life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 92
- Πόντοι
- 2.357
Α και όταν χέζεις,και μένεις με άλλον......πρέπει να ανοίγεις τη βρύση του νιπτήρα.....ξέρεις γιατί....
Αφηνειs την τηλεοραση ανοικτη στο τερμα
Α και όταν χέζεις,και μένεις με άλλον......πρέπει να ανοίγεις τη βρύση του νιπτήρα.....ξέρεις γιατί....
Προλαβαινειs ρε?????
Ποση αποσταση εχει η πορδουαλετα απ το σαλονι????
οταν ενας αντρας κανει πολλες πουστιες τι του κανεις μουνιτσα ποια ειναι η γνωμη σουή της μπανιερας....αναλογα την περιπτωση
αν εχεις φαει στιφαδο οπως ο λαιφ μπορει να χρειαστει η βρυση του νιπτηρα, της μπανιερα και το καζανακι ταυτοχρονα
ή της μπανιερας....αναλογα την περιπτωση
αν εχεις φαει στιφαδο οπως ο λαιφ μπορει να χρειαστει η βρυση του νιπτηρα, της μπανιερα και το καζανακι ταυτοχρονα
Και μετα αν πρεπει να παω εγω τουαλετα στο καπακι..και μυριζει η τουαλετα τι κανουμε?ή της μπανιερας....αναλογα την περιπτωση
οταν ενας αντρας κανει πολλες πουστιες τι του κανεις μουνιτσα ποια ειναι η γνωμη σου
Αφηνειs την τηλεοραση ανοικτη στο τερμα
Και μετα αν πρεπει να παω εγω τουαλετα στο καπακι..και μυριζει η τουαλετα τι κανουμε?
Δεν εχει αρκετη ισχυ...Θα επικαλεστω την βοηθεια του στερεο
Να γιατι μ αρεσει η ραπ
Και μετα αν πρεπει να παω εγω τουαλετα στο καπακι..και μυριζει η τουαλετα τι κανουμε?
χαριεντιζεται με διαφορες χαζομουνες ενω εσυ που ενδιαφερεσαι σοβαρα σε γραφει στηdefine πουστιες...αυτα ειναι υποκειμενικα
Κολώνια
χαριεντιζεται με διαφορες χαζομουνες ενω εσυ που ενδιαφερεσαι σοβαρα σε γραφει στη
Τα ψεκαστικα περφιουμ σπρευ βοηθουν!!!!!!!!!!
Επισηs βοηθαει να εχειs δυοκαμπινεδεsτουαλετεs
χαριεντιζεται με διαφορες χαζομουνες ενω εσυ που ενδιαφερεσαι σοβαρα σε γραφει στη
Τυπε κολωνια mixed up με σκατιλα kills.........Κολώνια
τον εχω ηδη γραμμενοΤον γράφεις και συ...απλά
μμμ.......ποσο εξαιρετικη ιδεα
σιννερ μετα απο αυτο η πιθανοτητα να πεσεις τ'ανασκελο ειναι εξαιρετικα πιθανη....
Τυπε κολωνια mixed up με σκατιλα kills.........
Δινουμε λυσειs και μαs μαλωνειs......H τεχνολογια μαs βοηθαει κι εσυ......ρε αυτα ειναι αηδια λεμεεεεεεεεε μην τα λετε και ως συμβουλες......πωπω......ανοιχτε κανα παραθυρο ή βαλτε εξαερισμο ελεος
ειναι δυνατον να βαζετε απο πανω αρωματα και να θεωρειτε οτι αυτο ειναι για καλο? να μη σας πω πως μυριζει μετα.....