neos123
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
τι ειπε ο θεοςειχε και την γεμιση μεσα;
τι ειπε ο θεοςειχε και την γεμιση μεσα;
ρε μαγκες μια ερωτηση γιατι εχω αγχωθει.υπαρχει περιπτωση να βαζουν οι κοπελες σε καποιους οικους χρησιμοποιημενο προφυλακτικο...?πηγα σημερα σε εναν και η κοπελα δεν το ανοιξε μπροστα μου...το ειχε ηδη ανοιγμενο οταν μου το φορεσε...
ειναι σ'αλλο επιπεδοτι ειπε ο θεος
1 σκαλι πιο κατω απο σφε και εκτορα ...100 πανω απο τους αλλουςειναι σ'αλλο επιπεδο
και απο απολυτο?1 σκαλι πιο κατω απο σφε και εκτορα ...100 πανω απο τους αλλους
γαμω τα διδιμααπολυτος-σφε,μιλαμε για φονικα οπλα!!!τα παντα ολα
απολυτος -σφε -εκτορας ιδιο επιπεδοκαι απο απολυτο?
και εκτορας!!!μιλαμε για μεγαλο πυροβολο ο τυποςγαμω τα διδιμα
η μετριοφροσυνη σου δειχνει ποσο μεγαλος εισαιαπολυτος-σφε,μιλαμε για φονικα οπλα!!!τα παντα ολα και ο εκτωρας φυσικα
τυπικα ετσι λεω και εγω εχουν διαφορες ομωςαπολυτος -σφε -εκτορας ιδιο επιπεδο
ακολουθει λαγος
Τι εγινε με τον Κηπαρχη παιχτη?Αφηστε τις συγκρισεις και πειτε στον συμπαιχτη ποσο τελεια ειναι να γαμας,
με χρησιμοποιημενο προφυλακτικο... σαν να γαμας στομα και μουνι ταυτοχρονα... :S
1 σκαλι πιο κατω απο σφε και εκτορα ...100 πανω απο τους αλλους
τι λεει το ατομο ρεΑφηστε τις συγκρισεις και πειτε στον συμπαιχτη ποσο τελεια ειναι να γαμας,
με χρησιμοποιημενο προφυλακτικο... σαν να γαμας στομα και μουνι ταυτοχρονα... :S
δεν διαφωνωκαι σιγουρα 1000 πανω απο σενα..
τι λεει το ατομο ρε
Αφηστε τις συγκρισεις και πειτε στον συμπαιχτη ποσο τελεια ειναι να γαμας,
Δεν εγινε τιποτα.Τι εγινε με τον Κηπαρχη παιχτη?
Τον ελουσες?
δεν τον πετυχε...κρυβοταν απο θαμνο σε θαμνο και του νιαουριζε,του εβγαλε την γλωσσα του σφε στην τρεχαλαΤι εγινε με τον Κηπαρχη παιχτη?
Τον ελουσες?