Νέα

Συχνότητα σεξ παντρεμένων…

• Μέλος που άνοιξε το νήμα lostv
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 291
  • Εμφανίσεις 36K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

diogenis_c

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Like
2.278
Πόντοι
456
και ξερουν οι πουτανες οτι μπορεις να τις κερατώσεις και εκει παιζουν και τις δυσκολες, αντι να σε πιπωνουν καθε μερα πριν πας στην δουλεια.
Σταρχίδια τους, σε έχουν δεμένο με τη διατροφή.

steath

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2017
Κριτικές
1
Like
612
Πόντοι
81

poytsoskampilo

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2016
Κριτικές
2
Like
407
Πόντοι
21
Πόσο συχνά κάνετε σεξ με τη σύζυγο; Εγώ πλέον, μετά από 10 χρόνια γάμου, μία φορά στους 2 μήνες… Οι πίπες κόπηκαν από καιρό, αποφεύγει να λερωθεί με σπέρμα κλπ. Ενώ κάναμε πρωκτικό σε κάθε επαφή, πλέον δεν θέλει καν επαφή. Δε με πλησιάζει ποτέ αυτή, πάντα εγώ κάνω την πρώτη κίνηση. Υπάρχουν διαστήματα που περνάει και δίμηνο χωρίς σεξ. Δεν έχει άλλον αλλά δεν με έχει πλέον όρεξη. Αν δεν υπήρχαν παιδιά στη μέση θα την είχα σουτάρει αλλά την κρατάω μόνο γι αυτά…
Εδω ερχεται το ανεκδοτο
τι κοινο εχουν ο παντρεμενος με τον εργενη
και οι 2 νομιζουν οτι ο αλλος Γαμαει :grin:

diogenis_c

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Like
2.278
Πόντοι
456
αρχιζω να καταληγω οτι μονη λύση στο προβλημα θα ειναι κανα swinging.
Πήγαινετε διακοπές στη Γκάμπια για αυτή και μετά στην Τάυλανδη για εσένα.
:2funny:
Επικίνδυνο το swinging στην ίδια πόλη.

• Χαχα
Αντιδράσεις: lostv

cockoras69

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2022
Like
233
Πόντοι
20
Ξεκίνα δειλά δειλά με ερωτικα βοηθήματα .. Ανοιξε κανενα κρασί κανενα βραδυ, το παιδι σε καμια γιαγιά κτλ αν γινεται..ταινια να παιζει να υπάρχει μια διαθεση και ξεκινας το παιχνιδι..θα εκπλαγεις πιστευω απο την αντιδραση της. Τουλάχιστον σε μένα δούλεψε. Και ναι η κουραση απο δουλεια,υποχρεώσεις και όλα αυτά σίγουρα είναι γεγονός και πολλές φορές ακόμα και εγω δεν έχω όρεξη για σεξ..ουτε για πιπα να δωσω που λεει ο λογος.Αλλά για να μην χαθεί η μπαλά το αντιμετωπίζεις σαν το γυμναστηριο. Δεν γινεται να πηγαινεις οποτε θες και να περιμενεις να δει αποτελεσματα.. Τρώγοντας έρχεται η όρεξη. Ρίχνεις από ένα μανίκι σιγά σιγα και όλα θα φτιάξουν. Απλα μην περιμένεις να γίνει η ερωτική ζωή όπως ήταν στις αρχές. Λογικο! Μετά περιμένεις να φύγει το παιδί φοιτητής και ζεις τις τελευταίες στήσεις σου

Διαγραμμένο μέλος 15257

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2006
Κριτικές
2
Like
2.817
Πόντοι
456
19 χρόνια συντροφικότητας, εγώ λίγο πάνω απ' τα 50 η σύζυγος 40 και κάτι. Στάνταρ 2-3 φορές την εβδομάδα. Και αρκετά συχνά πορνοσταρικο σεξ. Η ρουτίνα δεν υπάρχει στο σεξουαλικό μας λεξιλόγιο. Ποτέ δεν μου αρνήθηκε οποιαδήποτε δοκιμή αρκεί να περιλαμβάνει μόνο εμάς τους δύο. Για τρίτο πρόσωπο ούτε που το συζητάει. Με κάποιο μαγικό τρόπο, ίσως και όχι τόσο μαγικό αλλά με πολύ δουλειά και προσπάθεια, εγώ ακόμα την βλέπω μουνάρα (και είναι) και εκείνη ακόμα με βλέπει σαν τον τέλειο γαμιά της. Όλα καλά!!

slayer123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2022
Κριτικές
8
Like
4.934
Πόντοι
736
την γνωρίζεις τσόντα και σου κάνει γλυφοκώλια και μετά βαριέται να κάνει σεξ. Νομιζω ότι έχει δίκιο που λέει ο συνάδελφος αλλαξε την καθημερινοτητα της.
Βγαλτην ραντεβου, ποτισε την. Αλλα αν ήταν να πάω να ξαναρίξω την γυναίκα μου, δεν θα παντρευομουν, αλλα θα γνωριζα συνέχεια άλλα μουνακια που θα με καυλωναν καθημερινά.
και ξερουν οι πουτανες οτι μπορεις να τις κερατώσεις και εκει παιζουν και τις δυσκολες, αντι να σε πιπωνουν καθε μερα πριν πας στην δουλεια.
Φτανεις σε μια ηλικια που ειναι δυσκολα ολοι την ωρα αλλη-αλλη,θες και καποια να μπαινεις στο σπιτι και να λες τα δικα σου και ας μν καταλαβενει τι λες!
Αμα και οι φιλοι σου ειναι παντρεμενοι,μενεις μονος!
Συν οτι υπαρχουν και παιδια,για αυτα κανεις το μαλακα για την καθε μια!
Οταν πια αυτα μεγαλωσουν και αυτη συνεχιζει να τσιναει,της αγοραζεις βαλιτσες,της βγαζεις εισητηριο με τα ΚΤΕΛ και στη μανα της!

diogenis_c

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Like
2.278
Πόντοι
456
19 χρόνια συντροφικότητας, εγώ λίγο πάνω απ' τα 50 η σύζυγος 40 και κάτι. Στάνταρ 2-3 φορές την εβδομάδα. Και αρκετά συχνά πορνοσταρικο σεξ. Η ρουτίνα δεν υπάρχει στο σεξουαλικό μας λεξιλόγιο. Ποτέ δεν μου αρνήθηκε οποιαδήποτε δοκιμή αρκεί να περιλαμβάνει μόνο εμάς τους δύο. Για τρίτο πρόσωπο ούτε που το συζητάει. Με κάποιο μαγικό τρόπο, ίσως και όχι τόσο μαγικό αλλά με πολύ δουλειά και προσπάθεια, εγώ ακόμα την βλέπω μουνάρα (και είναι) και εκείνη ακόμα με βλέπει σαν τον τέλειο γαμιά της. Όλα καλά!!
Με παιδια;;;;

arxidakos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2022
Κριτικές
10
Like
2.601
Πόντοι
491
Συμβαινει με ολους εμας τους παντρεμενους να μειωνεται η συχνοτητα οσο περνανε τα χρονια. Συνηθως εχουμε παντα απαιτησεις απο τις γυναικες μας παντρεμενες ή μη. Πρωτον μην ξεχναμε οτι οι γυναικες ειναι εγκεφαλικες. Πρωτα τις γαμας στο μυαλο και μετα στο σωμα. Παντα ετσι συμβαινει αλλα δεν το συνειδητοποιουμε . Τωρα πολλες φορες κοιταμε και μονοπλευρα και ξεχναμε καποια βασικα για εμενα πραγματα που δεν εχουν να κανουν με το γαμησι.
Διατηρουμε λογο προσεγμενη την εμφανιση μας ή εχουμε αφεθει και εχουμε γινει μη θελκτικοι με παραπανω κιλα ή ελλειψη καθαριοτητας και υγιεινης επειδη θεωρουμε ισως οτι εχουμε το σιγουρακι που θα μας κατσει. Δινουμε εστω και μια νοτα ρομαντισμου στην γυναικα (γιατι ειπαμε οτι ετσι σκεφτεται) κανοντας της ενα μικρο χαζοδωρακι(εστω και μηδαμινης αξιας ) ή βγαζοντας την εξω για μια ωραια βολτα (δεν παιζει παντα ρολο η ακριβη εξοδος);Πολλες φορες τα χρονια και η καθημερινοτητα αλλαζουν τα πραγματα και πρεπει να αναζητουμε κι εμεις τις δικες μας ευθυνες. Να κανουμε την αυτοκριτικη μας καποιες φορες

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.452
Πόντοι
25.467
Κομίζετε γλαύκας εις Αθήναις.

Ουδείς δεν έχει πάρει χαμπάρι ότι τα καταστήματα που εμπορεύονται είδη αλιείας έχουν αυξηθεί;

Διαγραμμένο μέλος 15257

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2006
Κριτικές
2
Like
2.817
Πόντοι
456
Με δυο παιδιά. Και με όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε όλοι μας στη καθημερινότητα. Πάντα ομως βρίσκαμε και βρίσκουμε χρόνο και τρόπο για να κάνουμε τα δικά μας. Ένα ζευγάρι πάντα πρέπει να βρίσκει χρόνο. Κάποτε, όταν τα παιδιά ήταν πιο μικρά ξυπναγαμε νωρίτερα το πρωί για να έχουμε την άνεση να κάνουμε αυτά που θέλαμε.

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
7.757
Πόντοι
2.306
Κομίζετε γλαύκας εις Αθήναις.

Ουδείς δεν έχει πάρει χαμπάρι ότι τα καταστήματα που εμπορεύονται είδη αλιείας έχουν αυξηθεί;
H αγιοτης σας παραπεμπει στο παναρχαιο ρητο « δε γαμεις, που δεν γαμεις…».
Μετα απο τους αγροτες, περιμένουμε τους ψαραδες να αποκλεισουν τα λιμανια λογω αθεμιτου ανταγωνισμου απο απογοητευμενους συζυγους.

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
7.757
Πόντοι
2.306
Με δυο παιδιά. Και με όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε όλοι μας στη καθημερινότητα. Πάντα ομως βρίσκαμε και βρίσκουμε χρόνο και τρόπο για να κάνουμε τα δικά μας. Ένα ζευγάρι πάντα πρέπει να βρίσκει χρόνο. Κάποτε, όταν τα παιδιά ήταν πιο μικρά ξυπναγαμε νωρίτερα το πρωί για να έχουμε την άνεση να κάνουμε αυτά που θέλαμε.
Γ@μησι με ξυπνητηρι, σφυροκοπας την ημιλιποθυμη απο κουραση, αγουροξυπνημένη συζυγο με ενα ματι στο ρολοϊ και ενα αυτι τεντα, μην σας εχει παρει χαμπαρι κανενα παιδι που ξυπνησε νωριτερα.
Δεν το βλεπω να δουλευει, αλλα αν εσας σας βγηκε καλως τα καταφερατε.

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456
Φτανεις σε μια ηλικια που ειναι δυσκολα ολοι την ωρα αλλη-αλλη,θες και καποια να μπαινεις στο σπιτι και να λες τα δικα σου και ας μν καταλαβενει τι λες!
Αμα και οι φιλοι σου ειναι παντρεμενοι,μενεις μονος!
Συν οτι υπαρχουν και παιδια,για αυτα κανεις το μαλακα για την καθε μια!
Οταν πια αυτα μεγαλωσουν και αυτη συνεχιζει να τσιναει,της αγοραζεις βαλιτσες,της βγαζεις εισητηριο με τα ΚΤΕΛ και στη μανα της!
Ναι βλέπω και σε μένα εδώ τους παντρεμένους.Ζωαρα

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.987
Πόντοι
9.297
Το μεγαλυτερο ποσοστο παντρεμενων με παιδια, ετσι ειναι.
Οσοι σου γραφουν οτι σε απαταει και μλκιες, μαλλον ειναι ανυπαντροι που σκεφτονται με αλλο τροπο
Παντρεμενος φίλος μου με δύο παιδιά στην εφηβεία τα οποία έχουν και φροντιστήρια και αθλήματα κτλ μου έλεγε "μια στο τόσο και αυτό...για λίγο".

Διαγραμμένο μέλος 15257

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2006
Κριτικές
2
Like
2.817
Πόντοι
456
Γ@μησι με ξυπνητηρι, σφυροκοπας την ημιλιποθυμη απο κουραση, αγουροξυπνημένη συζυγο με ενα ματι στο ρολοϊ και ενα αυτι τεντα, μην σας εχει παρει χαμπαρι κανενα παιδι που ξυπνησε νωριτερα.
Δεν το βλεπω να δουλευει, αλλα αν εσας σας βγηκε καλως τα καταφερατε.
Δεν ανέφερα ξυπνητήρι αδελφέ. Από καύλα ξυπνούσαμε και κάναμε τα γούστα μας. Και φυσικά δούλεψε για αυτό και είμαστε μαζί και αγαπημένοι και ικανοποιημένοι μετά από τόσα χρόνια. Και κάθε βράδυ στο κρεβάτι, μετά από σχεδόν 20 χρόνια, έχω την ανάγκη να χουφτωσω τον κώλο της κι εκείνη να χαϊδεψει τον πούτσο μου. Είτε καταλήξουμε να κάνουμε σεξ είτε όχι. Η επιθυμία υπάρχει πάντα. Και υπολόγισε ότι κατά περιόδους εγώ δουλεύω τις μισές μέρες της εβδομάδας 16 ώρες τη μέρα και ΣΚ και η γυναίκα μου φεύγει απ' το σπίτι το πρωί και γυρνάει μετά από 12 - 13 ώρες. Αν υπάρχει επιθυμία όλα γίνονται.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.987
Πόντοι
9.297
10 χρονια με την ιδια θα ειχα φουνταρει απο την ακροπολη
Στα δέκα χρόνια υπάρχουν και οι έννοιες των παιδιών άρα δεν θα σε απασχολεί και πολύ το άθλημα λόγω κούρασης .

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom