Νέα

Συχνότητα σεξ παντρεμένων…

• Μέλος που άνοιξε το νήμα lostv
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 291
  • Εμφανίσεις 36K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

gamawmetiskaltses

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2023
Like
17.285
Πόντοι
2.256
Δίκιο έχεις που με κράζεις! Είμαι εμφανίσιμος αλλά όπως είπες πλέον όλα έχουν γίνει στεγνά επαγγελματικά
Στο είπα κιόλας!!! Δεν σε κράζω!!! Αλλά θέλει δουλίτσα ρε αγόρι!!! Αν φυσικά θέλεις να την ξανακάνεις να ουρλιάζει!!!
Αν μπορούσα να σου γράψω τι έχω περάσει και τι έχω κάνει για να φτάσω εδώ... Τώρα όμως, λίγο πριν το τέλος της διαδρομής (είμαι πάνω από 50) δε φαντάζεσαι σε τι επίπεδα έχουμε φτάσει ως ζευγάρι!!! Μόνο να σκεφτείς ότι πριν μερικά χρόνια δεν ήθελε να την ακουμπάω καθόλου!!! Κι όλα αυτά από μια γαμημένη ορμόνη!!! Αλλά κι εγώ;;; Εργάτης!!! Την έκανα να με ερωτευτεί από την αρχή!!!

GiorgosGreko

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2023
Like
228
Πόντοι
21
Έλα μου ντε… Την ίδια απορία έχω και εγώ… 38 και να μην έχει όρεξη…
Φίλε είσαι τάρανδος δεν παίζει 38 να μην έχει όρεξη να μου πεις 50+ να πω ΟΚ.. παίζουν πάρα πολλά μιλφάκια που ψάχνονται και βρίσκουν πολύ ξεπέτα η και σχέση .... να ξες βέβαια είναι ανάλογα τον άνθρωπο, άμα πηγαίνει έξω με της φίλες της είναι κόκκινη σημαία το ίδιο και το αν πας εσύ ταξίδια η λυπείς από το σπίτι για πολλές ώρες ... έχω πάρει μιλφάρα 40+ μέσα στο σπίτι της δεν ξέρω αν ήταν ακόμη παντρεμένη ή σε διάσταση όπως ισχυρίστηκε αλλά η τύπισσα ήταν λυσσάρα ακόμη και για τα δικά μου δεδομένα που δεν κουράζομε εύκολα με ξεζούμισε

• Like
Αντιδράσεις: lostv
Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456
Πόσο συχνά κάνετε σεξ με τη σύζυγο; Εγώ πλέον, μετά από 10 χρόνια γάμου, μία φορά στους 2 μήνες… Οι πίπες κόπηκαν από καιρό, αποφεύγει να λερωθεί με σπέρμα κλπ. Ενώ κάναμε πρωκτικό σε κάθε επαφή, πλέον δεν θέλει καν επαφή. Δε με πλησιάζει ποτέ αυτή, πάντα εγώ κάνω την πρώτη κίνηση. Υπάρχουν διαστήματα που περνάει και δίμηνο χωρίς σεξ. Δεν έχει άλλον αλλά δεν με έχει πλέον όρεξη. Αν δεν υπήρχαν παιδιά στη μέση θα την είχα σουτάρει αλλά την κρατάω μόνο γι αυτά…
10 χρονια με την ιδια θα ειχα φουνταρει απο την ακροπολη

diogenis_c

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Like
2.278
Πόντοι
456
Οι περισσοτερες οχι,αλλες ομως που έχουν αναγκη το βρίσκουν ευκολα και σκυλοπηδιουνται.
Ανάγκη έχουν όσες έχουν συνηθίσει τον πούτσο από μικρές. Οι άλλες δεν έχουν ανακαλύψει ακόμα αυτή την ανάγκη τους. Τώρα που οι γάμοι λιγοστεύουν και το σεξ θεωρείται βιασμός ίσως και να μην βρεθεί ποτέ κανένας να τις κάνει "γυναίκες".

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.549
Πόντοι
4.615
Θεωρώ πως και εκτός γάμου (σε μία απλή σχέση) με το χρόνο το σεξ μειώνεται. Το ''μία φορά σεξ το δίμηνο'' μου ακούγεται πολύ λίγο για την ηλικία των 38.
Συνηθίζω να λέω το εξής: προσπαθήστε να γίνετε εραστές ξανά, κάντε κάτι διαφορετικό, δώστε φαντασία στις συνευρέσεις σας, ξεφύγετε από το συζυγικό πλαίσιο. Δώσε στη σύζυγο ένα ραντεβού σε ξενοδοχείο ημιδιαμονής, αφήστε κάπου αλλού τα παιδιά για ένα βράδυ, κάντε το σεξ κάτι άλλο εκτός από μία δεκάλεπτη υποχρέωση που πρέπει να γίνει εξ ανάγκης και μόνο.

diogenis_c

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Like
2.278
Πόντοι
456
Όσοι έχουν παιδιά και τα μεγαλώνουν με το σύγχρονο τρόπο, παρακαλάνε πότε να τελειώσει η ζωή. Τι χρόνο για σεξ και ξενοδοχεία ημιδιαμονής.

diogenis_c

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Like
2.278
Πόντοι
456
Εγω την ωρα που θα κοιμοταν θα την αλοιφα με τεστοστερονη,αν ανεβει η ορμονη δεν θα κρατιέται, βέβαια υπαρχειο φοβος οτι μετα μπορει να πηδιεται και με τον ντελιβερα..
Γενικα θελει ελεγχο ορμονων
Μετά όμως δεν φοβάσαι μην τη "βρίσκει" μόνο με το τρίψιμο; Ή μήπως και αυτό το θεωρείς σεξ;

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.227
Πόντοι
3.846
Μετα την εγκυμοσύνη επειδή οι ορμόνες γίνονται ό,τι να 'ναι μπορεί η γυναίκα να χάσει τη διάθεση για το σεξ. Αλλά αυτό θα διαρκούσε για μερικούς μήνες. Πόσο καιρός έχεις περάσει από την τελευταία εγκυμοσύνη;

gamawmetiskaltses

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2023
Like
17.285
Πόντοι
2.256
Εγω την ωρα που θα κοιμοταν θα την αλοιφα με τεστοστερονη,αν ανεβει η ορμονη δεν θα κρατιέται, βέβαια υπαρχειο φοβος οτι μετα μπορει να πηδιεται και με τον ντελιβερα..
Γενικα θελει ελεγχο ορμονων
Γιατί να κάνεις κάτι μόνος σου με φόβο να τα κάνεις χειρότερα ενώ μπορείς ιατρικά και ελεγχόμενα να βρεις λύση στο πρόβλημα;;;
Κι αν είναι ψυχολογικοί οι λόγοι που δε θέλει σεξ;;; Θα την αλοίψεις τέστο εν αγνοία της και όταν λείπεις θα φουντάρει από το μπαλκόνι!!! Σας παρακαλώ πολύ μη σκέφτεστε σαν 15χρονα.

OP
OP
L

lostv

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2024
Like
31
Πόντοι
0
Μετα την εγκυμοσύνη επειδή οι ορμόνες γίνονται ό,τι να 'ναι μπορεί η γυναίκα να χάσει τη διάθεση για το σεξ. Αλλά αυτό θα διαρκούσε για μερικούς μήνες. Πόσο καιρός έχεις περάσει από την τελευταία εγκυμοσύνη;
7 χρόνια…

slayer123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2022
Κριτικές
8
Like
4.934
Πόντοι
736
Πόσο συχνά κάνετε σεξ με τη σύζυγο; Εγώ πλέον, μετά από 10 χρόνια γάμου, μία φορά στους 2 μήνες… Οι πίπες κόπηκαν από καιρό, αποφεύγει να λερωθεί με σπέρμα κλπ. Ενώ κάναμε πρωκτικό σε κάθε επαφή, πλέον δεν θέλει καν επαφή. Δε με πλησιάζει ποτέ αυτή, πάντα εγώ κάνω την πρώτη κίνηση. Υπάρχουν διαστήματα που περνάει και δίμηνο χωρίς σεξ. Δεν έχει άλλον αλλά δεν με έχει πλέον όρεξη. Αν δεν υπήρχαν παιδιά στη μέση θα την είχα σουτάρει αλλά την κρατάω μόνο γι αυτά…
Οι γυναικες μετα τα παιδια αλλαζουν παρα πολυ.
Βγες κανενα ραντεβου μαζι της τις τελευταιας στιγμης,ποτισε την!
Αλλαξτε καθημερινοτητα!
Αμα εχεις καποιον να κρατησει και τα παιδια ενα βραδυ.
Πρεπει να της βγαλεις απο το μυαλο την καθημερινοτητα της!

Γνωμη μου:hi:

BestNotGeorge

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2023
Like
1.135
Πόντοι
206
Tο διαδρομάτο sex το ξέρετε ?

Στην αρχή το sex είναι παντού, μέσα-έξω από το σπίτι, στην κουζίνα, το μπάνιο κλπ
Μετά μεταναστεύει στην κρεββατοκάμαρα, το ψυγείο είναι κοντά, η τουαλέτα δίπλα και το στρώμα μαλακό.

Μετά το sex γίνεται διαδρομάτο.
Διασταυρώνονται οι 2 στον διάδρομο και λέει ό ένας στον άλλο
Αι γαμήσου.

REGGAS

Μέγας
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Like
14.079
Πόντοι
3.506
Οι γυναικες μετα τα παιδια αλλαζουν παρα πολυ.
Βγες κανενα ραντεβου μαζι της τις τελευταιας στιγμης,ποτισε την!
Αλλαξτε καθημερινοτητα!
Αμα εχεις καποιον να κρατησει και τα παιδια ενα βραδυ.
Πρεπει να της βγαλεις απο το μυαλο την καθημερινοτητα της!

Γνωμη μου:hi:
Η ρουτινα ειναι το απολυτο αντικαυλωτικο.
Απο το σεξ με καυλα εσωρουχα στο σεξ με πιτζαμες!

Bleach

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Φεβ 2008
Κριτικές
31
Like
4.247
Πόντοι
5.595
Στο είπα κιόλας!!! Δεν σε κράζω!!! Αλλά θέλει δουλίτσα ρε αγόρι!!! Αν φυσικά θέλεις να την ξανακάνεις να ουρλιάζει!!!
Αν μπορούσα να σου γράψω τι έχω περάσει και τι έχω κάνει για να φτάσω εδώ... Τώρα όμως, λίγο πριν το τέλος της διαδρομής (είμαι πάνω από 50) δε φαντάζεσαι σε τι επίπεδα έχουμε φτάσει ως ζευγάρι!!! Μόνο να σκεφτείς ότι πριν μερικά χρόνια δεν ήθελε να την ακουμπάω καθόλου!!! Κι όλα αυτά από μια γαμημένη ορμόνη!!! Αλλά κι εγώ;;; Εργάτης!!! Την έκανα να με ερωτευτεί από την αρχή!!!
Συναγωνιστη μπορεις να πεις αν θυμασαι, τι ειδους χαπι ηταν αυτο που πηρε για τη ρυθμιση των ορμονων; αντισυλληπτικο πχ ή θυροειδη;
Κοιταξτε, οσοι εχουν παιδια, ειναι δυσκολα τα πραγματα στα ερωτικα, το μυαλο της γυναικας πεφτει συνεχως (κακως) σε αυτα.
Αλλα κι εμεις που δεν εχουμε, επειδη αυτες ειναι εγκεφαλικες περισσοτερο απο εμας , μολις δεσουν τον γαϊδαρο τους, ηρεμουν σεξουαλικα. Δεν ειναι τυχαιο πως στην αρχη καθε μου σχεσης ολες γαμιουνταν σαν πορνοσταρ, και οσο περνουσε ο καιρος, κοβονταν ολα τα κολπα ενα-ενα.
Θεωρω δεδομενο οτι προσεχουμε την εμφανιση μας, την υγιεινη μας, τη συμπεριφορα μας. Αν πχ ενα ζευγαρι ειναι συνεχεια σε κοντρα, δεν υπαρχει περιπτωση να θελει σεξ κανενας απο τους δυο . Το μεγαλο θεμα στο γαμο το δημιουργουν οι γυναικες, με την αρνηση τους να συμμετασχουν ενεργα στο σεξουαλικο κομματι.

ΤΙΜΩΡΟΣ(1)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
3.021
Πόντοι
456
Όσοι έχουν παιδιά και τα μεγαλώνουν με το σύγχρονο τρόπο, παρακαλάνε πότε να τελειώσει η ζωή. Τι χρόνο για σεξ και ξενοδοχεία ημιδιαμονής.
Παιδια για να κανεις η πρεπει παραδοσιακα η γυναικα να μη δουλευει και να τα μεγαλωνει αυτη οπως γινοταν παλια
Η πρεπει να σαι λεφτας και να τα μεγαλωνει η νταντα
Αυτο που δουλευουν και οι δυο και μετα γυρνανε σπιτι και εχουν και παιδια + σπιτι ειναι τρελλα
Δε σου μενει χρονος ουτε να κλασεις οχι για σεξ

cockoras69

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2022
Like
233
Πόντοι
20
15 χρόνια μαζί και τα 8 παντρεμένοι με ένα παιδί. Μετά απο 2,5 χρόνια με την επιλόχειο κατάθλιψη και αρκετή υπομονή φτάσαμε στο 1-2 φορές τη βδομάδα..(μηχανικά μεν αλλά γινεται).

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456
15 χρόνια μαζί και τα 8 παντρεμένοι με ένα παιδί. Μετά απο 2,5 χρόνια με την επιλόχειο κατάθλιψη και αρκετή υπομονή φτάσαμε στο 1-2 φορές τη βδομάδα..(μηχανικά μεν αλλά γινεται).
ηρωας

gamawmetiskaltses

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2023
Like
17.285
Πόντοι
2.256
Συναγωνιστη μπορεις να πεις αν θυμασαι, τι ειδους χαπι ηταν αυτο που πηρε για τη ρυθμιση των ορμονων; αντισυλληπτικο πχ ή θυροειδη;
Κοιταξτε, οσοι εχουν παιδια, ειναι δυσκολα τα πραγματα στα ερωτικα, το μυαλο της γυναικας πεφτει συνεχως (κακως) σε αυτα.
Αλλα κι εμεις που δεν εχουμε, επειδη αυτες ειναι εγκεφαλικες περισσοτερο απο εμας , μολις δεσουν τον γαϊδαρο τους, ηρεμουν σεξουαλικα. Δεν ειναι τυχαιο πως στην αρχη καθε μου σχεσης ολες γαμιουνταν σαν πορνοσταρ, και οσο περνουσε ο καιρος, κοβονταν ολα τα κολπα ενα-ενα.
Θεωρω δεδομενο οτι προσεχουμε την εμφανιση μας, την υγιεινη μας, τη συμπεριφορα μας. Αν πχ ενα ζευγαρι ειναι συνεχεια σε κοντρα, δεν υπαρχει περιπτωση να θελει σεξ κανενας απο τους δυο . Το μεγαλο θεμα στο γαμο το δημιουργουν οι γυναικες, με την αρνηση τους να συμμετασχουν ενεργα στο σεξουαλικο κομματι.
Ένα πάμφθηνο τύπου αντισυλληπτικό, με ημέρες, ξέρεις κάθε μέρα άλλο, αλλά πολύ ήπιο! Το γράφει κιόλας μέσα, μας το είπε κι ο γιατρός ότι δεν μπορείς να βασιστείς σε αυτό για αντισύλληψη!!
Δεν είχε παρενέργειες!!! Στα 2 κουτιά η λίμπιντο επανήλθε και δεν πήρε άλλο, πάντα με τη σύμφωνη γνώμη του γιατρού.

steath

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2017
Κριτικές
1
Like
612
Πόντοι
81
την γνωρίζεις τσόντα και σου κάνει γλυφοκώλια και μετά βαριέται να κάνει σεξ. Νομιζω ότι έχει δίκιο που λέει ο συνάδελφος αλλαξε την καθημερινοτητα της.
Βγαλτην ραντεβου, ποτισε την. Αλλα αν ήταν να πάω να ξαναρίξω την γυναίκα μου, δεν θα παντρευομουν, αλλα θα γνωριζα συνέχεια άλλα μουνακια που θα με καυλωναν καθημερινά.
και ξερουν οι πουτανες οτι μπορεις να τις κερατώσεις και εκει παιζουν και τις δυσκολες, αντι να σε πιπωνουν καθε μερα πριν πας στην δουλεια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom