Λογοπαιγνιο με τον τιτλο εκανα κυριε παπια,δεν φτιαχτηκα με την αφηγηση,πλακα εκανα,ελεος..
σιγα τα λαχανα ρε για να καβλωσει κανεις ρε παιδια
Λογοπαιγνιο με τον τιτλο εκανα κυριε παπια,δεν φτιαχτηκα με την αφηγηση,πλακα εκανα,ελεος..
Πριν δεν ειπες ενας συναγωνιστης μονο φτιαχτηκε το ομολογησε ο ιδιος?Μα δεν είπα τίποτα για σένα.
Άλλος κάβλωσε με την αφήγηση, και το έγραψε κιόλας.
Ρε φίλε, φαντάσματα βλέπεις;
Η φαση ειναι ακρως καβλωτικη αλλα οχι και να την παιξουμε κιολας..εχουμε ενα φιλοτιμο..σιγα τα λαχανα ρε για να καβλωσει κανεις ρε παιδια
Καμμιά άλλη ιστορία απο το "Ροζ Βιβλίο" σου έχεις, Εύα;
Πριν δεν ειπες ενας συναγωνιστης μονο φτιαχτηκε το ομολογησε ο ιδιος?
Υπεθεσα οτι εννοεις εμενα..
Αρα εχεις..βαριεμαι
Καλα ενα λαθος εκανα,χαλαρουιτα..Αν ξεκολλήσεις απο το να νομίζεις οτι όλοι συνέχεια αναφέρονται σε σένα, ενώ το σάϊτ έχει δεκάδες χιλιάδες χιλιάδες μέλη, να δεις τι καλά που θα τα πάμε!
Αρα εχεις..
Γεια σας παιδια.
Ειμαι παρθενος και θα ηθελα να σας κανω μια ερωτηση.
Οταν αυνανιζομαι τελειωνω σχετικα γρηγορα. Το ιδιο θα ισχυει και κατα την σεξουαλικη πραξη;
Τα λεμε...
Γεια σας παιδια.
Οταν αυνανιζομαι τελειωνω σχετικα γρηγορα. Το ιδιο θα ισχυει και κατα την σεξουαλικη πραξη;
Τα λεμε...
Γεια σας παιδια.
Τα λεμε...
oxi
εκει θα χυσεις πιο γρηγορα
ποτε περιμενεις να τον βαπτισεις?
Ποσο συχνα τον παιζεις?
oxi
εκει θα χυσεις πιο γρηγορα
Μεγαλώνωντας μπορείς και ελένχεις τις ορμές σου και εγω γυρω στα 18 τελειωνα σχετικα γρηγορα, τωρα με περνουν τα μεσανυχταΓεια σας παιδια.
Τα λεμε...