You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Συχνότητα σεξ παντρεμένων…
- Μέλος που άνοιξε το νήμα lostv
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 291
- Εμφανίσεις 36K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Διαγραμμένο μέλος 234310
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Αυγ 2023
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.793
- Πόντοι
- 456
Ειναι στον ανθρωπο.Αλλοι γουσταρουν και μετα απο 10 χρονια,ειναι να εχει βρει και το κουμπι σου η αλληΕγω με τη δικια μου εχουμε αδερφοποιηθει πια
Ποιο σεξ
Καλησπέρα σε ολους,Ειμαι με την ίδια γυναίκα απο τα 20 εφτασα πλέον στα 40 ! Η Σεξουαλικη μας ζωη εδω σε 4-5 χρονια ειναι σε φθίνουσα κατάσταση,Ενας απο τους λόγους ειναι οταν μπαινει στην μεση ο Εγωισμός για την οποιαδήποτε διαφωνια που αφορά στα οικογενειακά θέματα, Το ξεκίνησε αυτη το συνεχιζω εγω ,τα τελευταία 3 χρονια εχειπαρει τουλαχιστον 15 κιλα και απο μια αξιογαμητη γυναικα εχει γινει φακλανα και οτι και να της πω το γυρναει στην Τρελιτσα Κανω μια προσπάθεια να αλλαξω επαγγελματικο περιβάλλον καθως η σύζυγος εχει αμεση σχεση με αυτο,Εαν τα καταφερω θα την κανω Λουης για μια νεα αρχη.
Δεν υπάρχει μεγαλύτερη χαζομαρα απο το να εισαι σε ενα γαμο για τα παιδια , γιατι θα φτάσουμε σε μια ηλικία που τα παιδια θα μεγαλώσουν αλλα εμεις θα είμαστε κοντα στα 55-60 και θα εχει αρχισει η αντιστροφη μέτρηση
Δεν υπάρχει μεγαλύτερη χαζομαρα απο το να εισαι σε ενα γαμο για τα παιδια , γιατι θα φτάσουμε σε μια ηλικία που τα παιδια θα μεγαλώσουν αλλα εμεις θα είμαστε κοντα στα 55-60 και θα εχει αρχισει η αντιστροφη μέτρηση
Τα 10 χρόνια δεν είναι και κανένα τεράστιο νούμερο σίγΗουρα η συχνότητα πέφτει όσο περνάνε τα χρόνια αλλά όχι και κάθε δύο μήνες και πάντα με δική σου πρωτοβουλία σίγουρα υπάρχει πρόβλημα και πρέπει να το βρείτε και να το αντιμετωπίσετε μαζί.Παρομοιο πρόβλημα είχε στο γάμο του και ο κολλητός του πατέρα μου και το συζητούσαν μπροστά μου και άκουσα τον πατέρα μου να του λέει ότι 64 είμαι και η γυναίκα μου 55 και υπαρχει ακόμα επαφή 2 φορές την εβδομάδα.Απο την στιγμή που λες ότι δεν υπάρχει άλλος τότε η σχέση έχει βαλτωσει εκεί φταίνε πάντα και οι δύο κάνε της μια συζήτηση και προσπαθήστε να βρείτε την λύση είναι κρίμα να λες ότι ο μόνος λόγος που μένεις στο γάμο σου είναι τα παιδιά.Ναι τα παιδιά είναι το πιο σημαντικό για τους γονεις αλλά τα παιδιά κάποια στιγμή θα πάρουν τον δρόμο τους εσείς τότε τι θα κάνετε θα είστε μέσα στο σπίτι σαν ξένοι;Η θα χωρίσετε και θα έχετε σπαταλήσει τσάμπα τόσα χρόνια;Πόσο συχνά κάνετε σεξ με τη σύζυγο; Εγώ πλέον, μετά από 10 χρόνια γάμου, μία φορά στους 2 μήνες… Οι πίπες κόπηκαν από καιρό, αποφεύγει να λερωθεί με σπέρμα κλπ. Ενώ κάναμε πρωκτικό σε κάθε επαφή, πλέον δεν θέλει καν επαφή. Δε με πλησιάζει ποτέ αυτή, πάντα εγώ κάνω την πρώτη κίνηση. Υπάρχουν διαστήματα που περνάει και δίμηνο χωρίς σεξ. Δεν έχει άλλον αλλά δεν με έχει πλέον όρεξη. Αν δεν υπήρχαν παιδιά στη μέση θα την είχα σουτάρει αλλά την κρατάω μόνο γι αυτά…
openminded69
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Αυγ 2022
- Like
- 1.279
- Πόντοι
- 201
Είμαστε παντρεμένοι 20+ χρόνια και 50+ αλλά κρατιόμαστε καλά, που είναι σημαντικό για τον αυτοσεβασμό. Η συχνότητα έχει πέσει σε μια φορά την εβδομάδα αλλά δυνατό γαμήσι. Θέλει προσπάθεια, ειδικά αν υπάρχουν ακόμη παιδιά τριγύρω, να κρατάς τη φλόγα αν θέλεις βέβαια. Έχουμε φτάσει μέχρι να πηδιόμαστε σε ξενοδοχείο, πράγμα που μας ανανέωσε απίστευτα. Θέλει προσπάθεια και φαντασία και βασικά να θέλουν και οι δύο. Η λίμπιντο της γυναίκας μετά τα 50 πέφτει και θέλει τρόπο να σου κάτσει.
Koursaros16
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Δεκ 2023
- Like
- 434
- Πόντοι
- 21
Καλημέρα μάγκες , χωρίς να θέλω να τις τσουβαλιάσω όλες , θεωρώ ότι γυναίκα μέχρι τα 40 που δεν γαμιεται με τον άντρα της σίγουρα έχει γκόμενο .Προσωπικη απόψη
captain 69
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Αυγ 2015
- Like
- 11.788
- Πόντοι
- 3.506
Εγινα Λούης για ανάλογες αιτίες πριν πολλά χρόνια και από όσα ακολούθησαν ομολογώ ότι ήταν από τις καλύτερες επιλογές της ζωής μου. Και ας είχα και δύο παιδιά σε μικρή ηλικία. Βέβαια η πρώην γυναίκα μου αποδείχτηκε πολύ συνεννοησιμη στα μετά του διαζυγίου και τηρήθηκαν όλα όσα συμφωνήθηκαν και από αυτή και από εμένα.Καλησπέρα σε ολους,Ειμαι με την ίδια γυναίκα απο τα 20 εφτασα πλέον στα 40 ! Η Σεξουαλικη μας ζωη εδω σε 4-5 χρονια ειναι σε φθίνουσα κατάσταση,Ενας απο τους λόγους ειναι οταν μπαινει στην μεση ο Εγωισμός για την οποιαδήποτε διαφωνια που αφορά στα οικογενειακά θέματα, Το ξεκίνησε αυτη το συνεχιζω εγω ,τα τελευταία 3 χρονια εχειπαρει τουλαχιστον 15 κιλα και απο μια αξιογαμητη γυναικα εχει γινει φακλανα και οτι και να της πω το γυρναει στην Τρελιτσα Κανω μια προσπάθεια να αλλαξω επαγγελματικο περιβάλλον καθως η σύζυγος εχει αμεση σχεση με αυτο,Εαν τα καταφερω θα την κανω Λουης για μια νεα αρχη.
BestNotGeorge
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2023
- Like
- 1.135
- Πόντοι
- 206
Tον έχετε κλέψει (τον ύπνο) ενώ πηδάτε την γυναίκα σας ?
Μια φορά μου έτυχε, ισχυρίζεται ότι ροχάλησα κιόλας.
Μια φορά μου έτυχε, ισχυρίζεται ότι ροχάλησα κιόλας.
noblue
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 9 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 20
- Like
- 6.022
- Πόντοι
- 6.815
Πιστεύω όλοι λίγο πολύ την έχουμε πατήσει απλά άλλες φορές το πήραμε χαμπάρι και άλλες όχι.Μετά από κάποια χρόνια, η μικρή μας αποκάλυψε ότι μας είχε κάνει τσακωτους ένα βράδυ...
noblue
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 9 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 20
- Like
- 6.022
- Πόντοι
- 6.815
Σε ηλικία 50+ εγώ και 50 η γυναίκα και μετά από 35χρονια μαζί (τα 28παντρεμενοι) έχουμε επαφή 5-6 φορές το μήνα, εάν υπολογίσουμε και την χαμένη δύσκολη εβδομάδα, νομίζω είμαστε σε καλά επίπεδα παρόλα τα καθημερινά θέματα που έχουμε να αντιμετωπίσουμε.
Βέβαια λόγω ότι θα ήθελα λίγο παραπάνω, κάνω και κάποιες καταδρομικές σε οίκους.
Βέβαια λόγω ότι θα ήθελα λίγο παραπάνω, κάνω και κάποιες καταδρομικές σε οίκους.
George Alpha
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2018
- Like
- 6.881
- Πόντοι
- 1.056
Δωσε μερικες συμβουλες για εμας τους νεοτερους, μονο καλο θα κανεις για τα νεα ζευγαρια..Στο είπα κιόλας!!! Δεν σε κράζω!!! Αλλά θέλει δουλίτσα ρε αγόρι!!! Αν φυσικά θέλεις να την ξανακάνεις να ουρλιάζει!!!
Αν μπορούσα να σου γράψω τι έχω περάσει και τι έχω κάνει για να φτάσω εδώ... Τώρα όμως, λίγο πριν το τέλος της διαδρομής (είμαι πάνω από 50) δε φαντάζεσαι σε τι επίπεδα έχουμε φτάσει ως ζευγάρι!!! Μόνο να σκεφτείς ότι πριν μερικά χρόνια δεν ήθελε να την ακουμπάω καθόλου!!! Κι όλα αυτά από μια γαμημένη ορμόνη!!! Αλλά κι εγώ;;; Εργάτης!!! Την έκανα να με ερωτευτεί από την αρχή!!!
Ακουγεσαι σοβαρος ανθρωπος και καποιος που εχει προσπαθησει πολυ!
Bratan2024
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιουλ 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 916
- Πόντοι
- 81
Οι περισσότεροι παντρεμένοι έτσι είναι φίλε μη σκας. Κοίτα τον εαυτο να είσαι εσύ καλά και να αισθάνεσαι καλά, εξωτερικά και εσωτερικά και αναπλήρωσε το σεξ αλλού. Η ζωή είναι μικρή για να κατσεις να προβληματιστεις γιατί και πώς και αν και αφού για μια γυναίκα.Πόσο συχνά κάνετε σεξ με τη σύζυγο; Εγώ πλέον, μετά από 10 χρόνια γάμου, μία φορά στους 2 μήνες… Οι πίπες κόπηκαν από καιρό, αποφεύγει να λερωθεί με σπέρμα κλπ. Ενώ κάναμε πρωκτικό σε κάθε επαφή, πλέον δεν θέλει καν επαφή. Δε με πλησιάζει ποτέ αυτή, πάντα εγώ κάνω την πρώτη κίνηση. Υπάρχουν διαστήματα που περνάει και δίμηνο χωρίς σεξ. Δεν έχει άλλον αλλά δεν με έχει πλέον όρεξη. Αν δεν υπήρχαν παιδιά στη μέση θα την είχα σουτάρει αλλά την κρατάω μόνο γι αυτά…
giovanni845
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2010
- Like
- 309
- Πόντοι
- 26
Συμφωνώ και προσυπογράφω.Καλημέρα μάγκες , χωρίς να θέλω να τις τσουβαλιάσω όλες , θεωρώ ότι γυναίκα μέχρι τα 40 που δεν γαμιεται με τον άντρα της σίγουρα έχει γκόμενο .Προσωπικη απόψη
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 3
- Like
- 6.417
- Πόντοι
- 2.356
Διαβάζοντας τέτοια σχόλια, λέω στον εαυτό μου οταν νιώθω αποτυχημένος που στα 40 μου δεν έχω παντρευτεί και δεν έχω κάνει παιδιά: ΝΑ, ΔΕΣ ΕΔΩ!Καλησπέρα σε ολους,Ειμαι με την ίδια γυναίκα απο τα 20 εφτασα πλέον στα 40 ! Η Σεξουαλικη μας ζωη εδω σε 4-5 χρονια ειναι σε φθίνουσα κατάσταση,Ενας απο τους λόγους ειναι οταν μπαινει στην μεση ο Εγωισμός για την οποιαδήποτε διαφωνια που αφορά στα οικογενειακά θέματα, Το ξεκίνησε αυτη το συνεχιζω εγω ,τα τελευταία 3 χρονια εχειπαρει τουλαχιστον 15 κιλα και απο μια αξιογαμητη γυναικα εχει γινει φακλανα και οτι και να της πω το γυρναει στην Τρελιτσα Κανω μια προσπάθεια να αλλαξω επαγγελματικο περιβάλλον καθως η σύζυγος εχει αμεση σχεση με αυτο,Εαν τα καταφερω θα την κανω Λουης για μια νεα αρχη.
PANAGIOTIS!
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Δεκ 2019
- Like
- 97
- Πόντοι
- 0
καλημέρα,
με το πλήρωμα του χρόνου έρχεται ο κορεσμός σε οτιδήποτε όχι μόνο στο sex με την γυναίκα σου ...
δεν είναι απαραίτητο, δηλαδή να υπάρχει πρόβλημα στο γάμο..
ώς ένα βαθμό, η μείωση του αριθμού που βρίσκεσαι με την γυναίκα σου είναι φυσιολογικό
με το πλήρωμα του χρόνου έρχεται ο κορεσμός σε οτιδήποτε όχι μόνο στο sex με την γυναίκα σου ...
δεν είναι απαραίτητο, δηλαδή να υπάρχει πρόβλημα στο γάμο..
ώς ένα βαθμό, η μείωση του αριθμού που βρίσκεσαι με την γυναίκα σου είναι φυσιολογικό
Rand0m1
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2019
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6.189
- Πόντοι
- 2.356
Τύπε, τα πράγματα είναι ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ.Διαβάζοντας τέτοια σχόλια, λέω στον εαυτό μου οταν νιώθω αποτυχημένος που στα 40 μου δεν έχω παντρευτεί και δεν έχω κάνει παιδιά: ΝΑ, ΔΕΣ ΕΔΩ!
ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ
Φαντάσου να έτρωγες κάθε μέρα κουνουπίδι (βλέπε μπάζο) ή την ακριβότερη άπαχη μοσχαρίσια μπριζόλα (βλέπε Ζιζέλ).
Δε θα είχες σιχαθεί τη ζωή σου κάποια στιγμή, είτε το ένα ήταν είτε το άλλο;
Θυμάται κανείς "το κουρδιστό πορτοκάλι";
Mystery X
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 9.262
- Πόντοι
- 2.306
Όπως το πες.Around 55 both ! μετά από 28 χρόνια σχέση, 24 γάμου, άνευ τέκνων !!! σε διακοπές, εκδρομικά ΠΣΚ, εκτός ρουτίνας, μπορεί και 2πλο καθημερινά, στην ρουτίνα σπιτιού με ότι αυτό συνεπάγεται ! το 10ημερο φαντάζει ιδανικό !
Χωρίς παιδιά.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 192
- Εμφανίσεις
- 31K
- Απαντήσεις
- 269
- Εμφανίσεις
- 25K