Επισκέπτης
τον εχω ηδη γραμμενο
Ωραία....και μετ΄τον κάνεις delete....και πας για άλλα....
τον εχω ηδη γραμμενο
Δινουμε λυσειs και μαs μαλωνειs......H τεχνολογια μαs βοηθαει κι εσυ......
Baleria ποιος σε πειραξε να παω να τον ταρακουνησω....να μην το ξανακανει....τον εχω ηδη γραμμενο
δηλαδη? θα τα κανεις κομποστ? οικολογια κι ετσι?
πωπω σιχαθηκα πια χαχχαχααχχα
εδω και 2 ωρες πηγαινω σουπερ μαρκετ εν τω μεταξυ....στο τελος θα κλεισουν....
δηλαδη? θα τα κανεις κομποστ? οικολογια κι ετσι?
πωπω σιχαθηκα πια χαχχαχααχχα
εδω και 2 ωρες πηγαινω σουπερ μαρκετ εν τω μεταξυ....στο τελος θα κλεισουν....
με πειραζει ομως
Σκλαβενίτη;
εαν μπορουσα θα του ριχνα μα δεν μπορω.Έλα....αφού εσύ είσαι μαγκάκι....πιστεύω μπορείς να του ρίξεις μια σφαλιάρα,να δει αστεράκια.... ;)
εαν μπορουσα θα του ριχνα μα δεν μπορω.
I wasn't a sexist before I understood women. There was a time when I was blissfully ignorant...But who wants to fuck some old chick in her 30's? That's what beta males are for! Heh)
Hey, don't blame me - I didn't make things the way they are. I was just a guy who wanted to get laid. And I do :-)
Ολο αυτο ειναι ξεσηκωμενο απο Αμερικανικο εγχειριδιο (ενα απο τα πολλα) του
'Μεγαλου γυναικοκατακτητη' !!Ειναι ενα απο τα πιο αξιολογα,βασισμενο σε ψυχολογικες ερευνες-στατιστικες κ.τ.λ σε μια χωρα που για τα παντα υπαρχει κ ενα εγχειριδιο.
Αν δλδ μιλουσαμε για πωλησεις,το αντιστοιχο εγχειριδιο για να γινει καποιος ο καλυτερος πωλητης στον κοσμο!!
χαριεντιζεται με διαφορες χαζομουνες ενω εσυ που ενδιαφερεσαι σοβαρα σε γραφει στη
ή της μπανιερας....αναλογα την περιπτωση
αν εχεις φαει στιφαδο οπως ο λαιφ μπορει να χρειαστει η βρυση του νιπτηρα, της μπανιερας και το καζανακι ταυτοχρονα
Οριστε αλλη μια αληθεια για τις γυναικες... Αλλο ενα καστρο πεφτει!!! ΣΑΣ ΜΑΘΑΜΕ ΠΛΕΟΝ