Νέα

πωλειται επαγγελματικος μεγεθυντης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα rocco_siffredi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 143
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

KYRMEDIOS

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
3
Πόντοι
16
το είπα με πλήρη σοβαρότητα και αν όντως κάνει δουλειά, θέλω να το αγοράσω, βλέπετε εγώ σε σχέση με όλους εδώ μέσα που είναι ψολαράδες εγώ την έχω μικρή και θέλω μια βοήθεια

Υπάρχουν άλλες λύσεις φίλε.
Βρες μια γκόμενα πολύ μα πολύ μικροκαμωμένη, θα φαίνεται η ψωλή σου μεγαλύτερη.

Συνημμένα

• article-2023772-0D59B16C00000578-860_468x658.jpg
    article-2023772-0D59B16C00000578-860_468x658.jpg
    98,4 KB · Εμφανίσεις: 30

θάνατος

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2009
Like
5
Πόντοι
6
φίλε είμαι πολύ κοντός, για να βρω μικροκαμωμένη γκόμενα πρέπει να είναι νάνος, ασε ζω ένα δράμα, και κόντος και άσχημος και μικροψόλης και στραβοψόλης

KYRMEDIOS

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
3
Πόντοι
16
φίλε είμαι πολύ κοντός, για να βρω μικροκαμωμένη γκόμενα πρέπει να είναι νάνος, ασε ζω ένα δράμα, και κόντος και άσχημος και μικροψόλης και στραβοψόλης

Εσύ θες το εργαλείο για να το βάλεις στον πούτσο σου ή για να μπεις όλος μέσα?  :think:

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Μηπως είσαι ο χαμενος διδυμος αδερφος μου; :grin:

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
897
Πόντοι
96
images

ΥΓ) αν "ασκεισαι" 4 φορες την εβδομαδα και να βρεις γκόμενα δεν θα εχεις κουραγιο να την  :knockinb:

Φ45

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Αυγ 2007
Κριτικές
24
Like
1.345
Πόντοι
5.960
Αυτές οι μαλακίες μπορεί να κάνουν τραυματισμούς στα αγγεία ή ρήξη και να αφήσουν μόνιμη παραμόρφωση. Επίσης όποιος έχει κιρσοκήλη μακρυά γιατί θα την επιδεινώσει.

Η κυρίως χρήση των αντλιών είναι για τύπους που δεν μπορεί να τους σηκωθεί με ερεθισμό. Το σηκώνουν έτσι και περνάνε ένα δακτυλίδι στη βάση του πέους για να συγκρατήσουν μια υποτυπώδη στύση μέχρι να γαμήσουν.

Τα αλλα που λέτε που είναι για τη νόσο του peyronie και έχουν γίνει μελέτες από ουρολόγους είναι σαν το κρεββάτι του προκρούστη και με τρομάζουν. Πάντως και σε αυτά νομίζω είχα διαβάσει ότι τον μακραίνουν τελικά αλλά χάνει σε πάχος. Εγώ προτιμώ να έχω καλή διάμετρο πάντως. Όσο κρέμα και να βάλει η πουτάνα εγώ στενή τη βρίσκω.  :rockon:

OP
OP
R

rocco_siffredi

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2010
Like
2
Πόντοι
0
τυπε αυτα που ειπες δεν ισχυουν.υπάρχουν πολλές τρόμπες αλλά είναι για την στυση και αλλα για την διεύρυνση.εγώ έχω 9 χρόνια εμπειρίας.παλαιότερα δεν ήξερα πολύ καλά αγοραζα μια απλη τρομπα και ετσι εγω νομιζα οτι θα κερδιζα ποντους.πολλες φορες χωρις αποτελεσμα εννοω αγοραζα λαθος μεγενθυντη που ηταν για την στυση.στην πορεια ανακάλυψα χειροποιητο μεγενθυντη διευρυνσης που κανει τον πουτσο σαν τον αγουρι με γρηγορα αποτελεσματα.στο παρελθον πολλες φορες ειχα μικρο τραυματισμους στον πειρασμό την μεγαλης πιεσης που εφτανε σχεδον στο τερμα του μεγεθιντη οπως λιπαντικα vaselin. proderm. duo. durex. οταν καποιος αγορασει εναν μεγεθυντη πρεπει να γνωριζει τι αγοραζε..

Φ45

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Αυγ 2007
Κριτικές
24
Like
1.345
Πόντοι
5.960
Κανένα πρόβλημα φίλε μου. Να πουλήσεις θέλεις και το καταλαβαίνω.

Οπότε βρες μου μελέτη που να είναι δημοσιευμένη σε κάποιο σοβαρό περιοδικό ουρολογίας και να αποδεικνύει αυτά που λες και το ξανασυζητάμε.
Για να σε βοηθήσω τα σοβαρά περιοδικά τα βρίσκεις εδώ:

OP
OP
R

rocco_siffredi

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2010
Like
2
Πόντοι
0
φίλε δες αυτό το βίντεο και θα καταλάβεις το παει να πι διεύρυνση καυλις..

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
τυπε αυτα που ειπες δεν ισχυουν.υπάρχουν πολλές τρόμπες αλλά είναι για την στυση και αλλα για την διεύρυνση.εγώ έχω 9 χρόνια εμπειρίας.παλαιότερα δεν ήξερα πολύ καλά αγοραζα μια απλη τρομπα και ετσι εγω νομιζα οτι θα κερδιζα ποντους.πολλες φορες χωρις αποτελεσμα εννοω αγοραζα λαθος μεγενθυντη που ηταν για την στυση.στην πορεια ανακάλυψα χειροποιητο μεγενθυντη διευρυνσης που κανει τον πουτσο σαν τον αγουρι με γρηγορα αποτελεσματα.στο παρελθον πολλες φορες ειχα μικρο τραυματισμους στον πειρασμό την μεγαλης πιεσης που εφτανε σχεδον στο τερμα του μεγεθιντη οπως λιπαντικα vaselin. proderm. duo. durex. οταν καποιος αγορασει εναν μεγεθυντη πρεπει να γνωριζει τι αγοραζε..
9 χρονια;Ποσο μικρη την έχεις ;

OP
OP
R

rocco_siffredi

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2010
Like
2
Πόντοι
0
ρε τυπε παλιότερα αγόραζα μαλακίες από σεξ shop που δεν κάνουν δουλειά στην διεύρυνση..
αυτά κατέχω για την πάρτη μου

Συνημμένα

• αρχείο λήψης.jpg
    αρχείο λήψης.jpg
    8,7 KB · Εμφανίσεις: 33
  • images (3).jpg
    images (3).jpg
    7,3 KB · Εμφανίσεις: 26

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
φίλε που πουλάς το μηχάνημα για το μεγάλωμα της πούτσας, με όλο το σεβασμό-μπορείς να μας βάλεις τρεις φωτογραφίες της ψολής σου- μια πριν τη χρήση της συσκευής, μια κατά τη χρήση της συσκευής και μια μετά τη χρήση της συσκευής,

ευχαριστώ
τυπε μπορει να σε εξαπατησει και να σου βαλει καμια φωτο απο την ψωλη του ιπποτη69 μην τσιμπας....

OP
OP
R

rocco_siffredi

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2010
Like
2
Πόντοι
0
την δουλεια μου κανω τυπε.. :fuck1:

Συνημμένα

• PUMPKIT-1.JPG
    PUMPKIT-1.JPG
    184,7 KB · Εμφανίσεις: 68
  • 977_1000.jpg
    977_1000.jpg
    96,9 KB · Εμφανίσεις: 30

KYRMEDIOS

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
3
Πόντοι
16

:new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:
Φιλε την έχεις κάνει λάστιχο πραγματικά! Μπράβο σου!
Αν είναι αλήθεια για την μεγένθυνση εσύ πρέπει να την τυλίγεις τρεις φορες γύρω από την μέση σου τώρα!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom