Νέα

Συχνότητα σεξ παντρεμένων…

• Μέλος που άνοιξε το νήμα lostv
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 291
  • Εμφανίσεις 36K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.227
Πόντοι
3.846
όχι πάντα, είναι και κάποιες που είναι πολύ επιθετικές

• Like
Αντιδράσεις: lostv
Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456
Εγω με τη δικια μου εχουμε αδερφοποιηθει πια:confused:
Ποιο σεξ
Ειναι στον ανθρωπο.Αλλοι γουσταρουν και μετα απο 10 χρονια,ειναι να εχει βρει και το κουμπι σου η αλλη

kompe

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
879
Πόντοι
96
Καλησπέρα σε ολους,Ειμαι με την ίδια γυναίκα απο τα 20 εφτασα πλέον στα 40 ! Η Σεξουαλικη μας ζωη εδω σε 4-5 χρονια ειναι σε φθίνουσα κατάσταση,Ενας απο τους λόγους ειναι οταν μπαινει στην μεση ο Εγωισμός για την οποιαδήποτε διαφωνια που αφορά στα οικογενειακά θέματα, Το ξεκίνησε αυτη το συνεχιζω εγω ,τα τελευταία 3 χρονια εχειπαρει τουλαχιστον 15 κιλα και απο μια αξιογαμητη γυναικα εχει γινει φακλανα και οτι και να της πω το γυρναει στην Τρελιτσα Κανω μια προσπάθεια να αλλαξω επαγγελματικο περιβάλλον καθως η σύζυγος εχει αμεση σχεση με αυτο,Εαν τα καταφερω θα την κανω Λουης για μια νεα αρχη.
Δεν υπάρχει μεγαλύτερη χαζομαρα απο το να εισαι σε ενα γαμο για τα παιδια , γιατι θα φτάσουμε σε μια ηλικία που τα παιδια θα μεγαλώσουν αλλα εμεις θα είμαστε κοντα στα 55-60 και θα εχει αρχισει η αντιστροφη μέτρηση

Hristos .

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2023
Like
2.468
Πόντοι
446
Πόσο συχνά κάνετε σεξ με τη σύζυγο; Εγώ πλέον, μετά από 10 χρόνια γάμου, μία φορά στους 2 μήνες… Οι πίπες κόπηκαν από καιρό, αποφεύγει να λερωθεί με σπέρμα κλπ. Ενώ κάναμε πρωκτικό σε κάθε επαφή, πλέον δεν θέλει καν επαφή. Δε με πλησιάζει ποτέ αυτή, πάντα εγώ κάνω την πρώτη κίνηση. Υπάρχουν διαστήματα που περνάει και δίμηνο χωρίς σεξ. Δεν έχει άλλον αλλά δεν με έχει πλέον όρεξη. Αν δεν υπήρχαν παιδιά στη μέση θα την είχα σουτάρει αλλά την κρατάω μόνο γι αυτά…
Τα 10 χρόνια δεν είναι και κανένα τεράστιο νούμερο σίγΗουρα η συχνότητα πέφτει όσο περνάνε τα χρόνια αλλά όχι και κάθε δύο μήνες και πάντα με δική σου πρωτοβουλία σίγουρα υπάρχει πρόβλημα και πρέπει να το βρείτε και να το αντιμετωπίσετε μαζί.Παρομοιο πρόβλημα είχε στο γάμο του και ο κολλητός του πατέρα μου και το συζητούσαν μπροστά μου και άκουσα τον πατέρα μου να του λέει ότι 64 είμαι και η γυναίκα μου 55 και υπαρχει ακόμα επαφή 2 φορές την εβδομάδα.Απο την στιγμή που λες ότι δεν υπάρχει άλλος τότε η σχέση έχει βαλτωσει εκεί φταίνε πάντα και οι δύο κάνε της μια συζήτηση και προσπαθήστε να βρείτε την λύση είναι κρίμα να λες ότι ο μόνος λόγος που μένεις στο γάμο σου είναι τα παιδιά.Ναι τα παιδιά είναι το πιο σημαντικό για τους γονεις αλλά τα παιδιά κάποια στιγμή θα πάρουν τον δρόμο τους εσείς τότε τι θα κάνετε θα είστε μέσα στο σπίτι σαν ξένοι;Η θα χωρίσετε και θα έχετε σπαταλήσει τσάμπα τόσα χρόνια;

openminded69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2022
Like
1.279
Πόντοι
201
Είμαστε παντρεμένοι 20+ χρόνια και 50+ αλλά κρατιόμαστε καλά, που είναι σημαντικό για τον αυτοσεβασμό. Η συχνότητα έχει πέσει σε μια φορά την εβδομάδα αλλά δυνατό γαμήσι. Θέλει προσπάθεια, ειδικά αν υπάρχουν ακόμη παιδιά τριγύρω, να κρατάς τη φλόγα αν θέλεις βέβαια. Έχουμε φτάσει μέχρι να πηδιόμαστε σε ξενοδοχείο, πράγμα που μας ανανέωσε απίστευτα. Θέλει προσπάθεια και φαντασία και βασικά να θέλουν και οι δύο. Η λίμπιντο της γυναίκας μετά τα 50 πέφτει και θέλει τρόπο να σου κάτσει.

nasos98

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2019
Like
12
Πόντοι
0
αν οι γυναικες σας δεν ειναι πληρως ικανοποιημενες και θελουν κατι διαφορετικο ειμαι κι εδω περα 25αρης :)

Koursaros16

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2023
Like
434
Πόντοι
21
Καλημέρα μάγκες , χωρίς να θέλω να τις τσουβαλιάσω όλες , θεωρώ ότι γυναίκα μέχρι τα 40 που δεν γαμιεται με τον άντρα της σίγουρα έχει γκόμενο .Προσωπικη απόψη

captain 69

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Like
11.788
Πόντοι
3.506
Καλησπέρα σε ολους,Ειμαι με την ίδια γυναίκα απο τα 20 εφτασα πλέον στα 40 ! Η Σεξουαλικη μας ζωη εδω σε 4-5 χρονια ειναι σε φθίνουσα κατάσταση,Ενας απο τους λόγους ειναι οταν μπαινει στην μεση ο Εγωισμός για την οποιαδήποτε διαφωνια που αφορά στα οικογενειακά θέματα, Το ξεκίνησε αυτη το συνεχιζω εγω ,τα τελευταία 3 χρονια εχειπαρει τουλαχιστον 15 κιλα και απο μια αξιογαμητη γυναικα εχει γινει φακλανα και οτι και να της πω το γυρναει στην Τρελιτσα Κανω μια προσπάθεια να αλλαξω επαγγελματικο περιβάλλον καθως η σύζυγος εχει αμεση σχεση με αυτο,Εαν τα καταφερω θα την κανω Λουης για μια νεα αρχη.
Δεν υπάρχει μεγαλύτερη χαζομαρα απο το να εισαι σε ενα γαμο για τα παιδια , γιατι θα φτάσουμε σε μια ηλικία που τα παιδια θα μεγαλώσουν αλλα εμεις θα είμαστε κοντα στα 55-60 και θα εχει αρχισει η αντιστροφη μέτρηση
Εγινα Λούης για ανάλογες αιτίες πριν πολλά χρόνια και από όσα ακολούθησαν ομολογώ ότι ήταν από τις καλύτερες επιλογές της ζωής μου. Και ας είχα και δύο παιδιά σε μικρή ηλικία. Βέβαια η πρώην γυναίκα μου αποδείχτηκε πολύ συνεννοησιμη στα μετά του διαζυγίου και τηρήθηκαν όλα όσα συμφωνήθηκαν και από αυτή και από εμένα.

noblue

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Ιαν 2006
Κριτικές
20
Like
6.022
Πόντοι
6.815
Μετά από κάποια χρόνια, η μικρή μας αποκάλυψε ότι μας είχε κάνει τσακωτους ένα βράδυ...
Πιστεύω όλοι λίγο πολύ την έχουμε πατήσει απλά άλλες φορές το πήραμε χαμπάρι και άλλες όχι.

noblue

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Ιαν 2006
Κριτικές
20
Like
6.022
Πόντοι
6.815
Σε ηλικία 50+ εγώ και 50 η γυναίκα και μετά από 35χρονια μαζί (τα 28παντρεμενοι) έχουμε επαφή 5-6 φορές το μήνα, εάν υπολογίσουμε και την χαμένη δύσκολη εβδομάδα, νομίζω είμαστε σε καλά επίπεδα παρόλα τα καθημερινά θέματα που έχουμε να αντιμετωπίσουμε.
Βέβαια λόγω ότι θα ήθελα λίγο παραπάνω, κάνω και κάποιες καταδρομικές σε οίκους.

George Alpha

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2018
Like
6.881
Πόντοι
1.056
Στο είπα κιόλας!!! Δεν σε κράζω!!! Αλλά θέλει δουλίτσα ρε αγόρι!!! Αν φυσικά θέλεις να την ξανακάνεις να ουρλιάζει!!!
Αν μπορούσα να σου γράψω τι έχω περάσει και τι έχω κάνει για να φτάσω εδώ... Τώρα όμως, λίγο πριν το τέλος της διαδρομής (είμαι πάνω από 50) δε φαντάζεσαι σε τι επίπεδα έχουμε φτάσει ως ζευγάρι!!! Μόνο να σκεφτείς ότι πριν μερικά χρόνια δεν ήθελε να την ακουμπάω καθόλου!!! Κι όλα αυτά από μια γαμημένη ορμόνη!!! Αλλά κι εγώ;;; Εργάτης!!! Την έκανα να με ερωτευτεί από την αρχή!!!
Δωσε μερικες συμβουλες για εμας τους νεοτερους, μονο καλο θα κανεις για τα νεα ζευγαρια..

Ακουγεσαι σοβαρος ανθρωπος και καποιος που εχει προσπαθησει πολυ!

Bratan2024

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2022
Κριτικές
1
Like
916
Πόντοι
81
Πόσο συχνά κάνετε σεξ με τη σύζυγο; Εγώ πλέον, μετά από 10 χρόνια γάμου, μία φορά στους 2 μήνες… Οι πίπες κόπηκαν από καιρό, αποφεύγει να λερωθεί με σπέρμα κλπ. Ενώ κάναμε πρωκτικό σε κάθε επαφή, πλέον δεν θέλει καν επαφή. Δε με πλησιάζει ποτέ αυτή, πάντα εγώ κάνω την πρώτη κίνηση. Υπάρχουν διαστήματα που περνάει και δίμηνο χωρίς σεξ. Δεν έχει άλλον αλλά δεν με έχει πλέον όρεξη. Αν δεν υπήρχαν παιδιά στη μέση θα την είχα σουτάρει αλλά την κρατάω μόνο γι αυτά…
Οι περισσότεροι παντρεμένοι έτσι είναι φίλε μη σκας. Κοίτα τον εαυτο να είσαι εσύ καλά και να αισθάνεσαι καλά, εξωτερικά και εσωτερικά και αναπλήρωσε το σεξ αλλού. Η ζωή είναι μικρή για να κατσεις να προβληματιστεις γιατί και πώς και αν και αφού για μια γυναίκα.

giovanni845

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2010
Like
309
Πόντοι
26
Καλημέρα μάγκες , χωρίς να θέλω να τις τσουβαλιάσω όλες , θεωρώ ότι γυναίκα μέχρι τα 40 που δεν γαμιεται με τον άντρα της σίγουρα έχει γκόμενο .Προσωπικη απόψη
Συμφωνώ και προσυπογράφω.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.417
Πόντοι
2.356
Διαβάζοντας τέτοια σχόλια, λέω στον εαυτό μου οταν νιώθω αποτυχημένος που στα 40 μου δεν έχω παντρευτεί και δεν έχω κάνει παιδιά: ΝΑ, ΔΕΣ ΕΔΩ!

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.227
Πόντοι
3.846
Δεν είσαι μόνος. Επίσης κοίτα πόσοι στην ηλικία σου έχουν γάμο, παιδιά και διαζύγιο.

PANAGIOTIS!

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2019
Like
97
Πόντοι
0
καλημέρα,
με το πλήρωμα του χρόνου έρχεται ο κορεσμός σε οτιδήποτε όχι μόνο στο sex με την γυναίκα σου ...
δεν είναι απαραίτητο, δηλαδή να υπάρχει πρόβλημα στο γάμο..
ώς ένα βαθμό, η μείωση του αριθμού που βρίσκεσαι με την γυναίκα σου είναι φυσιολογικό

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.189
Πόντοι
2.356
Διαβάζοντας τέτοια σχόλια, λέω στον εαυτό μου οταν νιώθω αποτυχημένος που στα 40 μου δεν έχω παντρευτεί και δεν έχω κάνει παιδιά: ΝΑ, ΔΕΣ ΕΔΩ!
Τύπε, τα πράγματα είναι ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ.

ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ

Φαντάσου να έτρωγες κάθε μέρα κουνουπίδι (βλέπε μπάζο) :2funny: ή την ακριβότερη άπαχη μοσχαρίσια μπριζόλα (βλέπε Ζιζέλ).

Δε θα είχες σιχαθεί τη ζωή σου κάποια στιγμή, είτε το ένα ήταν είτε το άλλο; :confused: :confused:

Θυμάται κανείς "το κουρδιστό πορτοκάλι";

Y13

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
5.252
Πόντοι
1.056
Around 55 both ! μετά από 28 χρόνια σχέση, 24 γάμου, άνευ τέκνων !!! σε διακοπές, εκδρομικά ΠΣΚ, εκτός ρουτίνας, μπορεί και 2πλο καθημερινά, στην ρουτίνα σπιτιού με ότι αυτό συνεπάγεται ! το 10ημερο φαντάζει ιδανικό !

Mystery X

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
4
Like
9.262
Πόντοι
2.306
Around 55 both ! μετά από 28 χρόνια σχέση, 24 γάμου, άνευ τέκνων !!! σε διακοπές, εκδρομικά ΠΣΚ, εκτός ρουτίνας, μπορεί και 2πλο καθημερινά, στην ρουτίνα σπιτιού με ότι αυτό συνεπάγεται ! το 10ημερο φαντάζει ιδανικό !
Όπως το πες.
Χωρίς παιδιά.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom