Μια χαρά είσαι για τα γούστα μου.
Αν και δύσκολα μπορεί κανείς να σε σηκώσει στον αέρα μόνο με τη δύναμη του μυ στο καβλί του.
Απο φαντασία πάντως, σε παραδέχομαι.
Keep on!
Κοιτα να δεις το Ευακι σουξε που εχει...
Δινει ρεστα αποψε
κι εσυ τεκνο βρουτε εδω
εγραψε μια μαλακια η κοπελα κ ολοι ασχολειστε μαζι της ρε μαγκες..
και ρωτω:ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΕΠΑΙΞΕ κατω απο το θρανιο,στο αμφιθεατρο,σε καποιον πχ τον ΧΟΥΛΚ...
που ειναι το ερεθιστικο ρε μαγκες?
καβλωνετε απλα επειδη το ειπε?κ μετα λεμε γιατι δινουμε αξια στις ελλεεινίδες?
eva μην το παρεις σαν επιθεση,δεν εχει να κανει με εσενα κ δεν υπονοω οτι εισαι ελλεεινίδα,αλλα την θες κ εσυ την προβολή σου κ να ασχολουνται μαζι σου, απο οτι βλεπω..
οχι φιλε,δεν αναβω αν γραψει μια γυναικα σε ενα φορουμ οτι τον επαιξε σε καποιον...Αν δεν τη λέγανε Εύα δηλαδή, αλλά Σβετλάνα π.χ., θα συμμετείχες κι εσύ στη συζήτηση;
εγραψε μια μαλακια η κοπελα κ ολοι ασχολειστε μαζι της ρε μαγκες..
και ρωτω:ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΕΠΑΙΞΕ κατω απο το θρανιο,στο αμφιθεατρο,σε καποιον πχ τον ΧΟΥΛΚ...
που ειναι το ερεθιστικο ρε μαγκες?
καβλωνετε απλα επειδη το ειπε?κ μετα λεμε γιατι δινουμε αξια στις ελλεεινίδες?
eva μην το παρεις σαν επιθεση,δεν εχει να κανει με εσενα κ δεν υπονοω οτι εισαι ελλεεινίδα,αλλα την θες κ εσυ την προβολή σου κ να ασχολουνται μαζι σου, απο οτι βλεπω..
Παρακολουθω την εκπαιδευση σου...
μα σε συμπαθω,αυτο δεν σημαινει οτι δεν θα γραψω την αποψη μουενα εχω να πω δεν ζω καν στην ελλαδα. μηπως να αλλαξω το nickname μου σε fourrier για να με συμπαθισεις περισσοτερο. γτ fourrier και laplace πανε πακετο
Μια χαρά είσαι για τα γούστα μου.
Αν και δύσκολα μπορεί κανείς να σε σηκώσει στον αέρα μόνο με τη δύναμη του μυ στο καβλί του.
Απο φαντασία πάντως, σε παραδέχομαι.
Keep on!
οχι φιλε,δεν αναβω αν γραψει μια γυναικα σε ενα φορουμ οτι τον επαιξε σε καποιον...
μπορει να ειναι σαν επιταφιος(που λεει κ ο persona) k o γκομενος σαν τον κατελη που μολις τον αγγιξε,να εχυσε..δεν βρισκω τον λογο ερεθισμου..
ναι παιζει κ αυτο που λες..Καλά ρε φίλε, πως είσαι τόσο σίγουρος οτι όλοι -με εξαίρεση το συναγωνιστή που το παραδέχτηκε- καβλώσαμε με τη φάση της Εύας;
Δεν κάνει δηλαδή να βρήκαμε απλώς ενδιαφέρουσα την αφήγηση σε πρώτο πρόσωπο;
Υπαρχει και η αλλη σταση ρε παιδια, οπου αυτη κρεμεται απο το καζανακι της τουαλετας-αν βεβαια ειναι τυπου καταρρακτη, αλλοιως απο που να κρεμαστη-και αυτος δουλευει απο κατω...Υπαρχει και η σταση οπου αυτη κανει αναποδο και στεκεται με τα ποδια επανω και αυτος κανει την δουλεια του ορθιος απο επανω ή αν ειναι πολυ κοντος ανεβαινει στην τουαλεττα...
Υπαρχει και η αλλη σταση ρε παιδια, οπου αυτη κρεμεται απο το καζανακι της τουαλετας-αν βεβαια ειναι τυπου καταρρακτη, αλλοιως απο που να κρεμαστη-και αυτος δουλευει απο κατω...Υπαρχει και η σταση οπου αυτη κανει αναποδο και στεκεται με τα ποδια επανω και αυτος κανει την δουλεια του ορθιος απο επανω ή αν ειναι πολυ κοντος ανεβαινει στην τουαλεττα...
Ορεξη και διαθεση να υπαρχει, και λυσεις φρισκονται!!!