Νέα

Χρήση προφυλακτικού και στύση...τέλος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Bratan2024
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 93
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

DickWinters

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2022
Like
1.003
Πόντοι
81
Επειδή βλέπω ότι δημιουργείται σύγχυση από μερικούς θα πω το εξής. Οι οργανισμοί δεν είναι ίδιοι και δεν λειτουργούν το ίδιο. Κάποιος που δεν έχει κανένα θέμα με την Καποτα δε μπορεί να καταλάβει πως όταν τη φοράς ενώ έχεις συνηθίσει ακαποτο και πας να γαμησειε μετά από λίγο μαλακώνει η πουτσα. Το ότι δε συμβαίνει σε κάποιον αυτό σε σημαίνει ότι δε συμβαίνει σε κάποιον άλλο η γενικότερα. Θα τείνω να συμφωνήσω με το φίλο που είπε ότι η διακοπή της μαλακίας και της τσόντας θα βοηθήσουν πολύ και εν μέρει το έχω δει κ γω. Το θέμα είναι περισσότερο εγκεφαλικό νομίζω καθώς έχω αρνητική προδιάθεση προς το προφυλακτικό και ακολούθως επειδή υπάρχει μειωμένη έως ελάχιστη δερματική επαφή και τριβή με φορεμένο το πρόβλημα επιδεινώνεται. Ευχαριστω όλους για τις απαντήσεις κ την ενδιαφέρουσα κουβέντα και όπως λέω με την κουβέντα λύνονται πολλά θέματα αφού ακόμα κ από τις πιο φαινομενικά χαζές απαντήσεις μπορεί να μάθεις κάτι καινούριο, κάτι που ξδεν ξέρεις.

Δε νομίζω ότι θα σε βοηθήσει η διακοπή της μαλακίας, αλλά των εκτονώσεων γενικότερα.
Η αποχή από εκτονώσεις βοηθά μυαλό και σώμα να γυρίσουν στις αρχικές τους ρυθμίσεις και άρα να γίνουν δεκτικότερα σε αλλαγές. Έτσι τουλάχιστον πιστεύουν πολλοί (+εγώ).
Με το να κόψεις τη χειρωνακτική και το πορνό αλλά την ίδια σιτγμή να συνεχίσεις να γαμάς τη γυναίκα σου ακάποτα, το μόνο που θα 'χεις καταφέρει μετά από 20-30 μέρες, είναι το να έχει στανιάρει το μυαλό σου από τα οπτικά ερεθίσματα και να 'χει ξεσυνηθίσει το εργαλείο σου την αίσθηση του χεριού. Εσύ όμως θες να ξεσυνηθίσεις το ακά.

Εκτός άμα πιστεύεις ότι το πρόβλημα σου, μπορεί να είναι ο μειωμένος ενθουσιασμός λόγω πολλών οπτικών ερεθισμάτων, οπότε ναι, τότε κόβεις μόνο τη μαλακία και τη τσόντα.

Σε κάθε περίπτωση, επιστρέφοντας στην ενεργό δράση θα σου έλεγα να πάρεις ένα πιο ευρύχωρο προφυλακτικό και κανένα χαπάκι, ώστε ακόμα και μια υπόνοια να έχεις στο πίσω μέρος του μυαλού σου ότι μπορεί τελικά να χρειάζεσαι χάπι, να την έχεις τσεκαρισμένη.

Τέλος από περιέργεια... Έχεις δοκιμάσει ποτέ να τον παίξεις ή έστω να τον φέρεις σε ανάταση με το λάστιχο φορεμένο;;

REGGAS

Μέγας
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Like
14.089
Πόντοι
3.506
ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ
Βρείτε μια μαλακία να ψεκάζουμε το πούτσο να μη κολλάει τίποτα να γαμάμε αβέρτα

Αν γινοταν αυτο η λεξη ψεκασμενος θα αποκτουσε εντελως αλλο νοημα!

Εγγρ.
1 Ιαν 2023
Like
636
Πόντοι
81
προτιμω να παω σε οικο ανοχης ακαποτα παρα σε γκομενα κανονικη...οτι εχω κολλησει στο παρελθον το κολλησα απο γκομενες φοιτητριες ,40αρες κλπ..απο εκδιδομενη ποτε οσο θυμαμαι τον εαυτο μου..αυτα για μενα..οσο αφορα το θεμα σου εγω πιστευω ειναι θεμα μυαλου..δουλεψε το λιγο κ βρες μονος σου την αιτια..εμεις εδω μονο εικασιες κανουμε βαση του εαυτου μας.

OP
OP
B

Bratan2024

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2022
Κριτικές
1
Like
916
Πόντοι
81
Δε νομίζω ότι θα σε βοηθήσει η διακοπή της μαλακίας, αλλά των εκτονώσεων γενικότερα.
Η αποχή από εκτονώσεις βοηθά μυαλό και σώμα να γυρίσουν στις αρχικές τους ρυθμίσεις και άρα να γίνουν δεκτικότερα σε αλλαγές. Έτσι τουλάχιστον πιστεύουν πολλοί (+εγώ).
Με το να κόψεις τη χειρωνακτική και το πορνό αλλά την ίδια σιτγμή να συνεχίσεις να γαμάς τη γυναίκα σου ακάποτα, το μόνο που θα 'χεις καταφέρει μετά από 20-30 μέρες, είναι το να έχει στανιάρει το μυαλό σου από τα οπτικά ερεθίσματα και να 'χει ξεσυνηθίσει το εργαλείο σου την αίσθηση του χεριού. Εσύ όμως θες να ξεσυνηθίσεις το ακά.

Εκτός άμα πιστεύεις ότι το πρόβλημα σου, μπορεί να είναι ο μειωμένος ενθουσιασμός λόγω πολλών οπτικών ερεθισμάτων, οπότε ναι, τότε κόβεις μόνο τη μαλακία και τη τσόντα.

Σε κάθε περίπτωση, επιστρέφοντας στην ενεργό δράση θα σου έλεγα να πάρεις ένα πιο ευρύχωρο προφυλακτικό και κανένα χαπάκι, ώστε ακόμα και μια υπόνοια να έχεις στο πίσω μέρος του μυαλού σου ότι μπορεί τελικά να χρειάζεσαι χάπι, να την έχεις τσεκαρισμένη.

Τέλος από περιέργεια... Έχεις δοκιμάσει ποτέ να τον παίξεις ή έστω να τον φέρεις σε ανάταση με το λάστιχο φορεμένο;;
Όχι για το τελευταίο δεν έχω δοκιμάσει μπορεί να το δοκιμάσω κ αυτό να δω

mastroo1

Νέο Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2023
Like
1
Πόντοι
0
εμενα που ειμαι παρθενος θα με συμμεριστει κανεις?

naleg51035

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2020
Like
105
Πόντοι
0
Ρε φίλε 20 χρόνων γκομενα, άμα είναι να παίρνουμε κ τα μπουμπουκια με καποτα γαμησε τα.. να πω είναι μια με πολλά χιλιόμετρα να πω εντάξει.
ξέρω 20χρονή που έχει πάρει μέχρι στιγμή 26 άντρες. Και ΔΕΝ είναι η μόνη.

NIK_14

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2018
Like
95
Πόντοι
0
Ένα ψυχολογικό που πιστεύω ότι επηρεάζει εκείνη τη στιγμή είναι η σκέψη ότι πρέπει να βγάλω το πακετάκι, να το ανοίξω, να το βγάλω, να δω τη σωστή μεριά και να το φορέσω ξετυλίγοντας... όλη αυτή η διαδικασία νομίζω είναι σκότωμα για τη στύση !! Τουλάχιστον για όσους δεν το χρησιμοποιούμε τακτικά και για ηλικία άνω των 45. Αν και με τη γυναίκα μου κάνουμε πολύ σεξ, αλλά άνευ προφύλαξης. Όλο λέω κάποιες φορές να χρησιμοποιήσω το προφυλακτικό και με την γυναίκα για εξάσκηση .... αλλά πάντα όταν γλιστράει έτσι γλυκά λέω : "γάμα το τώρα ...την επόμενη φορά η δοκιμή" !! χαχαχα !!!

Johnstef

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
48
Like
5.902
Πόντοι
2.846
με τη γυναίκα μου δεν χρησιμοποιώ προφυλακτικό αλλά αν θέλω για καμμία έξτρα περίσταση να βάλω ξέρω προκαταβολικά ότι θα μου πέσει.
όταν λες έξτρα περίσταση εννοείς με επαγγελματία ή άλλη γυναίκα περιστασιακή;
Αν και οι προηγούμενοι συνάδελφοι τα είπαν όλα νομίζω, ειδικά με τις επαγγελματίες το θέμα είναι πολυπαραγοντικό:
- μπορεί το λάστιχο να σου είναι στενό και να σε σφίγγει (μου συμβαίνει κι εμένα) δοκίμασε μεγαλύτερη διάμετρο
- αν η κοπέλα δεν σε ανάψει στα προκαταρκτικά, αν είναι ψυχρή ή ντεκαβλέ ή κάνει αερόπιπα, είναι λογικό το πουλάκι να πέσει με την παραμικρή αφορμή
- αν της τον βάλεις όχι εντελώς πέτρα κι έχει κολυμπήσει το μουνάκι της στο λιπαντικό και δεν αισθάνεσαι τίποτα, και πάλι είναι λογικό να πέσει το πουλάκι
- είναι και ψυχολογικό: αν σκέφτεσαι ότι με το που το φορέσεις θα πέσει, το πιο πιθανό είναι να πέσει.
Προσωπικά γαμούσα με προφυλακτικό μέχρι τα 32 περίπου (όταν δεν ήμουν μπάκουρος...), με στένευε μεν αλλά δεν με έριχνε. Τώρα που αξιώθηκα να ξεκινήσω τις επαγγελματίες στα 54, βλέπω ότι δεν είναι το ίδιο: κάποιες φορές ζορίζομαι. Αν π.χ. η κοπέλα μου βγάλει το λάδι για να μου το περάσει, αν είναι κακή στα προκαταρκτικά και με καυλώσει στο περίπου, αν κολυμπάω στο λιπαντικό ή όλα αυτά μαζί. Προφανώς είναι φυσιολογικό.
Όταν ανέφερα στον ανδρολόγο ότι το λάστιχο με ζορίζει, πριν του εξηγήσω ότι κάνω σεξ με επαγγελματίες, μου λέει "τι το θέλεις το προφυλακτικό;"

Εγγρ.
30 Οκτ 2008
Like
151
Πόντοι
16
Καλημέρα μύστες συναγωνιστές και Χρόνια πολλά σε όλους. Θέλω να εκφράσω ένα προβληματισμό που αφορά στη χρήση προφυλακτικού. Συγκεκριμένα όταν χρησιμοποιώ προφυλακτικό η στύση πέφτει κατακόρυφα. Σε σημείο που κατά τη διείσδυση μπορει να μου πέσει τελείως μετά από λίγα λεπτά. Παντρεμένος γαρ βέβαια με τη γυναίκα μου δεν χρησιμοποιώ προφυλακτικό αλλά αν θέλω για καμμία έξτρα περίσταση να βάλω ξέρω προκαταβολικά ότι θα μου πέσει. Ξέρω ότι δεν ανακάλυψα την Αμερική κ ότι είναι λογικό να υπάρχει διαφορά στην διέγερση με και χωρίς αλλά το προφυλακτικό με ξενερώνει απίστευτα σε σημείο που δεν έχω καμμιά διέγερση λόγω της τριβής και προβληματίζομαι μήπως υποβόσκει κάποιο άλλο πρόβλημα δυσλειτουργίας αφού κανονικά θα πρεπε να δουλεύει το εργαλείο και με αυτό. Είμαι μεσήλικας να πω. Υπάρχουν κ αλλοι που τους πέφτει μόλις το βάλουν, μηπως πρέπει να κόψω τη μαλακιά τελείως για να αποκτήσει το εργαλείο την αρχική του ευαισθησία; Δεκτές όλες οι γνώμες και αποψεις

βαλε τη γκομενα να στο φοραει οταν σου παιρνει πιπα χωρις να κοιτας

PazzFuzz

Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2022
Like
64
Πόντοι
0
Αποχη απο τσοντες-μαλακια-σεξ λιγες μερες πριν την επισκεψη (1-2-3-4+) . Δοκιμαζεις και βλεπεις..

Τελευταία τροποποίηση:

lazarakos21

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2021
Κριτικές
36
Like
1.644
Πόντοι
2.391
Γενικα πρεπει να εχεις μαζι σου τις καποτες που σου κανουν. Οι πουτανες καποιες φορες εχουν τις χειροτερες

OP
OP
B

Bratan2024

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2022
Κριτικές
1
Like
916
Πόντοι
81
όταν λες έξτρα περίσταση εννοείς με επαγγελματία ή άλλη γυναίκα περιστασιακή;
Αν και οι προηγούμενοι συνάδελφοι τα είπαν όλα νομίζω, ειδικά με τις επαγγελματίες το θέμα είναι πολυπαραγοντικό:
- μπορεί το λάστιχο να σου είναι στενό και να σε σφίγγει (μου συμβαίνει κι εμένα) δοκίμασε μεγαλύτερη διάμετρο
- αν η κοπέλα δεν σε ανάψει στα προκαταρκτικά, αν είναι ψυχρή ή ντεκαβλέ ή κάνει αερόπιπα, είναι λογικό το πουλάκι να πέσει με την παραμικρή αφορμή
- αν της τον βάλεις όχι εντελώς πέτρα κι έχει κολυμπήσει το μουνάκι της στο λιπαντικό και δεν αισθάνεσαι τίποτα, και πάλι είναι λογικό να πέσει το πουλάκι
- είναι και ψυχολογικό: αν σκέφτεσαι ότι με το που το φορέσεις θα πέσει, το πιο πιθανό είναι να πέσει.
Προσωπικά γαμούσα με προφυλακτικό μέχρι τα 32 περίπου (όταν δεν ήμουν μπάκουρος...), με στένευε μεν αλλά δεν με έριχνε. Τώρα που αξιώθηκα να ξεκινήσω τις επαγγελματίες στα 54, βλέπω ότι δεν είναι το ίδιο: κάποιες φορές ζορίζομαι. Αν π.χ. η κοπέλα μου βγάλει το λάδι για να μου το περάσει, αν είναι κακή στα προκαταρκτικά και με καυλώσει στο περίπου, αν κολυμπάω στο λιπαντικό ή όλα αυτά μαζί. Προφανώς είναι φυσιολογικό.
Όταν ανέφερα στον ανδρολόγο ότι το λάστιχο με ζορίζει, πριν του εξηγήσω ότι κάνω σεξ με επαγγελματίες, μου λέει "τι το θέλεις το προφυλακτικό;"
Εννοώ άλλη γυναίκα περιστασιακή. Πιστεύω δε -επειδη με επαγγελματία δεν έχω πάει ποτε- ότι αν αποφασίσω να πάω το προφυλακτικό θα είναι θέμα.

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.958
Πόντοι
6.925
Όχι για το τελευταίο δεν έχω δοκιμάσει μπορεί να το δοκιμάσω κ αυτό να δω
Αυτό πιστεύω ότι είναι το 1ο πείραμα, χωρίς να κόψεις συνήθεια τσόντας ή μαλακίας.
Αν όντως και τότε σου πέφτει μοιάζει οργανικό θέμα, ευαισθησίας το δέρματος. Εσώρουχα φοράς άνετα ή σφικτά ? Πως τον νιώθεις εκεί μέσα σε κάθε περίπτωση ?
Παρόλαυτα με τα χρόνια και εγώ νιώθω πίεση και δυσφορία στις λίγες πλέον φορές που βάζω

PA_2007

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
6
Like
2.645
Πόντοι
456
Στύση ,ισόν αιμάτωση στο πέος.....όταν το σφίγγεις με κάτι,λογικό να μην λειτουργείς το ίδιο.Απλά στα 20 σε επηρεάζει λίγο ως καθόλου,στα 40+,αρκετά περισσότερο και πάει λέγοντας. Θα συμφωνήσω με τον φίλο πιο πάνω, που πρότεινε να δοκιμάσεις με την γυναίκα σου με προφυλακτικό (αλλά υπάρχει το ρίσκο να στραβώσει με την δικαιολογία που θα πεις.......γιατί και ουρολοίμωξη από κάπου την κόλλησες) ή να δοκιμάσεις με άλλη γυναίκα χωρίς,αλλά μαλλόν πολύ δύσκολο (ίως μόνο με κάποια παντρεμένη.....αλλά και πάλι).

OP
OP
B

Bratan2024

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2022
Κριτικές
1
Like
916
Πόντοι
81
Πιστεύω ότι δεν παιζει τόσο ρόλο το σφιχτό προφυλακτικό στην αιμάτωση. Το λέω γιατί τα διάφορα δαχτυλίδια πέους υποτίθεται ότι κάνουν αυτό ακριβώς, σφίγγουν τη βάση της πουτσας και εγκλωβίζουν το αίμα που περνάει ώστε να παραμένει εκεί και να την κρατάει αιματωμενη. Θα πρέπει όντως το προφυλακτικό να είναι πάρα πολύ στενό και να μην αφήνει καθόλου αίμα να περάσει πράγμα που δε συμβαίνει στην περίπτωση μου.

Satir0s

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2015
Like
342
Πόντοι
21
Πιστεύω ότι δεν παιζει τόσο ρόλο το σφιχτό προφυλακτικό στην αιμάτωση. Το λέω γιατί τα διάφορα δαχτυλίδια πέους υποτίθεται ότι κάνουν αυτό ακριβώς, σφίγγουν τη βάση της πουτσας και εγκλωβίζουν το αίμα που περνάει ώστε να παραμένει εκεί και να την κρατάει αιματωμενη. Θα πρέπει όντως το προφυλακτικό να είναι πάρα πολύ στενό και να μην αφήνει καθόλου αίμα να περάσει πράγμα που δε συμβαίνει στην περίπτωση μου.
Συμφωνώ, δεν φταίει το σφίξιμο αλλά είναι καθαρά ψυχολογικό. Η μόνη λύση 100% είναι κόψιμο μαλακιας και τσόντας μαχαίρι για τουλάχιστον ένα μήνα.
Μετα θα δεις το πουτσο σου καυλωμενο σαν ατσάλινη δοκό.

Το μυαλό με τόσες τσόντες και εξτριμ καταστάσεις υπερδιεγειρεται και συνηθίζει να την βρίσκει μόνο με εξτριμ καταστάσεις, οπότε όταν πας από τις μουναρες και το ψεμα της τσόντας (γιατί όλα είναι φτιαχτα για ψυχαγωγία όπως μια ταινια) στην γυναίκα σου τότε λογικό είναι να σκαλώνει ο εγκέφαλος και να μην σου σηκώνεται.

Μόλις περασεις αυτή την φάση του πρώτου μήνα μετά μπορείς σταδιακά να ξανά δεις τσόντες με μέτρο.

Τα έχω ξαναπεί σε άλλο θέμα, είναι κάτι γνωστό εδώ και πολλά χρόνια, ψαχτείτε διαβάστε για το θέμα με τις τσόντες έχουν βγει πολλες μελέτες.

Παν μέτρον άριστον.

REGGAS

Μέγας
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Like
14.089
Πόντοι
3.506
Συμφωνώ, δεν φταίει το σφίξιμο αλλά είναι καθαρά ψυχολογικό. Η μόνη λύση 100% είναι κόψιμο μαλακιας και τσόντας μαχαίρι για τουλάχιστον ένα μήνα.
Μετα θα δεις το πουτσο σου καυλωμενο σαν ατσάλινη δοκό.

Το μυαλό με τόσες τσόντες και εξτριμ καταστάσεις υπερδιεγειρεται και συνηθίζει να την βρίσκει μόνο με εξτριμ καταστάσεις, οπότε όταν πας από τις μουναρες και το ψεμα της τσόντας (γιατί όλα είναι φτιαχτα για ψυχαγωγία όπως μια ταινια) στην γυναίκα σου τότε λογικό είναι να σκαλώνει ο εγκέφαλος και να μην σου σηκώνεται.

Μόλις περασεις αυτή την φάση του πρώτου μήνα μετά μπορείς σταδιακά να ξανά δεις τσόντες με μέτρο.

Τα έχω ξαναπεί σε άλλο θέμα, είναι κάτι γνωστό εδώ και πολλά χρόνια, ψαχτείτε διαβάστε για το θέμα με τις τσόντες έχουν βγει πολλες μελέτες.

Παν μέτρον άριστον.

Ειναι σαν να εχεις μεγαλωσει με ταινιες Ιντιανα Τζοουνς και να πας να σπουδασεις Τμημα Ιστοριας και Αρχαιολογιας! Καμια σχεση!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom