωή τους ,γενικά.

HollywoodInRosa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2023
Κριτικές
1
Like
3.418
Πόντοι
456
Ρουτινα φιλε
Κ τη σκλεναρικοβα καποιος εχει βαρεθει να τη σκιζει

και να ταν μονο η Σκλερναρικοβα τυπε

τις πιο ωραιες γυναικες στον κοσμο τις εχουν χωρισει

Σκλερναρικοβα, Μπελουτσι, Μπασιντζερ, Μεγκαν Φοξ, Σαρον Στοουν κτλ.

μια Καθριν Ζετα εχει μεινει με τον Μα'ι'κλ κι αυτη απο οικτο

:badair::priest:

• Like
Αντιδράσεις: lostv

DimKon

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Μαΐ 2023
Like
5.190
Πόντοι
1.040
Πριν το παιδί γαμιόμασταν όπου μπορούσαμε και όσο αντέχαμε. Τώρα σαφώς και είναι πολύ λιγότερο και φυσικά ο χρόνος που κοιμάται ο μικρός είναι ΠΟΛΥΤΙΜΟΣ ....Πλέον λόγω δουλειάς, υποχρεώσεων πάμε 1 φορά αν 2 εβδομάδες και βλέπουμε ....

• Like

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.309
Πόντοι
3.656
Το ρεπερτοριο μου, ηλικίες 45+, χωρισμένες, με παιδια.

Θα σας πω τι βλέπω στον αγωνιστικό στίβο: Οι περισσότερες κάνουν λυσσαλέα γαμήσια. Είτε χώρισαν γιατί έννοιωθαν παραμελημένες, είτε βγάζουν άχτι και απωθημένο ότι ήταν κακογαμημενες. Θα χρησιμοποιόυσα κ την λέξη "στερημένες" αλλά μου χτυπάει βαριά. Προς θεού δεν λέω ότι είμαι ο καλύτερος πηδηκουλας. Απλά πέφτουν πάνω μου, νοιωθουν άνετα λόγω ότι δεν είμαι από τον περύγυρώ τους, τους δίνω σημασία και προσοχή (προσέχω που θα βρεθούμε (πχ καλό εστιατόριο/μπαρ) κ ξεσαλώνουν μετά στο κρεβάτι.. Λύνονται..
Δηλαδή καμία δεν σου είπα τυπάρα ότι χώρισε ... επειδή μάδησε το μαλάκα ... και δεν είχε να του φάει άλλα ε ;;;
Ούτε ότι τη χώρισε αυτός ... επειδή δεν του καθόταν με τίποτε ....

Ούτε σου είπε καμία ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΣΑΝ Η ΠΟΥΤΑΝΑ Η ΜΑΝΑ ΤΗΣ Ή Η ΚΑΡΙΟΛΑ Η ΑΔΕΛΦΗ ΤΗΣ ....

Αφού καμία δεν σου είπε ότι ήταν ξυνή και δεν καθόταν στον άνδρα της ...
και καμία δεν σου είπε ότι είναι καριόλα ....

Λογικά δεν υπάρχουν καριόλες και ξυνές και παντρεμένες που δεν γαμιούνται με τους άνδρες τους !!!!!

ΜΕ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΟΤΙ ΟΛΕΣ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΑΛΗΘΕΙΑ ...
ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΣΥ ΦΥΣΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ...

Τι ;
Να είναι καριόλες
και να σου λένε μαλακίες ;

Κι εσύ να τις αναπαράγεις εδώ ;;

Όχι ρε ... δεν παίζει !

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.985
Πόντοι
9.297
Παίδες δεν είμαι παντρεμένος, είμαι κοντά 53, αθλητικός (γυμνάζομαι 5 φορές την βδομάδα, πρώην μπασκετικός) κ λόγο και του ύψους μου, θα έλεγα εμφανίσιμος.

Δουλεύω κ ταξιδεύω αρκετά, τσιμπάω δεξιά κ αριστερά ότι προκύψει. Έπαιζα πολύ κ με dating app. Το ρεπερτοριο μου, ηλικίες 45+, χωρισμένες, με παιδια.

Θα σας πω τι βλέπω στον αγωνιστικό στίβο: Οι περισσότερες κάνουν λυσσαλέα γαμήσια. Είτε χώρισαν γιατί έννοιωθαν παραμελημένες, είτε βγάζουν άχτι και απωθημένο ότι ήταν κακογαμημενες. Θα χρησιμοποιόυσα κ την λέξη "στερημένες" αλλά μου χτυπάει βαριά. Προς θεού δεν λέω ότι είμαι ο καλύτερος πηδηκουλας. Απλά πέφτουν πάνω μου, νοιωθουν άνετα λόγω ότι δεν είμαι από τον περύγυρώ τους, τους δίνω σημασία και προσοχή (προσέχω που θα βρεθούμε (πχ καλό εστιατόριο/μπαρ) κ ξεσαλώνουν μετά στο κρεβάτι.. Λύνονται..

Η γυναίκες θέλουν ασφάλεια κ κυνήγι. Να νοίωσουν σημαντικές κ να επιβεβαιώνονται. Χρόνια τώρα αυτό. Δεν ανακαλύφτηκε τώρα ο τροχός.

Χωρίς να είμαι παντρεμένος (μια φορά 3 χρόνια κ αντίο), νομίζω θέλει και από τις 2 πλευρές κυνήγι κ συνεχόμενο update στην καθημερινότητα. Φλερτ ακόμη κ μετά πο 15-20 χρόνια γάμου, εκπλήξεις, οτιδήποτε σπάει την ρουτίνα (και σας τα λέει αυτά φανατικός εργένης). Προστατεύστε τες (πχ ποτέ φαγητό το βράδυ και ειδικά σαβούρα, κλπ) από τις κακοτοπιές. Κάποτε συζούμε με μια κοπέλα που δούλευε λιανική και επειδή σχόλαγε 8μιση το βράδυ, αναπροσαρμόσαμε το διατροφικό μας πρόγραμμα για να μην γίνουμε τουλουμπακια .. (πρώτη βδομάδα τρώγαμε κάθε μέρα στις 9μιση το βράδυ και εκεί το έκοψα σαν συνήθεια πριν μας πάρει από κάτω ..).

Ελπίζω να μην πέφτω έξω ..
Προφανώς είσαι σε Αθήνα ίσως Θεσσαλονίκη...
Στις πιο μικρές κοινωνίες συνήθως θέλουν κάποιον μέσω κοινού περιβάλλοντος .Είτε είναι ατολμες για γνωριμίες εκτός κύκλου είτε πολύ σύντομα είναι μη διαθέσιμες λόγω αποκαταστάσεως ( εντός η εκτός εισαγωγικων).

• Like

sakarvats

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Σεπ 2008
Κριτικές
107
Like
7.919
Πόντοι
7.815
Προφανώς είσαι σε Αθήνα ίσως Θεσσαλονίκη...
Στις πιο μικρές κοινωνίες συνήθως θέλουν κάποιον μέσω κοινού περιβάλλοντος .Είτε είναι ατολμες για γνωριμίες εκτός κύκλου είτε πολύ σύντομα είναι μη διαθέσιμες λόγω αποκαταστάσεως ( εντός η εκτός εισαγωγικων).
Ναι Αθήνα είμαι (με το 1/3 του χρόνου μου να ταξιδεύω)

Johnstef

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
48
Like
5.779
Πόντοι
2.846
εγω μια απορια εχω ! αυτες δεν εχουν αναγκη απο σεξ ;;;
αυτό είναι και δική μου απορία, όμως η προσωπική μου εμπειρία (με δυο διαδοχικές συζύγους ο μαλάκας) δείχνει ότι με το που δέσουν το γάιδαρό τους αρχίζουν όλο και πιο συχνά να "έχουν πονοκέφαλο" και να "είναι κουρασμένες". Όταν δε γίνουν και μανούλες, μόνο οι σεξεργάτριες μας σώζουν, να είναι καλά τα κορίτσια.

sakarvats

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Σεπ 2008
Κριτικές
107
Like
7.919
Πόντοι
7.815
Δηλαδή καμία δεν σου είπα τυπάρα ότι χώρισε ... επειδή μάδησε το μαλάκα ... και δεν είχε να του φάει άλλα ε ;;;
Ούτε ότι τη χώρισε αυτός ... επειδή δεν του καθόταν με τίποτε ....

Ούτε σου είπε καμία ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΣΑΝ Η ΠΟΥΤΑΝΑ Η ΜΑΝΑ ΤΗΣ Ή Η ΚΑΡΙΟΛΑ Η ΑΔΕΛΦΗ ΤΗΣ ....

Αφού καμία δεν σου είπε ότι ήταν ξυνή και δεν καθόταν στον άνδρα της ...
και καμία δεν σου είπε ότι είναι καριόλα ....

Ρε μαν, εδώ ΔΕΝ συζητάμε γιατί χώρισε η άλλη τον άλλον και το ρόλο της πεθεράς/αδερφής κλπ μέσα σε ένα γάμο ή σε ένα διαζύγιο..Πολύ τοξικότητα.. Γιατί βασανίζεσαι άδικα ..

Κυριακή που είναι, άνοιξε και ένα θεματάκι να γράψουμε όλοι το κατιτίς μας για πεθερές και καριόλες αδερφές ..

Εγώ αναφέρομαι σε προσωπικά βιώματα και καταγράφω ότι οι χωρισμένες για κάποιο λόγο (που ανέλυσα) τα δίνουν όλα χωρίς αύριο στο σεξ, όταν μείνουν μόνες τους, μετά από έναν γάμο..

Johnstef

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
48
Like
5.779
Πόντοι
2.846
Πόσο συχνά κάνετε σεξ με τη σύζυγο; Εγώ πλέον, μετά από 10 χρόνια γάμου, μία φορά στους 2 μήνες… Οι πίπες κόπηκαν από καιρό, αποφεύγει να λερωθεί με σπέρμα κλπ. Ενώ κάναμε πρωκτικό σε κάθε επαφή, πλέον δεν θέλει καν επαφή. Δε με πλησιάζει ποτέ αυτή, πάντα εγώ κάνω την πρώτη κίνηση. Υπάρχουν διαστήματα που περνάει και δίμηνο χωρίς σεξ. Δεν έχει άλλον αλλά δεν με έχει πλέον όρεξη. Αν δεν υπήρχαν παιδιά στη μέση θα την είχα σουτάρει αλλά την κρατάω μόνο γι αυτά…
συνάδελφε, δεν είσαι ο μόνος, δεν είσαι μόνος. Είμαστε πολλοί ομοιοπαθείς (προσωπικά έχω ξενερώσει κι ο ίδιος με αυτό το βιολί, σεξ κάθε 2μηνο και αν, οπότε έπαψα να ασχολούμαι).
Ούτε ντε και καλά έχει βρει άλλον η σύζυγος, όπως πολύ σωστά έγραψε άλλος συνάδελφος.
Οπότε ή βρίσκεις κάποια που να γουστάρει σεξ χωρίς δεσμεύσεις και "τι θα γίνει με μας;" - σταγόνα στον ωκεανό κατά την ταπεινή μου άποψη - ή ξεκίνα τις σεξεργάτριες όπως έκανα κι εγώ στα πενηνταφεύγα μου.

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.224
Πόντοι
3.846
@lostv παίζει να είνια ψυχολογικά τα αίτια; Έχεις συζητήσει αν η γυναίκα σου πάει ή θέλει να αρχίσει να πηγαίνει σε ψυχολόγο;

• Like

menounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2010
Κριτικές
6
Like
581
Πόντοι
301
και να ταν μονο η Σκλερναρικοβα τυπε

τις πιο ωραιες γυναικες στον κοσμο τις εχουν χωρισει

Σκλερναρικοβα, Μπελουτσι, Μπασιντζερ, Μεγκαν Φοξ, Σαρον Στοουν κτλ.

μια Καθριν Ζετα εχει μεινει με τον Μα'ι'κλ κι αυτη απο οικτο

:badair::priest:
Να παραθέσω εδώ ότι ο Μάικλ ο Ντάγκλας είπε ότι έπαθε καρκίνο λάρυγγα από HPV που τον κόλλησε από τα πολλά γλυφομούνια, άρα ίσως η Κάθριν να μην μένει μόνο από οίκτο.

• Χαχα

PA_2007

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
6
Like
2.645
Πόντοι
456
Διαχρονικα επικαιρο το θεμα που ανοιξε ο συντροφος .Διαβασα λιγες απαντησεις και θα συμφωνησω,οτι ετσι ειναι τα πραγματα με τους περισσοτερους και οχι μονο στο σεξ,γενικα υπαρχει μια αδιαφορια και ενα σχετικο γραψιμο. Μην σκατε ομως,οταν σας βρεθει ευκαιρια πηδηξτε αφοβα και χωρις ενοχες.

fiodord77

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2024
Like
46
Πόντοι
0
Πόσο συχνά κάνετε σεξ με τη σύζυγο; Εγώ πλέον, μετά από 10 χρόνια γάμου, μία φορά στους 2 μήνες… Οι πίπες κόπηκαν από καιρό, αποφεύγει να λερωθεί με σπέρμα κλπ. Ενώ κάναμε πρωκτικό σε κάθε επαφή, πλέον δεν θέλει καν επαφή. Δε με πλησιάζει ποτέ αυτή, πάντα εγώ κάνω την πρώτη κίνηση. Υπάρχουν διαστήματα που περνάει και δίμηνο χωρίς σεξ. Δεν έχει άλλον αλλά δεν με έχει πλέον όρεξη. Αν δεν υπήρχαν παιδιά στη μέση θα την είχα σουτάρει αλλά την κρατάω μόνο γι αυτά…
Φίλε στην αρχή όλα είναι μελι
Μετα η συνηθεια τα κάνει όλα δύσκολα και τυποποιημένα

dorcel

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Σεπ 2007
Κριτικές
38
Like
6.288
Πόντοι
7.195
Ως γνωστόν, ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα! Μετά από αρκετά χρόνια γάμου, το ζευγάρι γίνεται "φίλοι και αδέρφια"...

Monadikosss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2023
Like
1.726
Πόντοι
201

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom