DickWinters
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Δεκ 2022
- Like
- 1.003
- Πόντοι
- 81
Επειδή βλέπω ότι δημιουργείται σύγχυση από μερικούς θα πω το εξής. Οι οργανισμοί δεν είναι ίδιοι και δεν λειτουργούν το ίδιο. Κάποιος που δεν έχει κανένα θέμα με την Καποτα δε μπορεί να καταλάβει πως όταν τη φοράς ενώ έχεις συνηθίσει ακαποτο και πας να γαμησειε μετά από λίγο μαλακώνει η πουτσα. Το ότι δε συμβαίνει σε κάποιον αυτό σε σημαίνει ότι δε συμβαίνει σε κάποιον άλλο η γενικότερα. Θα τείνω να συμφωνήσω με το φίλο που είπε ότι η διακοπή της μαλακίας και της τσόντας θα βοηθήσουν πολύ και εν μέρει το έχω δει κ γω. Το θέμα είναι περισσότερο εγκεφαλικό νομίζω καθώς έχω αρνητική προδιάθεση προς το προφυλακτικό και ακολούθως επειδή υπάρχει μειωμένη έως ελάχιστη δερματική επαφή και τριβή με φορεμένο το πρόβλημα επιδεινώνεται. Ευχαριστω όλους για τις απαντήσεις κ την ενδιαφέρουσα κουβέντα και όπως λέω με την κουβέντα λύνονται πολλά θέματα αφού ακόμα κ από τις πιο φαινομενικά χαζές απαντήσεις μπορεί να μάθεις κάτι καινούριο, κάτι που ξδεν ξέρεις.
Δε νομίζω ότι θα σε βοηθήσει η διακοπή της μαλακίας, αλλά των εκτονώσεων γενικότερα.
Η αποχή από εκτονώσεις βοηθά μυαλό και σώμα να γυρίσουν στις αρχικές τους ρυθμίσεις και άρα να γίνουν δεκτικότερα σε αλλαγές. Έτσι τουλάχιστον πιστεύουν πολλοί (+εγώ).
Με το να κόψεις τη χειρωνακτική και το πορνό αλλά την ίδια σιτγμή να συνεχίσεις να γαμάς τη γυναίκα σου ακάποτα, το μόνο που θα 'χεις καταφέρει μετά από 20-30 μέρες, είναι το να έχει στανιάρει το μυαλό σου από τα οπτικά ερεθίσματα και να 'χει ξεσυνηθίσει το εργαλείο σου την αίσθηση του χεριού. Εσύ όμως θες να ξεσυνηθίσεις το ακά.
Εκτός άμα πιστεύεις ότι το πρόβλημα σου, μπορεί να είναι ο μειωμένος ενθουσιασμός λόγω πολλών οπτικών ερεθισμάτων, οπότε ναι, τότε κόβεις μόνο τη μαλακία και τη τσόντα.
Σε κάθε περίπτωση, επιστρέφοντας στην ενεργό δράση θα σου έλεγα να πάρεις ένα πιο ευρύχωρο προφυλακτικό και κανένα χαπάκι, ώστε ακόμα και μια υπόνοια να έχεις στο πίσω μέρος του μυαλού σου ότι μπορεί τελικά να χρειάζεσαι χάπι, να την έχεις τσεκαρισμένη.
Τέλος από περιέργεια... Έχεις δοκιμάσει ποτέ να τον παίξεις ή έστω να τον φέρεις σε ανάταση με το λάστιχο φορεμένο;;