Νέα

Συχνότητα αυνανισμού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 987
  • Εμφανίσεις 120K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Πόσες φορές την ημέρα βαράτε μαλακία οταν το κάνατε συστηματικα?

• Πάνω από 4 φορές την ημέρα.

Ψήφοι: 35 5,4%
  • 3 - 4 φορές την ημέρα.

Ψήφοι: 58 9,0%
  • 1 - 2 φορές την ημέρα.

Ψήφοι: 367 56,8%
  • Μια φορά τη βδομάδα.

Ψήφοι: 134 20,7%
  • Μια φορά το μήνα.

Ψήφοι: 16 2,5%
  • Δεν το 'χω κάνει ποτέ.

Ψήφοι: 36 5,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    646

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Μερικές απορίες και ερωτήματα  είδα να διατυπώνονται σ` αυτό το θέμα. Παρόλο που δεν διάβασα όλα τα ποστς θα απαντήσω  ότι ο αυνανισμός δεν είναι προνόμιο των αντρών. Και οι γυναίκες αυνανίζονται, μαλάσσοντας ερεθιστικά   με το χέρι ή με  το πόδι  και με διάφορες κινήσεις  να γεννητικά τους όργανα. Το ερώτημα πόσες φορές την ημέρα είναι το σωστό, δεν έχει απάντηση. Εξαρτάται από την ιδιοσυγκρασία του καθενός. Πάντως ισχύει κι εδώ το αρχαίο παν μέτρον άριστον. Κι όπως είδα στην ψηφοφορία οι περισσότεροι δήλωσαν 1-2 φορές την ημέρα.Ενώ άλλοι, περισσότερο θερμόαιμα, το πάνε και δέκα φορές και δεν χορταίνουνε. Όμως η κάθε υπερβολή δεν ωφελεί.

Εσύ, δεν μας είπες, πόσες φορές τον παίζεις;

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.830
Πόντοι
22.785
:jerking: :jerking:  2 φορεςςςςςςςς

djvasilis25

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Μια φορα την μερα πιστευω ειναι καλα.
Και εδικα το βραδυ που αραζεισ σπιτι μπροστα απο τον υπολογιστη στο γραφειο καθησμενος ειναι ολα τα λεφτα.

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Μια φορα την μερα πιστευω ειναι καλα.
Και εδικα το βραδυ που αραζεισ σπιτι μπροστα απο τον υπολογιστη στο γραφειο καθησμενος ειναι ολα τα λεφτα.
ετσιιι να βλεπεις και τις τσοντουλες σου. πιανεται λιγο ο κωλος σου βεβαια :grin: επισης ειναι καλη η πρωινη, ξυπνας χουζουρευεις και σου ερχονται οι καυλες απο μονες τους

stranger88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
16
ετσιιι να βλεπεις και τις τσοντουλες σου. πιανεται λιγο ο κωλος σου βεβαια :grin: επισης ειναι καλη η πρωινη, ξυπνας χουζουρευεις και σου ερχονται οι καυλες απο μονες τους

Για να το λες εσυ κάτι περισσότερο θα ξέρεις  :2funny: :2funny:

rockyman

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
το πρωι σαν τωρα εινε η καλυτερη ωρα για μαλακια μπροστα απο το pc με τις τσονταρες σου. εχει καμια σχεση με ποιο χερι τραβας μαλακια ?

siasia

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2007
Like
5
Πόντοι
16
Η ερώτηση ισχύει και για τις γυναίκες;

ais8hsh

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2006
Like
7
Πόντοι
6
Επειδή δεν μιλώ Ελληνικά, αλλά Ελλεηνικά και δεν πολυ-καταλαβαίνω, το θρεντ με ρωτάει κάθε πότε τον μπαίζω ? :think:

badi

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1

"...Κτηνοβάτες, κοπρολάγνοι, αυνανιζόμενοι, ομοφυλόφιλοι... αποτελούν διαστροφές..."

Ο μέγας κος Πλεύρης (πατέρας) στην τηλεόραση!!

Κύριοι μήπως να το ξανασκεφτούμε? πως είμαστε διαστρεαμένοι το ξέρουμε  :) αλλά για άλλους λόγους και όχι για τα παραπάνω! Αν ήξερε και για το site θα περιλάμβανε και τα μέλη και τους επισκέπτες και όσους έχουν pc/laptop.

Σοβαρά τώρα, με αυτές τις μαλακίες που είπε στην τηλεόραση μπορεί να δημιοιυργήσει ενοχές και ίσως ψυχολογικό πρόβλημα σε αγοράκια/εφήβους που μόνοι τους ανακάλυψαν τον αυνανισμό και αποτελεί την μοναχική τους κρυφή εκτόνωση. Να υποθέσω πως όταν ήταν μικρός ο γιός του είχε καταργήσει τις πόρτες των VC?

coral

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Like
4
Πόντοι
6
Τι περιμενεις από τον Πλεύρη? Αυτός πιστεύει πως η ΧΟΥΝΤΑ ήταν αριστερων πεποιθησεων!!! Είναι γραφικός.

Πάντως τουλάχιστο οι αυνανιζόμενοι δεν είναι διεστραμένοι. Άλλο η μαλακία και άλλο ο μαλάκας πες του.

μπάμπης(1)

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0
πέστε στον Πλεύρη να μου τον παίξει λίγο αυτός και να μου πάρει μια πίπα μήπως και  συνέρθει λίγο

agamit05

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
εγω γιατρε που καυλωνω με το δεξι και τελειωνω μονο με το αριστερο τι εχω?? :uglystupid: :uglystupid:

billaras22

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2006
Like
3
Πόντοι
1
τραβηξα χτες μια στην σκοπια...κ γαμω

LEFTY2

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
128
Πόντοι
16
Τις εφοδιες προσεχε μονο.

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
24
Πόντοι
66
Επειδή είμαι πολύ ωραίο αγόρι  :uglystupid:, όποτε περνάω μπροστά από κανένα καθρέπτη αμέσως καβλώνω με το θεληματικό μου πηγούνι (κάπου χωμένο είναι στα αφράτα μαγουλά μου) και αρχίζω τισ πεομαλάξεις  :jerking: .
Όπως καταλαβαίνετε, την έχω κάνει σφεντόνα  :helpplea:

Όποιος θέλει να του σοβατίσω τα πεύκα pm me.
(Να προσέχετε επομένως όταν ακουμπάτε τα πεύκα, μπορεί να είναι φρεσκοσοβατισμένα)

Φολλά πιλιά, Φον Σφέρδεκλος ο 88ος

Vitsos

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2008
Κριτικές
2
Like
112
Πόντοι
1
επισης ειναι καλη η πρωινη, ξυπνας χουζουρευεις και σου ερχονται οι καυλες απο μονες τους
τι λετε ρε οχι και πρωι πρωι μολις ξυπνησεις...γαμιεται ολη η μερα μετα...
Ασε που λενε οτι η πρωινη βαραει στο κεφαλι... :rockon:

batsos

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
1
Like
142
Πόντοι
1
" φον σφερδεκλος " χαχαχαχα.... φοβερο ονομα φιλε! εχω να ακουσω αυτο το ονομα απο τα μεσα του 70! υπηρχε στην τοτε ελληνικη τηλεοραση, ενα σηριαλ, που λεγοταν " η γειτονια μας ". αναμεσα στους ηθοποιους που επεζαν ηταν ο Μακης Δεμιρης ( ο ασχημο ψηλεας, αν τον εχεις ακουστα)  η Σασα Καστουρα, ακομα και ο γνωστος για καποια ιστορια με ενα "ψαρι" λαικος τραγουδιστης Κώστας Καφάσης και διαφοροι αλλοι. Ο Σφερδεκλος λοιπον ηταν μια φοβερη φυσιογνωμια. Ενας πειναλεος αποτυχημενος ζωγραφος, αδυνατος σαν μπακαλιαρος, με ενα χαρακτηριστικο για την εποχη σχεδον χιπικο μουστακι. δυστυχως δεν θυμαμαι το ονομα του... πολυ μ αρεσε που ξανακουσα αυτο το ονομα! τυχαια το βρηκες, η εισαι απο τους γερομπαμπαληδες κι εσυ σαν εμενα? α, το σηριαλ ηταν γεματο με φοβερα ονοματα. επαιζε κι αλλος ενας τραγουδιστης, (Γεωργιαδης λεγοταν) που στο σηριαλ, λεγοταν... Νασος Περκεμές! Φοβερο? να σαι καλα φιλε. Τωρα για να μαθαινουμε και κατι εδω που αραζουμε, διαβαζα στην εφημεριδα,σχετικα με τη μαλακια, οτι αν δεν εχεις "κανονικη" ερωτικη ζωη, μια μαλακια καθε εβδομαδα, κανει καλο στον προστατη, καθως αδειαζει απο διαφορα αχρηστα. ετσι λοιπον η μαλακια απενοχοποιηται... ξερεις, "δεν ειμαι μαλακας μωρε, ετσι που και που για τον προστατη το κάνω". 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom