You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Στύση σε δημόσιο χώρο
- Μέλος που άνοιξε το νήμα tromeros
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 138
- Εμφανίσεις 28K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Επισκέπτης
καυλιτσα, μουνιτσα, αρχιδουλα, ψωλιτα, κωλοτρυπιδενια, βυζουλινι, ρογιτσα...μα ποσες ειναι πια!!!!?????
ΧΑΧΑΧΑ........Νασαι καλα....με εκανες και γελασα...
BOURDLA.COM = το μεγαλυτερο "unisex" στεκι....
BiteMeIaMfresH
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2006
- Like
- 15
- Πόντοι
- 66
καυλιτσα, μουνιτσα, αρχιδουλα, ψωλιτα, κωλοτρυπιδενια, βυζουλινι, ρογιτσα...μα ποσες ειναι πια!!!!?????
δινεις ιδεες για δημιουργια νεων αξιολατρευτων νικακιων?
Βάλε και το Τσουτσουνοσφυρίχτρα (tsoutsoun whistle αγγλιστί) γιά να συμπληρωθεί η λίστα
δινεις ιδεες για δημιουργια νεων αξιολατρευτων νικακιων?
Επισκέπτης
Και για να μην υπάρξουν πάλι παρανοήσεις έχω γνωρίσει τον καλό γαμιά όπως τον ανέφερες και on night stand έχω κάνει παραπάνω από μια φορά και τελείως συνειδητά.
Για στατιστικούς λόγους , δεν μας λες αν αυτοί με τους οποίους έκανες ONS ήταν μπάρμαν ή νοίκιαζαν ξαπλώστρες σε κανένα Κυκλαδο-πουτσο-νήσι ; Έχω παρατηρήσει ότι άνδρες σε αυτά τα πόστα έχουν μεγάλη ζήτηση για ONS από Ελληνίδες.
BiteMeIaMfresH
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2006
- Like
- 15
- Πόντοι
- 66
Βάλε και το Τσουτσουνοσφυρίχτρα (tsoutsoun whistle αγγλιστί) γιά να συμπληρωθεί η λίστα
τσουτσουνχουιστλ... θεικο!
billaras22
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2006
- Like
- 3
- Πόντοι
- 1
Τα είπες όλα Υπουργέ. Η κουβέντα στα Ιντερνετικά φόρουμ και τσατ (σε όλα, όχι σ' αυτό μόνο) είναι η απόδειξη αυτών που λες.Παντως καυλιτσα οπως προειπες οι αντρες δινουν αξια στις γυναικες και οι ιδιοι την παιρνουν πισω αλλα και οι γυναικες ειναι οτι καλυτερο στη ζωη ενος αντρα / το παν ειναι να υπαρχει επικοινωνια μεταξυ των δυο φυλων κατι το οποιο λειπει σημερα ...
Επισκέπτης
Δεν έχω κανένα taboo όσον αφορά το sex
Όλες οι Ελληνίδες που γράφουν στα φόρουμ ... δεν έχουν κανένα taboo όσον αφορά το sex !
Οι Ελληνίδες που κυκλοφορούν αμολυτές έξω όμως, στους δρόμους , στα ξενυχτάδικα, στις παρέες, στα Πανεπιστήμια, στα μαγαζιά, στις δουλειές είναι αγάμητες, συντηρητικές,κομπλεξάρες ίδιες στην συμπεριφορά και το συντηρητισμό με τις προ-προ-προ-γιαγιάδες τους που ζούσαν την εποχή των ... Βαλκανικών Πολέμων αλλά με IXE και προκλητικό ντύσιμο (ΜΟΝΟ ΝΤΥΣΙΜΟ)
Συμπέρασμα: Οι κομπλεξάρες Ελληνίδες που ξέρουμε όλοι δεν γράφουν στα φόρουμ. Οι ακομπλεξάριστες (κατά τα δικά τους λεγόμενα) Ελληνίδες των φόρουμ, γράφουν μόνο στα φόρουμ και δεν κυκλοφορούν έξω!
Κάποιος καχύποπτος μπορεί να θεωρούσε ότι στα φόρουμ γράφουν οι ίδιες μαλακισμένες που βλέπουμε έξω και απλά μας λένε παραμύθια ...
KARALIAKOURAS
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 6
Ειστε σιγουροι οτι η καυλιτσα ειναι γυναικα?Που ξερουμε οτι δεν ειναι κανενας Gayboy?Αν ειναι γυναικα,που ξερουμε πως δεν ειναι καμμια αρκουδα?Καυλιτσα ασε τις συζητησεις και τα γλειφιτζουρια και δωσε αποδεικτικα στοιχεια.Δεν ειναι σαητ γνωριμιων εδω να μαλακιζομαστε.Δωσε κατι στο λαο.Βαλε φωτο.Δειξε μας τη σουφριτσα σου.Τα βυζια σου.Ολα
Υ.Γ:Sorry,μπερδεψα τη καβλιτσα με τη μουνιτσα αρχικα!Ισχυει για ολες!Αντε δωστε ΜΟΥΝΙ στο μπουρδελο-λαο.
Υ.Γ:Sorry,μπερδεψα τη καβλιτσα με τη μουνιτσα αρχικα!Ισχυει για ολες!Αντε δωστε ΜΟΥΝΙ στο μπουρδελο-λαο.
Ειστε σιγουροι οτι η μουνιτσα ειναι γυναικα?Που ξερουμε οτι δεν ειναι κανενας Gayboy?Αν ειναι γυναικα,που ξερουμε πως δεν ειναι καμμια αρκουδα?Μουνιτσα ασε τις συζητησεις και τα γλειφιτζουρια και δωσε αποδεικτικα στοιχεια.Δεν ειναι σαητ γνωριμιων εδω να μαλακιζομαστε.Δωσε κατι στο λαο.Βαλε φωτο.Δειξε μας τη σουφριτσα σου.Τα βυζια σου.Δειξε μας τη ΜΟΥΝΙΤΣΑ σου
η καυλιτσα ειναι με τα γλυφιτζουρια...αλλα αν θελεις αποδειξεις θα πρεπει να μας δειξει την καυλιτσα της... εχει, δεν εχει...Αλλα τωρα που το σκεφτομαι μπας και εχει;;;
Παιδια σας παρακαλω πολυ! Ο speter, ειναι δικος μου ανθρωπος! ΕΓΩ τον ανακαλυψα πρωτος στο forum, ΕΓΩ απανταω στα post του, ΕΓΩ ειμαι παντα απο πισω του (στα threads, ε??),& τελος ΕΓΩ τον εκανα φιρμα σε αυτο το site!!!! Παραθετω ακομα & τα θεματα τα οποια ΑΝΟΙΞΕ ο speter στο forum!!! Θαυμαστε: -2: -3:το παρακατω το αφιερωνω στην mounitsa που τοσο μας καυλωσε,(α και να μην ξεχασω και τον speter!)
kaiaphas
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Σεπ 2006
- Like
- 81
- Πόντοι
- 16
Το καταλαβαμε οτι θελεις να πηδηχτεις!!!!!!είμαι από αυτές που φωνάζουν από μακριά ότι θέλω να πηδηχτώ, αν και πολλές φορές με κάποιους το θέλω, διατηρώ ένα low profile
Αλλα απο φαινετε δεν σου καθονται και την επεσες στο φορυμ!
Υ.Γ Μην μου πεις οτι εισαι ξανθια ψηλη με γαλανα ματια με τελειες αναλογιες και ψαχνεσε εδω μεσα?Δεν θα σε πιστεψω!
Επισκέπτης
Ειστε σιγουροι οτι η καυλιτσα ειναι γυναικα?Που ξερουμε οτι δεν ειναι κανενας Gayboy?Αν ειναι γυναικα,που ξερουμε πως δεν ειναι καμμια αρκουδα?
Αν δεν είναι πούστης και είναι γυναίκα είναι σίγουρο ότι θα είναι αρκούδα τριχωτή και βρωμερή.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 93
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 192
- Εμφανίσεις
- 31K
- Απαντήσεις
- 41
- Εμφανίσεις