Νέα

Στύση σε δημόσιο χώρο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tromeros
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138
  • Εμφανίσεις 28K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

trixotos kavliaris

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Like
2
Πόντοι
16
Όλες οι Ελληνίδες που γράφουν στα φόρουμ ... δεν έχουν κανένα taboo όσον αφορά το sex !

Οι Ελληνίδες που κυκλοφορούν αμολυτές έξω όμως, στους δρόμους , στα ξενυχτάδικα, στις παρέες, στα Πανεπιστήμια, στα μαγαζιά, στις δουλειές είναι αγάμητες, συντηρητικές,κομπλεξάρες ίδιες στην συμπεριφορά και το συντηρητισμό με τις προ-προ-προ-γιαγιάδες τους που ζούσαν την εποχή των ... Βαλκανικών Πολέμων αλλά με IXE και προκλητικό ντύσιμο (ΜΟΝΟ ΝΤΥΣΙΜΟ)

Συμπέρασμα: Οι κομπλεξάρες Ελληνίδες που ξέρουμε όλοι δεν γράφουν στα φόρουμ. Οι ακομπλεξάριστες (κατά τα δικά τους λεγόμενα) Ελληνίδες των φόρουμ, γράφουν μόνο στα φόρουμ και δεν κυκλοφορούν έξω!

Κάποιος καχύποπτος μπορεί να θεωρούσε ότι στα φόρουμ γράφουν οι ίδιες μαλακισμένες που βλέπουμε έξω και απλά μας λένε παραμύθια ...

Σωστότατος!!!!!

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
μπιλλαρα η τσουτσουνα ειναι αφιερωμενη σε μενα ή στην καυλιτσα? μην μπερδευουμε τα ονοματα παρακαλω πολυ :p

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Το καταλαβαμε οτι θελεις να πηδηχτεις!!!!!!
Αλλα απο φαινετε δεν σου καθονται και την επεσες στο φορυμ!

Υ.Γ Μην μου πεις οτι εισαι ξανθια ψηλη με γαλανα ματια με τελειες αναλογιες και ψαχνεσε εδω μεσα?Δεν θα σε πιστεψω!

εγω ξερω μια ξανθια ψηλη γαλαντοματα με τελειες αναλογιες αλλα δεν ψαχνεται ρε γμτ......χεχεχεχεχε

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Κουβεντα να γινεται μωρε........λολ

guaglione

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2006
Like
21
Πόντοι
1
Μόλις παρατήρησα τα εξής:
Η μουνίτσα έχει άβαταρ με ένα σκυλάκι που προκαλεί bite me (Δάγκωσε με)
Η καυλιτσα στο άβαταρ γλύφει (ή δαγκώνει) ένα γλυφιτζούρι.
Η BitmeIamFresh ή όπως αλλοιώς είναι το nickname, αφήνει σαφώς να εννοηθεί ότι θέλει να την δαγκώσουν.

Όλα αυτά είναι μόνο συμπτώσεις, ή ....

λαγαρος

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
4
Πόντοι
16
θεμα γευσης ειναι συντροφε ....κατι σαν την μανια να γλυφουμε το βυζι..

guaglione

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2006
Like
21
Πόντοι
1
Μου έδωσες ιδέα να φτιάξω ένα nickname  Προσοχή, ο Π@@τσος δαγκώνει , με άβαταρ ένα σηματάκι όπως το "Προσοχή ο σκύλος δαγκώνει" !!!

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
guaglione

απο τη μερια μου τουλαχιστον ειναι συμπτωση (την καυλιτσα ουτε που την ξερω)
κ το συγκεκριμενο νικακι οταν το ειχα βαλει εδω το ειχα βαλει κ σε αλλα φορουμς που μπαινω.. ασχετα αν μετα το αλλαξα σ εκεινα.

λες καταβαθος να θελουμε να μας δαγκωνουν?  :cheesy:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Το συγκεκριμενο σκυλακι ειναι καλτ μορφη.......δε δαγκωνει......παλιοτερα ειχα αλλο αβαταρ παντως αν αυτο σε διευκολυνει :grin:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
η πουτσα ειναι αποκλειστικα για σενα απο μενα

α οκ μερσι για το πεσκεσι.......απλα εγραψες οτι σας καυλωσαμε και μου κανε εντυπωση γιατι στο συγκεκριμενο θρεντ δεν ειχα γραψει καθολου εγω........μονο η καυλιτσα καυλωνε κοσμο με αυτα που εγραφε.......αλλα τωρα θα μου πεις γαϊδαρο σου χαριζανε και τον κοιταγες στα δοντια?λοοοοοοολ παντα τετοια :grin:

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
αι λαβ μπραιαν γκριφφιν (αβαταρ μουνιτσας για οσους δεν ξερουν)  :cheesy: :cheesy: :cheesy:

θα βαλω κ εγω τον αγαπημενο μου καρτμαν (σαουθπαρκ  :grin:) σε καποια φαση :cheesy:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Ειναι θεος........ολη η σειρα ειναι θεικη.........στον καρτμαν βεβαια προσκυνω :grin:

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
ειναι Η μορφη ο καρτμαν!!!

σκρου γιου γκαις αι αμ γκοινγκ χοουμ.... Η ατακα...  :cheesy: :cheesy: :cheesy:

guaglione

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2006
Like
21
Πόντοι
1
Μία κουβέντα είπα και κοίτα τί έγινε...

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Γιαυτο καλυτερα να το διπλοσκεφτεσαι αυτο που θα πεις......ειμαστε επιρρεπεις στα οφτοπικ..... :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom