Νέα

πωλειται επαγγελματικος μεγεθυντης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα rocco_siffredi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 143
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Εσυ θελεις και να τη βγαλεις και να ειναι σαν κονταρι?  :grin:
Σιγα μην χρησιμοποιω τετοιες μαλακιες  :birdman:
Απλα εθεσα ενα ερωτημα....

Ρωτα καναν ρωσσοποντιο η καναν τσοπανη να σου τα πουν καλυτερα .... ΑΥΤΟΙ ξερουν  ;)

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.677
Πόντοι
38.177
Σιγα μην χρησιμοποιω τετοιες μαλακιες  :birdman:
Απλα εθεσα ενα ερωτημα....

Ρωτα καναν ρωσσοποντιο η καναν τσοπανη να σου τα πουν καλυτερα .... ΑΥΤΟΙ ξερουν  ;)

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Δεν ενδιαφερομαι να μαθω κατι σχετικο με αυτες τις μαλακιες,κουβεντα κανουμε,αυτος που ξερει και χρησιμοποιει ομως δε μιλαει

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Και τι εννοεις "επαγγελματικός"?Θέλει ΤΕΒΕ;

KYRMEDIOS

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
3
Πόντοι
16
Το ερωτημα του παιχτη ειναι πως θα γινει να βγει αμα σφηνωσει

Κανεις δεν ξέρει ρε τύπε πως βγαίνει μετά , αυτός έχει 20 χρονια τα τούβλα κρεμασμένα στον πούτσο του ....

Συνημμένα

• Image1120b.jpg
    Image1120b.jpg
    90,8 KB · Εμφανίσεις: 50
OP
OP
R

rocco_siffredi

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2010
Like
2
Πόντοι
0
δεν χρειαζεται να πω πολλα ότι έχω από το είπα.το προϊόν είναι αυτούς που τους ενδιαφέρει.εγώ την δουλειά μου κάνω.κ ποτέ δεν θα πούλαγα κάτι κινέζικο σαν και αυτές τις τρόμπες που poulane στα sex shop. οι παρακάτω φωτογραφίες ειναι μουφες προιοντα..

Συνημμένα

• αρχείο λήψης.jpg
    αρχείο λήψης.jpg
    17,2 KB · Εμφανίσεις: 49
  • images (1).jpg
    images (1).jpg
    21,1 KB · Εμφανίσεις: 48

KYRMEDIOS

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
3
Πόντοι
16
δεν χρειαζεται να πω πολλα ότι έχω από το είπα.το προϊόν είναι αυτούς που τους ενδιαφέρει.εγώ την δουλειά μου κάνω.κ ποτέ δεν θα πούλαγα κάτι κινέζικο σαν και αυτές τις τρόμπες που poulane στα sex shop. οι παρακάτω φωτογραφίες ειναι μουφες προιοντα..

Τελειωσε η προπόνηση για σήμερα φίλε?

θάνατος

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2009
Like
5
Πόντοι
6
φίλε που πουλάς το μηχάνημα για το μεγάλωμα της πούτσας, με όλο το σεβασμό-μπορείς να μας βάλεις τρεις φωτογραφίες της ψολής σου- μια πριν τη χρήση της συσκευής, μια κατά τη χρήση της συσκευής και μια μετά τη χρήση της συσκευής,

ευχαριστώ

KYRMEDIOS

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
3
Πόντοι
16
φίλε που πουλάς το μηχάνημα για το μεγάλωμα της πούτσας, με όλο το σεβασμό-μπορείς να μας βάλεις τρεις φωτογραφίες της ψολής σου- μια πριν τη χρήση της συσκευής, μια κατά τη χρήση της συσκευής και μια μετά τη χρήση της συσκευής,

ευχαριστώ

Έτσι όπως το έθεσες και εσύ τον έθιξες , δεν είναι μηχάνημα είπαμε , είναι φίλος του. Υπάρχουν αισθήματα στην μέση ....

θάνατος

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2009
Like
5
Πόντοι
6
το είπα με πλήρη σοβαρότητα και αν όντως κάνει δουλειά, θέλω να το αγοράσω, βλέπετε εγώ σε σχέση με όλους εδώ μέσα που είναι ψολαράδες εγώ την έχω μικρή και θέλω μια βοήθεια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom