Νέα

Συχνότητα σεξ παντρεμένων…

• Μέλος που άνοιξε το νήμα lostv
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 291
  • Εμφανίσεις 36K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
7.757
Πόντοι
2.306
Δεν ανέφερα ξυπνητήρι αδελφέ. Από καύλα ξυπνούσαμε και κάναμε τα γούστα μας. Και φυσικά δούλεψε για αυτό και είμαστε μαζί και αγαπημένοι και ικανοποιημένοι μετά από τόσα χρόνια. Και κάθε βράδυ στο κρεβάτι, μετά από σχεδόν 20 χρόνια, έχω την ανάγκη να χουφτωσω τον κώλο της κι εκείνη να χαϊδεψει τον πούτσο μου. Είτε καταλήξουμε να κάνουμε σεξ είτε όχι. Η επιθυμία υπάρχει πάντα. Και υπολόγισε ότι κατά περιόδους εγώ δουλεύω τις μισές μέρες της εβδομάδας 16 ώρες τη μέρα και ΣΚ και η γυναίκα μου φεύγει απ' το σπίτι το πρωί και γυρνάει μετά από 12 - 13 ώρες. Αν υπάρχει επιθυμία όλα γίνονται.

Αφου τα καταφερνετε, μπραβο σας!
το λεω ελικρινως.

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
68.670
Πόντοι
11.956
Και όταν τα παιδιά δεν κοιμούνται αλλά όρεξη υπάρχει????? Μεγάλο νήμα αυτό με πολλές απόψεις από όλες τις πλευρές ....

• Like
Αντιδράσεις: lavro

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.417
Πόντοι
456
Υπάρχουν διάφορα προβλήματα που τη στρεσάρουν; Εννοείται όχι μεταξύ σας.
Οικονομικά, υγείας γονέων κλπ.

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456

Διαγραμμένο μέλος 15257

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2006
Κριτικές
2
Like
2.817
Πόντοι
456
Και όταν τα παιδιά δεν κοιμούνται αλλά όρεξη υπάρχει????? Μεγάλο νήμα αυτό με πολλές απόψεις από όλες τις πλευρές ....
Μετά από κάποια χρόνια, η μικρή μας αποκάλυψε ότι μας είχε κάνει τσακωτους ένα βράδυ...

Διαγραμμένο μέλος 15257

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2006
Κριτικές
2
Like
2.817
Πόντοι
456
Επίσης, μεσημέρι Κυριακής που οι καύλες είχαν χτυπήσει κόκκινο, έχουμε κατέβει στο υπόγειο στην αποθήκη για ένα γρήγορο...

Geokaras48

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2023
Like
209
Πόντοι
20
Για να επιστρέψω στο θέμα το πρωί είναι καλή ώρα που τα παιδιά κοιμούνται και αν είναι αρκετά μεγάλα και έχουν δραστηριότητες φροντιστήριο την ώρα που λείπουν.

• Like
Αντιδράσεις: lostv

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.189
Πόντοι
2.356
Πόσο συχνά κάνετε σεξ με τη σύζυγο; Εγώ πλέον, μετά από 10 χρόνια γάμου, μία φορά στους 2 μήνες… Οι πίπες κόπηκαν από καιρό, αποφεύγει να λερωθεί με σπέρμα κλπ. Ενώ κάναμε πρωκτικό σε κάθε επαφή, πλέον δεν θέλει καν επαφή. Δε με πλησιάζει ποτέ αυτή, πάντα εγώ κάνω την πρώτη κίνηση. Υπάρχουν διαστήματα που περνάει και δίμηνο χωρίς σεξ. Δεν έχει άλλον αλλά δεν με έχει πλέον όρεξη. Αν δεν υπήρχαν παιδιά στη μέση θα την είχα σουτάρει αλλά την κρατάω μόνο γι αυτά…
Συγνώμη ρε τύπε, αλλά δεν ήταν αναμενόμενο; Με τη μεγαλύτερη μουνάρα του κόσμου να παντρευτείς, δε θα βαρεθείς κάποια στιγμή;

Απορώ πως σας σηκώνεται κιόλας. Ήρωες είστε. :confused:

FlashDance

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
4
Like
7.256
Πόντοι
1.336
Γενικως πολλες συμπεριφορες ειναι γραμμενες στο dna απο πολλες χιλιαδες χρονια πισω
Ενα απο αυτα ειναι η σεξουαλικη συμπεριφορα των γυναικων. ΟΛΗ τους η σεξουαλικη λειτουργια συνδεεται με τα παιδια
ΠΧ 1 ) Τα προιστορικα χρονια οι μισες πεθαινανε πανω στη γεννα, ετσι γραφτηκε στο dna τους να κανουν δυσκολα σεξ
ΠΧ 2 ) Ειναι σεξυ και ομορφες για να προσελκυσουν το καταλληλο αρσενικο για τη δημιουργια οικογενειας Μολις κανουν τα παιδια , παυουν να ενδιαφερονται για το αρσενικο και παιρνουν εμφανισιακα την κατω βολτα
ΠΧ 3 ) Οι ορμονες ( οταν ειναι ελευθερες ) τις κανουν σεξυ. Οταν κανουν παιδι , ενεργοποιουνται αλλες ορμονες που αναστελουν τη σεξουαλικη δραστηριοτητα , για να ασχοληθουν με το μεγαλωμα των παιδιων που ειναι μια δυσκολη φαση Τη φυση δεν την ενδιαφερει η σεξουαλικη ευχαριστηση των ανθρωπων αλλα η διαιωνιση του ειδους Ο χαρακτηρας των γυναικων ειναι σαν την ασφαλεια στο ηλεκτρικο δικτυο

T-DRIVER1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2020
Κριτικές
4
Like
170
Πόντοι
280
Με την γυναικα μου ειμαστε μαζι 35 χρονια εχω φτασει τους 60 μαιδες και η γυναικα μου τους 56,μετα απο τοσα χρονια πολεμου με την πουτανα την ζωη εχουμε καταφερει να μην φυγει η αγαπη κι ο σεβασμος μεταξυ μας.Βεβαια στο σεξ εχουν πεσει οι ρυθμοι μας κατακορυφα (μια με δυο φορες τον μηνα) αλλα αυτο μου εχει δωσει την δυνατοτητα και την πολυ μεγαλη ευχαριστηση να χαιρομαι τα κοριτσια μας. Ευτυχως και δοξα το Θεο ειμαι ακομα αρκετα ενεργος και το ευχαριστιεμαι ΤΑ ΜΑΛΑ. Ολα να τα βλεπεται θετικα ρε μαγκες και ολα θα πηγαινουν πριμα...

The1

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2019
Κριτικές
15
Like
4.716
Πόντοι
1.446
Πάντως όλες τις παντρεμενες που πηδαγα είχαν πολύ όρεξη...
Άσε που μια την πηδαγα περισοτερο από ότι της μίλαγα...

Με τους άνδρες τους ... είχαν πονοκέφαλο...

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.811
Πόντοι
3.715
παιδιά κι η σύζυγος σε εμμηνόπαυση, εκεί είναι το πατιρντί...εκεί είναι που το εγχειρίδιο χρήσης, ειδικά η μνεία στο ¨βλάβες-επισκευή¨, είχε σελίδες που λείπουν.

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456
Πάντως όλες τις παντρεμενες που πηδαγα είχαν πολύ όρεξη...
Άσε που μια την πηδαγα περισοτερο από ότι της μίλαγα...

Με τους άνδρες τους ... είχαν πονοκέφαλο...
Ε προφανώς και είχαν όρεξη αυτές είναι από τις πιο αγαμητες κατηγορίες

Mystery X

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
4
Like
9.262
Πόντοι
2.306
Ε προφανώς και είχαν όρεξη αυτές είναι από τις πιο αγαμητες κατηγορίες
Οι περισσότερες παντρεμένες βέβαια, το παίζουν ξινες για μια περιπέτεια κι ας ειναι αγαμητες..

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456
Οι περισσότερες παντρεμένες βέβαια, το παίζουν ξινες για μια περιπέτεια κι ας ειναι αγαμητες..
οι περισσοτερες παντρεμενες το παιζουν...παντρεμενες.Ενας ρολος ειναι για αυτες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom